Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

613

PUTA

OD 14.01.2018.

Danas u 20.15 sati budite i vi dio "Ponosa Hrvatske"!

Danas u 20.15 sati budite i vi dio
SPEKTAKL DOBROTE: Pojedinci i skupine koji su hrabrim djelima obilježili godinu okupit će se na dodjeli nagrade Ponos Hrvatske u HNK u Zagrebu 08:00

Piše: Željka Krmpotić

Dobitnici će nagrade primiti u nedjelju u HNK

Obitelj Lončar, Zadar

Spasio naselje od požara, darovao siromašnima koze vrijedne 100.000 kuna, žrtvovali živote da spase prolaznike...

 

Sandra Paović (26), Vukovar

To je samo mali dio dirljivih i toplih priča čiji su protagonisti obilježili godinu. Zbog toga su dobili nagradu Ponos Hrvatske. Svi će se oni okupiti večeras u 20.15 sati u zagrebačkome Hrvatskom narodnom kazalištu.

Nedjeljko Doljanac (38), Valpovo

Hrvatska će televizija na Drugom programu izravno prenositi svečanu dodjelu, a gledatelji će moći uživati u pravom spektaklu dobrote. I ove je godine ocjenjivački sud u konkurenciji od 70 priča odabrao 24 koje predstavljaju najbolje ljudske vrline i koje su postale inspiracija drugima. 

Zlatko Uvanović (41), Osijek

Ove godine prvi put imamo dvostruke dobitnike. Policajci iz Županje Bono Tomašević i Nikola Kajkić dobili su nagradu Ponos Hrvatske 2007. godine. Tad su organizirali humanitarnu akciju za siromašnu obitelj iz Cerne i pomogli su im sagraditi kuću. Kako bi mogli kupiti sitnice za novi dom, policajci su im darovali svoje božićnice. Ove su godine nagrađeni jer su pomogli zlostavljanoj ženi iz Županje. Nju i njezine dvije djevojčice prvo su smjestili u sigurnu kuću, a zatim su potaknuli gradske vlasti da im daju stan na uporabu.

Darija M. Patko (21), Kutina

Dobrotovori su smatrali kako ni to nije dovoljno, pa su organizirali humanitarnu akciju za opremanje novog doma za napaćenu majku i njezine curice. Već ih mnogi zovu anđelima u plavom jer, kad vide potrebite, ne mogu okrenuti glavu na drugu stranu i praviti se da nisu ništa vidjeli. 1/25

(24sata)Dobitnici će nagrade primiti u nedjelju u HNK
undefined
Ocjenjivački je sud ove godine posebno dirnula priča Ivanke Šućur, hrabre majke koja je u ratnom Sarajevu nakon granatiranja pronašla dječaka. Unatoč veliku siromaštvu prihvatila ga je i odgojila kao sina jer mu socijalne službe nisu uspjele pronaći roditelje. Nagradu Ponos Hrvatske utemeljio je 2005. dnevni list 24sata. Skupina je građana prošle godine osnovala udrugu Ponos Hrvatske (www.ponoshrvatske.hr), koja je potpuno preuzela organizaciju i dodjelu nagrade. Uz 24sata, od ove su godine partneri udruge Agrokor i Hrvatska radiotelevizija.

KREŠIMIR DOLENČIĆ REŽIRAO SPEKTAKL DOBROTE
Ugledni redatelj Krešimir Dolenčić režirao je dodjelu nagrade Ponos Hrvatske u Hrvatskom narodnom kazalištu. Osmislio je gdje će stajati voditelji i dobitnici nagrada na pozornici. Redatelj Tvrtko Grgić zadužen je za televizijski prijenos dodjele te će svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom gledateljima prenijeti svečani ugođaj iz zagrebačkoga HNK.

BOŽIĆNE ZVIJEZDE DONOSI ZRINJEVAC
Želeći pomoći udruzi Ponos Hrvatske i dobitnicima nagrade još više uljepšati svečani trenutak, iz tvrtke Zrinjevac poslali su 500 božićnih zvijezda. Čelništvo je te tvrtke time omogućilo da pozornicu Hrvatskoga narodnoga kazališta dobitnici nagrade dožive u prelijepom blagdanskom ozračju. Gosti i uzvanici imat će bogatiji vizualni doživljaj priredbe, a tijekom prijenosa kamere će Hrvatske televizije gledateljima ponuditi atraktivnije kadrove.

POMAŽE I ŠKOLA ZA KOZMATIČARKE
Djevojke koje u zagrebačkoj Obrtničkoj školi za osobne usluge pohađaju frizerski ili kozmetičarski smjer, profesionalnim će umijećem dodatno uljepšati dobitnike nagrade i izvođače koji će sudjelovati u programu dodjele. Riječ je o prvoj generaciji kozmetičara iz te obrtničke škole, a riječ je o dvadesetak učenica trećeg razreda. Neke su se od njih već dokazale na natjecanju Zlatni ruž, a odabir šminke za pojedine izvođače pripremale su tjednima prije.

>>> SVI ĆE IZVOĐAČI OČARATI PUBLIKU

Bruno Knežević (36), Kloštar Ivanić

Ocjenjivački je sud ove godine posebno dirnula priča Ivanke Šućur, hrabre majke koja je u ratnom Sarajevu nakon granatiranja pronašla dječaka. Unatoč veliku siromaštvu prihvatila ga je i odgojila kao sina jer mu socijalne službe nisu uspjele pronaći roditelje.

Nenad Kuljanin (17), Rijeka

Nagradu Ponos Hrvatske utemeljio je 2005. dnevni list 24sata.

Zvonimir Milatović (33), Velika Gorica

Skupina je građana prošle godine osnovala udrugu Ponos Hrvatske (www.ponoshrvatske.hr), koja je potpuno preuzela organizaciju i dodjelu nagrade.

 

Obitelj Knežević, Glina

Uz 24sata, od ove su godine partneri udruge Agrokor i Hrvatska radiotelevizija.

Ante Petrović (27), Vinkovci



KREŠIMIR DOLENČIĆ REŽIRAO SPEKTAKL DOBROTE

Martina Rukavina (16), Pleternica


Ugledni redatelj Krešimir Dolenčić režirao je dodjelu nagrade Ponos Hrvatske u Hrvatskom narodnom kazalištu. Osmislio je gdje će stajati voditelji i dobitnici nagrada na pozornici.

Azgan Qenaj (42), Zagreb

Redatelj Tvrtko Grgić zadužen je za televizijski prijenos dodjele te će svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom gledateljima prenijeti svečani ugođaj iz zagrebačkoga HNK.

 

Ivo Župarić (52), Posavski Podgajci

BOŽIĆNE ZVIJEZDE DONOSI ZRINJEVAC
 

Djeca iz Hlišićeve, Slvanoski Brod


Želeći pomoći udruzi Ponos Hrvatske i dobitnicima nagrade još više uljepšati svečani trenutak, iz tvrtke Zrinjevac poslali su 500 božićnih zvijezda. Čelništvo je te tvrtke time omogućilo da pozornicu Hrvatskoga narodnoga kazališta dobitnici nagrade dožive u prelijepom blagdanskom ozračju.
 
 
N. Kajkić i B. Tomašević, Županja
 
Gosti i uzvanici imat će bogatiji vizualni doživljaj priredbe, a tijekom prijenosa kamere će Hrvatske televizije gledateljima ponuditi atraktivnije kadrove.

N. Kotonšić i D. Paronić, Pula
 
 
POMAŽE I ŠKOLA ZA KOZMATIČARKE
 

Antonio Špičić (11), S. Kraljevec


Djevojke koje u zagrebačkoj Obrtničkoj školi za osobne usluge pohađaju frizerski ili kozmetičarski smjer, profesionalnim će umijećem dodatno uljepšati dobitnike nagrade i izvođače koji će sudjelovati u programu dodjele.
 
Obitelj Crkvenac, Zagreb
 
Riječ je o prvoj generaciji kozmetičara iz te obrtničke škole, a riječ je o dvadesetak učenica trećeg razreda. Neke su se od njih već dokazale na natjecanju Zlatni ruž, a odabir šminke za pojedine izvođače pripremale su tjednima prije.
 


Ivanaka Šućur (59), Sarajevo
 
 SVI ĆE IZVOĐAČI OČARATI PUBLIKU
 
 
Policajci iz Sesveta 5.5.2009.
 
 
K. Russo (13) i D. Vranić (13), Split
 
 
Hrvatska ekspedija na Mt. Everest
 
 
Obitelj Butković, Vinkovci
 
 
Dušan Petričević (45), Split
 
 
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info