Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sydrah

Upisao:

sydrah

OBJAVLJENO:

PROČITANO

440

PUTA

OD 14.01.2018.

WILL TUTTLE U HRVATSKOJ!

WILL TUTTLE U HRVATSKOJ!
dr. Will Tuttle u Hrvatskoj - dođite na predavanje u četvrtak, 4.7. u 18 u Esplanadi - Prijatelji životinja pozivaju na predavanje slavnog govornika o miroljubivoj prehrani, odnosno 'hrani za mir'
Dragi prijatelji,

 

obavještavamo Vas da dr. Will Tuttle dolazi u Hrvatsku te da će u četvrtak, 4.7., u 18 sati održati predavanje u hotelu Esplanade u Zagrebu.

  Proširite vijest i, ako ste u mogućnosti, dođite poslušati predavanje o miroljubivoj prehrani i društvenim i duhovnim posljedicama pogrešnih prehrambenih navika.

 Ako niste u mogućnosti doći, imamo dobru vijest od nakladnika Dvostruka duga koji je povodom dolaska autora, cijenu njegove knjige Hrana za mir spustio na 100,00 kuna.

    

   
Lijep pozdrav i vidimo se,
 

Vaši prijatelji životinja

    

 Prijatelji životinja pozivaju na predavanje slavnog govornika o miroljubivoj prehrani, odnosno 'hrani za mir'

  
WILL TUTTLE U HRVATSKOJ!
 
- 4.7.2013.: poznati američki autor govori o društvenim i duhovnim posljedicama pogrešnih prehrambenih navika 
 
Mnogi su s oduševljenjem prigrlili knjigu dr. Willa Tuttlea 'Hrana za mir - prehranom do duhovnog zdravlja i društvenog sklada' koja je prije dvije godine izdana i u Hrvatskoj.
 
Ova revolucionarna, zanimljiva i prosvjetljujuća knjiga istražuje duboke društvene i duhovne posljedice naših prehrambenih navika i mentaliteta koji ih podržava.
Osnovna je poruka da će nova paradigma koja promiče suradnju, slobodu, mir, život i jedinstvo zamijeniti staru paradigmu koja se temelji na natjecanju, razgraničenjima, ratu, isključivosti i zamisli da moć daje pravo, a hrana je osnovni ključ za rađanje te nove paradigme.
 
Udruga Prijatelji životinja poziva na predavanje dr. Willa Tuttlea, nagrađivanog američkog pisca, govornika, edukatora, pijanista i skladatelja, 4. srpnja 2013. u hotelu Esplanade u Zagrebu, s početkom u 18 sati.
 
Nakon predavanja, zahvalit će prisutnima jednom skladbom na pianinu. Na zahtjev dr. Tuttlea predavanje će biti besplatno.
 
Dr. Tuttle magistrirao je društvene znanosti na sveučilištu San Francisco State i doktorirao filozofiju obrazovanja na Kalifornijskom sveučilištu u Berkeleyu. Kao predavač na koledžu predavao je o filozofiji, mitologiji, religiji, društvenim znanostima i kreativnosti. Rođen je 1953. godine, a  vegan je od svoje dvadeset i sedme godine.
 
Čest je govornik na vegetarijanskim i duhovnim skupovima te konferencijama i događajima posvećenima pravima životinja. Intenzivno se bavi jogom, meditacijom i vježbama za razvoj intuicije. Skladao je i objavio osam glazbenih albuma.
 
Putuje i drži brojna predavanja i radionice, s ciljem promoviranja veganstva i svjetskog mira. Svoju predanost promicanju miroljubive prehrane dr. Tuttle pokazao je odrekavši se komocije građanskog života i sveučilišne karijere, putujući u kamp-kućici sa suprugom, umjetnicom Madeleine Tuttle, kako bi držao predavanja i širio poruku nenasilja. Godišnje održi 150 predavanja. Suorganizator je besplatne online audio konferencije Veganpalooza, svjetskog vegetarijanskog summita.
 
O svojoj knjizi, koju je pisao pet godina, kaže: 'Napisao sam 'Hranu za mir' jer sam želio istražiti i dati ljudima uvid u dublju strukturu našega društva i kako je zlostavljanje životinja nešto što nasljeđujemo već samim rođenjem. Naša kultura u svojoj srži ima taj nevidljiv mentalitet koji od života stvara robu, uporabni proizvod.
 
Životinje se doživljava kao robu, svodi ih se na puko vlasništvo i objekte koji se koriste za hranu, odjeću, istraživanja, zabavu. Ne vidi ih se kao bića koja su sveta i koja s nama dijele ovu Zemlju kao naši tajanstveni sustanovnici svijeta, već su svedena na vlasništvo.' 
 
Dr. Tuttle dodaje: 'Dok sam radio istraživanje, bio sam vegan oko trideset godina i, kako je vrijeme prolazilo, sve više i više istraživao sam o tome kako naša kultura sustavno zlostavlja životinje.
Shvatio sam da se to prvenstveno događa preko hrane, indoktrinirani smo preko obroka, a i djeci prenosimo nasilje koje obroci predstavljaju.
Mi jedemo nasilje prema životinjama. I kroz to, mi počinjemo gledati na Zemlju i sve životinje kao na obične stvari koje se trebaju koristiti, a s vremenom i sebe također pretvaramo u stvari koje se koriste.'  
Sve više postaje očito kako prehrambeni izbori koje činimo vode prema degradaciji okoliša, golemim zdravstvenim problemima ljudi i nezamislivoj okrutnosti prema nama bližnjim bićima.
Za sve savjesne ljude, bez obzira na religijsku pripadnost, dr. Tuttle nudi niz univerzalnih načela kako bismo se ponovno povezali s hranom koju jedemo, onime što je potrebno kako bi ona nastala i što se događa nakon što je konzumiramo.
Knjiga predlaže načine pomoću kojih možemo napredovati kao ljudska vrsta i razviti vlastitu svijest kako bismo bili slobodniji, inteligentniji, puni ljubavi i sretniji.
Prijatelji životinja pozivaju na odličnu priliku za upoznavanje dr. Tuttlea i slušanje njegove poruke o miru, prehrani i putu prema boljoj budućnosti. 
Posjet dr. Tuttlea Hrvatskoj poduprli su hotel Esplanade, ustupivši besplatno prostor, i tvrtka Eurocon prijevodi d.o.o. koja je ustupila opremu za sinhronizaciju bez naplate.
Više informacija o predavanju dr. Willa Tuttlea nalazi se na www.prijatelji-zivotinja.hr.
 
Dr. Will Tuttle na raspolaganju je za gostovanja i izjave od 4. srpnja u 15 sati kada sa svojm suprugom Madeleine dolazi u Zagreb do 5. srpnja u 10 sati kada odlazi iz Hrvatske.

   

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info