Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

583

PUTA

OD 14.01.2018.

Crnilo....

Crnilo....
Crnjak do cranjaka.....

Raznio sebe i susjedovu kuću
 
 
 
 
Danijel Škorak je u nedjelju u Vulišincu kod Lepoglave eksplozivom raznio kuću susjeda Ivana Kolenka, pritom je i sam smrtno stradao, a Ivanova sina Branka sačmom je ranio u glavu.
 

Kuća je u eksploziji gotovo potpuno razrušena, a policija i istražni sudac zbog moguće opasnosti od dodatnog urušavanja ili podmetnutog eksploziva odgodili su kraj očevida za ponedjeljak, kad će na teren izaći građevinski stručnjaci i pirotehničari, piše Jutarnji list.

Jutarnji također piše kako još nije službeno potvrđeno da se radi o Danijelu Škorku (41) jer identifikacija do 23 sata nije obavljena, a čovjek koji je pronađen mrtav u kući raznesen je do neprepoznatljivosti.

Susjedi pričaju da je Škorak u posljednje vrijeme bio sklon alkoholu i da se posvađao s Brankom Kolenkom (39). S oružjem, najvjerojatnije domaće izrade, ušao je u kuću njegova oca, koji je uspio pobjeći i dozvati pomoć. Odmah potom iz kuće je izjurio i ranjeni Branko.

Susjedi su još ispričali Jutarnjem kako je Škorak prije stravičnog pohoda u svojoj kući ubio psa i mačku. Njegova obitelj, supruga i djeca, nisu ozlijeđeni.

Točni motivi umirovljenog policajca, vukovarskog branitelja i zatočenika srpskih logora, koji su ponukali Škorka na obračun sa susjedima i samoubojstvo, zasada još nisu poznati.

Danijel Škorak bio je predložen kao jedan od svjedoka optužbe protiv Veljka Kadijevića, Blagoja Adžića i Zvonka Jurjevića, te još sedmorice optuženih iz vrha JNA i pobunjenih Srba kao najodgovornijih za razaranje Vukovara, piše Jutarnji list.


 
 


Nakon što je ranio troje nađen mrtav
 
 

 
Rastrojeni G.P. vatrenim je oružjem ranio troje ljudi u mjestu Grdun. Dao se u bijeg, ali su ga policajci pronašli mrtvog. Više informacija policija će dati na konferenciji za novinare.
 

U nedjelju oko 22 sata u mjestu Grdun na području Ozlja hicima iz vatrenog oružja G.P. je ranio tri osobe.

Iako je policiji bio poznat identitet osobe koja je krenula u krvavi pohod, za njim su tragali jer je bio u bijegu. Međutim, policija ga je pronašla mrtvog. Potvrdio je to za Net.hr načelnik krim-policije PU karlovačke, ali je rekao da će više informacija novinarima iznijeti na konferenciji za novinare.

G.P. je teško ranio M.R., a lakše D.C. i N.P., kojima je liječnička pomoć pružena u karlovačkoj Općoj bolnici, priopćila je policija.


 
Net.hr 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info