Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mojanostalgija

Upisao:

mojanostalgija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1123

PUTA

OD 14.01.2018.

5 različitosti između prave i toksične ljubavi

5 različitosti između prave i toksične ljubavi
Sigurno svi znate puno parova koji si međusobno nanose zlo ali su još uvijek zajedno.

5 različitosti između prave i toksične ljubavi

Postoji 5 ključnih razlika između prave ljubavi i toksične ljubavi. Ako ste ikada čitali Eckhart Tollea tada on ovu toksičnu ljubav objašnjava vezom tzv. tijela boli. Tijelo boli je sva negativna energija koju smo nakupili tijekom života i to tijelo boli može privući tijelo boli druge osobe kako bi se međusobno i dalje hranili negativnom energijom.  Sigurno svi znate  puno parova koji si međusobno nanose zlo ali su još uvijek zajedno.

Da vam se to ne bi dogodilo bitno je prepoznati greške i graditi svoj odnos u pravom smjeru. Evo nekih smjernica kako to napraviti!

U pravoj ljubavi razvoj vlastitog sebstva je jako bitan. Partneri su tu da jedno drugom pomažu rasti, uočavati negativnosti i poticati razvijati talente. Kroz odnos trebaju postajati bolji ljudi. Obje strane moraju željeti mijenjati se i truditi se razvijati vlastitu osobnost.

U toksičnim ljubavnim odnosima primarni fokus je na samoj vezi. Ponekada su partneri opsjednutu idejom kako ta veza mora izgledati zanemarujući činjenicu da dvije osobe stvaraju odnos i da je sama veza rezultat međusobnih energija i suludo je fokusirati se na nju.

U pravoj ljubavi i dalje svatko ima svoje osobne interese. Možete imamo svoje prijatelje i smislene odnose  izvan svoje romantične veze.  Slobodno se možete baviti svojim hobijima i strastima bez straha da radite nešto krivo zbog toga što to nije dio zajedništva.

U toksičnoj ljubavi partneri misle da sve moraju raditi zajedno  u svrhu veze. To je ono kada misle da sve mora biti u dvoje i da moraju u potpunosti sudjelovati jedno drugom u životu. Ako tako to radite veza će se raspasti prije nego što trepnete jer ćete samo nagomilavati nezadovoljstvo.

U pravoj ljubavi partneri u potpunosti prihvaćaju individualnost onog drugog. To ne znači da im se sve sviđa i da stavljaju pinki naočale. To samo znači da ste dovoljno zreli da ne vidite već i da bez gnjeva prihvatite međusobne mane.

U toksičnoj ljubavi partneri opsesivno pokušavaju promijeniti onog drugog koji je uvijek kriv za sve. Pogotovo žene, one vole upirati prstom u partnera i neprestano prigovarati. Dok ne zavolite partnera onakav kakav je, sa svim njegovim manama, neće se pojaviti mogućnost za rast i poboljšanje odnosa. Ljudi se mijenjaju kroz ljubav, a ne kroz moranje.

U pravoj ljubavi intimnosti je slobodan izbor koji raste iz ljubavi i povjerenja, brige i prijateljstva, kao i potpunog međusobnog uvažavanja.

U toksičnoj ljubavi seks može postati pritisak jer jedan ili oba partnera svim silama žele zadovoljiti drugog bez obzira da li im se to sviđa ili ne. Ta potreba dolazi iz straha da budu dovoljno dobri jer iz vlastite nesigurnosti misle da će ih tako zadržati i vezati za sebe.

U pravoj ljubavi svaki razgovor je konstruktivan, partneri se pokušava razumjeti i međusobno pomoći uz puno ljubavi i tolerancije. Tolerancija postoji čak i kod najproblematičnijih pitanja. Ovdje nema borbe za energiju i traženja krivca.

U toksičnoj  ljubavi često razgovori prerastu u bijes i vikanje, jedan drugog optužuju za nešto, traži se krivac, a vrlo često jedan od partnera manipulira s onim drugim.

Volite se, pomažite jedno drugome,  zajednički rastite i uzdižite svoju svijest tada će i vaša veza imati dublju smisao i preživjeti mnoge teškoće i izazove.

http://lifex.hr/5-razlicitosti-izmedu-prave-i-toksicne-ljubavi/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info