Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

ALERGIJE KUCAJU NA VRATA

ALERGIJE KUCAJU NA VRATA
U zraku se osjeća miris skorog proljeća, a ni zima nije bila prava zima, više je sličila ranom proljeću ili kasnoj jeseni.

ALERGIJE KUCAJU NA VRATA

 

 

U zraku se osjeća miris skorog proljeća, a ni zima nije bila prava zima, više je sličila ranom proljeću ili kasnoj jeseni.

Zimus su vladali virusi, što zbog vremenskih prilika koje nisu odgovarale kalendaru, što zbog naših šetnji kroz velike trgovačke centre koji se ne stignu i ne mogu do kraja prozračiti. Zimi se preznojiš jer je toplo kao doma u dnevnoj sobi, ljeti klime rashlade prostor da se ponegdje negdje smrzavaš (na pr. U Metro ljeti moraš ići obučen u topliju vestu).

Kako god grijali ili hladili zrak se samo miješa i vrti u krug skupa sa svim našim iskihanim i iskašljanim virusima i bakterijama.

  

Pa smo nekako cijele zime kihali i kašljali, a evo i proljeća  sa prvim cvjetovima i nakon cjelozimskog kihanja i kašljanja sa oslabjelim imunitetom opet će ludovati alergije, gripe i viroze.

Kako se zaštiti? Dobra ishrana, puno voća i povrća ako imamo novca, ako ne kišimo dalje, idemo liječniku valjda nam dade nešto da ublaži simptome alergije, natrpajmo džepove maramicama.

 

Možda vam predloži kakav lijek koji podiže imunitet, na internetu ćete pronaći puno pripravaka koji garantiraju da će vam imunitet biti onako fit, baš kako je poželjno da budete zdravi i otporni na sve bolesti. Cijene su baš neka ?sitnica?.

Ako mene pitate (a ne pitate, ja pričam ničim izazvana) izbjegavajte velike gužve, pijte dosta tekućine, stres ne možemo izbjeći ali nemojte dozvoliti da upravlja vašim životom.

Kad dođu topli dani nađite 15-tak minuta i bosim nogama budite u dodiru sa zemljom, super ako vam je u blizini kakav potočić ili rijeka u koje ćete umočiti noge i tako iz zemlje dobiti prijeko potrebnu živu energiju. Sve su naše cipele i čarape dobrim dijelom plastični i nepropusni za dodir sa tlom. Nije ni čudo što je toliko bolesnih ljudi. Dok su ljudi hodali bosi bili su daleko zdraviji.

 

  Brane li se ove noge od prirode?

 

  

Em je u direktnom kontaktu sa tlom, em mu kamenje na putu masira stopala?.. pa onda čisti zrak??.

Od ljekarija ne mogu a ne spomenuti echinaceu. Do nedavno sam mislila i znala da je jako dobra i učinkovita, uvjerila sam se bezbroj puta, no nedavno sam pročitala o liječenju teških bolesti prirodnim putem, na prvom mjestu biljnim terapijama koje Dr. Šulc liječi. Iznenadilo me je koliko on cijeni upravo echinaceu, svrstava je među najbolje, s tinkturom te biljke postiže čudesne rezultate u liječenju.

Tko god želi može o tom liječenju i ljekovitim pripravcima pročitati na internetu. Dovoljno je ukucati tinkture Dr. Šulca i vidjet ćete što se nudi. Ipak nije na odmet pročitati i knjigu a naći ćete je na istom mjestu gdje i tinkture.

Želite li više znati o ?popravku? imuniteta i echinacei uvijek mi se možete javiti mailom ili telefonom...

Za sve dodatne informacije javite se na:

091-507-12-66   

091-165-88-88  

333astra@gmail.com

 

Budite zdravi i veseli !