Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

583

PUTA

Ivermektin “djeluje u svim fazama” covida...

Ivermektin “djeluje u svim fazama” covida...
Ispostavilo se da je ivermektin, koji je u Sjedinjenim Državama uglavnom zabranjen od početka epidemije , vrlo učinkovit u liječenju Fauci gripe. Dio dokumenta otkriva da je ivermektin "identificiran kao ljekovit u travnju 2020." jer "djeluje u svim fazama bolesti jer istovremeno inhibira replikaciju virusa i modulira imunološki odgovor".

 Natural News ) Još jednu veliku bombu pronašao je Project Veritas u procurjelim vojnim dokumentima.

Ispostavilo se da je ivermektin, koji je u Sjedinjenim Državama uglavnom zabranjen od početka epidemije , vrlo učinkovit u liječenju Fauci gripe.

Dio dokumenta otkriva da je ivermektin "identificiran kao ljekovit u travnju 2020." jer "djeluje u svim fazama bolesti jer istovremeno inhibira replikaciju virusa i modulira imunološki odgovor".

Dobro ste pročitali: Vlada zna i u potpunosti priznaje, barem drugim vladinim insajderima, da je ivermektin lijek za covid koji je držan izvan ruku američkog naroda iz političkih i eugeničkih razloga.

U istom dokumentu također se priznaje i činjenica da je hidroksiklorokin također ljekovita tvar za covid. Naveden je kao "SARSr-Cov inhibitor", kao i interferon.

Plan je, kao što sada vidimo, bio lišiti javnost ljekovitih agensa poput ivermektina i hidroksiklorokina kako bi se stado usmjerilo ravno na remdesivir (koji Tony Fauci djelomično posjeduje) kao i na "cjepiva" koje je uveo Donald " otac cjepivo ” Trump pod operacijom Warp Speed.

Procurili vojni dokumenti priznaju da cjepiva protiv covida ne štite ni od jedne varijante covida

Još jedno otkriće u dokumentima objašnjava da je EcoHealth Alliance, u svom prijedlogu DARPA-i za financiranje, priznao da “pristupu cjepiva nedostaje dovoljna pokrivenost epitopom za zaštitu od kvazivrsta koronavirusa”.

To naravno znači da svaka nova mutacija ili varijanta koja se pojavi u odstupanju od izvornog SARS-CoV-2 može lako zaobići injekcije i njihove povezane "pojačivače".

I ne samo to, nego su ubodi “potencijalno štetni”, otkrivaju dokumenti, jer oštećuju odgovor protutijela imunološkog sustava, osobito na druge varijante covida.

Dok necijepljena osoba koja postane izložena izvornoj Fauci gripi i ozdravi razvija trajni imunitet na sve mutacije i varijante, isto se ne može reći za potpuno cijepljene, čija tijela neće moći podnijeti susret s njima.

Ovdje dolazi do izražaja teza o AIDS-u o ovim injekcijama, što znači da potpuno cijepljeni u osnovi prolaze kroz proces imunološkog gubitka slično kao pacijent s AIDS-om.

"Priroda korištenja cjepiva s šiljastim proteinom s jednim epitopom protiv cjepiva s klasnim proteinom s kvazivrstom može objasniti neobičan (i potencijalno štetan) odgovor protutijela među cijepljenima na nove varijante COVID-a", stoji u dokumentima.

U osnovi, znanje koje prijedlog pruža signalizira da bi rizik od poboljšanja ovisnosti o antitijelima (ADE) od cijepljenja trebao biti procijenjen s visokim prioritetom, povrh stvarnosti da će cjepiva s jednim epitopom imati mali učinak protiv SARSr-CoV-WIV, kao što je naznačeno u prijedlogu.”

Sve bi ovo bilo napisano prije nego što je uopće bilo dostupno cjepivo, barem koliko je javnosti bilo poznato. Bilo je to i prije nego što je uopće došlo do epidemije , barem koliko je javnosti bilo poznato.

U međuvremenu, jeftin, siguran i učinkovit ivermektin sada je toliko tabu da liječnicima zapravo prijeti ukidanje jer ga propisuju svojim pacijentima.

Ako to nije dovoljan dokaz da vas uvjeri da vas moćnici žele mrtve , a ne “sigurne” kako tvrde, onda možda ništa neće.

“Tko je ovdje prošao kroz najveću psihološku operaciju u povijesti i nije bio izboden? Čestitamo!” našalio se jedan komentator na Zero Hedgeu .

"Da, najveća prijevara u američkoj povijesti", odgovorio je drugi. "Zašto je Fauci još uvijek slobodan čovjek?"

“Ne samo da znaju da ivermektin djeluje, oni znaju da visoka doza IV vitamina C čini čuda čak i u najkritičnijim slučajevima”, primijetio je drugi.

Najnovije vijesti o plandemiji možete pronaći na Pandemic.news .

Izvori za ovaj članak uključuju:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

Srijeda, 12. siječnja 2022. autor: Ethan Huff

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info