Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini

Upisao:

gemini

OBJAVLJENO:

PROČITANO

576

PUTA

OD 14.01.2018.

HTV-u zbog reklama milijunske kazne?

HRT-u su zbog pretjeranog reklamiranja za vrijeme emisije Volim nogomet iz UEFA-e, navodno, dolazile opomene. Kako se EURO bliži kraju, mogla bi stići i kazna – 2 milijuna eura!

Nikad raskošniji studio, mnogobrojna publika, mnogobrojni nogometni stručnjaci, velik broj popratnih sadržaja koji nemaju izravno veze s utakmicama te Bruno Kovačević, urednik sportskog programa i Božo Sušec, na čelu svega kao voditelj čitavog projekta.

Iako ovakva ideja jednostavno 'miriše' na uspjeh, od samog početka prikazivanja emisije Volim nogomet čitav projekt je bio nekoliko puta dovođen u pitanje.

Najveća prašina se ipak digla kada je zbog beskrajnog reklamiranja morala reagirati i UEFA. Opomene o smanjenju promidžbenih poruka u emisiji su, navodno, stizale svakodnevno, pod upitnikom je bio i HRT-ov signal za daljnje emitiranje utakmica s EURO-a, a počela se spominjati i novčana kazna od 15 milijuna kuna.

Na nacionalnoj televiziji o spomenutim prijetnjama čelne europske nogometne organizacije nitko nije pričao – glasine nisu ni potvrđene ni demantirane.

Do vidljive promjene je došlo tek uoči četvrtfinalnog nastupa hrvatske reprezentacije kada su s čitave studijske tribine uklonjene majice sponzora, a u svim emisijama nakon toga smanjenje promidžbenog materijala je i više nego evidentno. Znači, nešto je ipak trulo u državi Danskoj!

Ni od odgovornih nema ni slova o nastalom problemu. Bruno Kovačević nije želio davati komentare, uputio je na ljude iz marketinga čija je to domena djelovanja.

Tamo je, pak, ne tako davno, došlo do promjena. Tibor Gojun, prvi čovjek marketinga je smijenjen s dužnosti. Zamijenio ga je Tihomir Kota, donedavni rukovoditelj Odjela za istraživanje tržišta.

"Te kadrovske promjene dio su strukturiranja HRT-ova poslovanja i utoliko nisam u prilici detaljnije ih komentirati", rekao je za
Večernji HRT-ov glasnogovornik.

Također je dodao da je do smanjenja propagandnih poruka došlo i zbog ispadanja hrvatske repke s natjecanja, a stoga i manje gledanosti emisije.


www.Net.hr/sport
26.06.2008.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info