Član Patkica

Upisao:

Patkica

OBJAVLJENO:

PUT DO MIRA SA SAMIM SOBOM

NAĐITE MIR VI NEMIRNI VI KOJI STALNO DRUGE PROIZVATE I NAZIVATE NEMIRNIMA I NESPOKOJNIMA I DA SE BOJE VRAGOVA I BOGOVA. NAĐITE MIR I PUSTITE DRUGE U MIRU DA NAĐU MIR.

Ne traži uzroke svojih problema, konflikata i neuspjeha uvijek negdje izvan sebe, kod svog supruga, svoje supruge, svojih pretpostavljenih, u svom poslu ili u današnjem vremenu. Bit će mnogo korisnije da ih koji put potražiš kod sebe samoga.
Razmišljati o sebi samome, prihvaćati istinu o svojim vlastitim pogreškama i nedostacima, jedini je put koji vodi do mira sa sami...
m sobom i do razumijevanja drugih. Ne promatraj sebe uvijek kao žrtvu drugih, prije nego posve častno ne preispitaš sebe, nisi li možda žrtva svog vlastitog Ja, svog vlastitog umišljanja, svojih vlastitih hirova.
Najčešće očekuješ previše od drugih, a premalo od sebe samoga. Bio si prema drugima dobar, oni ti na tome nisu bili zahvalni i zato govoriš:“ Nisam se tome nadao. Sada je gotovo“.
Pitaj koji put samoga sebe kako ti ispunjaš očekivanja drugih. Možda ćeš spoznati kako je drugima doista teško zavoljeti tebe, biti u dobrim odnosima s tobom. Možda ćeš se popraviti u svakom pogledu.
Phil Bosmans