Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član franjok

Upisao:

franjok

OBJAVLJENO:

PROČITANO

429

PUTA

OD 14.01.2018.

Cigareta za lakše pušenje krize

Cigareta za lakše pušenje krize
Zabrana pušenja u restoranima i kafićima na jesen bi mogla biti ublažena i mogao bi to biti jedan od prvih «populističkih» poteza nove Vlade koja će, moguće je, baš u to vrijeme još jednom morati provoditi i nepopularne mjere, odnosno smanjivati rashode u proračunu.

 

Zabrana pušenja u restoranima i kafićima na jesen bi mogla biti ublažena i mogao bi to biti jedan od prvih «populističkih» poteza nove Vlade koja će, moguće je, baš u to vrijeme još jednom morati provoditi i nepopularne mjere, odnosno smanjivati rashode u proračunu. Na takav zaključak navodi odluka Odbora za turizam koji predlaže izmjene zakona o duhanskim proizvodima na način da se potpuna zabrana pušenja u kafićima i restoranima uvede tek nakon tri godine prilagodbe.

U tom razdoblju kafići do 50 četvornih metra mogli bi birati hoće li biti za pušače ili nepušače. Veći ugostiteljski objekti, po tom bi prijedlogu, mogli zadržati i goste koji puše i nepušače ako urede posebne, suvremeno opremljene i odvojene prostore za pušače u kojima bi se mogli konzumirati hrana i piće. Promjene koje je predložio Saborski odbor za turizam zapravo su, u slovo, prijedlozi Ceha ugostitelja Hrvatske.

Da HDZ više ne stoji tako čvrsto iza zabrane pušenja, pokazuje način na koji je prijedlog odbora prošao na saborsku sjednicu. Od 11 članova odbora njih šest bilo je za prijedlog, dok je pet članova, zastupnika HDZ-a, bilo suzdržano. Potvrdili su nam to i SDP-ovac Šime Lučin i Silvano Hrelja iz HSU-a, stranke koja čini vladajuću koaliciju. Upravo je Hrelja, kao jedini član vladajuće koalicije, glasao za izmjene zakona i omogućio da većina članova odbora bude za njegovo omekšavanje. Pet HDZ-ovaca bilo je suzdržano, ali da su se na odboru pojavili svi članovi iz vladajuće koalicije, primjerice Dubravka Šuica i Stipe Gabrić Jambo, prijedlog ne bi prošao. Ni HDZ očito nije imao ništa protiv toga da se u parlamentu raspravlja o izmjenama zakona. (J. M., D. C.; snimio S. D.)

www.glasistre.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info