Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Larisa

Upisao:

Larisa

OBJAVLJENO:

PROČITANO

576

PUTA

OD 14.01.2018.

NIVOI SVIJESTI

Postoji više nivoa svijesti i to razlikuje čovjeka,životinju i biljku.

  Najniži nivo je biljni(ako zanemarimo kamen,kristale i sl.),on je naspram ljudskog i životinjskog "najkolektivniji" tj.najmanje usmjeren na pojedinu biljku kao pripadajući dio te skupine.

  Nakon toga dolazi životinjski(sada govorimo samo o vašem Planetu) gdje životinje sa svojom sviješću tvore kolektivnu svijest.

  Na najvišem nivou je ljudska svijest koja je dosegla nivo gdje duša kao jedinka ima mogućnost uvida u kolektivnu svijest.Na taj način ona s ostalima tvori zajednicu na ovoj planeti iako zapravo nikome ne pripada,pa ni toj zajednici.Ona je poprilično slobodan oblik postojanja koji je ovdje zbog svojeg izbora.Izabravši dolazak na ovu Planetu ona je pristala biti dijelom te zajednice.

 To je ujedno i osnovna razlika izmedju ljudi, i životinja.Životinje su ovdje kao pojedinci koji pripadaju njihovoj kolektivnoj svijesti bez mogućnosti izbora,ili dolaska ili odlaska.Na taj je način nivo njihovog razumijevanja i nivo njihovog opstanka i napredovanja na nešto nižem stupnju od ljudskog.

  Dok su ljudi kao pojedinci lovili životinje sami zbog sebe,zbog prehrane i odjeće stvari su energetski bile postavljene u red koji ste izabrali došavši ovdje.Nakon što ste životinje pretvorili u kutije sa celofanom i etiketama razmrdali ste neki prirodni protok posložen na ovoj planeti.Kod životinja ste unijeli nemir i razdor na njihovoj svijesti koji do tada nije bio poznat.Na taj način kod njih se razvila neprirodna vanjska energija straha,bijesa,patnje i boli.Sve vi to unosite u svoj organizam uzimajući njihove dijelove,a zapravo niste niti svjesni da to što trenutno imate u tanjuru ispred sebe je jednom bila životinja.

  Zbog svega toga vaša svijest doživjela je neprirodne promjene,a vi kao rasa koja dominira i živi na ovoj Planeti postajete sve više zbunjeni.

  Oni pojedinci koji ne žele više u sebe unositi tu bol i lošu energiju za njih.počinju se okretati isključivo drugim izvorima energije,ne shvaćajući da je i ta hrana doživjela promjene u svojoj svijesti.Sadjenje velikih nasada kao uzgoj "na traci",duga dostava te pakiranje dovode do toga da energija koja dolazi sa biljnim svijetom na vaš stol više nije živa.Nema onog impulsa zbog kojeg vi nju trebate.Samo vam je utoliko lakše uzimati samo biljnu hranu jer njezina svijest je na onom stupnju koji kod vas ne izaziva toliko žaljenja kao pogled na životinju spremnu na "klanje".  I kada bi vam netko sada dao mogućnost života u prirodi i mogućnost vlastite brige za vašu prehranu,vi više ne biste bili u stanju uloviti i ubiti neku životinju kako bi prehranili svoju obitelj.Nakon nekog vremena ipak biste otišli po onu kutiju na kojoj piše "meso" i koja ne asocira na nešto živo,na nešto s tužnim pogledom.

  Jer izgubili ste onaj prirodni instinkt preživljavanja i brige o sebi.I došli ste na nivo gdje smisao tražite u savršenstvu,a ono ne postoji.Jer ne postoji savršeniji auto,savršenija kuća,niti savršenije mjesto od vas samih.

  Vi ste toliko savršeni da se to jednostavno stapa sa nulom,sa ničim i vi to ne prepoznajete.

 Ali vi i dalje imate izbor života.Bez obzira što sada možda ne biste mogli uloviti večeru za svoju obitelj,vi imate izbor skretanja svog načina života prema najprirodnijem mogućem putu u ovom trenutku za vas.Na taj način utjecat ćete na kolektivnu svijest i raditi male pomake.A kada ti vaši pomaci krenu zajedno napravit ćete prvi veliki pomak.Pomak koji će ovoj Planeti donijeti otvorena vrata prema napretku i razvoju.

  Onda ćete jednog dana shvatiti i uvidjeti da ste vi savršena energija i da savršenoj energiji kao izvor života treba samo savršena energija,a sve ostalo oko vas je samo materija koju možete i trebali biste samo poštovati.Poštovanje prema svemu oko sebe,uključujući i životinje i biljke,jedino je što vas može dovesti na put kakav želite.

  Put na kojem bi ste vi osjećali da je ovo možda i Planet na kojeg bi ste se jednog dana željeli i vratiti.

10.02.2007.-Šuma

www.MAGIC-WOOD.COM

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info