Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mkrmar

Upisao:

mkrmar

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2391

PUTA

OD 14.01.2018.

KRS - Konstantno Regeneracijsko Sredstvo

KRS - Konstantno Regeneracijsko Sredstvo
Čovječanstvo na svom dugom putu razvoja nastoji riješiti problem tajne života vezane uz zdravi život.

Čovječanstvo na svom dugom putu razvoja nastoji riješiti problem tajne života vezane uz zdravi život. Kao i svaki pojedinac, te cjelokupno društvo, svjesno ili podsvjesno, svako na svoj način.

Do sada u tome nisu u potpunosti uspjeli! Razlog za to je nepoznavanje temeljnog jezika - jezika prirode. U njemu su razvrstane sve tajne svake biološke vrste i njenih biokemijskih procesa. Jezik prirode vezan je za tzv. asocijativne šifre-kodove. Oni nam šalju podsvjesne i svjesne energoinformacije na osnovu kojih se odvijaju biološki procesi.

KRS je proizvod koji je baziran na jeziku prirode.

KRS obnavlja i čuva mehanizam energo–informacije. Omogućava potpuno regeneriranje biološkog sustava svakog organizma.

KRS se sastoji iz biljaka iz ekološki čistog područja. Ekstrahirani biljni materijal, postupkom fotosinteze, pretvara se u tekućinu frekvencijskih elektrolita. Oni popunjavaju fizikalno područje naše biološke strukture. Frekvencije elektrolita iz KRS su biološki energonositelji vezani za dva stanja: foto–nsko i ionsko. Oni su u organizmu uvijek u deficitu.

KRS su energetski uravnotežene supstance (biološki spojevi) koje osiguravaju spore i dugotrajne biokemijske reakcije, karakteristične za biološke procese.

KRS čuva i osigurava prirodnu regeneraciju cijelog organizma. Ona znači zdravlje kao zbir fizičkog, emocionalnog i duhovnog blagostanja čovjeka.

Danas postoje mnogi pripravci na biljnoj bazi. Oni se reklamiraju kao koncentrat minerala, vitamina, bjelančevina. Ti sastojci potrebni svakom organizmu. Međutim, svaki organizam nije u mogućnosti da prihvati sve što mu je potrebno, te stavi u funkciju. Uglavnom organizam to ne može učiniti jer nema sačuvanu "memoriju" da ih "prepozna" i/ili nema unutarnje "energoresurse".

Upotreba KRS omogućava uravnoteženje fizikalnih parametara organizma, te prevenciju problema na različitim razinama ili njihovo potpuno saniranje.

Što je KRS?

·  Bioenergetski biljni pripravak potpuno prirodnog porijekla, sastavljen iz biljnih sastojaka iz ekološki čistog okoliša, s točno definiranih točka planeta Zemlje.

·  Energetski uravnotežena regeneracijska sjedinjenja - biološki spektar karakterističnih fizikalnih, bioloških i optičkih svojstva.

·  Regulator biokemijskih parametara u organizmu.

·  Bioenergetski nositelj kojeg mozak "prepoznaje" - potreban svakom čovjeku i svakoj biološkoj vrsti.

·  Vrhunska tehnologija zaštićena patentom

 

Djelovanje KRS-a

·  Povećava psihofizičku kondiciju, nezamjenjiv za razdoblje povećanih napora i rekonvalescenciju.

·  Ustanovljava mikroelementne proporcije.

·  Obnavlja aminokiselinsku bazu.

·  Uspostavlja energetsku, mikroelementnu i emocionalnu ravnotežu.

·  Blokira unutrašnje toksine i normalizira izlaz metabolita na različitim nivoima.

·  Uspostavlja prirodnu regeneraciju i diferencijaciju stanica.

·  Bez obzira na vrstu poremećaja, vraća stanice organizma u prvobitno prirodno stanje – zdravlja!

·  Asocijativno regulira pravilan izbor hrane, usvajanje i raspodjelu bioloških komponenata.

·  Smanjuje potrebu za prekomjernim uzimanjem hrane.

krs

 


Kako Razviti Svijest

Kako Razumjeti Sve

Kako Riješiti Sve

 

KRS je patentiran i zaštićen u Hrvatskoj.

Izumitelj Viktor Pimkin.

Vlasnik patenta i proizvođač je tvrtka OMNICUR d.o.o. iz Zaprešića.

KRS je registriran kao dijetetski pripravak dozvolom Ministarstva zdravstva 1.10.2002.

ur. broj: 534-04-01/02-2. Klasa UP/I 541-05/02-05/548.

 

Mirjana Krmar

01/23 19 158

091/56 58 058

 

Za sve informacije u vezi proizvoda KRS-a možete me slobodno zvati na navedene telefone ili narudžbe poslati na e-mail mirjana.krmar@zg.t-com.hr
 


Molim Vas napišite i svoje ime i broj tel ili mob kako bi vam se mogla javiti i odgovoriti na vaša pitanja.
 
Ako niste iz Zagreba proizvod mogu poslati na vašu adresu pouzećem.Na teritoriju cijele Republike Hrvatske.
 
Proizvod možete isključivo naručiti i dobijete sve potrebne upute kao i po potrebi i individualne konzultacijije na gore navedene kontakt brojeve gdje će te dobiti mene osobno.
 
MIRJANA KRMAR EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK OMNICURA ZA KRS I OSTALE PROIZVODE NA TERITORIJU REPUBLIKE HRVATSKE .
Unaprijed zahvaljujem na vašem interesu.

S poštovanjem Mirjana Krmar
 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 18.03.2008. 10:48h

  Član iridaMerlin28 zvuči kao univerzalni pripravak za sve, poput aspirina, a ipak prvi put čujem za njega....ima li ga u apotekama?
 • 18.03.2008. 13:00h

  Član mkrmarMerlin5 Draga Irida tek danas sam savladala uz pomoć Dana da mogu sama pisati komentare,još uvijek se učim komunicirati na ovaj moderan način preko interneta i ostalih elektronskih medija.KRS nije medijski exponiran proizvod što ne znači da nije prepoznat i poznat među ljudima koji imaju već dugogodišnje iskustvo u primjeni istog.Kao što si i sama zaključila on zaista ima široki spektar djelovanja.Moje iskustvo i znanje o tome postoji već 18 godina i to isključivo kroz osobno poznavanje samog autora,izumitelja koji je odlučio patentirati i verificirati svoj izum u Hrvatskoj.Mene je izabrao s obzirom na dugogodišnje osobno poznavanje,načina primjene i korištenja proizvoda da to znanje donesem i prenesem osobno ljudima.Govorim isključivo kroz iskustvo
 • 18.03.2008. 13:22h

  Član mkrmarMerlin5 KRS možete naručiti,kao i sve potrebno uz proizvod kod mene osobno.Moji brojevi teefona i mobitela su napisani uz informaciju o proizvodu.Dakle sve što vas zanima možete se obratiti i rado ću podjeliti s vama osobno.Vrlo rado ću pomoći u razumjevanju i razmjeni informacija.U apotekama nije iz razloga što proizvod treba puno znanja kroz iskustvo a to mogu dati samo oni koji o tome znaju kroz samu primjenu,dakle sami korisnici.Bitno je to da je prozvod,patentiran i verificiran od našeg ministarstva i ima sve potrebno za njegovu distribuciju.Po meni na puno kvalitetniji način prema korisniku što mogu potvrditi mnogi zadovoljni korisnici.KRS nije komercijalni proizvod.To je moja misija i poslanje.Spasio mi je život i vratio zdravlje.Što znaju mnogi ljudi koji mene osobno poznaju.Hvala na komentaru.Mirjana Krmar
 • 18.03.2008. 16:19h

  Član belichMerlin0 cijenu ,navedite cijenu da nemoramo posebno pitati. Ako se nešto prodaje onda treba i navesti cijenu,jer iz Vašeg članka prizilazi da je besplatno!!!
 • 18.03.2008. 18:07h

  Član mkrmarMerlin5

  odgovor na komentar belich

  Nisam navela cijenu koja je svim korisnicima KRS poznata jer od kada je na tržištu dostupan od 1.10.2002.ona se nije mjenjala,uskoro ćemo morati napraviti jednu malu korekciju u cijeni,s obzirom na uvijete na tržištu koji i diktiraju cijenu svih proizvoda da nebi zbunila buduće korisnike.Naravno da kad budu sve tehničke informacije dostupne navest ću i cijenu.Ono što nema cijenu i što ja nemogu naplatiti a niti niko platiti to je ono što ide uz Krs a to je moje iskustvo i znanje o mogučnostima samog proizvoda 18 godina i sve povratne informacije koje primam od zadovoljnih korisnika.To darujem kao i ovu informaciju koja je sama veliki blagoslov.Ako je cijena jedino što vas zanima u vezi ovog proizvoda onda je najbolje da odete do najbliže prodavaonice prirodnih proizvoda i odaberete onaj po cijeni koja vam naj bolje odgovara.Kada bi pitali korisnike krs kolia je vrijednost dobili bi puno različitih odgovora na isto pitanje.Ako pitate mene s obzirom na moje iskustvo za mene je krs neprocjenjiv.Koliko vrijedi zdravlje?Ne vidim razlog zašto vam je teško mene nazvati i pitati sve što vas zanima.Ja sam na usluzi i dostupna i rado ću vam pomoći ako mogu.
 • 18.03.2008. 18:42h

  Član mkrmarMerlin5

  P.S.

  Molim Vas da mi ne zamjerite danas prvi puta koristim ovaj način komunikacije,navikla sam osobno upoznati ljude ili telefonom.Trudim se savladati ove vještine kako bi bila dostupna i vama kojima je ovo jednostaviji i bolji način.Naravno i sama vidim prednosti i mogučnosti ovog medija.Samo se moram naviknuti.Hvala svima na razumjevanju.Mirjana
 • 18.03.2008. 20:31h

  Član iridaMerlin28 ma odlično ti ide za početnicu!
 • 18.03.2008. 21:12h

  Član fitotekaMerlin1 Mirjana, biste li mogli malo pobliže opisati prozvod? Zanima me od kojih je biljaka (naravno, ne u točnim koncentracijama) i kojom metodom ( navodite vrhunsku tehnologiju pa me interesira koja bi to bila) biljni materijal iscrpljen. Udovoljite mojoj znatiželji jer, napokon, i svaki kupac vašeg proizvoda ima pravo znati koje točno biljke ili njihove dijelove koristi u, koliko sam shvatila, oralnoj upotrebi. Hvala vam unaprijed na odgovoru! Andrea
 • 18.03.2008. 21:24h

  Član mkrmarMerlin5 Hvala Irida !!! Sve više me veseli ovaj način i mogučnost komunikacije.Ovo je meni potpuno novo iskustvo.Hvala Danu na strpljenju i vodstvu.Veselim se svakom novom danu na ovom portalu.Želim Vam laku noć i ljepe snove.Mirjana
 • 18.03.2008. 22:08h

  Član mkrmarMerlin5

  odgovor fitoteka

  Draga Andrea drago mi je da vas zanima proizvod KRS .Sastav je napisan na ambalaži proizvoda kao i sve ostale informacije koje korisnik treba znati.Ako ste dobro pročitali proizvod je patentiran i verificiran.Za sve ostale informacije molim vas obratite se meni osobno imate moje kontakt brojeve.Uskoro ću postaviti još neke informacije koje će možda dati odgovor na vaša pitanja.Do tada srdačan pozdrav.Mirjana
 • 18.03.2008. 23:14h

  Član fitotekaMerlin1 Hvala vam na odgovoru, ali nije potreban daljnji trud zbog mene, pronašla sam informacije koje su me interesirale na internetu. Što se tiče ostalih čitatelja, čini se da će rado pročitati o kakvom se proizvodu točno radi ali te informacije ću radije prepustiti vama jer vam se ne želim miješati u posao. Ono što sam ja prema sastavu vidjela jest da proizvod, s obzirom na sastav biljaka, potiče regeneraciju, djeluje protupalno, blagotvorno na cirkulaciju, štiti organizam od slobodnih radikala i mogao bi inhibirati rast tumorskih stanica. Međutim, s obzirom da u sastav ulaze dvije biljke koje mogu imati određene i ozbiljne kontraindikacije i nuspojave- to je potrebno naglasiti. Možda će vam se moja briga učiniti pretjeranom ali fitoterapija mi je uža struka i dobro poznajem biljke, njihovo djelovanje ali i moguće kontraindikacije i nuspojave i uvijek mi je drago vidjeti da se ozbiljno pristupa svijetu biljaka jer ono što nekome može biti lijek, drugome može biti otrov. Mislim da je jako bitno prilikom reklamiranja ovakvih proizvoda navesti njihovo točno djelovanje, koje su biljke i u kojim koncentracijama korištene, koliki je postotak alkohola u proizvodu, doze i vrijeme korištenja, nuspojave i kontraindikacije. Meni, iskreno, ne znači puno podatak da je proizvod verificiran i patentiran. Više volim vidjeti potvrđena klinička ispitivanja o djelotvornosti. Lijepi pozdrav! Andrea
 • 19.03.2008. 07:45h

  Član mkrmarMerlin5

  odgovor fitoteka

  Dobro jutro Andrea! Kao što ste i sami vidjeli o proizvodu postoje informacije i na internetu.Nadam se da ste zadovoljili svoj interes i hvala vam što ste i drugim korisnicima prenjeli nešto što sre tamo mogli pročitati.Ali to nije sve puno toga korisnici mogu spoznati kroz samo korištenje proizvoda.Nije mi namjera reklamirati i prodavati proizvod na ovaj način.Zamoljena sam od mojih zadovoljnih korisnika da i drugim ljudima omogučim blagoslov ove informacije kroz ovaj medij.Proizvod je prošao dugogodišnja ispitivanja i ima svu potrebnu dokumentaciju.Oni korisnici koji imaju višegodišnje iskustvo u primjeni mogu govoriti o blagoslovima koji priroda kroz ovaj proizvod daje.Proizvod nema kontraindikacija što potvrđuje dugogodišnje iskustvo u primjeni.Osobno poznajem proizvod 18 godina i to samzahvaljujuči samom izumitelju Viktoru i KRS-u danas sam živa zdrava i vesela i mogu to svoje iskustvo podjeliti sa svima koji to žele primiti.Zato sam u jednom komentaru napisala da je to moja misija i poslanje a ne posao kao što ste vi zaključili.Vrlo otvoreno razgovaram s ljudima i odgovorno pristupam ovoj temi što potvrđuje i to što je na mojem letku o proizvodu navedeno moje puno ime i prezime i brojevi telefona.Moje školovanje je trajalo 18 godina i vjerujte položila sam vrlo teške ispite zato mi je i dodjeljena ova misija.Naravno da svaki dan naučim nešto novo ili samo potvrdim već poznato kroz povratne informacije mojih zadovoljnih korisnika.Znanje bez praktične primjene,kao ni vjera bez dijela ne vrijedi i ne služi za život.Iako ste napisali da se nemoram zbog vas truditi ja to činim zato što je to u skladu sa mojom prirodom i kao što ste rekli svi imaju pravo na informaciju i odgovor na svoje pitanje.Želim vam puno uspjeha u vašem poslu u suradnji s biljnim pripravcima jer biljke nam je Bog dao iz svoje ljekarne a na nama je da ih što bolje upoznamo i naučimo si uz njihovu mogučnost pomoći i omogučiti zdraviji i kvalitetniji život u suradnj s prirodom. i
 • 19.03.2008. 07:59h

  Član mkrmarMerlin5

  P.S

  Andrea želim vam ljep dan i sretan,zdrav i dug život u suradnji s prirodom i biljkama.Srdačan pozdrav!!!Mirjana
 • 20.03.2008. 12:40h

  Član gagaMerlin0

  fitoteka

  Molim te mozes li nama ostalima objasnit o kakvim se biljkakam radi, kakva je ovo tehnologija jer vjerujem da mnogi, ja sigurno, nikad nisu culi za nju, koji su moguci kontraefekti. Pa cesto puta je puno potrebnije znati performance necega pogotovo nedostatke nego iskustva. Rijec je o lijeku, nije li? Pa ni auto ne kupujemo na osnovi tudjih iskustava vec u kombinaciji istih i samih pisanih obiljezja. Uz duzno postovanje prema gospodji Mirjani, no povjerenje, a pogotovo ono koje moze spasit ili ugrozit zivot bas ne zasluzuje nitko samo zato sto postoji, ono se ipak gradi. Zamislite sad da je mom djetetu jako lose, trebam neki ljek, a neznam koji, na trzistu je sve i svasta od farmaceutike do bioenergije, pa moram dobiti neke informacije kako bi mogla napraviti izbor, zar ne? ja tad nemam vremena dolaziti kod svakog pojedinog proizvodjaca i pricati price, ja moram sad, hitno djelovat. Dakle sve informacije koje mogu skupit prije ili brzo su one koje ce spasiti sutra zivot mom djetetu, bilo jer cu znat da to nesmijem koristit ili jer cu naci sto trebam koristiti. Fitoteka, molim vas jos jednom ako bi nam poblize mogli reci o cemu se radi, jer ocito vi to razumijete Hvala
 • 20.03.2008. 17:18h

  Član mkrmarMerlin5

  Odgovor na komentar Gaga

  Poštovana Gaga,kako sam mogla zaključiti iz vašeg komentara Vi ili niste ill ne znate dobro pročitati informaciju koju sam u letku o proizvodu i mojim odgovorimama jasno napisala.Napisala sam da je proizvod KRS prošao sva potrebna ispitivanja za sigurno korištenje i da ima svu potrebnu dokumentaciju.Naravno tu je mojih 18 godina iskustva u korištenju i moje cijele obitelji.Na tržištu je službeno od 1.10.2002.godine upravo iz razloga što su ta ispitivanja,verifikacija i odobravanje patenta više godina trajala.Povjerenje i ugled koji imam među ljudima koji su upoznali preko mene osobno proizvod KRS nije iz razloga što ja postojimam kao Mirjana nego sam ga gradia kroz dugi niz godina pomažući svima koji su se na taj način obratili meni za pomoć.Namjera mi nije reklamirati proizvod a niti svoje usluge vezane za isti,nego kao što sam već objasnila zamoljena sam od strane mnogih ljudi koji su dobili na ovaj način veliku pomoć i mogučnost vratiti izgubljeno zdravlje i omogučiti sebi i svojoj obitelji puno zdraviji i kvalitetniji život.
 • 20.03.2008. 18:02h

  Član mkrmarMerlin5

  P.S.

  Moji komentari i sve informacije koje želim podjeliti s ljudima dobre volje na ovom portalu su potpisane mojim punim imenom i prezimen.Dok ja uglavnom , ne znam s kim razgovaram.Meni je to potpuno novi način komunikacije,ali kao što sam već napisala to činim jedino zbog ljudi kojima je to jednostavnije i boje da i njima omogučim sve što im može služiti da unaprede kvalitetu svog života i oplemene dobrim kako sebe tako i druge ljude.Tu smo pozvani da razmjenimo puno korisnih i pozitivnih informacija.Da svako da što ima,da svako da što zna.Veselim se svakom novom danu na ovom portalu.Svima želim sretan Uskrs!!!!!Mirjana Krmar
 • 21.03.2008. 00:41h

  Član fitotekaMerlin1

  odgovor Gaga

  Gaga- iskreno, ne vjerujem u panaceu i "jedan lijek za sve", svijet biljaka je vrlo konkretan i , bez obzira na njihovo energetsko djelovanje, kod biljke se mora znati koja je biljka, kod kojih osoba se može primjenjivati ( naveli ste djecu i tu ste apsolutno u pravu) kod koje indikacije, u kojoj dozi, koje su joj eventualne nuspojave i eventualne kontraindikacije. I da, koliko dugo se tinktura može koristiti bez pauze. Osobno, nikada nisam nekome preporučila biljnu tinkturu u trajanju dužem od tri tjedna osim u rijetkim i specifičnim slučajevima. Svi drugi argumenti osim ovih koje sam gore upisala prilikom reklamiranja meni su osobno beznačajni. A svatko drugi neka odluči za sebe. Ne želeći autorici otimati komentatorski prostor i poštujući pravila ponašanja u "tuđoj kući" apsolutno sam voljna dati ti više informacija ali ne ovdje već na svom mailu (aroma_fitoteka@yahoo.com). Ovdje ću prepustiti podrobnije informacije gđi Mirjani koja preparat reklamira. Lijepi pozdrav i tebi, Gaga, i tebi, Mirjana, sve najbolje za nadolazeće blagdane... Andrea
 • 21.03.2008. 08:02h

  Član mkrmarMerlin5 dobro jutro Andrea!!!Vidim da ste dugo u noć budni nadam se da tome nije razlog nesanica već vaš bioritam.Htjela sam vam porućiti da ste uvijek dobro došli na moju stranicu.Molim vas samo da pažljivije čitate moje informacije kako bi vaši komentari bili u skladu s onim što je dato kao informacija.Nije mi namjera da bilo koga uvjeravam u bilo što,u ostalom vjera je osobna stvar svakog čovjeka.Bog nam je sam dao slobodnu volju da postupimo u skladu sa stanjem naše svijesti i savjesti.Naravno i da preuzmemo odgovornost za sve u životu za sve što činimo za sebe i ljude oko sebe.Bitno je dati sve naj bolje u skladu sa svojim mogučnostima.To što ste napisali da su vama moji argumenti u vezi proizvoda
 • 21.03.2008. 08:35h

  Član mkrmarMerlin5

  nastavak

  koje sam navela za vas beznačajni i mogla bi pomisliti da ne poštujete nadležne institucije i ljude koji tamo rade.Mislim da su svi ti ljudi uložili puno godina i truda da bi verivicirali svoje znanje i puno iskustva da bi ga primjenili u život.Ne raspolažete sa dovoljno informacija i gledate samo iz svog kuta,dozvolite da postoji šira slika.Moj pogled na temelju mojih do sada stečenih iskustva o životu je svaki dan sve širi.Svi ljudi sve znaju.Dozvolimo da svi možemo pridonjeti zajedno boljem i zdravijem životu.Budimo otvoreni za nova znanja i mogučnosti zbog naše zdrave i sretne budučnosti.Krs-u kao proizvodu kao i meni osobno nitko i ništa ne smeta upravo njegova uloga je da pomaže da sve informacije koje naš biološki sustav prima izregulira i usposravi narušenu ravnotežu te time u nama pokrene program samoregulacije na regeneraciju.Dakle vrati nas u skladu sa prirodnim zakonima u prirodno stanje a to je zdravlje.
 • 21.03.2008. 11:08h

  Član fitotekaMerlin1 Mirjana, da se ovo ne pretvori u polemiku između nas dvije a da se ja ne ponavljam ovako ću vam reći: jako dobro znam kako se rade registracije lijekova a kako registracije dijetetskih proizvoda. I koji kriteriji se zahtijevaju prilikom registracije i jednih i drugih. Patent je sporedan jer služi samo za zaštitu onoga koji ga je izumio. Dakle, na tržištu je bezbroj registriranih dijetetskih prozvoda koji su pokazali da se takvima mogu registrirati a velika većina njih sadrži izrazito niske i nedjelotvorne doze i nekvalitetne sirovine koje služe jedino da se ljudima izbaci novac iz džepa. Toliko o registraciji dijetetskih proizvoda. Ne kažem da je vaš proizvod takav, uopće, gore sam napisala što mislim o njemu prema sastavu pa da se ne ponavljam- ono što sam vas zamolila jest da budete konkretni u njegovom predstavljanju i da odgovorite na par jednostavnih pitanja. Niste. Ovo što ste vi napisali može od vas prepisati i svaki prozvođač matične mliječi ili soka aloje vere uz manje izmijene. Nažalost, niste konkretni u predstavljanju proizvoda. I nisam to sve pisala zbog sebe već zbog drugih ljudi koji ako se odluče za oralnu upotrebu imaju pravo dobiti nešto više od: " uspostave narušene ravnoteže i te da se u nama pokrene proglam samoregulacije na regeneraciju" ili ostalog što ste upisali. Kad se odlučite ljudima predstaviti sastav, doziranje i dužinu upotrebe proizvoda- javit ću se ponovno da prokomentiram. Dotle, zaista više nema smisla truditi se jer niste konkretno odgovorili niti na jedno jedino postavljeno pitanje. Andrea p.s. bioritam mi je sasvim u redu, hvala na brizi
 • 03.10.2008. 13:47h

  Član vernonMerlin1 Koristila sam KRS iz čiste znatiželje i o pripravku stvarno mogu reći sve najbolje. Prestala sam ga uzimati samo iz razloga što se treba dugotrajno koristiti a cijene je za mene bila malo previsoka. Preporučam za osobe koji se ne bave iscjeljivanjem, ne idu na meditaciju i sl. Osjećati ćete se bolje i zdravije za istu cijenu kao da idete kod nekih alternativaca koji su papreni a pitanje dali Vam pomažu. Sory nadam se da da me nitko nije krivo shvatio pusa svima.
 • 08.10.2008. 01:20h

  Član nlandekaMerlin4 Draga Mirjana, nadam se da je sve u redu? Laku noć ti želim. Nek te čuva dragi Bog i naši anđeli!
 • 08.10.2008. 08:47h

  Član mkrmarMerlin5

  DRAGA NADA

  Tek jutros sam vidjela tvoju poruku.Vidim da je napisana dosta kasno,pa ja želim znati dali je s tobom i Nikolom sve u redu ? Zašto si budna? Ne znam u kojem kontekstu je tvoje pitanje upućeno meni...Mogu odgovoriti mene nebo gleda,čuva me Bog i anđeli.Spavam ko beba sanjam ljepe snove i odmaram dušu za poslanje moje.Nada pomislila sam da ti možda to pitaš sebe.Dali ti nešto neda mira duši? Kako ti mogu pomoći ? Draga moja virtualna prijateljice voljela bi znati zašto ne spavaš?Možda želiš razgovarati?Dali si dobila neke odgovore?Što kažu anđeli?Javi se možeš i telefonom ako želiš.Zaista bi željela iskreno i od srca pomoći i učiniti sve što mogu za osobu kao ti tako otvorenu i iskrenu.Nado tebe Bog jako voli i zato mogu reći....Sve je u redu.Imaj vjere a nada je tvoje ime s nadom i vjerom u životu sve na kraju bude kako treba .Bog sve gleda !!!!Mir u duši i radost u srcu želim ti od srca .Mogu napisati Danas je novi dan.Mirjana
 • 08.10.2008. 11:21h

  Član nlandekaMerlin4 Draga Mirjana. Ništa posebno me nije nagnalo da pitam gdje si i jesi li dobro osim brige. Bojala sam se da smo te mozda ganuli i da si možda tužna pa da te zbog toga nema. Drago mi je da si dobro. Ja sam također dobro. Što se tiče javljanja tako kasno, to ti je moje uobičajeno vrijeme koje imam za sebe. S obzirom na sve obveze koje preko dana odrađujem vrlo malo vremena ostaje za stvari koje volim. Stoga već godinama idem spavati oko pola dva a dižem se uvijek u 5, najkasnije pola 6. I taj ritam moje tijelo za sada prati. NIkola je dobro, zahvaljujem svaki dan dragom Bogu i vama svima na ljubavi koju ste poslali, a koja je eto rezultirala fantastičnim poboljšanjem. Još ne tvrdim da je sasvim zdrav jer se napadaj panike može prorijediti, no ako uzmem u obzir da sam od prošlog ponedjeljka do petka bila svaki dan kod liječnika na HITNOJ koliko mu je bilo loše, da zbog straha koji je osjećao već dva mjeseca nisam nikud maknula na pola metra od njega ni po danu, ni kad spava, onda ja ovo zovem Božjom milošću. Od nedjelje do danas - drugo dijete. Nema strahova, nema panike, ne uzima lijekove (o tome sam obavijestila liječnika i bili smo na kontroli), ide redovno u školu (prvi put od kad je škola počela), druži se s prijateljima, igra nogomet, smije se. Već sam navikla da me Bog usliši u mojim molitvama. Onaj dan kad sam napisala pismo bila sam na rubu snaga, a eto opet sam kao i mnogo puta do sada bezrazložno bila tužna. Trebala sam odmah znati Bog kojeg neizmjerno ljubim, baš kao i sve ljude, i sva bića, i prirodu, neće zaboraviti na mene i moje djete. Puno te pozdravljam, zahvaljujem se na tvojoj ponudi da te nazovem. Nazvat ću te svakako. Hvala još jednom što si se javila. Pozdravljam te!
 • 22.10.2008. 16:08h

  Član borivojMerlin3 pozdrav, boro
 • 22.11.2008. 11:28h

  Član iridaMerlin28 Mirjana, ovdje bi trebalo dodati i neku kontakt e-mail adresu za naručivanje...
 • 23.11.2008. 00:09h

  Član mkrmarMerlin5 Za sve informacije u vezi proizvoda KRS-a možete me slobodno kontaktirati na brojeve tel-01-2319-158 i mob-091-565-8058 kao i vaše upite ili narudžbe poslati na e-mail adresu-mirjana.krmar@zg.t-com.hr Molim Vas napišite i svoje ime i broj tel ili mob kako bi vam se mogla javiti i odgovoriti na vaša pitanja.Ako niste iz Zagreba proizvod mogu poslati na vašu adresu pouzećem.Na teritoriju cijele Republike Hrvatske.Proizvod možete isključivo naručiti i dobite sve potrebne upute kao i po potrebi i individualne konzultacijije na gore navedene kontakt brojeve gdje će te dobiti mene osobno MIRJANA KRMAR EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK OMNICURA ZA KRS I OSTALE PROIZVODE NA TERITORIJU REPUBLIKE HRVATSKE .Unaprijed zahvaljujem na vašem interesu. S poštovanjem Mirjana Krmar
 • 29.11.2008. 23:43h

  Član nlandekaMerlin4

  Mirjana

  Moram priznati da sam prilično zadovoljna s ovim proizvodom. Evo, tjedan dana kako ga uzimam, i uopće nisam umorna kao uobičajeno. Do sada bih, kad dođem s posla, napravila ručak, a potom sam čim bih sjela zaspala. Sada to više ne činim nego sam gotovo neumorna, uredno obavljam sve svoje poslove i puna sam života. Pozdravljam te!
 • 30.11.2008. 18:52h

  Član mkrmarMerlin5 Nado hvala ti na tvojoj povratnoj informaciji o proizvodu,drago mi je da si već nakon toliko malo vremena zapazila pozitivne promjene.Na ovo mogu samo nadodati iz iskustva i drugih višegodišnjih korisnika da je ta informacija puno puta provjerena kroz konzumaciju.Kao što već znaš KRS je biološki energonositelj i pomaže u stalnoj regulaciji stresa.Jedna od mnogih njegovih mogučnosti je i biti konstantno radno sposoban (KRS) što potvrđuje i tvoje iskustvo u primjeni .Pozdravljam te!
 • 08.12.2008. 21:50h

  Član stari.pokvarenjakMerlin0 Mirjana pozdravlja vas stari pokvarenjak, fala na anđelčiću, koliko vidim Vi se ovdje odlično snalazite, no u to nisam ni sumnjala, uvijek ste dobro došli u mojoj maloj oazici, nemojte da Vas opet moram misaono dozivati, pusa

SADRŽAJ UPISAO

Član mkrmarMerlin5 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mkrmar dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info