Kalendar događanja

Član wendy.tanja

Upisao:

wendy.tanja

OBJAVLJENO:

PROČITANO

272

PUTA

OD 14.01.2018.

Dalji simptomi aktivacije DNK

Dalji simptomi aktivacije DNK

5. Aktivnost na nivou sedmog centra u oblasti iznad glave. Žužanje (ne znam prijevod koje je ovo riječi?), zujanje, pritisak, težina, nemojte se plašiti, to je vaše otvaranje za Božanske energije.

- ovdje vas lijepo dalje lažu, jer ovo se ne događa samo izvan vaše glave. U ovom događanju već su duboko djelovanjem uz vaše unutarnje komponente Dušu, Duh i Um i baš su one sada na jakom udaru.

Obzirom da komponenta Ličnosti nije do sada regairala, na sva osjećajna događanja na/u svom tijelu (fizičkom i psihičkom), te nije povezala da joj unutrašnjost priča – događanja se nastavljaju. Ovdje je riječ o vrlo nasilnom «otvaranju» da bi se došlo do njih i do vas - Ličnosti, iako kada kažem nasilno, to može izgledati i ugovorno, ako to gledamo iz ove naše svakodnevne percpecije.

Recimo da je ovo samo realizacija ugovora, kojeg ste potpisali kada ste primili onaj dar! Sjećate li se – molili ste vaše Više ja za pomoć zbog nesanice?

Ovo je nešto što se stalno koristi, modus operandi «ekipe» da vas se navede da pomislite kako ste nešto sami odlučili, ili da ste bili spašeni. Ili ste dobili ono što ste jako željeli. Bilo kako bilo – ovo je potpisivanje ugovora – znali vi to ili ne. I naplata.

Prema tome – za ovo ste se već otvorili, a svemu tome pripomaže (daljnjoj nadogradnji) i centralno implantiranje koje je biološko (to sasvim zgodno opisuje George Kavassilas u svojoj knjizi «Univerzalno putovanje»), kao i određeni entiteti koji su s vama od ranog djetinjstva, poput onog kojeg se u ovom poslu s vanzemaljskim otimanjima, naziva Lux. On je svijetlost sama! I njega jako volite – jer baš je on često prerušen u vaše Više Ja. Ima on više uloga, ovo je samo jedna od njih.

Da bi se ovo odvilo, bilo je nužno da duboko spavate, kako bi se zarobio i kontrolirao vaš ego, koliko je god to moguće. Iako, samo da znate nije moguće u potpunosti ga blokirati, jer da je – mi već davno ne bi postojali!

Ovo je međutim nešto, što se stalno odvija, planira i priprema, nije riječ o nečemu što se odvija eto sada, jer smo u nekom posebnom razdoblju –  sve je ovo produkt Njihova stalnog rada i borbe za opstanak. Činili su to u dobu koje mi nazivamo prošlošću, sa većinom proroka, šamana i učitelja, pa to čine i danas.

Ali, iako vi ne znate da vaše komponente stalno rade – one rade (recimo «šalju vam osjećaje u suradnji s vašim egom) i baš zato jer Oni to jako dobro znaju i vide, osiguravaju se dodatno, stalno vas upozoravajući da se ne plašite. I tu odrađuju dvije muhe jednim udarcem: kao prvo razvijaju/aktiviraju (ha, ha ne DNK) već strah podižući svoje kontrolirane emocije, a kao drugo odmiču vas od opreza. Jer osjećaj poznaje oprez – ne strah! I tako iskorištavaju, kao i uvijek vas – vaše prirodne resurse! Osjećaj će tako vremenom postati samo emocija, a oprez strah! Ego će zamijeniti onaj «veliki ego».

Pa bi tu nježnost i brigu koja je stalna kroz sva umirenja da se ne plašite – zaista bilo mudro i oprezno vidjeti kao: napad!

Konačno i u ovom našem svakidašnjem životu, imate primjere te brige i nježnosti – najčešće se provodi zabranama, a recimo svaki dragi bankar vrlo će vam rado pomoći i dati vam veliki kredit, zar ne? Vole Oni da vi budete sretni. Ili, posebna se briga i pažnja poklanja žrtvama, pa neka vojska neke zemlje, bez ikakvog problema i s velikom brigom stalno ratuje za mir, zar ne?

Ovo upozorenje da se ne plašite - ogroman je napad na Dušu, Duh, Um, ali i Ličnost – točnije sveukupno na vas – jer dok vam unutrašnje tri komponente šalju (osjećajem!) poruke, dakle kroz načine koje mogu da bi ih vi primili i osvijestili, a one se očitavaju kroz bol na raznim razinama postojanja same Ličnosti, vi to ignorirate! Najčešće jer pojma nemate da te tri komponente uopće postoje (ali zato se molite Višem Ja). Konačno to je i zadatak programa koji se zove religije.

Ovi simptomi koji su ovdje do sada opisani, samo su «predradnja» za ulazak i događanje/ točnije: «buduću» ili «sadašnju» invaziju – kao i susret s onim što će neki ljudi nazvati: Božanskom energijom, a neki drugi Sotonom, demonima i opsjednućem, a ja Kretaorima, Lažnom Svijesti koja ima i niže pomoćnike.

Pa bi eto, baš sada bila zgodna prilika, reći svima koji na nebu traže znake invazije ili katastrofe, da se ona odvija već tisućama godina i da je možda u svemu ovome što danas živimo, kao neko ubrzanje ili zaoštravanje događanja, u pozadini samo riječ o pregrupiranju snaga – te da će se prava invazija odviti i završiti u trenutku kada opsjednu svakog Čovjeka s Ličnosti, Dušom, Duhom i Umom.

Ja se međutim, bez obzira na crne prognoze -  ne bih kladila na Njih. Ali ne bih ni spremala zalihe hrane – već bi se zaista prisjetila tko sam i što sve mogu. Jer – ova je Igra vanvremenska i važno je znati da postoji mogućnost da sve što Sada činite određuje život i nakon ovoga što sada zovemo životom.

Jer – ne ide sve ovo baš tako lagano, nismo mi baš tako bedasti kako izgledamo i kako mislimo. Konačno, trebaju nas – baš zato što postoje kroz nas. No, da se vratim ovim simptomima, ono što se događa u ovoj petoj točci je važno, jer se upravo tim putem i na taj način u vas umeću «pomoćnici» ili ono što zovem «čuvarima» ili «žrtvenom janjadi» - a koji svi štite «glavnog». Da bi se to moglo dalje odviti, sve mora biti spremno i zato idemo do sljedećeg simptoma:

 

6. Osjećaj kao da vam po lubanji i kičmi nešto puzi.

- što reći – osim: da moguće je da vam puzi! Da sada spomenem Kundalini i zmiju, čakre i cijelo to «učenje»? Ma neću. Da spomenem da im je to izvor moći i hrana? I da se hrane vašom snagom za koju ni ne znate da je imate kako bi oni imali moć? Sve to zahtjeva puno dulji tekst.

Dakle, vraćam se 6. točci: osim aktivacije nekih novih implantata, do sada je moguće da u sebi imate i poprilično živu i «moćnu» živinu, koja će se uskoro i očitovati u vašem ponašanju, a netko će to primjećivati i kao djelovanje onog zloglasnog i velikog ega.

Ovo će se najjače odraziti u vašoj unutrašnjosti, na komponentama Duše, Duha i Uma koje su pretrpjele jaki napad na sebe.

Naravno, za to vrijeme komponenta Ličnosti i dalje će čekati aktivaciju DNK i Zlatno doba. Naravno, niti ovaj simptom vam ne objašnjavaju detaljnije, sve važne simptome ostavili su bez odgovora. Pitanje je međutim, da li se pitate? Jer unutar vas, sve vas je više. I ovo bi se u nekim «religijama» već nazivalo posjednućem!

 

7. Stadij depresije koji nastaju sami po sebi koji se ničime ne mogu objasniti. Nemojte se brinuti, to se čisti vaša srčana čakra. 

- ovo je pokazatalj da vaše unutrašnje komponente urlaju i zovu u pomoć  – upozoravaju vas da nešto nije kako treba, ali eto vi ste u sve do sada povjerovali i time ste sebe onemogućili za otvaranje mogućnosti, da moguće ova depresija ima i uzrok, pa ga ni ne tražite.

Dobili ste objašnjenje simptoma (doduše o najvažnijima vam nisu rekli niti jednu jedinu Riječ!) u koje ste povjerovali.

I eto vas u depresiji! Naravno, u ovom našem životu, depresija ima ime i dijagnozu – nazvana je bolešću, što je prikladno mućenje vode, ali ovdje, jer eto vi ste drugačiji i odabrani, te alternativniji, depresiju će vam objasniti «čišćenjem» srčane čakre, ako u ponuđenu priču o čakrama vjerujete. Naravno, lakše je povjerovati u tu priču nego u priču da vam se upravo razvija cijeli sistem emocija, koje nemaju veze s vama - ali će vama gospodariti!

U stvarnosti u «unutrašnjosti» se tako možda događa, da vam je oko organa srca, upravo postavljen implantat – on izgleda kao oklop, novo srce, baterija, valjak, kutija, ima opisa i vrsta koliko hoćete – ali svi su s istim ciljem i svrhom: blokiranost i kontrola, razvoj straha. Točnije razvoj nečega što će se vama činiti kao vaš strah. Dodatna svrha ovih implantata je ono što, opet alternativni krugovi svjetlosnih ratnika/radnika zovu fragmentiranje. Vrlo je ružno za unutrašnje komponente, a isto se tako i prilično odražava na vanjsko ponašanje, a najružnije je da odijeli i razdvoji vas same na zaista vrlo zasebne cjeline, koje se postupno gube i ne prepoznaju. Vi više ne osjećate ništa – konačno otvorili ste se za Božansku energiju, ali kažu Oni: Nemojte se brinuti – pa, da, što će vam onda Duša, Duh i Um – kada dobivate izvana Božansko, zar ne? I ovo događanje jako ćete osjetiti, prepoznali ga ili ne. Ali eto – objasnit će vam Oni to zgodno kroz sljedeći simptom.

 

8. Bezrazložni nervni slomovi ili nadolazak sreće. To je također srčani centar. Ona se aktivira i tjera vas da razriješite sve negativne odnose. Odstranite iz vaših života sve što ne odgovara poveaćnju vaših vibracija.

- ovo je samo znak da se centralni implantat aktivirao na novim lokacijama – što će  u vašem svakidašnjem životu rezultirati nečime što će se očitovati kao «bura emocija», afektivna stanja - a što opet služi tome da bi se vaši pravi osjećaji, vaš pravi ego utišali, a komponente dalje razdvajale. I to znači da se aktivaralo nešto što vas povremeno opsjeda.

Ovdje se pak prezentira,  da se radi o tome da je aktivirana srčana čakra, koja vas tjera da razrješite negativne odnose, na način da odstranite iz vaših života sve što ne odgovara povećanju vaših vibracija.

Ne znam, ali pitam, da li možete unutar te preporuke da sve to činite vidjeti realnu i veliku opasnost?

Odvajajući vas od drugih ljudi, čineći vas drugačijima/odabranima/probuđenima (onaj lažni ego koji je već zaživio, zaista je vrlo je živ pronađe ga se u radu u obliku životinje, a sada ima kao alat i emocije) dovode vas u poziciju da postanete slijepi i gluhi za ljude iz vaše okoline, koji vam možda «osjećajem» žele nešto reći.

I te ljude ne morate nužno poznavati – možete čitati informacije koje ostavljaju ili knjige u kojima o tome pišu, a koje će u vama proizvesti buru emocija, pa ćete sve te informacije doživjeti kao vrlo jaku negativnost, koja vas zasmeta i što?

Odstranit ćete ih! Oni će postati vaši neprijatelji. O da, to se traži. To Oni hoće – izdvojiti vas kao najslabijeg u stadu. I da bi im to uspjelo, dalje rade, a vama navode simptome svoga rada – vrlo otvoreno:

 

9. Neprekidan nastanak situacija koje teže da vas izbace iz takta – ili pojava ljudi koji kod vas izazivaju negativne emocije. Situacije u odnosima koji vas primoravaju da budete cinični.To su te lekcije na kojima trebate raditi. Prihvatite ih sa zahvalnošću. I oslobađajte se stvari zauvijek.

- ovo se događa iz dva razloga, oba sam već navela – prvi se tiče toga da ćete pomisliti kako vi bolje znate, jer se eto kod vas događa aktivacija DNK, pa ste bolji od nekoga drugoga, vi ste probuđeni, a svi oko vas su jadne budale i idioti – a drugi je da sam eto ja, upravo sada osoba koja izaziva negativne emociju i trebate me odstraniti!

I jedno i drugo, odraz je suptilnog napada kojem ste izloženi, prvi način vas svrstava u listu Odabranih i Važnih, a drugi vas zatvara za mogućnosti i uranja u vjerovanje, koje vas blokira.

U svemu tome – emocije koje ispoljavate na razne načine, povrh ciničnosti proizvest će sljedeće: bit ćete vrlo često i agresivni, jer je to način na koji se oni hrane VAMA!

Međutim – istovremeno vi ni ne sluteći, postajete Njihov instrument i radite za Njih, jer putem vas, hrane se svima onima koji emocionalno (radi vlastitih implantata i živina) odreagiraju i vlastitom burom nametnutih emocija. Jel shvaćate da su to za Njih trenuci banketa?

Ono što je zaista u punom smislu riječi jezovito, je da vas ovaj video uradak gura da reagirate u tom smjeru – te taj način rada za Njih prihvatite s zahvalanošću, navodeći da se tako oslobađate. U stvarnosti – Oni vas oslobađaju svega što vi jeste, onemogućuju vas da se sjetite tko ste. I nećete biti u mogućnosti ponašati se poput Čovjeka s razumijevanjem – a to je upravo i cilj napada izvedenog na vas.

Obzirom da ne znate biti Čovjekom i ne poznajete se – Oni grade dalje, nešto što je još dalje i dalje od mogućnosti da sebe ikada i upoznate.

 

10. Promjena težine, gubitak ili dobijanje kilograma. Sada na površinu izlaze svi vaši strahovi sa kojima se trebate suočiti i nesvjesno se možete truditi s njima suočiti ili obrnuto, možete u potpunosti izgubiti osjećaj za hranu. Hrana vam može postati odvratna. Savjet je vrlo jednostavan. Svaki put prije ili za vrijeme obroka napunite svu hranu koju jedete s ljubavlju i govorite sebi da će ta hrana poslužiti vašem kretanju naprijed u spirali duhovne evolucije. To će koristiti kao inspiracija vašoj duhovnoj gladi, osluškujte sebe i tijelo će vam reći koja hrana mu je trenutno potrebna, a koja mu nije potrebna. Uostalom trebate promijeniti svoj odnos prema hrani. S vremena na vrijeme, može vam se javiti osjećaj da vam uopće nije potrebna fizička hrana da biste nahranili svoje tijelo. U ovim slučajevima imam samo jedan savijet, slušajte sami sebe. Nemojte slušati liječnike.

- a joj, što reći – trebam li reći da ovo tijelo koje se ovdje spominje nije vaše? Dakle, promijene s kilažom objašnjavaju izlaženjem vaših strahova! No, ako se vratimo malo unatrag – vi znate da prirodno nemate strah -  nego oprez, a ovo što sada izlazi iz vas, isto tako nema veze s vama.

To nije vaš strah!

Riječ je o tome da se «ono» u vama još nije asimiliralo do kraja – a vi i dalje primate upozorenja koja ne prepoznajete.

No, eto Oni vam kažu da hranu punite ljubavlju! Kojom ljubavlju? Čijom? Što je ljubav? Nije li to ovdje u ovom slučaju samo emocija? I kakve to veze ima s Čovjekom? S osjećajem? Nikakve.

Ako to ipak učinite, dakle tom ljubavlju, koja je samo drugi oblik straha – dakle emocijom, nahranit ćete živinu u sebi! Umjesto da je pustite da umre od gladi!

I to ćete činiti da bi kao «vi» doživjeli kretanje unaprijed? U nečemu što se ovdje naziva duhovna spirala???? Jel zaista postoji netko, tko će mi reći što je zaista ta spirala – sve te spirale, svete geometrije? Kakve to zaista ima veze s Čovjekom i kako to Čovjek Sada može poimati?

I povrh ovog savjeta, slijede i drugi, pa lijepo vam kažu: To će koristiti kao inspiracija vašoj duhovnoj gladi, osluškujte sebe i tijelo će vam reći koja hrana mu je trenutno potrebna, a koja mu nije potrebna.

Aha, duhovna glad i inspiracija – u redu – sada riječi sebe i tijelo zamijenimo s riječima Njega i On i dobit ćete sve što trebate znati. Jer o tome je riječ – živina ne voli da ste vi sretni, ona voli da ste stalno u nekom problemu da ne bude gladna. Kada dođe u posjetu zahtjeva da budete dobar domaćin – i neće vas pitati – navest će vas da to budete. I da bi se osigurala preobrazit će vas – ako ni zbog čega drugoga, zato što će vas kroz «posjednuća» posjećivati razni entiteti – a nemaju svi iste ukuse, niti se svi zadovljavaju istom hranom, pa što prije naučite to bolje.

Znate – čudne su te živine, neke natjeraju vlasnike tijela (Ličnosti) da na sebe istetoviraju goste! Lijepe su to sličice! Zgodno zar ne? Pa Ličnost hoda po gradu i susretne drugu, a gosti u njima se ne moraju mučiti – odmah znaju s kime pričaju! Domaćini sve imaju prezentirano i ponuđeno.

I za kraj ovog simptoma, daju vam savjet – nikako nemojte slušati liječnike, konačno obzirom da ste odstranili sve negativne osobe oko sebe – vrijeme je i da se liječnik makne. A i fizički vas treba prilagoditi, kao i stanično poštelati. Jer sve će se to sada događati. Najjače bit će napadnuta vaša komponenta Duha i vaše stanice i organi. Naravno DNK aktivacijom.

Ovo je prijeloman trenutak, a znaju to i Oni – pa ostavljaju svoj potpis. Pitat ćete se što je on! On je kao i često broj 11. Ali nećete ga ovdje vidjeti – nisu ga napisali! To su njihove pošalice koje ostavljaju svuda oko sebe. Dakle, ne nastavljamo s simptomom pod rednim brojem 11, jer ga nema - već idemo na 12.

 

12. Promijena u očima. Gubitak jasnoće vida. Umoran pogled. Vid koji nije fokusiran na jedno.

- oči i vid – ovo je svakako nešto što mnogo ljudi primjećuje. Na samome početku htjela bih samo reći, kako dio ovih problema zasigurno otpada na naše današnje navike – «blejanje» u kompjuter.

Ostale probleme s vidom, može se povezati s čitavom lepezom raznih implantata -  «naočala» s raznim svrhama, a uobičajene su «zatvaranje vidika», sakrivanje informacija, kontrola, pa i ovo što su ovdje naveli kao vid koji nije fokusiran na jedno – a prevedeno – nemogućnost usmjeravanja pažnje. Naravno, ovdje nije riječ o očima kao organu!

Međutim, ima to i objašnjenje u tome da ste već slijepi i ne vidite sebe! No, u ovom stupnju rada – najčešće je pronaći implantate koji su poput čavala iza očiju, iznad očiju i svi do jednog djelovi su mreže implantata, koja je povezana s zaštitom gnijzda za opsjednuće!

Ne znam jesam li bila jasna do sada – ali sve do sada rečeno nije stanje opsjednuća, nego posjednuća.

Izgrađivanje i ojačavanje «gnijezda» znak je da dolazi do pojave «glavnog igrača» koji će u vas stići i u vama ostati do vaše smrti! Bar to namjerava.

Da bi se taj dio odvio, nužno je da to ne uočite!

Međutim, postoji još nešto što se događa paralelno sa cijelim ovim radom – sve što rade na vama – bez obzira što je napadanje vas samih – nehotice vam nešto i daje.

Ako obratite pažnju na detalje – što je eto teško, ako vam se implantiraju «naočale» za tu svrhu (blokada usmjeravanja pažnje) – imat ćete priliku jasnije razlučivati stvari oko sebe i ovo će zaista ovisiti samo o tom jednom dijelu vaše Ličnosti! I naravno onom dijelu programiranja, koje zahvaća vaše rođenje ovdje u ovom životu. Istražite svoj «horoskopo» upoznajte se s prvim programom koji ste dobili – i ne mirite se s njime – naučite ga mijenjati – hakirajte ga! Što je teže učiniti nego reći, jer veliki broj ljudi svoj horoskopski znak primi kao mantru i uživa biti to što im je rečeno da jesu! Točnije, trude se biti baš takvi – programirani!

Radi sve većih radova na vama – to će vas «otvarati» i oni se više neće moći sakrivati – a samo o vama ovisi (naravno da ste onemogućeni implantiranjem – ali rekla sam već, kako smo bez obzira na sve što nam se radi, vrlo snažni i mudro je to imati kao otvorenu mogućnost stalno pri ruci) kako ćete ta viđenja sebi objašnjavati! No, lijepo je da vas eto, obavještavaju da vam je vid narušen, valjda se ograđuju jer znaju što ćete sve moguće od sada na dalje viđati! Ovo uključuje i objašnjava današnje sve češće viđenje onoga što zovemo NLO-i. Osobe koje ih vide – nisu «srećkovići» već su samo već dovoljno puta bili i provozani!

 

13. Možete vidjeti male i sijajuće čestice u zraku, auru oko biljaka i životinja, neki predmeti mogu da budu prozračni...takođe možete vidjeti u svakom trenu i dugu na nebu i to na najneočekivanijim mjestima...

- a vjerojatno i Oza!!!! Sve ovo vidjet ćete, jer eto sve što su na vama izveli otvorilo je i vašu percepciju, htjeli oni to ili ne (a možda je otvara i nešto o čemu pojma nemamo) – zato se ovoliko i trude želeći vas uvjeriti u bajke Zlatnog doba, aktivacije DNK i slično.

Sve ovo, u ovom dijelu navedeno je dio izgradnje jedne jače i čvršće «paravan memorije», jer umetanje u vas «živoga» (ali «višeg roda») to zahtjeva! Morate služiti/robovati lažnoj Svijesti – a ovo je vrlo visoki stupanj služenja.

Paralelno, kao i obično, zna se da Oni vole jednim udarcem ubiti dvije muhe – sve je ovo i dio koji se debelo koristi kada mi fizički umiremo i sva događanja koja se tada poduzimaju samo su nastavak svega što se do sada pripremalo i svega što slijedi. Male svjetleće čestice znaju se objašnjavati i orbovima – ali neću sada to detaljnije objašnjavati! Za orbove vrijedi ista riječ: Odjebite! Kao i za sve što drugačije izgleda od onoga što prvo ugledamo. Između ostaloga – vi vidite točno ono u što vjerujete! Zato im i nije problem obmanjivati vas lažiranjem obličja u kojem se pojavljuju.

 

14. Kada zatvorite oči više ne vidite mrak, već svjetlost

- ovo je važno, jer je riječ o lažnoj svjetlosti – lažne Svijesti koja unutar vas zauzima poziciju. Njezin način postojanja odražava se i kroz enitet kojeg se naziva Lux, a koji se sakriva unutar vas u glavi ili na području srčane čakre. On nikada nije sam u vama – a često je prisutan samo kao osiguranje, da će vaše komponente u trenu kada fizički umirete u ovom Matrixu, biti zarobljene. Mi smo živo tkivo Matrixa.

 

15. Takođe možete da vidite geomterijske figure, boje i preduvne slike kada su vam oči zatvorene

- ovo je već recimo, «hologramski prikaz» kojim vas se obmanjuje, kao i dodatani rad na vama – najčešće su geometrijski oblici nešto sasvim deseto od toga što vidite. I da vam oči nisu postale slijepe – mogli bi vidjeti unutar njih. Kada bi mogli sami od sebe narediti u trenu dok to vidite, da pogledate unutar tih oblika (detektirate o čemu se radi) – svašta bi vidjeli. Ali to nećete moći, jer uspavali su vas već na 1. simptomu i teško (ali nije nemoguće! probajte) da ćete ovu «disciplinu» izvježbati.

 

16. Boje koje okružuju svijet postaju življe i jasnije

- opet nema objašnjena za ovaj simptom – možda zbog toga što ćete vidjeti točno ono što žele da vidite. I vjerovat ćete da vidite, dok ste u biti sve dalje od zaista viđenja kako sebe samoga, tako i svijeta oko vas! 

Paralelu ovom događanju imate i u vanjskome svijetu – rekla bih da su se tako osjećali ljudi kada su dobili mogućnost podizanja kredita – sve je bilo divno – svi su dobili mogućnost imati materijalno više i godilo je to ljudima, imati stanove, lijepe nove aute – svijet je bio divnih boja, zar ne? Kako izgleda danas?

Problem je što su vam rekli da ćete imati probleme s očima – a sada je eto sve predivno, svijetlost i ptičice – i laž, laž i laž!

Ovaj je svijet puno crnji nego što mislite! I nije to ni dobro ni loše – on je takav! I sve je to s razlogom tako, a jedan od razloga je i ovo o čemu sada pišem! Ali čak i taj svoj rad – vama će uskoro objasniti kao nužnost radi vaših lekcija! Konačno, polako vas moraju uvjeriti da su Oni tu radi vas – jer ste vi jadni, pa će vam Oni pomoći!

 

17. Sa povećanjem nivoa percepcije možete početi primjećivati objekte kao da ih ne gledate fizičkim vidom, već svojim unutrašnjim. To su objekti iz drugih nivoa. Svijet između dviju relanosti više nije toliko odvojen i možete da ih razlikujete.

- ovo se veže na nešto što bih rekla da je i uzrok jačoj invaziji koju trenutno živimo, kao i onom dobivanju «nečega» kroz sve što nam rade – a ne mogu to izbjeći. Nešto se evidentno događa s ovim što nazivamo našim svijetom – a to nešto pokrenulo je i Njih da djeluju «ubrzano».

To je i razlog zašto je povećano ne samo viđenje NLO-a, već i čudni snovi, te sve veći broj ljudi koji se počinju pitati – dakle, nije riječ o tome da to vidite radi aktivacije DNK, već se nešto doista događa s Matrixom općenito.

U tom kontekstu, jedno od objašnjenja chemtrailsa (povrh trovanja nas na razne načine), bilo bi i zamagljivanje slike da ne vidite ono što leti. Dakle, istina je da vam se otvara mogućnost osvješćivanja i činit će sve što mogu da vas uvjere u suprotno! I dok oni rade – pa čak i na izgradnji (paralelnoj) novog Matrixa, mi jedemo, spavamo i meditiramo postajući živi mrtvaci. Da bi se novi Matrix izgradio, nužno je priču voditi u nekoliko smjerova – svakako u najmanje dva – pa će se poticati razdjeljivanje.

Bit će to mrtva trka – a sve ponuđeno bit će samo novi zatvor. Pokušat će nas se destibilizirati na sve moguće načine – mogućnosti za to su otvorene, ponuda je široka (iako ponude ni nema) – Zlatno doba, dolazak Spasitelja, transhumanizacija, vanzemaljska invazija – scenarija je nekoliko. U svima vas žele uvjeriti da je fizičko tijelo nevažno i da ne postoji zaista!

Nemojte im vjerovati! Jer upravo je to ono što im treba! Fizičko tijelo, ali tijelo koje je živo zahvaljujući kompoentama! Tijelo koje nije samo duhovno meso poput Njihova. Tijelo koje je u svom postojanju snažno. Oni to nemaju, nemaju sve to zajedno u jednom. Oni nisu 4 u 1 – mi jesmo! Oni su kreatori laži i kopiraju, navikli na program i mehaničnost – konačno takve su im i emocije.

No, da samo kažem nešto, što se odnosi na sve vezano uz oči i vid! Naime, u ovim trenucima vi ste već pod jakim djelovanjem nečega što se u radu pokazuje i naziva «Meduzom». Ona ima u svom izričaju nešto što mnogi oteti nazivaju električnom simulacijom. Što znači, da uz neke druge stvari koje vam «prenosi» putem vaših živaca – prenosi i slike koje žele da imate i vidite, ali i čujete. A naravno, slike nisu samo slike – već se sve to veže i na ono što se naziva emocije! I baš tu – u tim djelovanjima one «čakre» igraju vrlo veliku ulogu. Meduza ima krakove koji se doslovno šire vama i izvan vas – postajući «antene». Ili kako oni to u sljedećem simptomu zovu: Sprovodnici...I da ne zaboravim, vrlo ste vjerojtano dobili i poseban dar – implantat na «trećem oku»...

 

18. U svitanje i pri zalasku sunca možete primjetiti perifernim vidom bijele linije, to su vaši sprovodnici...Vaš vid će pretrpjeti veome velike promijene nemojte se plašiti onoga što do sada niste vidjeli.

- ne znam da li ste gledali Carpenterov film «They live» - ako niste pogledajte ga! I naravno, ovdje vas opet navode da se ne plašite (iako jako dobro znaju da ćete se plašiti, a vole Oni to, dobar ručak i večeru neće propustiti) osobno mislim da bi za početak trebali biti, ne preplašeni već u stanju najgore jeze koja vas može probuditi!

Ali, samo na trenutak – nakon toga ostanite u miru! Jer, sve to postoji i niste ludi! I ne bojite se – imaju oni pravo! Ali bilo bi dobro da znate da je to što vidite nešto po vas jako opasno i vrlo napadački usmjereno!

I zaista nemojte se bojati – jer činit ćete baš ono što žele. Igra koju igraju je takva, negacija je snažna sugestija!!!!! Čini vam se da imate izbora – a onda shvatite da su svi izbori koji su vam ponuđeni Njihovi. Zato je nužno učiti ostati sam – naravno ovo je Čovjeku, koji je definiran kao društveno biće, uglavnom nezamislivo.

 

19. Pojačavanje ili slabljenje sluha. Šumovi po autobusima mogu se javljati kao nepodnosšljivi zvukovi. Možete osjećati šum u ušima, zujanje, muziku, škripanje, šuškanje, zov, zvuk padajuće vode. Može vam biti jako teško razumijeti što drugi govore, kao da ste zaboravili materinji jezik. Kasnije možete čuti čudne glasove, kao da netko visi iznad vas. Nemojte biti uplašeni, osluškujte sve što vam se događa u životu.

- ovdje ću, kao prvo reći, da sve ovo mogu biti simptomi tumora. A nadalje, isto tako reći ću i po dijagnozama našega svijeta i simptomi psihičkih bolesti – recimo paranoidne šizofrenije. Isto tako, sve ovo mogu biti simptomi posjednuća i opsjednuća!

Isto tako sve ovo može biti sasvim realno, nije nepoznato da se neki čudni zvukovi čuju diljem svijeta – i ne čuju ih samo odabrani niti samo oni, koji su eto spremni na DNK aktivaciju.

Naravno, da vas opet i umiruju/sugeriraju, kako je sve ovo normalno.

Pa eto, samo da znate da neki od onih glasova koje ćete čuti, mogu biti vrlo nezgodni. Naravno, neki su ugodni čak vas i savjetuju, daju vam informacije i onda sve znate – naravno ne pada vam na pamet reći nekome za ovo – jer to je samo vaše, mislite da ste to zaslužili, zar ne, onda je dobro?

Ponekad su pak glasovi ljuti! I jako će se truditi natjerati vas na samoubojstvo ili ubojstvo! Ovo se veže na razna djelovanja koja provode nad nama – u nekim slučajevima, samo će vam pričati kako bi se hranili, jer istina je da neće dozvoliti da se zaista ubijete! Trebate im živi – čak i ovako nestabilni, dapače takvi ste im najdraži! No ima iznimki, a svakako, veliki broj ubojstava ovakve je stimulativne prirode.

Cijeli ovaj popis simptoma po rednim brojem 19. - veže se djelomice na implantiranje dodataka centralnom implanatatu, a ti se dodaci nađu oko ušiju, ali znaju biti vezani i s drugim djelovima svuda po tijelu. Svakako i ovdje obratite pažnju na riječ «osjećaj» - rekla bih da je to ono što je vaše – izvorno, s razlogom za oprez. Pogotovo kada «osjetite» da netko visi iznad vas.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ☕️♥♫♥ ☕️♥♫♥ ☕️♥♫♥☕️puseeee

  23.01.2020. 16:59h
 • Član vanessavanessa

  *♥**♥**♥**♥**♥**♥*svima; kasno palim,)))))), ali upalim ;)))))))

  23.01.2020. 16:47h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijep i sretan dan vam želim. Lp

  22.01.2020. 06:22h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  20.01.2020. 20:10h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobra večer svima !

  19.01.2020. 21:05h
 • Član iridairida

  neka ti bude na korist*♥*

  17.01.2020. 15:16h
 • Član iridairida

  hvala da si nam javila!

  17.01.2020. 15:16h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Simptomi aktivacije DNK Od izoštravanja percepcije, do promjena na fizičkom tijelu