Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

694

PUTA

Bail.in - bankarska EU smicalica zbog koje bi mogli ostati bez svog novca. Podignite ga!

Bail.in - bankarska EU smicalica zbog koje bi mogli ostati bez svog novca. Podignite ga!
U slučaju da banka zapadne u financijske poteškoće, ista ima pravo zatvoriti vrata (proglasiti 'bankarski blagdan'), zabraniti podizanje novca, konfiscirati ga i taj novac iskoristiti za krpanje vlastitih financijskih problema!

U slučaju da banka zapadne u financijske poteškoće, ista ima pravo zatvoriti vrata (proglasiti 'bankarski blagdan'), zabraniti podizanje novca, konfiscirati ga i taj novac iskoristiti za krpanje vlastitih financijskih problema!

Pod krinkom brige za porezne obveznike bankarske elite i njima poslušni birokrati odlučili su kako se novac koji imamo u banci više ne smatra našim novcem nego je dio 'kapitalne strukture banaka'. Novac uplaćen u banku prestaje biti vaš novac. Uplatom postaje bankarov novac.

Kaucija.u

Skupina G20, EU birokracija i bankarski lobiji su ovom igrom pretencioznih riječi de facto i de iure dali bankama pravo vlasništva nad našim depozitima. Ovaj novi način pljačke su nazvali 'bail-in' . U slučaju da banka zapadne u financijske poteškoće, ista ima pravo zatvoriti vrata (proglasiti 'bankarski blagdan'), zabraniti podizanje novca, konfiscirati novac klijenata i taj novac iskoristiti za krpanje vlastitih financijskih problema. Ovaj scenarij odigrao se na Cipru i sada je standardna procedura na globalnoj razini.

Nekada smo novac nosili u banku kako nas ne bi opljačkali, a danas ga nosimo da nas opljačka sama banka. Kada bankarima ide dobro kupuju zlatne slavine i isplaćuju milijunske bonuse. Kada im ide loše opljačkaju porezne obveznike i klijente i opet isplate sebi milijunske bonuse. Sve to uz pomoć pokorne državne i EU birokratije.

U euro-zoni nacionalne institucije više nisu zadužene za rješavanje problema banaka koje su pred bankrotom. Taj dio državnog suvereniteta je tiho i krišom prepušten najnovijem kraku EU hobotnice. EU birokracija je već tužila 6 država radi 'neposlušnosti'. Nekada samostalne i suverene države postale su kmetovi EU. Tu spada i Hrvatska.

Umjesto da puste neodgovorne banke i banke da bankrotiraju, birokracija ih štiti i čini još neodgovornijima. Na upite birokrati kratko odgovaraju kako su ti zakoni doneseni da zaštite sve nas! Na žalost pod 'nas' ne misle na prosječnog građanina Republike Hrvatske, nego na sebe, svoju birokratsku kliku i bankarske lobije. To je ekskluzivan klub iu njemu nema mjesta običnim ljudima. Naravno, EU birokrati nas umiruju govoreći da je bail-in scenarij malo vjerojatan te da su ta pravila tu samo reda radi.

Pokušavaju svim silama sakriti što se dogodilo na Cipru iu Grčkoj. Skrivaju problem s nesolventnosti i neprofitabilnosti banaka u Portugalu. U sličnoj situaciji je i Deutsche Bank, najveća banka u EU. Vrijednost njenih dionica je pala za 90% od 2007. Talijanske banke Unicredit, Intesa i Banco Monte dei Paschi izgubile su 50% vrijednosti.

Poništi 'država' i banaka

Donald Trump je 10. siječnja 2021. potpisao ZAKON O OSIGURAČU koji predsjednik, uz vojnu pomoć, omogućuje da promijeni tijek desetljeća namjerno stvorenih negativnih događaja. Vrlo je važno shvatiti da sve što se trenutno događa diljem svijeta nije borba za moć, ni revoluciju, ni ratno profiterstvo, već POTPUNO RESETIRANJE SUSTAVA NA SVIM RAZINAMA ŽIVOTA. Koji su umjetno stvoreni s ciljem da ne znamo tko smo, što smo i naravno što je glavni razlog našeg postojanja na ovom svijetu.

Svijet će uskoro vidjeti pravu istinu. Ovo je otvoreni rat: Mi ili Oni! Sve vlade trebaju pasti, sve su to korporacije, privatne tvrtke. Sve su nam lagali. To nosi za sobom i globalni reset valuta. U Sloveniji su klijenti dobili obavijest da država garantira ulogu do 100 tisuća eura. Iznad tog iznosa u Europi vam nitko ništa ne garantira. Ako imate više računa i nekoliko milijuna eura, banka će vam isplatiti samo 100 tisuća eura. Sve ostalo možete zaboraviti.  Lopta u   im omogućava da vam ni tih sto tisića eura ne isplate. Cripto valute su zrak, arija, magla. Ako ih imate pokušajte ih hitno prodati!

Povucite svoj novac iz banaka. Mogli bi ostati bez njega!

Autor: Odlazi

 http://istinomprotivlazi.info/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info