Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Planetopija

Upisao:

Planetopija

OBJAVLJENO:

PROČITANO

4222

PUTA

Poklanjamo Magicusu 2 knjige: ZNAKOVI i SUPER PRIVLAČITELJ

Poklanjamo Magicusu 2 knjige: ZNAKOVI i SUPER PRIVLAČITELJ
PLANETOPIJA je nakladnička kuća koja objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrane, duhovnosti, ekologije.

Laura Lynne Jackson

Znakovi

Tajni jezik univerzuma

Laura Lynne Jackson, učiteljica, govornica i medij, svoje darove koristi za komunikaciju s ljudima koji su napustili ovaj svijet. Iako su njezine sposobnosti izuzetne, u ovoj nam knjizi objašnjava kako smo svi mi povezani s drugom stranom te svakodnevno primamo znakove od naših voljenih koji su preminuli, naših duhovnih vodiča i Božje energije koji nas usmjeravaju i čine dio univerzalnog tima svjetlosti.

Ova knjiga donosi priče ljudi koji su otvorili srce i um za primanje znakova i otkrili istinu univerzuma - da nitko od nas nije sam i da smo svi međusobno povezani. Iako u svojim životima često ne vidimo mnoge čudesne i prekrasne istine, uz suptilan, ali smislen pomak u svojoj percepciji možemo naučiti tajni jezik univerzuma i nazrijeti svjetlo u tami.

Mi smo duhovna bića koja ovdje uče o povezanosti i dobroti. Kad vjerujemo u stvarnost znakova, počinjemo učiti ovu lekciju mnogo brže i na najljepši način koji donosi ispunjenje. Mi zapravo počinjemo vidjeti povezanost. Počinjemo uviđati da je biti živ na Zemlji sada, u ovom trenutku, veliki dar – i da naši izbori ne utječu samo na naš život već i na veliko tkanje svjetla i energije koje je naš svijet. 

 Isprva, druga strana upotrijebit će ono što nazivam uobičajenim znakovima kako bi komunicirala s nama: predmete, životinje ili događaje koji nas trgnu kako bismo shvatili značenje koje bi nam inače promaklo. Uobičajeni znakovi mogu, među ostalim, biti kovanice, ptice, leptiri, divljač, brojevi, električne smetnje kao npr. prazne telefonske poruke. Leptir vam na trenutak sleti na ruku na vaš rođendan. Automobil prođe pored vas s brojem registarske pločice koji je isti kao datum rođenja vaše voljene osobe koja je preminula, a na koju ste upravo mislili. Na mobitelu dobijete praznu poruku na godišnjicu smrti vaše voljene osobe. 

UPOZNAJ AUTORA

Laura Lynne Jackson učiteljica je, govornica i spiritistica. Trenutačno radi kao certificirani medij u Istraživačkog centru Windbridge, a također je i certificirani medij zaklade Obitelj zauvijek (Forever Family Foundation). Autorica je knjige The Light Between Us (Svjetlo među nas), uspješnice New York Timesa.

Gabrielle Bernstein

Superprivlačitelj

Metode za manifestiranje života iznad vaših najvećih očekivanja

Gabby Bernstein, autorica superpopularne knjige Univerzum ti čuva leđa u svojoj novoj knjizi ide korak dalje i otkriva nam svoje jednostavne i učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. U knjizi ćete saznati kako raditi manje i dobivati više, kako se opustiti se i vjerovati da vam ono što želite već stiže, kako znati da vam je duhovno vodstvo uvijek dostupno, svakoga dana osjećati radost i diviti se čudima i sinkronicitetu oko sebe. Uz pomoć prokušanih duhovnih metoda, iskustava i pouka ove hvaljene i popularne autorice pronaći ćemo moć da i sami ostvarimo trajno zadovoljstvo i obilje. 

UPOZNAJ AUTORA

Gabrielle Bernstein predstavljena je u Oprinoj emisiji Super Soul Sunday kao predvodnica misli nove generacijeredovno se pojavljuje kao stručnjak u emisiji dr. Oza, a The New York Times prozvao ju je „novim uzorom“. Na listi The New York Timesa nalaze se njezine uspješnice May Cause Miracles and Miracles Now. Autorica je i naslova Add More  ~ing to Your Life Spirit Junkie. Kao „duhovna aktivistica“ Gabrielle se nedavno udružila s Deepakom Choprom kako bi organizirali najveću svjetsku meditaciju za Guinnessovu Knjigu rekorda.

YouTube ju je uvrstio u 16 YouTube Next Video blogera, a Mashable ju je imenovao jednom od 11 osoba čije inspirativne objave treba pratiti na Twitteru. Na Forbesovoj listi nalazi se među 20 najbolje brendiranih žena. O njoj se govorilo u brojnim medijima, kao što su ELLEOWN, Kathy Lee & Hoda, emisija Today, Oprin Super Soul SundayThe Queen Latifah Show, Anderson LiveAccess HollywoodMarie ClaireHealthSELFWomen’s HealthGlamourHelp Desk. Pojavila se i na naslovnici časopisa Experience Life Magazine. Gabrielle živi u New Yorku. Više o njezinu radu možete saznati na internetskoj stranici GabbyBernstein.com ili ako se pridružite njezinu „čudesnom članstvu“ (Miracle Membership) na GetMoreGabby.com.

planetopija.hr

planetopija

Ilica 68, 10000 Zagreb

PON – PET: 09:00 – 20:00 h

SUB: 9:00 – 15:00 h

Nedjeljom i praznicima se odmaramo

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info