Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član stankovic.jure

Upisao:

stankovic.jure

OBJAVLJENO:

PROČITANO

889

PUTA

OD 14.01.2018.

Prijateljima nakon ispijanja bunike iz usta 'virile zmije'

Prijateljima nakon ispijanja bunike iz usta 'virile zmije'
Saborsko: Policija ne može dokučiti u kojem su 'filmu' prijatelji bili nakon ispijanja halucinogene biljke. Na svakog je bunika drukčije djelovala

 Piše: S. Flegar, R. Bilešić

Sigurni smo samo da je Ratko Barić izgorio u vatri. Sve ostalo još nam je misterij, neslužbeno doznajemo od karlovačkih istražitelja. Kako i zašto je umro Ratko Barić (59), otac troje djece, barem bi djelomice trebala otkriti obdukcija. Nalazi će biti gotovi za 10-ak dana. Policajci su razgovarali s preostalom četvoricom preživjelih iz novogodišnjeg obreda šamanske vatre. Zapravo, pokušali su razgovarati, ali suvislo pojašnjenje nisu dobili. Sva su četvorica, načelnik općine Saborsko Luka Hodak (53), Ivica Hodak (39), Marko Tomšić (44) i Damir R. (43) završili na psihijatriji.


- Najsuvisliji je tijekom razgovora bio Ivica. On se sjeća nekih dijelova, no nije bio na imanju dok je izgorio Barić. Svi ostali još su u bunilu, nesuvislo pričaju i zapravo se ničeg ne sjećaju - otkrili su nam naši izvori. Ivica Hodak rekao je policajcima da su njih petorica sjeli u indijanski šator. Tu su zapalili vatru i počeli obred. Dio obreda bilo je ispijanje bunike. Napitak im je na svojem imanju dao šaman Luka Hodak. On je godinama živio u Krapinskim Toplicama, gdje je u svojem kafiću Ambrela tad propagirao Hare Krishnu, odakle je izašao 2003.


- Na svakog od njih bunika je drukčije djelovala. U svakom slučaju, svi su halucinirali, a u kojem su 'filmu' bili, teško je dokučiti. Jedan od njih neprestano je ponavljao: 'Idu mi zmije na usta, izlaze mi zmije na usta' - neslužbeno doznajemo u policiji.

Navodno je svaki od njih popio po dvije čašice kuhanog napitka od bunike. Ivica Hodak nakon povratka kući porazbijao je veći dio namještaja i cijelu novogodišnju noć razgovarao sam sa sobom te dozivao imaginarnog Juru.

 


- Pacijenti su stabilno. Stanje im se poboljšalo, polako dolaze ‘k sebi’, nisu više u stanju bunila - rekao nam je dr. Krunoslav Cindrić iz bolnice u Ogulinu. Na Odjelu psihijatrije ne znaju dokle će ih zadržati. Sunčana Glavak iz HDZ-a nije željela posebno
komentirati ponašanje i neobične hobije člana svoje stranke Hodaka. Kazala je samo kako ne mogu znati što sve njihovi članovi u privatno vrijeme rade.

 


- HDZ ima na tisuće članova i nemoguće je znati kako se svaki od njih ponaša u privatnosti - rekla je Glavak.



OD HALUCINOGENE BUNIKE OTROVANI MOGU I UMRIJETI


Buniku su nekad Indijanci doista jeli. U nas raste uglavnom na smetlištima. Otrovna je i halucinogena. Od malih količina ljudi haluciniraju, ošamućeni su i dezorijentirani. Velike količine potiču epileptične napadaje, nesvijest, a moguća je i smrt.



POKRAJ VIGVAMA INDIJANSKI TOTEM OD 4 METRA
Indijanski vigvam na proplanku iznad Hodakove kuće, u kojem se kobne noći odvijao šamanski obred, policajci su čuvali cijelu noć. To je kružna koliba od oko 150 četvornih metara od drvenih greda. U sredini vigvama nalazi se zgarište promjera oko 1,5 metara, pokraj kojeg je izgorio Ratko Barić. U blizini su dva bubnja kojima je Hodak vjerojatno prizivao Velikog duha. piše Jutarnji. Pokraj njih su lonci u kojima se možda pripremao halucinogeni napitak. Desetak metara od Vigvama nalazi se 4 m visok indijanski totem. Nedaleko je i manji vigvam. U njemu je navodno Hodak sa sljedbenicima običavao praviti saunu, stavljajući vrući kamen u izvorsku vodu. Policija je u petak popodne pretražila i njegovu kuću.

SUPRUGA: SVE JE NEISTINA, LUKA NIJE UZIMAO BUNIKU
Marija Leskovar, nevjenčana supruga Luke Hodaka, tvrdi da je sve velika neistina. Sigurna je da njezin Luka nije uzimao buniku. Smatra da im je na dočeku netko nešto podmetnuo jer da je Luka iz kuće ponio samo čaj i kiselu repu, piše Index.

 

www.24sata.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info