Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

Kad odlutam mislima u te beskrajne dane.....

Iz dlana čitam prelomljenu liniju srca i pitam se kakva je sudbina zapisana u tim crtama i što to nadonosi Mjesec zakriven jutarnjim oblacima. Blijedi se na nebu kao moje srce u meni. Otisak tvojih riječi pripitomio je neke misli i zarobio ih nevidiljivom paučinom, mekanom kao duša. U ovaj jutarnji čas nema zlatnika od Sunca, tamne spilje su prekrivene vlažnom mahovinom. Nedokučiv mi je pogled u dlan ruke, nepoznate su mi tanke linije što nekud odvode. Ako me zaviju u beskraj i puste me da obučem bijelu haljinu, doći ću pred vjekovni kamen ispod kojeg sam ležala sklupčana kao zmija i gdje si me pronašao od devetog dana prvog datuma na Veliku Gospu. U srcu zatitra plamičak svaki put kad odlutam mislima u te beskrajne dane, odjevena u tvoje riječi i sakrivena tvojim pogledom od svake suze što me želi dostignuti.

SADRŽAJ UPISAO

Član ShadowOfSoulMerlin8 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana shadowofsoul dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

🔝

KOMENTARI

 • 17.07.2009. 08:00h

  Član dinajaMerlin2 kako se predivno buditi uz ovakav tekst, kako je divno uranjati u ovakvu ljepotu misli koje postaju osjećaji koji se pamte...pogledah jutros u svoj dlan i vidjeh razlomljenu liniju srca, srca koje je doista živjelo ovaj čudesni život.........srca koje zna osjtiti tuđu tugu, prepoznati prošle boli..........zavoljeti tuđe misli i sjećanja.........tvoji tekstovi su predivna psihoterapija......u njima tuga i bol, mjesećina iz oblaka, sakriveno sunce postaju svjetlosni zagrljaj, kupka radosti, pjenušava sreća u kojoj se duša sretna i vesela smiješi.........i to sve bez ponavljanja o ili 0....pjeni se, da doista se pjeni ljepota u tvom svijetu draga sjenko duše.......:-)))
 • 17.07.2009. 08:23h

  Član shadowofsoulMerlin8 yes, this is the wonder of our souls :) 15.8.2009. je slavlje u našoj maloj obitelji :) slavit ćemo 5 godina sreće, raja, ljubavi :) ah, kao da je bilo jučer... kad sam bila u tami... iza stakla.... život je prolazio kraj mene.... živa sam se balzamirala... ajme! :) ali i tome je došao kraj... :) život je prelijep :)
 • 17.07.2009. 08:28h

  Član dinajaMerlin2 srcemsrcu bi ti sada rekao \"ah draga moja sjenko, na pravo si pozdravila Gospu\" veseli se draga prijateljice, život je uistinu lijep........:-))
 • 17.07.2009. 08:46h

  Član shadowofsoulMerlin8 je, draga dinaja... lijep i prelijep, sa svim svojim :) životnim :) amplitudama :) pozdrav, srcemsrcu :)
 • 17.07.2009. 09:13h

  Član gemini1Merlin1 15. 8. osim što je Velika gospa, rođendan je Makaje, kralja tantre.
 • 17.07.2009. 09:15h

  Član gemini1Merlin1 Dinajo, bravo, dosadni su već s tim njokima oooo i 0000. Prvo filozofiraju da je stalna samo mijena a onda uništavaju dvije tipke. Tipke su skupe.
 • 17.07.2009. 09:25h

  Član ivanaMerlin1

  @gemini

  Ma ljepotice moja, i tipka eee se zna potrošiti, znaš ? Ali - koga briga, za prijatelje koji vole o ili O ili * ili e pa ih time razveselimo - ništa nije skupo, je li tako ? Ja bih nekoliko puta ispočetka dala sve tipke, cijelu tastaturu i još mnogoštošta za prijatelja. Najskuplje je kad tipke trošimo na otrovne strelice i bolne ubode, naročito prema ljudima koje ne pozajemo dovoljno da bismo im imali pravo suditi. Time nanosimo nepotrebnu bol i sebi i njima.
 • 17.07.2009. 09:38h

  Član dinajaMerlin2 ah kada bi svi pročitali ovaj Ivanin komentar i razmislili o ovome što je napisala...mislim o otrovnim strijelicama koje su poslane od tamo nekih, dopirale do srži, ulazile u srce, trovale osobnost, sudile o stručnim sposobnostima, pisale o graškogradu, pozivale na posipanje pepelom........prozivale na sramotu.......a da pri tom nisu nikada vidjele dubinu pogleda osobe kojoj su to poručivale...........ah da kada bi svi pročitali i razujeli što nam je to Ivana mala poručila....bilo bi divno živjeti u ovom čudesnom svijetu.. kad bi svi ljudi na svijetu baš kao sva djeca na svijetu.........:-)))
 • 17.07.2009. 11:28h

  Član shadowofsoulMerlin8 \"gemi..\", vidiš, pa nisam znala da je 15.8. rođendan Majke Božje! :) đizus, zheno.. :) šalim se :) ali onaj Makaja, kralj tantre! ma to je doživljaj :) taj lik je bio na TV sa nekih 7 žena koje su sve bile u blaženom odsjaju njegovih davnih orgazama i lupetale su nešto o zajedničkoj božanskoj ševi, whatever :) slatko sam se nasmijala tom \"kralju\" božanskog sexa :) đizus, kaj sve ne drži ova naša lijepa planeta :)

IZDVOJENO

Tehnike

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝