Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član istankovic

Upisao:

istankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

625

PUTA

OD 14.01.2018.

Dobili ste otkaz? 5 načina da najbolje iskoristite trenutnu situaciju

Dobili ste otkaz? 5 načina da najbolje iskoristite trenutnu situaciju
Nećemo okolišati: otkazi nikada nisu lagani i nikad nisu zabavni. Nezaposlenost je grozna i može vas staviti u veoma neugodan položaj u kojem se mučite platiti račune i možete se osjećati kao da ste upravo sišli s emocionalnog vrtuljka.

Nemojte očajavati dok čekate odgovor na poslane molbe za posao

Nećemo okolišati: otkazi nikada nisu lagani i nikad nisu zabavni. Nezaposlenost je grozna i može vas staviti u veoma neugodan položaj u kojem se mučite platiti račune i možete se osjećati kao da ste upravo sišli s emocionalnog vrtuljka. Bit će tu i osjećaja anksioznosti i depresije, i puno zabrinutosti. Međutim, stvari su takve kakve su. I sve dok vam netko ne odgovori na neku od molbi koje šaljete na razne adrese, najpametnija stvar koju možete napraviti jest da ovo slobodno vrijeme koje imate iskoristite najbolje što možete.

1. Pobrinite se sebe

Odmaknite se od računala. Odmorite se od pregledavanja pošte i odvojite malo vremena za svoje fizičke i emocionalne potrebe. Iskoristite ovo vrijeme da izgradite bolje zdrastvene navike. Jednostavne promjene u svakodnevnom životu, kao što su dodatni sat vremena spavanja ili dnevna 20-minutna šetnja mogu imati velik utjecaj na vaše raspoloženje i razinu energije. S obzirom da financijske i emocionalne brige oko nezaposlenosti mogu izazvati puno stresa, bilo koja aktivnost vezana za zdravlje pomoći će vam da se bolje osjećate i da pozitivnije krenete u potragu za novim poslom.

2. Slijedite svoje želje

Veoma je važno da se zaokupite nečim, dok čekate odgovore od mogućih budućih poslodavaca. Ako ste oduvijek uživali u izrađivanju ručnih radova ili ste voljeli pisati, ali nikada niste imali vremena za to – sada je savršeno vrijeme za to. Dozvolite svojoj kreativnosti da ispliva na površinu. Bez obzira na to što mislite da su vaše ideje pomalo luckaste, dozvolite si šansu da istražite svoje interese. A možda (nikad ne znate) iz toga uspijete sagraditi svoju novu karijeru.

3. Vratite natrag društvu

Volontiranje vam može pomoći da prestanete razmišljati o vlastitim nedaćama i istovremeno pomognete drugima. Posvetite nekoliko sati tjedno neprofitnoj udruzi, osjećate ćete se bolje, razvit ćete nove vještine i znanja, a i dobit ćete priliku proširiti krug ljudi koje poznajete (i koji možda mogu biti preporuka za iduće radno mjesto).

4. Znajte se prodati

Nažalost, na današnjem poslovnom tržištu imati diplomu fakulteta ne garantira dobar ili ikakav posao. S obzirom da je konkurencija jača nego ikad, osobe koje traže posao moraju se puno više potruditi da budu zanimljive potencijalnim poslodavcima. Zato bi bilo dobro da poradite i na svojim manama, te da još više istaknete svoje prednosti pred drugima. U čemu ste bolji od ostalih? Izoštrite te svoje vještine kako biste imali predsnot pred drugim kandidatima.

5. Investirajte u prijateljstva

Možda ćete si govoriti da si ne možete priuštiti izaći s prijateljima... Ok, večera u skupom restoranu nema nikakvog smisla, no to ne znači da ne možete izdvojiti vremena za svoje prijatelje. Pozovite ih k sebi na kavu ili čaj, na gledanje filma ili igranje društvenih igara. Potpora prijatelja je iznimno važna u teškim trenucima i nema boljeg lijeka od društva jako bliskog prijatelja. Oni će vam pomoći ponovo izgraditi samopouzdanje, pomoći vam u teškim trenucima i ohrabiti vas da ne odustajete od potrage za novim poslom.

http://zena.hr/clanak/ostalo/dobili_ste_otkaz_5_nacina_da_najbolje
iskoristite_trenutnu_situaciju/7319

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info