Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član test

Upisao:

test

OBJAVLJENO:

PROČITANO

755

PUTA

Akademik i profesor Aleksandar Aleksejevič Radko o svojim otkrićima o cijepljenju i pravim razlozima smrti oboljelih od koronavirusa

Akademik i profesor Aleksandar Aleksejevič Radko o svojim otkrićima o cijepljenju i pravim razlozima smrti oboljelih od koronavirusa
Zdravi su – loši, a bolesni i cijepljeni – dobri! Evo što vam QR kod pokazuje. Ništa više. Nema pandemije. Epidemija je potrebna u svim zemljama za pandemiju. Nema pandemije. Pandemija zahtijeva 5% pacijenata u isto vrijeme. A imamo 7% zaraženih u dvije godine. 7% za dvije godine! Epidemije nema. Oni to samo nazivaju pandemijom, ali je ne proglašavaju.

Akademik i profesor Aleksandar Aleksejevič Redko (Александар Алексејевич Редко), doktor medicinskih znanosti, Rusija, o svojim otkrićima o cijepljenju i pravim razlozima smrti oboljelih od koronavirusa.

Ovaj virolog smatra da se smrtnost u pandemiji uopće nije povećala jer je virus toliko opasan. Razloge vidi u tužnoj organizaciji zdravstva, zastarjelim mjerama i kontroverznom liječenju.

 

„Ulazim u covid bolnice. Pratim taj rad. Svjestan sam što se tamo događa. Taj virus koji je bio, sada je nestao. Ono za što se spremaju napraviti cjepivo, a to se obično radi 6 godina, virusa nema. E sad ima neki Delta soj…, mogu je zvati kako hoće, ali to je nešto drugo. A sada se cijepite protiv nečega što se dogodilo prije 2 godine, jer tog virusa više nema. To je obmana i zločin. A kažu da nam (cjepivo) ne pomaže, jer je virus mutirao. Pa zašto nas onda cijepite? Dakle, ono što nam predlažu nije cjepivo.

Kažem:

A – niste vidjeli virus (SARS KoV 2 nije izoliran),

B – nema cjepiva protiv njega,

C – treća faza testiranja bit će završena 31.12.2022. godine.

 

A sada je 2021. godina. Testovi nisu gotovi.

Rezultati prve faze nisu objavljeni.

Rezultati treće faze nisu objavljeni, jer nije završena.

A kada neki medicinski lažovi kažu da su 2. veljače pročitali rezultate treće faze u časopisu Lancet, lažu iz jednog jednostavnog razloga, jer sam i ja to pročitao. Napisano je da je vrsta antitijela neodređena, nema protuepidemijskog učinka, imunološki odgovor nije utvrđen. Pa kakve rezultate imaju? Prema tim “rezultatima” projekt bi trebao biti zatvoren. I počinju masovno cijepljenje.

Mislim da ne postoji cjepivo. Da postoji, nije ni provjereno ni dokazano. Ono što je odobreno, vjerujem, odobreno je na komercijalnoj osnovi, ono što trenutno postoji, kao i prethodna četiri cjepiva koje je proizvodio “Gamalei”, niti jedno nije prošlo WHO certifikat. A neki kažu: “Pa ja sam cijepljen i dobro se osjećam.”

Ljudi, 25% je placebo! Imaš placebo. Zato se osjećate dobro. Imam veliki broj poznanika i poznanika, koji A – bolesni, B – sada ne žive na ovom svijetu. Nakon cijepljenja. Odmah nakon cijepljenja. Prema patolozima, 62% svih zaraženih je cijepljeno.

Što se točno nalazi u cjepivu “Sputnjik”? Koji je mehanizam stvaranja antitijela? Kad govorite o stvaranju antitijela, reći ću vam da sam obranio doktorsku disertaciju iz imunologije, ali sam se bavio i staničnim imunitetom, pa sam po tom pitanju skeptičan. Zašto imunitet cijenite po razini antitijela? Tko ti je rekao da je dobro ako imaš puno antitijela? Na primjer, mislim da je loše imati puno antitijela.

Obratno je. Treba utvrditi stanični imunitet. Muškarac dolazi u restoran s QR kodom, koji dokazuje da je muškarac cijepljen. Ili da je to prebolio. Može li nositi infekciju sa sobom? Dakle, QR kod ne štiti od onoga tko je ovdje došao. Dakle, to je samo STIGMATIZACIJA! QR kod određuje: ovo je dobro, a ovo loše.

 

Zdravi su – loši, a bolesni i cijepljeni – dobri! Evo što vam QR kod pokazuje. Ništa više. Nema pandemije. Epidemija je potrebna u svim zemljama za pandemiju. Nema pandemije. Pandemija zahtijeva 5% pacijenata u isto vrijeme. A imamo 7% zaraženih u dvije godine. 7% za dvije godine! Epidemije nema. Oni to samo nazivaju pandemijom, ali je ne proglašavaju.

Jer, onda trebaju uvesti izvanredno stanje, te ispuniti sve svoje obveze prema društvu. Ali onda moraju platiti odštetu svima koji su ostali bez posla, svima koji gladuju, učiniti sve što ovisi o vama. Također možete proglasiti policijski sat. Ali najavite hitan slučaj. Ovo nazivate pandemijom, ali je ne proglašavate. Toga nema ni u jednom dokumentu. Kršite sve zakone. Ne postoji informirani pristanak građana. Kažete mu da je cijepljenje dobrovoljno. Dobro, ako je dobrovoljno, onda neću. Ako je to protokol, onda neću. Onda idi, slobodan si. Tako kažu na mjestima za cijepljenje. Nećemo vas cijepiti. Samo dobrovoljno. A ako je to dobrovoljno, a to je eksperiment, platite mi strah, platite mi jer žrtvujem svoje zdravlje i nadoknadite rodbini za gubitak hranitelja. 

U tom slučaju ja sam za tebe. Do tada sam protiv toga! PCR test je općenito neupotrebljiv za Covid analizu.

Covid virus je virus kratkog lanca, a pcr testira dugolančane viruse. To je sasvim druga sfera. I ne može otkriti korona virus.

Umrijet ćemo od laži. Od totalnih laži. Jer gdje god se okrenemo vidimo laž. Djeca uče na daljinu, a onda odu u ljekarnu ili kino i tamo pokupe virus.

“Ovo nije epidemija, već politički, društveni i ekonomski eksperiment nad našim stanovništvom”, ističe ruski akademik.

staronormalno.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info