Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član wendy.tanja

Upisao:

wendy.tanja

OBJAVLJENO:

PROČITANO

381

PUTA

OD 14.01.2018.

Zablude duhovnosti i probuđenja

Zablude duhovnosti i probuđenja

 

Bhaerava Kaala·5. travnja 2016 

(Zablude puta, učenja, vašeg smisla)

Mnogi, kada krenu na Stazu, u sebi zadržavaju sentimentalne snove, sanjaju o duhovnosti kakva bi ona trebala biti, kako da se kreće, kamo da vodi. To je ludost. To je ono što svatko tko je ozbiljniji naziva "spiritualnim smećem", "spiritualnom močvarom".

Sentimentalnost u duhovnosti ne postoji. To je samo-zavaravanje, skretanje sa Puta, ludost sa zakašnjelom kamatom. Kad tad kamata dođe na naplatu. Duhovnost nije organizacija duhovnih ideja, nije podrška usnulom vitalu (emocijama), nije koncept i ideja koje se držite jer nemate ništa drugo da držite, niste sposobni da se ostvarite u svijetu a onda ulazite u duhovnost kao imaginarnu projekciju u kojoj svaki luđak može da glumi ostvarenost i uspjeh. Ako želite biti duhovni, nemojte. To je obično smeće.

Biti nešto govori o tome da imate sliku o nečemu, da imate nadanje, da želite da uspijete. Duhovnost nije smisao koji sebi trebate dati. Duhovnost je britko razlučivanje, jasno kretanje ka Razbuđivanju, mač koji presijeca sve opsesije, strahove, vezanosti. Ako toga nema u vašoj duhovnosti zavaravate se. Ako je ona ispunjana vašim divnim snovima o udruživanju, sentimentalnim vezanostima, ispunjenosti "srca" (emocije), onda ste zalutali. A svaki put na kojem zalutate vodi ka ambisu.

Duhovnost je samo drugo ime za ono što veoma malo pojedinaca na ovoj planeti radi. Vaša duhovnost je koncept za skrivanje, bježanje od sebe, nemoć da uspijete, pogrešno kreiranje. Ona je san nedovoljno voljenog derišta, projekcija nevoljene žene, muškarca koji želi uspjeh koji nije sposoban da stvori u tzv. "materijalnom" svijetu. To je duhovnost o kojoj se toliko priča oko nas. Cilj je da se probudite, da se razbudite, da budete svjesno biće, da odbacite sve što vas vezuje, ne da stvarate koncepte o bogovima, molitve, mantre, ideje koje vas vezuju gore od svijeta u kojem se nalazite. Koncepti i ideje u Radu ne služe ničemu drugom doli tome da baždare instrument percepcije, da ga usmjere, da mu daju oštrinu, prodornost i ništa više. Sve Ideje Rada, kao i njegovi Koncepti, sveti spisi, itd. nemaju nikakvu vrijednost doli baždarenje instrumenta za kretanje ka Sebi. Ako oni postanu svrha, zajedno sa vašom percepcijom, tada ste u savršenom zatvoru i izlazak iz njega skoro da je nemoguć. Uzmite Koncept i Ideju, i uz pomoć njih razorite starog čovjeka. Razorite zatvor koji ste stvorili nesvjesno i programirano od drugih. A onda odbacite i taj koncept i tu ideju. Beskorisni su. Oni imaju svrhu samo da usmjere percepciju u određenom pravcu.

Budan čovjek je jedinstven. Individua u punom smislu te riječi. Nepodijeljen u dualnosti (in divi dua). Individualnost ne postoji u snu. U snu ste kopija. Možda imate tzv. posebnost, specifičnost određene kopije, ali ste kopija. Individualnost postoji samo onda kada spoznate ono što je vaša Priroda, ono što jeste iza sve copy-paste opcije.

Rad traži smjelost, a to kažem samo zašto što nemam neku drugu riječ za to. Smjelost je prosto "nemam više ništa i idem ka onom ambisu od kojeg cijelog života bježim". Ona je prosto "dosta je". Ali ona nije hrabrost kako je tumače u ovom svijetu. Ona nije karakteristika za koju ćete se vezati i postati "smjeli". To je prosto kretanje sa jasnoćom da je DOSTA ovog što ste do sada bili. Bili ste kukavica jer ste prihvatili sve što su vam rekli da je istina. Bili ste somnambulista jer se kao mjesečar krećete u snu. Bili ste paćenik jer ste patili za opsjenom. Dramaturg jer ste dramili oko svega. Glumac jer teatralno prikazujete ono što svijet od vas hoće. Imali ste milion i jednu ulogu jer niste smjeli (smjelost) da budete vi. Jer ne znate kako da budete vi. Da li to želite i dalje biti? Da li će razbuđivanje donijeti neke bolesti na vas, nesreće? Moguće, i vrlo vjerojatno. Pa šta? Ako se toga bojite otiđite kod iscjelitelja, kod onih koji se bave kreativnim afirmacijama, vjerujete u priče o bogovima, molite im se, ali ne idite u nešto što služi RAZBUĐIVANJU. To nije za vas. Ako vam treba samo-zaštita, sigurnost, koncept u koji ćete se zaviti kao u celofan slijedite provjerene učitelje, koncepte koji su dali, mantrajte, prizivajte duhove, entitete, vjerujte u ono što pričaju "gurui", ponavljajte riječi somnambulista u duhovnosti, citirajte Andrića i ostale "će", ali ne idite u Razbuđivanje. Ubit će vas. Razbuđivanje UBIJA. Zato što je stvoreno da ubije. To mu je namjena i jedina svrha. Ubit će vas do kraja. Ubit će vaše snove, vaše emocije, vaša divna sjećanja, vaša značenja, vaše vezanosti, partnerske odnose, smisao u ovom svijetu, prijateljske odnose, seksualne odnose. Ubit će to, raznijeti i od vas neće ništa ostati. A kada ne ostane ništa, tada ćete se, MOŽDA, roditi. Postat ćete Individua. Pojedinac kao manifestacija, kao izražaj Neizraženog, Nemanifestiranog. O da, to ne znači da ćete biti biljka. Dapače, biti ćete cvijet koji procvjeta, cvjeta kratko, ali intenzivno i nestaje. Nikad se više ne pojavljuje.

Vaša ideja sjedinjenja nije stvarna. Ona je sentimentalni san djeteta koji nije dobio ljubav od bližnjih, partnera koji želi da se izgubi u bolnom trzaju tijela u trenutku orgazma. To nije Sjedinjenje, to nije Probuđenje. To je laž. Laž koja je došla od onih koji su baš kao i vi htjeli ugodni trzaj u trenutku orgazma, koje mama i tata nisu voljeli, nisu prihvatili. To je čovjek u duhovnost oko nas. Sjedinjenje, Probuđenje, to je smrt. Uništenje, potpuno propadanje, nestajanje, izumiranje. Nitko iza vas neće ostati, nećete ostaviti porodicu, divne sinove i kćeri. Dapače vidjet ćete ih, ako ih imate, istinskim očima. Ne očima sentimentalne majke ili oca. Vidjet ćete glumu, smrt, kostur iza kože koju volite, ali i SUŠTINU koja nije to što je rođeno u tom tijelu. Voljet ćete, ali nećete sprečavati Univerzum u tim bićima da se manifestira, bila ta manifestacija propast ili kreativnost. Nikom nećete nedostajati, niti će nekom stati do vas. A ponajmanje nekom Bogu, ili Univerzumu. Vi ne želite razbuđivanje. Želite samo san, ugodan, sentimentalan, somnambulistički san i ništa više. Vjerujete li u ljubav, odnos sa partnerom, prijateljstvo, duhovne vođe, gurue, duhovnost, sjedinjenje sa bogom, kreativno izražavanje. Divno. Sanjate. To nije Razbuđivanje. To nije Probuđenje. To nije Rad na Sebi. Ako nemate radost dok uništavate svaki aspekt tzv. "ljudskosti" onda niste za ovo. Ne govorim o mazohističnoj verziji radosti. Igrajte se, razvijajte odnose, vjerujte u prijateljstva, nosite u sebi klicu uništenja dok ne sazrije. A kada sazrije krenite bez ostatka ka njoj. Ako vam je kiirtan devocijska pjesma sa mantrama kojima se obraćate bogu, a nije Mitar Mirić, Šaban Šaulić vi ste prevarant. Ništa više. Ako je meditacija mantranje i usmjerenje ka zamišljenom bogu, a nije gužva na tržnici, policajac koji vas kažnjava onda ste prevarant. Lažete i sebe i svoj lažnog gurua. Vi težite imaginaciji, ne Razbuđivanju. Ne Probuđenju.

Probuđenje je Istina o sebi. Ali ne zamišljena istina o sebi i životu. To je razorna činjenica da ste ništa, da ste nitko, da ste nešto što nikada nije izraženo u ovom tijelu jer to nema nikakve veze sa vašom voljom, željom, smislom ili besmislom. To je činjenica koja vam baca istinu u lice da vaše emocije ne znače ništa, da vaše konceptualne istine nemaju nikakve veze sa stvarnošću, da vaša značenja su beznačajna, da vaša vrijednost ne postoji i da ste je izmislili. A ako u tom saznanju niste opušteni, niste nasmijani, niste radosni, ne dajete pišljive bobe najbolnijem, onda niste na tom putu, već na putu samo-zavaravanja. Razbuđivanje traži da ispitate sve. Da razorite svaki koncept koji imate, svako uvjerenje, svaku ideju. Ako i imate neke Učenje onda mu je to svrha također, ali vas postepeno tome vodi. Koncept i Ideja Učenja nije ništa drugo do uvjeravanje djeteta da neće umrijeti, da je besmrtno, sve dok ne bude spremno da čuje istinu o tome da će jednog dana nestati, da nikada nije ni postojao, da sve što ima nije njegovo i da će umrijeti sa njim. Ako ste u duhovnom našli smisao onda ste slagali sebe. Ako u tome nalazite sigurnost, lažete se. Ako nalazite emotivno ushićenje, lažete se. To je niža razina od onog što nazivate Razbuđivanje ili Probuđenje. To je ono na čemu se zadržavaju oni koji nisu spremni, nemaju petlje da idu dalje. Mnogi ulaze u ovom sa nadanjem da će i mati divan brak, da će ostvariti svrhu na zemlji, da će ispuniti svoje snove, da će postati netko i nešto, da će emotivno da sazriju u skladu sa njihovim viđenjem i uvjerenjem šta je to. Ok. Divno. Lažete se. Nastavite dalje. Nećete imati dobar brak. Žena će vas obožavati ali vas će zaboljeti ... za tim, muž će vas obožavati ali vas će svrbjeti ... za tim. Dobiti ćete obožavanje do svih, ali ćete prije izabrati kavu u samoći no druženje sa njima. Nećete imate ushićenje sa uspjehom. Novi auto će vas zanimati nekoliko minuta, dobre sise će biti dobre dok ne odu iza ugla, dobar frajer će biti dobar frajer dok ne zađe iza ugla zgrade. Priče sa prijateljima biti će zanimljive koliko i dosadni film na televiziji. Divni ljudi će vas privlačiti koliko i pseće govno na cesti. O da i biti ćete JAKO sebični, toliko sebični da osim SEBE nećete vidjeti više ništa (ali to nije sebičnost koju poznajete). Seks će vam biti zanimljiv sve dok ona koja skače po vama, ili onaj koji se zabija u vas, ne završi da možete mirno da spavate. To tražite??? Ako to tražite to je to. To je kretanje ka razbuđivanju, to je ono gdje ćete završiti za par godina, možda sa oštećenim srcem, ili kostima, spondilozom, bez noge, sa rakom, a ako uspijete da se pročistite prije Probuđenja možda ne bude tako strašno kao kod mnogih drugih. Ali, da li će vas biti briga za tim? Da i ne. Da, samo koliko vam treba da se riješite bola da vas previše ne uznemirava. Ne, jer ni to vam više neće biti bitno. Moći ćete da se liječite, ali neće biti nekog u vama koji je zainteresiran za to. Prosto, ako ste se riješili svega što sam spomenuo, KOGA da bude briga???? I ZA ČIM da ga bude briga??? A šta mislite zašto je Shiva "bog" u Tantri? Zašto je Kalii "boginja" u Tantri? Zato što vam govore šta ćete postati, šta će biti uništenu o vama, itd. Ideje koje o njima imate somnambulističke su (divna riječ). Možda prizivate entitet "kali" ali to nije Kalii o kojoj ja govorim, to nije Shiva o kojem ja govorim. To o čemu govorim to je vaša Priroda koja se manifestira u trenutku kada spoznate šta jeste i uništava sve ono što ne pripada tome. Toliko. Ima još mnogo toga, ali čemu? Sretno u Radu ili daljnjem samo-zavaravanju.     

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info