Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mojanostalgija

Upisao:

mojanostalgija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1017

PUTA

OD 14.01.2018.

Izaći iz kutije

Izaći iz kutije
Zamijenimo privremeno zadovoljstvo za trajno ispunjenje!

Izaći iz kutije

 

Kada idemo izvan svoje zone udobnosti događaju nam se dobre stvari, ovo je dobro poznata ideja u većini duhovnih učenja. To je osnovni zakon svemira. Sve stvari u životu rade na taj način. Nema svjetla u žarulji bez otpora, nema snažnog mišićnog tkiva bez otpora. Naše uši ne mogu čuti bez otpora.

Kako je i Einstein rekao da se problem ne može riješiti istim načinom mišljenja koji je doveo do njega, tako i u  životu. Ako želite nešto više, drugačije i bolje morate nešto promijeniti. A da bi nešto mogli promijeniti trebamo ići protiv sebe, protiv svega onoga što nas ne vodi na veću stepenicu. Ponekad se ovaj koncept brka s napornim radom, što je pogrešno. Težak posao ne znači otpor; nelagoda sama po sebi ne znači otpor. Iako kada ne koristimo otpor u mnogim situacijama koje to zahtijevaju zasigurno ćemo osjetiti nelagodu na kraju priče.

Duhovno pravilo je da ako smo u potrazi za udobnošću i samo zadovoljavamo vlastite potrebe da ugađanja samom sebi, ono što ćemo dobiti na kraju, bez obzira na prvotnu ugodu, je krajnja nelagoda i kaos.

No, ako svjesno idemo u potragu za nečim što nam je protiv naše prirode i samim tim vrlo neugodno, rezultat će biti dugoročna udobnost. Mi smo na ovaj svijet došli da postanemo najbolja verzija sebe, a da bi to postigli moramo se suočiti i oduprijeti svojim manama i negativnostima. Pogotovo ovaj tjedan kada nam još Svemir energetski daje potporu za to.

Mi se samo trebamo suočiti s onim što želimo promijeniti. Bez obzira da li je to ustajanje ranom zorom iz krevete ili suočavanje s osobom od koje smo se micali ili konačno odlučiti prestati s nekom našom lošom navikom, ovaj tjedan imamo dostupnu energiju koja će nam pomoći u prevladavanju tih izazova.

Uistinu ono što moramo napraviti ovaj tjedan je donijeti čvrstu odluku za to, a sve ostalo će se slagati gotovo magično.

Ovaj tjedan dobili smo mogućnost da se vinemo iznad naših ograničenja koje smo stvorili, samo ako ih poželimo slomiti. Ovo je vrijeme u kojem doista možemo izaći iz svoje kutije i shvatiti koliko smo bili ograničeni.

Zamijenimo privremeno zadovoljstvo za trajno ispunjenje!

http://lifex.hr/izaci-iz-kutije/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info