Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini

Upisao:

gemini

OBJAVLJENO:

PROČITANO

698

PUTA

OD 14.01.2018.

Savjeti za bolji seks (za muškarce)

Savjeti za bolji seks (za muškarce)
Da neuki muškarci ne ostanu neuki i da seks s voljenom osobom ne završi u folderu 'loša sjećanja' pobrinuli su se stručnjaci od zanata, te iznijeli osnovne smjernice kako bi žena u krevetu bila zadovoljnija.

Ako ste mislili da su komplimenti na račun dobrog izgleda, malo parfema i crvene ruže dovoljni kako biste očarali i zaveli ženu, vrijeme je da nadiđete tu zabludu, jer nije sve baš onako kako prikazuju u reklami za Axe, tvrde stručnjaci koji neukim mužjacima žele olakšati s nekoliko osnovnih smjernica.

Nakon što ste dogovorili bliski susret s ljepšim spolom, a krajnji cilj vam je obostrano zadovoljstvo u krevetu, preporuča se da budete pripremljeni za osvajački pohod. Nemojte dopustiti da ona izgubi želju zbog vaše masne kose, neugodna zadaha ili smrdljive majice.

Iako žene vole plijeniti pažnju dekolteima i kratkim suknjicama, činjenica je da se većina njih ne osjeća ugodno u vlastitoj koži potpuno gola. Nemojte inzistirati na jakoj rasvjeti, prigušeno svijetlo je romantičnije i prihvatljivije.

Možda vam se čini da je zgodno kada u pornofilmovima muškarac gura ženinu glavu prema znate već kojem mjestu, ali u stvarnosti je to poprilično ponižavajuće. Među plahtama morate biti pravi džentlmen.

Zapamtite da žene nemaju upute za upotrebu. Neće svaka reagirati jednako, ali iako muškarci preferiraju odmah prijeći na opća mjesta, ima još mnogo drugih na kojima žena rado osjeća dodire.

Nekada je seks na brzaka pun pogodak, međutim istraživanja su pokazala da ženama ipak treba više vremena da se uzbude. Neka vam ne bude problem uložiti malo više truda u zagrijavanje, posvetite se i ostatku njenog tijela, a ne samo nekim točkama.

Istraživanja su pokazala i da žene vrhunac lakše postižu oralnim zadovoljavanjem, a nadaju se da će im to uspjeti i tijekom penetracije, zato nemojte tražiti kraći put do zadovoljstva.

Provodite vrijeme u teretani i atletske ste građe? Odlično, ali atletiku u krevetu zaboravite. Neumorno mijenjanje položaja i maraton ispod plahte za partnericu može biti bolan i neugodan.

www.net.hr
28.04.2008.
 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info