Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Runoval

Upisao:

Runoval

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1405

PUTA

OD 14.01.2018.

Klatna ili ? Leptiri i tornada ? - JESTE LI ZNALI..., Higijenski ulošci

Klatna ili ? Leptiri i tornada ? - JESTE LI ZNALI..., Higijenski ulošci
Jeste li znali... ... da je sastav higijenskih uložaka azbest, nafta, klor, kemijski tretiran reciklirani papir, PVC, industrijsko ljepilo, želatina životinjskog porijekla i drugi sastojci ?

(47)

JESTE LI ZNALI... ... sastav higijenskih uložaka ? Ako ne, pročitajte priložen tekst iz drugih medija. U članku se spominju i Anion ulošci, a "starinski" Vir ulošci se još uvijek mogu nabaviti po cijeni 6 ili 7 kuna. No pitanje do kada ? Molim vas, proslijedite ovo prijateljima ( i ženama i muškarcima).

Preuzmimo odgovornost za svoje zdravlje! Preuzmimo odgovornost da upozorimo druge ljude da se ne izlažu riziku.

20 godina redovito prakticiram yogu, tehnike disanja i meditaciju. Vegetarijanac sam od djetinjstva. Usprkos svemu, papa test mi je otkrio prve početke raka grlića maternice koji je možda"uzrokovan", a svakako "potenciran" upotrebom higijenskih uložaka koji u sebi sadrže:

1. AZBEST (sa svrhom da ženama produži krvarenje kako bi trošile više uložaka)

2. NAFTU,

3. KLOR ( klor u proizvodnji uložaka uzrokuje stvaranje dioksina, opasnog otrova za ljudsko zdravlje, koji potiče stvaranje karcinoma, hormonskih poremećaja, endometrioze, utječe na plodnost, razvojne poremećaje kod dojenčadi, slabljenje imunološkog sustava ...

4. KEMIJSKI TRETIRAN RECIKLIRANI PAPIR

5. PVC (plastiku koja ne propušta zrak) 6. INDUSTRIJSKO LJEPILO 7. ŽELATINU ŽIVOTINJSKOG PORIJEKLA ITD...

Obiteljska tragedija gospodina Chen Hauide iz Kine i jednim od najbogatijih ljudi svijeta potakla je proizvodnju zdravog higijenskog uloška.Nakon što mu je majka umrla od raka grlića maternice (posljedica korištenja nezdravih uložaka), uložio je kapital u znanstveno istraživanje koje je rezultiralo prvim patentiranim uloškom na svijetu, o čijoj kvaliteti svjedoči nevjerojatnih 35 certifikata iz cijeloga svijeta!!!

U Sloveniji je zabranjeno reklamiranje Always uložaka i dobivena je provostupanjska presuda za isti slučaj koji se dogodio slovenskoj obitelji.

Znanstvenici su proizveli prirodne uloške na bazi aniona. U terminima yoge, anioni su sama prana koju dobivamo prakticirajući tehnike disanja. Anioni podižu razinu energije i imunitet. Kada se ti ulošci stave u cipele, poboljšava se protok energije kroz sve energetske centre i osjećamo se osvježeno i lagano. Kada se stave bebama u pelene , bebe nemaju crvenilo, osip, svrab, bebe su suhe, nema iritacije uzrokovane kemikalijama iz pelena. Kada stavimo uložak u čarape, on uklanja neugodan miris uzrokovan znojenjem nogu. Kada stavimo uložak (tj. zelenu trakicu iz uloška na bazi aniona) na bilo koje bolno mjesto, ranu (ne stavljati na otvorenu ranu direktno), nateklinu, herpes, crvenilo ili neko drugo kožno oboljenje, dolazi do smanjenja bolova, oteklina i infekcija. Možete ih koristiti za bilo koji zdravstveni problem ili protiv umora.

Kada stavimo zelenu trakicu iz uloška koja je napunjena anionima u litru i pol vode i ostavimo je sat vremena, voda će biti ionizirana i u roku od dva tjedna pijenja takve vode, možete poboljšati svoju krvnu sliku.

Ne samo da ti ulošci na bazi aniona pomažu kod sprečavanja ženskih spolnih i uroloških bolesti, već su i veoma djelotvorni kod hemeroida i kod sprečavanja nastanka bolesti prostate kod muškaraca

* Ulošci se mogu koristiti i kod sprečavanja gljivičnih infekcija nogu i kod herpesa. Djelotvorni su i kod upale mjehura, krvarenja colona, Chronove bolesti. Zahvaljujući djelovanju aniona sprečavamo infekcije i poboljšavamo svoje zdravlje. *

u Americi je provedeno istraživanje na uzorku od sto muškaraca starije dobi koji su trebali ići na operaciju prostate; nakon upotrebe svakodnevnih uložaka (svakih 7 sati) u periodu od mjesec dana 85 muškaraca nije moralo ići na operaciju!

Zašto su higijenski ulošci koje kupujemo u trgovinama (uključujući i takozvane" prirodne uloške" iz Bio Bio i sličnih trgovina zdrave hrane i zdravih proizvoda) opasni za zdravlje?

Da li znate da je 89% uložaka (nažalost i pelena za bebe te uložaka za inkontinenciju kod starijih ljudi) koji su trenutno na tržištu napravljeno od recikliranog materijala i da u njima ima jako puno otrova ? Koji su mogući zdravstveni rizici uporabom normalnog higijenskog uloška?

Ulošci se proizvode iz recikliranoga papira, da bi se smanjili troškovi proizvodnje. Velike količine kemijskih sredstava se koriste za reciklažni proces – za izbjeljivanje, steriliziranje i odstranjivanje mirisa iz recikliranoga papira. Svi ti materijali štetno djeluju na ženske reproduktivne organe. (Gdje se srčanim bolesnicima stavlja tableta kada padnu u komu? Ispod jezika jer je sluznica tu najosjetljivija i tableta odmah počinje djelovati.

Da li ste znali da je sluznica ženskog spolnog organa sedam puta osjetljivija od sluznice ispod jezika?! To znači da sluznica spolnog organa 7 puta brže upija kancerogeni azbest, naftu i ostala kemijska sredstva iz uloška.)

Zahvaljujući prvom patentiranom ulošku koji je napravljen od prirodnih materijala dobili smo mogućnost izbora. Svake godine napravi se više od dva milijuna liječničkih pregleda zbog upale spolovila. Svrbež i peckava bol, crvenilo, alergije i upale mogu zadesiti žene svih dobi, a posebno često u razdoblju spolne zrelosti, kad se pojavljuje menstruacija Među glavnim čimbenicima iritacija su ulošci i slipovi od celuloze, koji utječu na promjenu fiziologije okoline spolovila. Oni kožu nadražuju, zato uzrokuju upale i kontaktni dermatitis. Zbog nedostatka propusnosti zraka pospješuju razvoj neželjenih mikroorganizama koji uzrokuju tegobe poznate kao VULVO-VAGINALNE UPALE Uzroci tih upala su:

PREKOMJERNA VLAŽNOST (5-10 puta veća od uobičajene);

NEPROPUSNOST ZRAKA;

KONTAKT SA SINTETIČKIM I KEMIJSKIM MATERIJALIMA;

NEPRAVILNE HIGIJENSKE NAVIKE (preagresivni sapuni, dezodoransi i parfemi, pretijesna odjeća)

Česti simptomi bakterijske infekcije tijekom menstruacije: Lagana vrućica Eksterna vaginalna upala Svrbež kože Vaginalna upala Cervikalna upala Endometrijska upala Prekomjerni bijeli iscjedak Suha toplina ili bol u donjem dijelu abdomena Vrućica, slabost u želucu, potreba za stalnim mokrenjem, peckanje pri mokrenju, umor, sve su to simptomi bakterijske infekcije tijekom menstruacije, koje lako mogu dovesti do težih ginekoloških oboljenja.

Zašto žene dobiju bakterijsku infekciju tijekom menstruacije?

Čak 107 bakterija se može nastaniti po cm2 površine nekog higijenskog uloška (plastični sloj uloška ne propušta zrak i stvara toplinu od 37 stupnjeva), što je idealan okoliš za rast i razmnožavanje bakterija i opasnih virusa i to samo u roku od dva sata od uporabe.

Najčešće pogreške koje žene čine prilikom uporabe higijenski uložaka:

1. Neopranim rukama stavljaju higijenske uloške

2. Čuvaju ih u vlažnim prostorima kao npr. kupaonici

3. Koriste higijenske uloške kojima je istekao rok trajanja

4. Prilikom odabira ne gledaju na njihovu kvalitetu

5. Koriste mirisne ili parfumirane uloške

6. Ne mijenjaju redovito higijenske uloške

Jeste li znali? Da su šanse da se zrela žena zarazi nekom vaginalnom infekcijom oko 83%. Da uporaba niskokvalitetnih higijenskih uložaka uzrokuje bakterijske infekcije kod 62% žena. U prosjeku ženi treba 3 do 6 dana mjesečno za liječenje neke vaginalne infekcije. Ako žena počne trpjeti vaginalne infekcije u starosti od 20 godina, tada će provesti najmanje 6 godina svoga života u liječenju istih.

ANION ULOŠCI

Anion ulošci se sastoje od prirodnih materijala biljnog porijekla i imaju 7 slojeva zaštite.

1.sloj - napravljen od extra finog pamuka za maksimalnu udobnost, upija brzo tekućinu.

2.sloj - anionska traka koja tijekom 7 sati ispušta 5800 aniona/kubični centimetar.Anioni su antioksidansi ; onemogućuju djelovanje slobodnih radikala/oksidansa kad su iznad nivoa potrebnog za normalne fiziološke procese. Vežu i preobražavaju molekule kisika, pa tako zaustavljaju stvaranje novih radikala. Anionska traka se puni anionima na principu nanotehnologije; proizvodnja je robotizirana, bez dodira ljudske ruke, da ne dođe do kontaminacije Antioksidansi (ANIONI) štite stanice od oksidacijskog djelovanja slobodnih radikala koji svakodnevno nastaju u organizmu kao proizvodi razlaganja kisika u procesu oksidacije hrane u stanicama. Slobodni radikali se inače vežu za lipide, ugljikohidrate, bjelančevine i genetski materijal i tako stvaraju razna oštećenja. Antioksidansi to sprečavaju, a njihovo djelovanje je sprečavanje razvoja bakterija,virusa i gljivica. Antioksidansi smanjuju rizik od nastanka raka, pomažu suzbijanju rasta tumora, pomažu detoksikaciju kancerogenih tvari, usporavaju napredovanje Alzheimerove bolesti, pružaju zaštitu od ekoloških zagađivača, snižavaju razinu kolesterola, usporavaju starenje, štite od srčanog i moždanog udara itd.

3.sloj - extra meki pamuk

4.sloj - želatinozna masa biljnog porijekla, koja pretvara tekućinu u gel masu.

5.sloj - extra meki pamuk

6.termostabilni sloj na bazi gorotexa, tj. na bazi mikro pora koje propuštaju vodenu paru, a ne propuštaju tekućinu.Takva membranozna struktura, čiji je promjer oko 0,0002mm čini 100% vodonepropusnost i odličnu prozračnost.Vodonepropusne su , jer su najveće pore oko 20000 puta manje od kapljice vode, a prozračne su, jer su najmanje pore oko 700 puta veće molekula vodene pare

7.sloj - fiksirajuće trake koje su napravljene od jestivog ljepila. Ulošci su biološki razgradivi, što je još jedan dokaz da su napravljeni od prirodnog materijala.

1. Slobodan protok zraka bez propuštanja tekućine, meko, suho i bezbrižno Napravljen od pamučnog materija, ugodno suh, velika moć upijanja, ne ostavlja osjećaj ljepljivosti.

2. Umetnuti negativni ioni Nema kemijskih antibakterijskih dodataka, isključivo se koriste negativni ioni za prirodnu sterilizaciju i odstranjivanje mirisa bez nuspojava.

3. Visoka moć upijanja Učinkovito upijaju tekućinu i neutraliziraju mirise. Osjećaj lakoće i svježine. Jednostavno i lako se prilagođavaju kretanju tijela.

4. Strogo pridržavanje razine sigurnosti Proizvedeni u skladu s nacionalnim higijenskim standardom GB 15979 – 2002. Proizvod je nagrađen s patentnimi pravima i ISO certifikatom za menadžment kakvoće.

5. Higijenska ambalaža s ovojnicom od aluminija, s jednostavnim otvaranjem Nepropusna ambalaža koja onemogućuje dodir s bakterijama i glivicama.

6. Napredan produkcijski centar Potpuno automatizirana proizvodnja i zatvaranje, što onemogućuje izloženost ili dodir ljudskih ruku.

Čudesni negativni ioni

Svaki kubični centimetar zelenog umetka u higijenskom ulošku »ANION« ispusti do 5800 negativnih iona/cm3. Intenzitet negativnih iona u ulošku učinkovito će suzbiti preživljavanje i razmnožavanje bakterija i virusa u higjenskem uložku. Zeleni umetak s negativnim ionima ispušta velike količine kisika, ima uravnoteženu ph – vrijednost i povećava hormonalnu ravnotežu, što nadalje učinkovito povećava unutarnje izlučivanje, jača imunološki sustav, smanjuje stres, odstranjuje bakterije, tretira upale, odstranjuje neprijatan miris...

Lokacija

Broj negativnih iona/cm3

Centar grada 40 - 50

Predgrađe 100 - 200

Selo 700 - 1000

Netaknuta priroda 5000

Higienski ulošci “ANION” 5800

Prednost negativnih iona za zdravlje Ukoliko zrak sadrži nisku razinu aniona tada se pojavljuju simptomi kao što su: pospanost, vrtoglavica, migrena, depresija i nepravilno disanje. U skladu sa standardima Svjetske zdravstvene organizacije koncentracija negativnih iona u svježem zraku ne bi smijela biti manja od 1000 iona na kubični centimetar. Kada koncentracija negativnih iona dosegne taj stupanj, tada broj bakterija mora biti gotovo nula. Prirodan način odstranjivanja bakterija Negativni ioni u zraku imaju elektrode, koje uz sebe vežu bakterije i viruse. Taj proces proizvodi niski električni tok, koji ih odstranjuje i suzbija njihovo daljnje širenje, te ih tako potpuno eliminira i sterilizira.

Anion ulošci zadovoljavaju sve zdravstvene standarde, što potkrepljuju mnogobrojni certifikati (35), među kojima je najznačajniji kineski certifikat vezan za standarde prirodnog liječenja i halal certifikat

* Upotrebom Anion uložaka ne samo da smo izbjegli otrovnu kemiju, nego djelujemo preventivno na svoje zdravlje i pomažemo uklanjanju postojećih tegoba! Oni ne izazivaju alergije, sprečavaju infekcije, uklanjaju neugodne mirise, dobro upijaju, sigurni su i komforni i što je važno - daju ugođaj suhoće. Zahvaljujući mekoći, udobnosti, osjećaju svježine i malom volumenu zaista možemo reći da su Anion najugodnije otkriće stoljeća za žene! Inovativna ambalaža od aluminijske folije modernog dizajna i praktičnog pakiranja omogućuje potpunu hermetičnost i nemogućnost doticaja sa zrakom i vlagom, što znači da ih možemo bezbrižno čuvati i u kupaonici. Svaki je uložak potpuno zaštićen vlastitom nepropusnom ambalažom. *

halal certifikat obilježava proizvod koji ispunjava muslimanski standard halal kvalitete, što znači da je proizvod isključivo biljnog porijekla, ….

Prodajne cijene za Hrvatsku:

LJUBIČASTI PAKETIĆ SADRŽI ULOŠKE ZA NOĆ I OBILNIJU MJESEČNICU (noćni ulošci- 6 kapljica znači najveću moć upijanja)

PLAVI PAKETIĆ SADRŽI DNEVNE ULOŠKE (4 kapljice -moć upijanja)

ZELENI PAKETIĆ SADRŽI SVAKODNEVNE TANKE ULOŠKE (za svakodnevnu upotrebu za muškarce i žene)

Plave(10 kom) i ljubičaste(8 kom) mogu se kupiti po 45kn Zelene(30 kom) po 50kn Napomena: u Europi bilo koje pakirnje (plavi,ljubičasti ili zeleni) prodaje se po 7€

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU...

SRPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, kako proživljavate ovu vručinu? Želim vam svako dobro. Lp

  13.07.2024. 06:32h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragi magicusi. Novi tjedan je pred nama. Sretno!

  10.06.2024. 06:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Klatna ili ? Leptiri i tornada ? -JESTE LI ZNALI...,dodajte maslac molim ! Klatna ili ? Leptiri i tornada ? - JESTE LI ZNALI...,o laganju