Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

600

PUTA

OD 14.01.2018.

Banac sklonio Mirjanu Pukanić na sigurno mjesto

Banac sklonio Mirjanu Pukanić na sigurno mjesto

Mirjana Pukanić u ovom se trenutku nalazi na “sigurnom mjestu“ - izjavio je u subotu Ivo Banac, predsjednik HHO-a, koji je prošloga tjedna otvorio jednu od najmračnijih tema poslijeratne Hrvatske: o komplotu psihijatrije, policije i politike u eliminaciji nepoželjnih osoba.

Od kako je, naime, izišla iz Vrapča, gospođa Pukanić smještena je na tajnu adresu. Prema neslužbenim informacijama, ona osobno strepi od otmice svoga supruga, pa je osim HHO-a štite dvojica policajaca koji iz razumljivih razloga nisu djelatnici zagrebačke PU s kojima njezin suprug Ivo Pukanić ima izuzetno srdačne odnose.

'Neutralizacija’ HHO-a
U međuvremenu on ulaže značajne napore da na jednoj strani “neutralizira“ Ivu Banca, a na drugoj da svoju ženu još dodatno žigoše kao narkomanku, pa možda čaki kao naručitelja njegova ubojstva.

Tako je u subotu ujutro Pukanić zatražio sastanak sa Žarkom Puhovskim, prijašnjim predsjednikom HHO-a, žaleći se da Banac njegovu suprugu uzima u zaštitu zbog osobne osvete i mržnje. Navodno, Puhovski je prilično spremno pristao na susret.

Nakon sudske odluke kojom je Vlado Jukić, šef psihijatrijske bolnice u Vrapču, natjeran da Mirjanu Pukanić oslobodi prisilne hospitalizacije, supruga novinskog izdavača faktički se našla na cesti, potpuno sama i bez ikakvih sredstava za život. Nema čak ni osobnu iskaznicu.

Premda je kći i nasljednica imućne poduzetnice, bolnicu je napustila u haljini, baloneru, i s 20 kuna u džepu, koji joj nisu dovoljni ni za lijekove, vrstu antidepresiva kakve koristi dobar dio tzv. duševno zdrave Hrvatske.

Kada je Mirjana Pukanić, nakon osmodnevnog zatočeništva na psihijatriji, puštena na slobodu, Ivo Pukanić, koji se već dulje od šest mjeseci trudi da vlastitu ženu žigoše kao luđakinju, stigao je pred bolnicu naoružan pištoljem i u pratnji dvojice “gorila“.

Gđu Pukanić namjeravao je transportirati iz ludnice direktno u kućni pritvor. Budući da se ona tome usprotivila, novinski izdavač naočigled javnosti primijenio je sredstvo ucjene: supruzi je odbio dati ključeve njihova zajedničkog stana u Ilici.

A sve se to događa samo zato što novinski izdavač nastoji spriječiti svoju suprugu da javnosti kaže kako Ivo Pukanić nije ono što se čini. Strpana je u luđačku košulju 3. travnja, dok je u vlastitom stanu davala intervju internetskom portalu javno.hr i Novoj TV, a desetak novinara još je čekalo na njezine izjave. Među ostalim, htjela je reći da je muž osigurao njezin život na tri milijuna eura i da je predstavlja kao luđakinju kako bi se dočepao njezina naslijeđa.

Tužbe protiv MUP-a i Ive
Premda je niz vrlo uglednih odvjetnika u prvi mah odbilo preuzeti slučaj Mirjane Pukanić, strahujući od medijske odmazde njezina supruga, nakon sudske odluke o puštanju iz Vrapča vrlo brzo sastavljen je peteročlani odvjetnički tim koji priprema tužbe protiv MUP-a, liječnika, centara za socijalnu skrb i Ive Pukanića osobno. Nevladinim organizacijama svakodnevno se javljaju građani koji se solidariziraju s Mirjanom Pukanić kao žrtvom “zdravih“ snaga.
 

Pukaniću oduzimaju pištolj, policija vrši obavjesne razgovore
Zbog pokušaja ubojstva Ive Pukanića policiju posebno zanimaju dva muškarca poznata zbog preprodaje droga. To su G. P. iz Sesveta i S. R. iz Šibenika. Pukanić je, navodno,
Državnom odvjetništvu prijavio da ga iznuđuju dileri koji su supruzi Mirjani nabavljali ili čuvali drogu.
- Nemam komentara, ali to nije istina - kazao je Pukanić o navodnom sadržaju njegove prijave koji je jučer objavljen u jednom listu.
Načelnik PUZ-a Marijan Tomurad potvrdio je da će Pukaniću zbog evidentnog kršenja Zakona o oružju oduzeti pištolj, koji legalno posjeduje. Suvlasnik Nacionala u srijedu je, nakon što je napadač pucao u njega, počinio kazneno djelo jer je ispalio hice kad je napadač već bježao što nije smio. Također, Pukanićevi su obiteljski odnosi narušeni, što je dovoljno za oduzimanje oružja. Uz to, ne smije ga nositi tako da ga svi vide.
 


Ispitani odvjetnik i bivši specijalac
U istrazi o atentatu na Ivu Pukanića, na kojeg je u srijedu nešto prije ponoći pucano u Ilici 107, policija je ispitala nekoliko desetaka osoba.
Kako piše Jutarnji list iz izvora bliskih policijskoj istrazi, policija je na obavijesni razgovor u petak navečer pozvala i vinkovačkog odvjetnika Darka Zadru (43) koji je 9. ožujka bio ranjen u pucnjavi u Poreču ispred istoimenog hotela. Osim Zadre, na obavijesnom razgovoru bio je i Renato I. (34), bivši pripadnik ATJ Lučko, koji je umirovljen 1999. godine.
Naime, njih je dvojicu u kaznenoj prijavi, koju je u srijedu podnio jednom od zamjenika glavnoga državnog odvjetnika Mladena Bajića, Pukanić naveo kao osobe koje bi mogle biti povezane sa skupinom koja ga navodno iznuđuje. U toj je prijavi Pukanić naveo da je njegova supruga, osim što je psihički bolesna, teška ovisnica o kokainu.

 

www.slobodnadalmacija
 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info