Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Mariana

Upisao:

Mariana

OBJAVLJENO:

PROČITANO

662

PUTA

OD 14.01.2018.

ZeGeVege Festival 18.09.

ZeGeVege Festival 18.09.
I ove godine, 18. rujna na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, održati će se ZeGeVege festival održivog življenja sa 40 izlagača, cjelodnevnim programom u kojem nastupa i Luka Nižetić. ZeGeVege festival dio je obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, vrlo rasprostranjenoj manifestaciji vezanoj uz održivu mobilnost. Europski tjedan mobilnosti obilježava Grad Zagreb, a održava se od 16. do 22. rujna u preko 2000 europskih gradova. Ovogodišnja tema Europskog tjedna mobilnosti je \"Poboljšajmo gradsku klimu\".

ZeGeVege Festival održivog življenja

MJESTO DOGAĐANJA: Zagreb, Trg bana Jelačića

VRIJEME: 18. rujna 2009. od 10 do 22 sata

CILJ: približiti široj javnosti mogućnosti održivog življenja u Hrvatskoj

SUDIONICI: na 40 štandova predstavit će se hrvatski proizvođači vegetarijanske hrane, eko-poljoprivrednici, ekološka vozila, proizvođači kozmetike i sredstava za čišćenje koja nije testirana na životinjama, udruge za zaštitu životinja, vegetarijanski restorani, glazbenici, plesači, mađioničari.

RESTORAN: u otvorenom restoranu s klupama i stolovima posjetitelji festivala moći će pojesti kompletan vegetarijanski obrok po pristupačnim cijenama.

POZORNICA: tijekom cijeloga dana bit će postavljena pozornica na kojoj će razni izvođači (plesači, mađioničari, pjevači) zabavljati posjetitelje festivala u sklopu dnevnoga programa, a navečer će se održati koncert poznatoga hrvatskoga banda.

U SVIJETU: Vege festivali se već godinama redovito održavaju u gradovima širom Europe kao što su London, Beč, Pariz, Berlin, Torino, Bristol, Ljubljana i mnogi drugi. Oni okupljaju proizvođače koji u svojoj ponudi nude proizvode koji ne sadrže sastojke životinjskoga podrijetla, koji nisu testirani na životinjama, te podržavaju održivi i ekološki način proizvodnje.

STATISTIKE: Prema nezavisnom službenom istraživanju SPEM komunikacijske skupine 85% građana Zagreba podržava vegetarijanstvo, od kojih se 27,7% izjasnilo da bi mogli i postati vegetarijanci. Preko 30.000 Zagrepčana svjesnih velikih osobnih i društvenih prednosti već se hrani vegetarijanskom prehranom

OKVIRNI TERMINSKI RASPORED AKTIVNOSTI

Štandovi izlagača postavljeni od 10 sati. U 10 pozdravni govor organizatora i uzvanika Od 11 – 17 sati nastupi plesača U 18 sati izvlačenje pobjednika nagradne igre Od 19 – 22 sati nastupi pjevača i bendova (Hakuna Matata) Poseban gost pjevač Luka Nižetić U 18,30 izdavač Dvostruka duga ima promociju knjige Specizam autorice Joan Dunayer, na adresi Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68.

Vidimo se tamo!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info