Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2628

PUTA

OD 14.01.2018.

Dr. Grigori Grabavoj - Podmladjivanje

Dr. Grigori Grabavoj - Podmladjivanje
Dr.Grabavoj nas uči da mislimo i radimo dobro za sve ljude ovoga sveta, da radimo za sveopšte spasenje i harmoničan razvoj. Na bezbroj svojih učinjenih primera dokazao je da može da spreči eksplozije nuklearnih centrala, da spreči teške katastrofe, zemljotrese i to sve na strogo kontolisan naučni način. Tj. na bezbroj ponovljenih primera da dobije uvek 100% – tni rezultat.

Učenje Grigorija Grabavoja

Stanovništvo planete Zemlje živi u predivnim vremenima – vremenima enormne promene svesti čoveka. Šta je osnovni životni zadatak čoveka?

Podizanje nivoa svesti – to je jedini istinski način da promenimo sebe i okolni svet. Poslednje 2 decenije, plejada izvrsnih naučnika iz Rusije svojim ličnom praksom, radom i življenjem u skladu sa Normom Stvoritelja donose čovečanstvu božanstvena znanja o sprečavanju moguće globalne katastrofe, o upravljanju ličnim  životima, regeneraciji ljudskih organa i zuba, o svesnom življenju i vaspostavljanju sebe i okoline.

Naravno da su za objavljivanje ovih ISTINA, naučnici  proganjani od strane svojih vlada. Mnogi od njih su bili primorani da emigriraju iz domovine. Naučnici iz Rusije svojim primerom pokazuju da su bolest, smrt i starenje – nepotrebni elementi stvarnosti. Proiznose znanja iz vertikale, direktno od Tvorca. Horizontala je ono što sada “znamo”, jer koristimo manje od 1% naših mozgovnih kapaciteta. Vertikala je kontakt sa Tvorcem, podizanje nivoa Svesti svesnim usmerenim radom na način da se skriveni resursi našega mozga probude i da počnu da rade sa minimim 50%. Tada nistmo pod dejstvima sudbina i dešavanja, vec sami upravljamo i kreiramo svoju stvarnost.

Ne zavisimo ni od koga, jer naša misao odmah postaje delo. Svestan kontakt sa Tvorcem bez posrednika vam donosi  jedino visoka svest!

Dr. Grigorije Petrovič Grabavoj je vidoviti naučnik koji je doktorirao matematiku, fiziku i primenjenu mehaniku. Pogledajte neke njegove diplome. Rođen 14.11.1963 godine. Dar jasnoviđenja je kod njega bio ispoljen od malih nogu. On je danas najveći živi naučnik i po mislima i po delima. Sve sto radi, radi sa 100% – tnim rezultatima.

Evo nekih stvari koje on čini /postoji nekoliko tomova službenih dokumenata  njegovih radova učinjenih i za vladu i za građanstvo/ i kojima uči druge ljude vec pune 2 decenije:
isceljuje ljude obolele od side i kancera u poslednjem stadijumu /na udaljenosti, bez dodira/
regeneriše odstranjene organe i zube /po standardnoj proceduri koju može svako da nauči/
vaskrsava umrle i vaspostavlja ih ponovo u život /za to postoji standardna procedura i svima je dostupna/
upravlja vremenskim prilikama
daje tačne uvide u stanje o neispravnostima i defektima na tehničkim uredjajima različite složenosti, uključujući i objekte u Kosmosu
materijalizuje i dematerijalizuje različite predmete
na udaljenosti upravlja kompjuterima pomoću misli
menja prošlost, sadašnjost i budućnost
prati razgovore medju ljudima na bilo kom rastojanju i to na bilo kom jeziku itd…

Učenje DR.Grigorija Grabavoja je danas definitivno učenje broj 1 u celom svetu za sve ljude kojima je cilj podizanje svesti i život u radosti i obilju po NORMI Stvoritelja naseg. Carstvo Božije je visoko stanje svesti! Promena stanja svesti i uzdizanje ka višim stanjima svesti je najvažniji zadatak koji stoji pred čovekom. Sa promenom lične svesti menja se i život pojedinca.

Dr.Grabavoj nas uči da mislimo i radimo dobro za sve ljude ovoga sveta, da radimo za sveopšte spasenje i harmoničan razvoj. Na bezbroj svojih učinjenih primera dokazao je da može da spreči eksplozije nuklearnih centrala, da spreči teške katastrofe, zemljotrese i to sve na strogo kontolisan naučni način.  Tj. na bezbroj ponovljenih primera da dobije uvek 100% – tni rezultat.

Njegovo Učenje za specijalnost stručnjaka za upravljanje tehnologijama i preventivnog prognoziranja /o sprečavanju mogućih globalnih i lokalnih katastrofa/ se sprovodilo putem predavanja u Rusiji i dobijala se druga državna diploma visokog obrazovanja u Rusiji! Ono što može da nauči svaki čovek u smislu podizanja svoje svesti i kvaliteta života, to je da krene da praktikuje jednostavne vežbe iz Metoda Koncentracije /preporučuje se samo rusko ili srBsko izdanje knjižice/, da pohađa seminare i da nauči kako da primenjuje alate za isceljivanje svih sfera svog zivota. Ono što je predivno u ovom Učenju je to da čoveku donosi ogromnu radost i sreću u život.

Nema gurua.

Jednostavna primena datih metodologija donosi značajne pomake u svesti i životu.

Svest o Jednosti se širi brzinom svetlosti i dotiče duše ljudske.
Po prvi put saznajemo da je cela Vasiona TELO našeg Tvorca, da smo mi ćelije u njegovom živom organizmu.
I tek sa tom informacijom, pojam JEDNOSTI je jasan.
 Sada se o ovim temama može govoriti, prepoznavanje Istine je u toku.
 Ljudi se “bude” iz hiljadudugogodičnjeg sna i skidaju iluziju i laži sa svog bica i vidokruga.
 Pratimo informacije iz svoje intucije.
 Intuicija zna.
 Dozvolimo joj da nas vodi.
 To je glas nase duše koja će nam i saopštiti zašto sada jesmo ovde na Zemlji i koji nam je životni zadatak.

VEČAN STVARA ZA VEČNOST!

Sve tvorevine Tvorca su stvorene za Večnost. Na isti način je stvorio i čoveka, kao krunu svojih kreacija, po liku i podobiju sebi sličnog. Knjige i predavanja Dr. Grabavoja su vertikala. Knjige Dr.Grabavoja u Srbiji se prevode velikom brzinom. Video predavanja u trajanju do 2h – ima ih preko 200 – prevode se svakodnevno i bivaju dostupna na You Tube kanalu vecnamladost1489999.

Seminari povodom Učenja Dr.Grigorija Grabavoja će se odžavati redovno u mnogim gradovima i na stranici “seminari” biće istaknuti datumi odrzavanja istih. Bilo koji čovek, bilo gde u svetu, koji je upoznat sa Učenjem DR. Grabavoja je blagodaran /zahvalan/ na svoj lepoti i sreći koja kreće da se uliva u njegov svakodevni život.

Radosti male i one malo veće, potpuno zdravlje, mir i spokoj u duši su samo delići te lepote koju nam Tvorac blagosloveno unosi u naše postojanja, a to jeste postojanje visokog niova svesti – kada Vi jeste Kreator svog života /na željeni način upravljate svojim radom, zdravljem, porodicom, finansijama, dešavanjima…

Za deljenje nekih, do sada prevedenih besplatnih materijala, kao i bilo koja druga pitanja, obratite se mailom na:

vecnamladost1489999@yahoo.com
vecnamladost1489999@gmail.com

http://www.vecnamladost1489999.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info