Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član stankovic.jure

Upisao:

stankovic.jure

OBJAVLJENO:

PROČITANO

478

PUTA

OD 14.01.2018.

Stišajte se u ime zakona

o ćudoređu: susjedi u Varaždinu organizirali akciju protiv bučnih ljubavnika

Stišajte se u ime zakona - o ćudoređu: susjedi u Varaždinu organizirali akciju protiv bučnih ljubavnika

http://www.slobodnadalmacija.hr/

Izluđeni bučnim seksualnim seansama kojima im par iz stana na trećem katu narušava miran san i ćudoređe, stanari jedne varaždinske višekatnice odlučili su se na složnu akciju: sastavili su upozorenje raskalašenim ljubavnicima, zaprijetivši im na sve moguće načine.

Kao što se može iščitati iz upozorenja koje prenosimo, stanari su se zaprijetili policijom, oduzimanjem prava na korištenje stana, pokretanjem sudskog postupka zbog kršenja Zakona o kućnom redu te (vjerojatno najstrašnijom sankcijom) obavještavanjem obitelji i nadređenih...

Stanari su, izgleda, poprilično sluđeni glasnim aktivnostima indiskretnog para, pa su u svom upozorenju malčice pobrkali zakonske odredbe. Osim što ne postoji "Zakon o ćudoređu", nego su djela protiv ćudoređa inkriminirana u Kaznenom zakonu - u  XIV. glavi nazvanoj Kaznena djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa - čanak 195., kojeg susjedi spominju, odnosi se na podvođenje.

Sudeći po tome, sablaznuti susjedi sumnjaju da im se na trećem katu netko bavi najstarijim zanatom na svijetu, jer spomenuti se članak glasi:

"(1) Tko radi zarade organizira ili omogući drugoj osobi pružanje seksualnih usluga, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Tko drugu osobu radi zarade silom ili prijetnjom uporabe sile ili obmanom prisili ili navede na pružanje seksualnih usluga, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.
(3) Ako je kazneno djelo iz stavka 1. ili 2. ovoga članka počinjeno s maloljetnom osobom, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
(4) Ako je kazneno djelo iz stavka 1. ili 2. ovoga članka počinjeno s djetetom, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do osam godina.
(5) Bez utjecaja je za počinjenje kaznenog djela iz ovoga članka je li se osoba koja se podvodi već ranije bavila prostitucijom ili ne. "

Iznerviranim stanarima bi, ipak, u ovom slučaju bilo bolje pozvati se na prethodni članak, koji spominje zadovoljavanje pohote pred djetetom. Jer, nadajmo se, ovaj su apel uputili upravo u strahu za ćudoređe, odnosno čestitost, svog podmlaka...

t. s.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info