Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

598

PUTA

OD 14.01.2018.

Znanstvena senzacija-nove metode obnavljaju organe

Znanstvena senzacija-nove metode obnavljaju organe
Ovaj fenomen ima svoje polazište u vremenu Isusa Krista» - glasio je komentar genetičara Petra Garjajeva na spektakularne iscjeliteljske uspjehe triju ruskih znanstvenika – Arkadya Petrova, Igora Arepjeva i Grigoria Grabovoia. Ova tri znanstvenika formirala su energetsko-informativne metode, putem kojih čovjek može obnoviti organe odstranjeen operativnim putem

Znanstvena senzacija

Nove metode obnavljaju organe

«Ovaj fenomen ima svoje polazište u vremenu Isusa Krista» - glasio je komentar genetičara Petra Garjajeva na spektakularne iscjeliteljske uspjehe triju ruskih znanstvenika – Arkadya Petrova, Igora Arepjeva i Grigoria Grabovoia. Ova tri znanstvenika formirala su energetsko-informativne metode, putem kojih čovjek može obnoviti organe odstranjeen operativnim putem.

U kakvom li vremenu živimo?! Odjednom je davno operirana žuč ili maternica ponovo vidljiva putem ultrazvuka!

Takodjer kronične bolesti moguće je uz pomoć navedenih metoda otkloniti, a posve "usput" čitavo tijelo se podmladi. Objektivni znanstveni nalazi potvrdjuju ove uspjehe, potvrdjujući i ideju trojice znanstvenika o nastupanju Novog doba.

Kad je Svetlana Smirnova 1995. godine doputovala iz rodnog Sibira u Njemačku, nije ni slutila da će nakon 15 godina biti voditelj njemačkog centra za spektakularne iscjeliteljske metode, razvijene u Rusiji. U njenoj obitelji su svi liječnici, ona sama je neurolog.sa desetogodišnjim radnim iskustvom. U potražnji za alternativnim metodama liječenja, kako bi izbjegala ili umanjila utjecaj high-tech medicine, progutala je niz knjiga medju kojima je se najviše dojmila trilogija Arkadya Petrova «Spasi sebe», «Spasi svijet u sebi» i «Spasi svijet oko sebe». Arkady Petrov je u prvom redu znanstvenik, potom vidovnjak i iscjelitelj. U Moskvi i ostalim ruskim gradovima Petrov je osnovao Institute, u kojima putem seminara obrazuje zainteresirane. U osnovi ovog obrazovanja jest mentalna snaga, jasnoća duha i aktiviranje samoiscjeliteljskih snaga. On i njegove kolege govore o «harmoniziranju» individualnog (unutrašnjeg) i kolektivnog (vanjskog) svijeta, povezanom sa novom Sviješću i u cilju ostvarenja životnopodržavajuće koegzistencije i spasenja Zemlje.

Svetlana Smirnova i njen kolega i partner, Sergey Eletski, prolaze sve stupnjeve obrazovanja u institutu Arkadya Petrova, razvijajući time osobne mentalne i vidovnjačke sposobnosti. Na tom putu susreću i druge ruske eksperte s navedenog područja, kod kojih se dalje obrazuju. Jedan od njih je i Igor Arepjev, koji je bio odlučujuća podrška Arkadyu Petrovu u njegovim eksperimentima obnavljanja organa (1998).Oni su uspjeli putem mentalne snage obnoviti žuč i slijepo crijevo Arkadya Petrova. Ovi organi su godinama ranije bili operativnim putem odstranjeni.

Arkady Petrov i Igor Arepjev razvijaju zajedno mentalne tehnike i iscjeliteljske metode, institucionaliziraju ih i stavljaju pod kritičku lupu znanstvenika. Pozvani liječnici i znastvenici su u početku skeptični, potom prinudjeni priznati iscjeliteljske uspjehe, koje djelomično osobno medicinsko – tehnički analiziraju i dokumentiraju. Mnogi iscjeliteljski uspjesi su ovjereni od strane javnih bilježnika.

Najčešće spominjano ime posljednjih godina jest Grigori Grabovoi, poznat po metodama brojčanih nizova u svrhu iscjeljenja bolesti, obnavljanja ograna i upravljanja dogadjajima. Zabilježeni su mnogi praktični primjeri iscjeljenja putem navedenih metoda. Grabovoiev priručnik «Obnavljanje čovječjeg organizma putem brojčanih nizova» uskoro će biti preveden i izdan na hrvatskom jeziku. Priručnik za svaki dan u mjesecu «Metode koncentracije», nalazi se u prodaji od 14.06.o.g. (Narudzbe na ayurveda.vastu@gmx.de ayurveda.vastu@gmx.de ayurveda.vastu@gmx.de Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Putem ovih vježbi koncentracije svakom je čovjeku moguće profiniti osjetila, postići jasnoću razuma, te ojačati koncentraciju i snagu volje. Ove vježbe služe postizanju ili održanju dugoročnog duhovnog, mentalnog i fizičkog zdravlja..

Ova tri ruska znanstvenika, koji su istovremeno i iscjelitelji, utiru vrlo jedinstven put, koji se izdvaja od svih dosadašnjih puteva. Njegova osobnost sadržana je upravo u sposobnosti obnavljanja operativnim putem odstranjenih organa i istovremene regeneracije, tj. podmladjivanja čitavog organizma, onako «usput».

Njihovo obrazloženje je vrlo jednostavno: svaki organ, kao i svaki drugi objekt percepcije, sadrži individualno informativno polje, božansku matricu, koja prdstavlja osnovu čitave egzistencije. Ova matrica je po svojoj prirodi perfektna "norma" Stvoritelja. Bolest predstavlja tzv. umjetnu matricu, koja odstupa od prvobitne matrice Stvoritelja.

Rezultati navedenih metoda često se ne mogu objasniti racionalnim putem. Ipak, ruski znanstvenici su veoma djelotvorni u svom nastojanju navedene metode i tehnike približiti «običnom čovjeku», sa željom da što više ljudi bude upućeno u Znanje Novog doba.

Značaj ovog Znanja moguće je spoznati tek kroz vlastita iskustva, kao kod 57-godišnje Tatjane Piroshnikova, kojoj je 1992 godine operativno odstranjena maternica. Čuvši za nove ruske metode, Piroshnikova je počela sa obrazovanjem kod Arkadya Petrova. Nakon četiri mjeseca primjene dobivenih metoda, ustanovljeno je rentgenskim putem da je matenica ponovno izrasla.

Kod Alekseya Gurasheva konvencionalna medicina nije mogla riješiti problem trombophlebitisa (tromboze i upale površinskih vena), jer su gangrenozni procesi već bili u toku. Liječnici su savjetovali amputaciju noge s čim se Gurashev nikako nije htio složiti.. Već nakon prvog dana tretmana kod Arkadya Petrova, oteklina se povukla, a na mjestu gdje je bila crna gangrenozna fleka, počela se stvarati nova koža. Gurashevi zdravstveni problemi se više nisu pojavili.

56 godišnja Galina Nesheretova je čitajući trilogiju A. Petrova («Spasi sebe», «Spasi svijet u sebi», «Spasi svijet oko sebe») u dijelu koji govori o regeneraciji zuba, poželjela da joj davno izvadjeni zubi ponovo narastu. Nakon nekog vremena zubno meso je nateklo, potom su izrasli «treći» zubi.

Petrov i njegove kolege su polagali veliku pažnju na to da svi njihovi eksperimenti budu popraćeni medicinsko –analitičkim provjerama. U moskovskom «Centru za sistemski razvoj na polju medicine», uspješno su provedene mnoge njihove analize. Pri tom je direktor Anatolij Milov stavio na raspolaganje svoje najveće stručnjake, koji su posjedovali najviša obrazovanja kako u tehničkom tako i u medicinskom smislu.Oni su uz pomoć najsuvremenijih aparata evidentirali stanje prije i poslije tretmana, bivajući pri tom uvijek iznova iznenadjeni brzinom otklanjanja zdravstvenih problema, čak i u slučajevima kad konvencionalna medicina više nije nalazila rješenje problema

Sergey Kasakov, specijalist u moskovskom „Centru za sistemski razvoj medicine“ navodi da je njega osobno najviše impresioniralo da se već nakon 15 - minutne primjene navedenih mentalno-informativnih metoda, na tkivima raznih organa evidentiraju upadljivi regenerativni procesi. I ne samo to, sva prijašnja oboljenja se takodjer gube. Prema izjavama Petrova, ozbiljne statistike evidentiraju vidno podmladjivanje čitavog organizma kod osoba koje su bile izložene tretmanima. «Moglo bi se reći da je sve Science Fiction, ipak je realnost.» govori Petrov «dovoljno je vjerovati, doći s tim znanjem u kontakt, upotrijebiti ga i..već se dogadja.»

Po njemu se ne radi o novoj medicini, već o novom poimanju svijeta, novom samorazumijevanju čovjeka, njegove psiho-fizičke strukture, njegove osobnosti, njegovog mjesta u Univerzumu. «Očito je vrijeme zrelo za otvaranje vidovnjačkih sposobnosti kod mnogih ljudi. Rekao bih da je svaki čovjek sposoban za to»(Petrov).

Direktor internacionalnog Centra za valnu genetiku u Luxemburgu, Petr Garjajev, smatra da je na znanstvenicima da objasne sve ove fenomene.

Izvor: Svet – centre Hamburg

Iscjeliteljska matrica

Autobiografsko djelo Arkadya Petrova, trilogija "Stvaranje Svijeta", Tom I "Spasi sebe"

(Slobodan i skraćen prijevod, baziran na iscjeliteljskim iskustvima)

"Kratko prije 2000.-te godine je Boris Orlov došao k meni...Jedan prijatelj ...je bio učesnik u saobraćajnoj nesreći. Pri sudaru dvaju vozila, on je bio doslovno sprešan. Liječnici nisu davali nadu da će preživjeti. Nalazio se u bolnici na reanimaciji. Boris reče:

"Mi smo zabranili isključivanje reanimacijskih aparata. Spasi Denisa, molim Te...Mi razumijemo da, nakon liječničkog iskaza, možemo samo čuda očekivati...Jednostavnije je nabrojiti što nije ozlijedjeno. Jetra je u jako lošem stanju, bubrezi gotovo da ne rade, rebra su polomljena, crijeva potrgana. Ovo bi se još moglo reparirati, ali postoji puno hematoma. Jedan jako ozbiljan hematom nastao je usljed udarca u glavu. I grlo je prerezano staklom. Liječnici su nabrojali ukupno sedam razloga zbog kojih bi Denis trebao ležati na groblju."

Slijedećeg dana, dakle, poveo sam sa sobom dvije djevojke iz Puškin - filijale moga centra (Napomena redakcije: radi se o iscjeliteljicama, jedna od njih je Petrova kćerka Nadežda)...Mi jurimo u Botkinovu bolnicu...Ulazimo u odjel...Liječnik, koji je Denisa operirao, je jako zbunjen. On ne razumije kako jedan akademik iz posve druge branše može biti od koristi...Ipak, daje nam bolnički mantil i dozvoljava nam nekoliko minuta se zadržati pored bolesničkog kreveta. Jedan šokirajući prizor! Izlazimo iz sobe, spuštamo se stepenicama..."Vidovnjakinje" stavljaju poveze na oči, kreću sa poslom. Mi promatramo energetiku. Srčana čakra je zatvorena, ostale gotovo ne pokazuju aktivnost, osim Muladchakra (1. čakra) u donjem trokutu snaga. Ona je crvena i još uvijek aktivna. Sve se sada usmjerava samo na nju. Iznad glave nalazi se violetna boja - znači da se energetika potpuno prekopčala na astralni nivo. Djevojke gledaju putem unutrašnjih vizija i pričaju mi što vide.

Liječnik sluša o čakrama, energetici. On to ne podnosi. Njega interesira samo Soma (fizičko tijelo).

"Pokušajte normalizirati rad jetre. Ako to ne uspijemo u naredna dva - tri dana, umrijet će. Dalje...," nastavlja liječnik, "moramo uspostaviti rad bar jednog bubrega. Nećemo uspjeti, nemamo dovoljno vremena za to. Osim toga, debelo i tanko crijevo su u hematomima. Bolje reći - oba organa su jedan jedini hematom. Ako ne otklonimo hematome, umrijet će. Postoji, osim toga, jedan problem sa plućima - tamo počinje upalni proces, u blizini srca. I, postoji još jedan jako opasan hematom u glavi...Ako zaista vjerujete da ga možete spasiti, ako zaista razumijete što činite, ne usudjujem se ometati vas."

S tim riječima je liječnik napustio sobu. Dešavanje je za njega imalo jasan karakter šizofrenije. Djevojke - vidovnjakinje, s povezima na očima, koje, navodno, promatraju organe čovjeka, koji se nalazi iza debelih zidova reanimacijskog odjela...Kako to razumjeti? On je otišao, djevojke su nastavile svoj posao.

Percepcija sa druge razine

Djevojke, naravno, ne znaju ništa o medicini. Ali, njihov tajanstveni "pomagač" snalazi se na jako dobar način. On zna sve: kako su stanice izgradjene, kako se putem djelovanja na njih starta mehanizam regeneracije, kako se obnavljaju resursi organizma, kako otkloniti negativna djelovanja, kako korigirati informativni program održanja na životu i puno drugoga.

Djevojke vide kroz ekran unutrašnjih vizija cijelu zastrašujuću sliku smoždenog Denisovog tijela. Jetra, bubrezi, crijeva, polomljena rebra, edeme u plućima, koji će uskoro dovesti do upale, one vide bijele "fleke" od grla do mozga. Posljednje ih posebno uznemirava. Usljed ozljede kapilarnih veza, stanice ne dobivaju hranu, one odumiru. Iza konture Denisovog tijela su dvije sjene, jedna bijela, poput nejasnih čovjekovih kontura i druga crna. Druga sjena desno je nešto viša od prve. Ovo simbolizira proces dekonstrukcije energetskih sistema organizma. Oni su "bez struje", odvojeni od polja hrane, od strukture životnopodržavajućeg upravljanja organizmom. Denisova Svijest je potpuno ugašena. Ne želi podnositi bol, ne želi živjeti, ne zna čemu Denis treba živjeti. Može se reći, bez pretjerivanja, da je 99% mrtav. Samo aparati za reanimaciju, koji nisu iskopčani usljed Borisovog pritiska...drže Svijest prisilno u tijelu.

Iscjeliteljski impulsi

Za nas ovo znači, najprije Denisu vratiti životni smisao, cilj egzistencije, kako bi se sam borio za život. Kako to učiniti? Vidimo, u Denisovoj Svijesti svijetli jedna slika: dojenče. Povećavamo sliku. Prije nekog vremena, Denis je dobio kćerku. Ona će, dakle, biti cilj njegovog života, njegove egzistencije. Energetski povećavamo hologram. Slika unutrašnjih vizija pokazuje njegov kardiogram, kao i encefalogram.

Moždani impulsi se polako pojačavaju, Denis počinje plakati. Čudno, kako čovjek koji je u komi, može plakati. Slijedi jaka kompresija krvnih žila. Moramo oslabiti energetsko pulsiranje, koje izazivamo - moramo sporije raditi. Prebrzo djelovanje može dovesti do opasnog energetskog vrtloga. Korigiramo moždane impulse, izravnavamo energetsko pulsiranje. Uspostavljamo ponovo prolaz sunčeve i zemljine energije – sasvim meko - najprije u Alfa - ritmu. Denis se umiruje. Mi radimo sa njegovom kralježnicom. Ovdje se javljaju isprekidane energetske nakupine. Srebrnim snopom obradjujemo sve tamne fleke. Radimo na hematomima, jetri, bubrezima, edemima u plućima. Otvaramo srčanu čakru, koja je bila posve zatvorena. Svjetlosnim snopom idemo meko preko hematoma u mozgu.

To je sve, više ne možemo učiniti za njega. Mozak ima svoje granice. Njegovi će neuroni ponovo početi dovoditi rad organa pod kontrolu i taj bol on neće moći podnijeti. Može doći do šoka. Naš ekran unutrašnjih vizija čvrsto drži djelovanje pod kontrolom. Naredni tretman počinjemo večeras. Nije neophodno da dodjemo ovamo. Ekran je pohranio Denisovu auru, koja je ujedno sustav njegove osobne indentifikacije. Dovoljno ju je pozvati na ekranu unutrašnjih vizija i preuzeti podatke iz finih struktura Zemlje, gdje su pohranjene sve informacije o svim bio – organizmima na planeti i u svako doba stoje na raspolaganju operatoru (iscjelitelju). Od sada počinje mukotrpan posao obnavljanja organizma, u biti – izgradjujemo Denisa od početka, stanicu po stanicu.

Vidljivi uspjesi

Nakon nekoliko dana počinje funkcionirati, najprije jedan bubreg, potom drugi. Hematomi su se razgradili, edemi u plućima jednostavno nestali.

S glavom je sve bolje. Nakon cirka dva tjedna Denis počinje otvarati oči. On još nije u stanju govoriti, ali očima i stiskom ruke pokazuje da mu je stanje već daleko bolje. Djevojke su mu na posebnoj službi i ne ostavljaju ga samoga ni minute. One podržavaju Denisa energetski, što mu omogućuje pobijediti infekcije. Tako je već krajem mjeseca mogao ustati i biti otpušten iz bolnice.

Kad se glavni liječnik, kojeg smo već tretirali kao prijatelja, pozdravljao sa Borisom Orlovim, priznao je:

„Slučaj je neobjašnjiv, ali resursima organizma s naše strane, izgleda, još uvijek nije posvećena dovoljna pažnja. Kako si vidio, sve smo učinili, kako bismo mu spasili život.“

To me još jednom uvjerilo, čak i kad bi Isus Krist došao ponovo na Zemlju i oživio mrtvog, naši bi liječnici rekli: „Čega sve nema!“

Izvor: Svet – centre, Hamburg

Grigori Grabovoi

Znanstvenik sa istaknutim sposobnostima

“Ruske iscjeliteljske metode”, obnavljanje organa, regeneracija organizma – teme koje zadnjih godinu dana plijene pažnju širom Evrope. Pri tome, ime koje se najčešće spominje je Grigori Grabovoi, znanstvenik posebnih sposobnosti. Rodjen u Kazahstanu 1963 godine, studirao je na državnom sveučilištu u Tashkentu primijenjenu matematiku i mehaniku. Istovremeno je od ranog djetinjstva postao svjestan svojih vidovnjačkih sposobnosti, koje su se pokazale veoma efikasne u raznim životnim područjima. Posebno upečatljive bile su njegove “dijagnoze” kvarova na zrakoplovima i svemirskim letjelicama.

Posebno djelotvorna podrška ljudima bolesnim od “neizlječivih” bolesti, pokazala se tehnologija “Obnavljanja čovječjeg organizma pomoću koncentracije na brojčane nizove”. Riječ je o specijalnim kombinacijama brojeva, povezanim sa konkretnim ciljem u svrhu regeneracije zdravlja putem uspostavljanja harmonije sa “Normom Stvoritelja”

Mnogostruke kombinacije brojeva obuhvaćaju široki spektar indikacija (bolesti), koje je Grabovoi u okviru svoje aktivnosti dobio sa razine samog Stvoritelja.

Feedback od strane korisnika/praktikanata novih iscjeliteljskih metoda je iznenadjujuće pozitivan!

No, bolest i iscjeljenje su “samo”dio Grabovoievog učenja jedne proaktivne, životnopodržavajuće i humanističke filozofije pod nazivom “Spasenje i harmoničan ravoj” – čovjeka i planete Zemlje. On je takodjer aktivan u radu sa experimentima teleportacije materije, što predstavlja vrlo kompleksnu temu!

U njegovom učenju, koje je sa velikim zanimanjem i oduševljenjem preplavilo Evropu u posljednjih godinu dana, radi se najprije o osnovama “upravljanja realnošću uz pomoć Duše, Duha i Svijesti”

Obnavljanje samoiscjeliteljskih sposobnosti

Učenje Grigori Grabovoia se na Zapadu proširilo najprije kroz praktičnu primjenu iscjeliteljskih metoda, potom putem edukativnih seminara. U osnovi se radi o postizanju nove Svijesti, što je preduvjet ostvarenja novih uspjeha. Recept je veoma jednostavan i uspješan: misaone strukture nalaze se van konvencionalnih, etabliranih rješenja, čime se ostvaruju odgovarajući željeni rezultati.

Onaj tko poznaje funkciju Duše, Duha i Svijesti, može aktivno kreirati prostor i vrijeme. Mi možemo svjesno kreirati svijet oko sebe, “Glavni zadatak je naučiti misliti kao što to sam Stvoritelj čini” (Grigori Grabovoi).

Neophodno je da uvijek imamo na umu činjenicu da se u pogledu zdravlja ne dešavaju “čuda”, koja dolaze iz vanjsog svjeta, već da je rezultat naših djelovanja u uskoj vezi sa našom individualnošću, te našom sposobnošću vizualizacije, fokusiranja i vjerovanja, tj. svjesnog mobiliziranja naših iscjeliteljskih snaga. Biološki i fizikalno je sve moguće. Duša, Duh i Svijest moraju biti spremni za navedene procese ili biti trenirani.

Svetlana Smirnova i Sergey Eletskiy, kao bivši učenici Grigori Grabovoia, praktični su primjenitelji njegovog znanja vec 15 godina. Slijedeći unutrašnji impuls, donijeli su ovo znanje u Evropu, gdje djeluju u vidu Academy of Human Being, koja Grabovoievo učenje prenosi razumljivo i dosljedno. U siječnju 2011 educirani su prvi docenti, koji posjeduju licencu za prenošenje Novog Znanja na područjima svog djelovanja. Licencirani internacionalni docent koji pokriva, medju ostalima, hrvatsko govorno područje je Ljubica Jelača Renner, slobodni saradnik Academy of Human Being.

GRIGORI GRABOVOI

izvor:vastuveda

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

OŽUJAK...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član Luce malaLuce mala

  Dobar dan! :D

  04.03.2021. 17:14h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro veće. Lp

  03.03.2021. 21:24h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  03.03.2021. 20:40h
 • Član iridairida

  pokoj i mir duši njegovoj...♥

  02.03.2021. 16:57h
 • Član iridairida

  rođendan je prošao, idemo delati, kao što bi pokojni gradonačelnik rekao...♥

  02.03.2021. 16:56h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala Edin.. Lp

  28.02.2021. 21:10h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Sretan rođendan Magicuse!

  28.02.2021. 20:11h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Trnoviti put Grigoria Grabovoia ( 1 dio) Trnoviti put Grigoria Grabovoia (2 dio)