Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

202

PUTA

VRIJEME JE SADA - DOLAZI KVANTNI SKOK

VRIJEME JE SADA - DOLAZI KVANTNI SKOK
Ljubljeni majstori, još jednom, vrijeme je da se odazovete pozivu, vrijeme je da zakoračite u prvi plan i kažete: "SPREMAN SAM", vrijeme kada trebate odbaciti ostatke preostalih maski koje ste poprimili za zemaljsku dramu koju ste odabrali odigrati u ovom životu. Dovoljno ste se dugo poigravali konceptom "osnaživanja sebe". Vrijeme je da pružite ruku i uzmete plašt Svjetla koji vas čeka, odjevni predmet koji sadrži sva znanja, atribute i kvalitete majstorstva koje ste ostavili za sobom kada ste se utjelovili u fizičkom vozilu.

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 24. Lipnja 2022

Poruka arkanđela Mihaela prenesena preko Ronne Herman za svibanj 2003. "Vrijeme je sada" čini se relevantnijom u ovom trenutku, sigurno je više duša od tada evoluiralo i sada će je cijeniti mnogo više. To je najdetaljnija poruka koja se više odnosi na razdoblje u kojem se sada nalazimo i jasno daje do znanja kako je to važno vrijeme.

“VRIJEME JE SADA” ARHANĐEO MIHAEL.

Ljubljeni majstori, još jednom, vrijeme je da se odazovete pozivu, vrijeme je da zakoračite u prvi plan i kažete: "SPREMAN SAM", vrijeme kada trebate odbaciti ostatke preostalih maski koje ste poprimili za zemaljsku dramu koju ste odabrali odigrati u ovom životu. Dovoljno ste se dugo poigravali konceptom "osnaživanja sebe". Vrijeme je da pružite ruku i uzmete plašt Svjetla koji vas čeka, odjevni predmet koji sadrži sva znanja, atribute i kvalitete majstorstva koje ste ostavili za sobom kada ste se utjelovili u fizičkom vozilu.

Opterećeni ste naslagama negativnih, samoograničavajućih koncepata i misaonih formi iz mnoštva prošlih života kako biste se suočili i pobijedili svog najvećeg neprijatelja: STRAH. Već smo mnogo puta objašnjavali, strah je u određenoj mjeri odsustvo ljubavi. Sve negativne emocije, impulsi i uvjerenja kao što su ljutnja, krivnja, sram, nedostojnost, nisko samopoštovanje, ogorčenost itd. proizlaze iz osjećaja odsječenosti od ljubavi koja daje život/Svjetlo našeg Oca/Majke Boga. Naučili ste projicirati te osjećaje prema van na one oko sebe u nastojanju da ponovno uhvatite onaj osjećaj topline, radosti, sigurnosti i osnaživanja koji je bezuvjetna ljubav Stvoritelja usadila u vaš srčani centar. Tijekom godina, postupno ste zaboravili da je sva emocionalna supstanca koja će vam ikada trebati isporučena, ta okomita zraka Svjetlosti koja vas povezuje s vašom Božanskom JA JESAM prisutnošću i konačno Stvoriteljem.

Počeli ste projicirati emocionalne akorde na one oko sebe što je rezultiralo povlačenjem konopa u mnogim oblicima između pojedinaca, muškaraca i žena, obitelji, kulture i naroda. To je emocionalni rat u kojem nema pobjednika, samo gubitnika, jer nitko od drugog ne može izvući ono što će pobijediti oslabljenog neprijatelja zvanog strah. Vi ste u procesu pronalaženja svog puta natrag do "ljubavi svetog srca", što je bezuvjetna ljubav. Ljubav s uvjetima postala je norma kako je čovječanstvo potonulo u gustoću, a iz ovih negativnih misaonih obrazaca proizašli su svi drugi samoograničavajući koncepti i postali vaša istina. Sada je vrijeme da preokrenete, oslobodite i restrukturirate svoju sadašnju stvarnost, novu stvarnost koja obuhvaća sve lekcije o majstorstvu koje smo vam dali tijekom proteklih godina. Dali smo vam načine da nadzirete svoje misli i umirite um kako biste reprogramirali svoju podsvijest i svjesni um božanskom mudrošću iz vašeg Božanskog Ja. Pomogli smo vam da dovedete u ravnotežu višestruke umove vašeg sustava čakri tako da, još jednom, rade u skladu, jedan s drugim. Nije ni čudo što ste bili u ratu s onima oko sebe jer tako dugo vodite izgubljenu bitku sa samim sobom. Kada počnete doživljavati mir u umu, također ćete doživjeti radost i blaženstvo u srcu, jer su oni neumitno povezani. Vrijeme je da otpustite sve one koncepte koji ne podržavaju vašu najvišu, najsnažniju viziju budućnosti, jer vjerujete li da je tako ili ne, svakim danom postajete moćniji sukreatori.

Baš kao i drama koja se danas odigrava na vašem planetu, bilo je vrijeme u vašoj davnoj prošlosti kada ste i vi istupili, govoreći: "Spreman sam služiti". Napustili ste ljepotu, sigurnost i udobnost svoje domovine i otputovali u nepoznato. Proveli ste stotine godina dok ste brojali vrijeme pripremajući se za svoju misiju, a bili ste testirani uvijek iznova kako biste vidjeli jeste li doista bili spremni. Dali ste zakletvu i pristali dopustiti sebi da budete umanjeni u Svjetlu, mudrosti i moći do bilo kojeg stupnja koji je bio potreban fragmentaciji vašeg čudesnog Ja, uvijek iznova, kako biste ispunili svoj zadatak. Vaši voljeni su vam željeli dobro i gledali vas kako odlazite s velikom tugom, ali i ponosom koji je bujao iznutra, jer su znali da idete u veliku misiju, misiju koju je odredio naš Otac/Majka Bog. Znali su da ćete biti odsutni jako dugo, a također su znali i da ćete ih zaboraviti, ali oni neće zaboraviti vas. Sada vam članovi vaše duhovne obitelji iz kuće šalju zrake Svjetla, ljubavna pisma koja govore koliko ste nedostajali i da je vrijeme za povratak. Doista, vrijeme je za ponovno duhovno okupljanje monumentalnih razmjera.

Začuo se poziv kozmičke borbene trube da se bitka završi i vrijeme je da se vratite na svoje pravo imanje kao punopravni izaslanik Svjetla za Stvoritelja. Nudi vam se novi zadatak, zadatak koji zahtijeva da povratite sve ono što ste ostavili na putu prilikom spuštanja u materijalno područje stvarnosti. Kako idete naprijed, ponovno se sjedinjujete i sa svojom duhovnom obitelji.

Bitka između Svjetla i tame je zaista bila borba među vama samima. Kako su mnogi fragmenti izraza unijeti u fizičko utjelovljenje, svi ste počeli vjerovati i potvrđivati da je vaš bio ispravan ili istinit put, da su vaši običaji i tradicija bili najbolji, ili da su vaša religija i rituali bili oni koje je Bog favorizirao. Čovječanstvo je stvorilo široki spektar Svjetla i sjene u kojem će se njihalo istine i moći ljuljati naprijed-natrag tijekom ovih mnogih stoljeća. Promatrajući prošlost, očito je da u ratu nikad nema pravih pobjednika, samo smjena moći i različite vrste problema ili nejednakosti. Čovječanstvo još nije naučilo umijeće osnaživanja kroz pozitivno, asertivno djelovanje koje traži pravdu za sve. Ratovi koje sada vodite rezultat su sjemena mržnje koje je zasađeno prije mnogo tisuća godina, i dok čovječanstvo ne prihvati istinu da ste svi braća i sestre po Duhu, neće biti istinskog mira na Zemlji. Zemlja koja je natopljena trećim i četvrtim dimenzionalnim vibracijskim obrascima straha i ograničenja i ometana je. Kada se Zemlja i čovječanstvo konačno uzdignu na rafinirane frekvencije viših frekvencija četvrte i pete dimenzije, na Zemlji će zavladati mir, a rat će biti nejasno, daleko sjećanje na prošlost.

Zato je vrijeme da se pridružite Legijama svjetlosti koje nastoje stvoriti novu Zemlju u kojoj će prevladati mir i sklad. Svatko od vas je mnogo moćniji nego što možete zamisliti, pogotovo ako ste se integrirali i koristite alate majstorstva koje smo vam ponudili. Svaki put kada posjetite svoju piramidu Svjetla/Moći i ispunite se Božanskim eliksirom ljubavi/Svjetlosti od Stvoritelja, možete sa sobom vratiti u fizičko područje više te čudesne energije. Vi to zračite iz sebe i filtrira se kao dar onima oko vas. Polako, ali sigurno, spuštate na Zemlju građevne blokove Svjetla, koje ćete koristiti za ponovno stvaranje snova i projekata koje ste zamislili u višim sferama.

Ljubljeni, predat ćete nam svoju emocionalnu bol i dopustiti nam da vam pokažemo kako se vratiti emocionalnom miru i harmoniji u sebi. Hoćete li nam dopustiti da vam pomognemo zamijeniti stare ograničavajuće misli novim osnažujućim konceptima ovladavanja? Jeste li dovoljno hrabri da napišete svoju viziju budućnosti i smjestite je u svoju piramidu svjetla, tražeći najviši ishod za sve? Jeste li spremni otpustiti bilo kakvu privrženost ishodu? Dok svoju volju uskladite s voljom Stvoriteljeve volje, bit ćete zapanjeni osjećajem slobode i uvjerenjem u ispravnost koje ćete osjećati, jer je želja Stvoritelja uvijek vaše najviše dobro. Mentalni sklad dolazi s reprogramiranjem starih negativnih, ograničavajućih misli koje su osuđujuće, krute i kontrolirajuće. Mentalna odvojenost dolazi s mudrošću, razumijevanjem i vjerom u Univerzalne zakone. Kao izaslanik svjetla, nastojat ćete živjeti po najvišim moralnim standardima kroz kreposno ponašanje i sa gorućom željom da vidite pravdu za sve. Emocionalno i mentalno zdravlje i tjelesno blagostanje rezultat su življenja u svetom prostoru srca dok ostajete vezani uz mudrost svog Višeg Ja. Kako naučite funkcionirati u tišini svetog trenutka beskonačnosti ili mirne točke Kreacije, vama i oko vas se počinju događati čarobne stvari. Počinjete stvarati energetsko polje sile koje je neprobojno. Vaše tijelo se neprestano obnavlja putem misaonih oblika i energetskih obrazaca koje zračite. Promijenite samoograničujuće obrasce i negativne misaone forme u pozitivne, ekspanzivne vibracije i promijenit ćete svoje tijelo, svoju stvarnost i svoj svijet.

Jeste li spremni proširiti svoje misli kako biste obuhvatili novu stvarnost? Jeste li spremni proširiti svoje granice kao ono što je moguće stvoriti i uživati u vašoj novoj stvarnosti? Jeste li spremni proširiti svoje granice u pogledu onoga što je moguće stvoriti i uživati u svojoj novoj stvarnosti? Jeste li spremni tražiti blagostanje i obilje u svemu što toliko želite? Jeste li spremni proširiti svoj um i svoju viziju dok posežete prema gore i prema van kako biste uključili sve čudesne nove koncepte/izume koji samo čekaju da ih netko zatraži, integrira i zatraži?

Pogledajte napredak čovječanstva u zadnjih 100-tinjak godina. Napravili ste zadivljujući napredak u svim područjima fizičke egzistencije. Kažemo vam dragi prijatelji, to je ništa u usporedbi s onim što vas čeka ovdje i sada. Događa se kvantni skok u evoluciji i ljudskoj svijesti, a oni koji se pripremaju za taj napredak su ti koji će postaviti tempo za ono što dolazi tijekom sljedećih važnih godina na Zemlji.

Rekli smo vam da Uzvišeni Stvoritelj sada aktivno sudjeluje u procesu ponovnog ujedinjenja. Postoje čudesne nove boje izvan svega što možete zamisliti, a koje redefiniraju zrake kakve poznajete jer se dodaju novi obrasci frekvencija, kao i nove kvalitete i atributi kako postaju zrake profinjene univerzalne svijesti. Prva zraka božanske volje za stvaranjem postala je Kraljevska zraka novog kreativnog procesa koji je sada u tijeku. Kombinira ezoteričnu (duhovnu ravninu) plavu boju i hrabrost s crvenom ezoteričnom (materijalni plan) bojom za snagu i djelovanje potiska naprijed, čineći ga magenta boje sa blistavim luminiscentnim prekrivanjem Svjetlosti Stvoritelja. Prije nekog vremena pričali smo o novim zrakama ili pod-zrakama individualnog izražavanja iz uma Stvoritelja. Uistinu postajete “graditelji forme” dok učite rukovati kozmičkim alatima Kreacije. Dok zahtijevate darove Prve Zrake, imate mogućnost integrirati se u tu zraku za svoju upotrebu, one atribute za koje smatrate da su vam najpotrebniji kako biste je upotrijebili u njenom najvišem i najboljem obliku. Dok tražite dar Kraljevske zrake božanske volje, molimo vas da joj ulijte suosjećanje, dobrohotnost, jasnu viziju i svrhu, sa željom da stvorite sklad, mir i obilje za sve ljude na Zemlji, a ne samo za neke.

Zato smo proveli toliko vremena podučavajući vas o aspektima, kvalitetama i vrlinama svake zrake u njihovim pozitivnim i negativnim oblicima. Kako ćete znati što treba promijeniti ako niste svjesni onoga što je dostupno, i postati svjesni kako trenutno koristite energije? Čudesna energija nove Kreacije vrti se i spiralno se vrti oko vas i sve što trebate učiniti je posegnuti i uzeti nove stanice Božjeg svjetla koje vas obasipaju. Ako ste dovoljno odvažni, možete podići svoj stup Svjetlosti i doseći sve više kako biste srušili profinjenije i moćnije stanice čistog kozmičkog neočitog potencijala. Ovi darovi vas čekaju u vašoj piramidi svjetla/moći. Sve što trebate učiniti je otići tamo s čistom namjerom, ljubavlju u svom srcu, željom da pomognete da Zemlja postane raj kakav je bila na početku, i biti voljni reći: „SPREMAN SAM biti još jednom izaslanik Svjetla.”

Obećavamo da ćemo vam osvijetliti put i očistiti put dok se svi zajedno približavamo sve više na našem putovanju u novu smjelu budućnost sutrašnjice. Uživajte u spoznaji da ste voljeno dijete Stvoritelja i da ste ljubljeni vječno. JA SAM Arkanđeo Mihael.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U KOLOVOZU...

KOLOVOZ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2022. 08:40h
 • Član bglavacbglavac

  djedovi i bake sretan vam današnji dan!

  25.07.2022. 07:13h
 • Član iridairida

  broj članova 12 002....

  19.07.2022. 12:11h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  HVala.

  13.07.2022. 07:33h
 • Član bglavacbglavac

  Ispravljeno. Lp

  13.07.2022. 06:57h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ako može isšravka u novom članku...Umjesto Bušenje...treba - buđenje. Živjeli.

  12.07.2022. 18:01h
 • Član iridairida

  ajme ljudi, pa chat nam je još u lipnju...hahaha...svi zbrisali na more...ugodan vam dan...!

  09.07.2022. 12:43h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

LJUBAV KOJA ĆE PREPLAVITI SVIJET PROMIJENI SVOJ STAV