Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Sime

Upisao:

Sime

OBJAVLJENO:

PROČITANO

707

PUTA

OD 14.01.2018.

Dženderizam - cilj je poništenje muškarca i žene!

Dženderizam - cilj je poništenje muškarca i žene!
Jeste li čuli za rodnu ideologiju? A za ravnopravnost spolova? Dženderizam? Ta tri pojma označavaju isto, a odnose se na plan koji se na globalnoj razini provodi s ciljem stvaranja novog čovijeka (bespolca).

Dženderizam - cilj je poništenje muškarca i žene!

PREVARENI: Potvrda iz vrha: Plan elite je stvaranje novog čovjeka (bespolca)!

Cilj je poništenje muškarca i žene!

Jeste li čuli za rodnu ideologiju? A za ravnopravnost spolova? Dženderizam? Ta tri pojma označavaju isto, a odnose se na plan koji se na globalnoj razini provodi s ciljem stvaranja novog čovijeka (bespolca).

Vi ne znate ništa o tome, jer da znate plan se ne bi mogao ostvariti. Vama su rekli kako je ravnopravnost spolova nešto moderno, liberalno i lijepo. Vi ste to prihvatili bez razmišljanja neznajući da prihvaćate vlastito uništenje. Uništenje muškarca i žene. Pod plan rodne ideologije spada zdravstveni odgoj, zajedno s nasilnom homoseksualnom propagandom i, naravno, svugdje prisutni feminizam.

Barbara Rosenkranz je austrijska političarka, zastupnica u Europskom parlamentu. Studirala je povijest i filozofiju i majka je desetero djece. Njena knjiga «Menschinnen» (naš skromni pokušaj prijevoda ove nove kovanice bio bi bespolac, ili 'ženomuž'), u kojoj razobličava rodnu ideologiju uzburkala je javnost njemačkog govornog područja i od tada Rosenkranz nema mira. Nastoji ju se diskreditirati na svim područjima. Napad na nju nalik je lovu na vještice i ne jenjava. Nešto slično progonu Željke Markić, samo brutalnije. Prijetnje njoj i djeci gotovo su svakodnevne. Ona je prva političarka u svijetu koja se usudila javno raskrinkati planove globalnih svijetskih elita koji se odnose na samog čovijeka, odnosno na njegovo uništenje.

Intervju s njom izašao je još 2010.g u «Junge Freiheit», ali je i danas itekako aktualan i proročki, ako imamo u vidu da je nedavno njemački parlament ozakonio spol X, (koji bi trebao biti uveden i u putovnice), da se u Francuskoj i u Italijii u formulare već upisuje roditelj 1 odnosno 2, umjesto otac ili majka i da se u javne vrtiće i škole masovno uvode edukativno – seksualni sadržaji pod krinkom zdravstvenog prosvjećivanja. Nad svim zemljama istovremeno vrši se i pritisak za legalizaciju istospolnih brakova.

U nastavku pročitajte intervju u kojem je Rosenkranz šokirala javnost iznoseći istine skrivene unutar sustava.

Rodna ideologija / gender mainstream, dženderizam je komplicirana i ne budi neko zanimanje zar ne?

Dozvolite da zaoštrim problem. Namjerno su to zakomplicirali da Vas ne bi interesiralo. Građanin ne bi ni trebao razumjeti - da se ne bi usprotivio.

Ma, džendarizam je samo još jedna ljevičarska kerefeka koja me ne zanima previše.

Krivo. Savezna vlada ga je još 1999. g. proglasila vodećim principom njemačke politike sa zadatkom njegove implementacije u sve resore. Vlada Angele Merkel preuzela je tu politiku 2005. i za njeno ostvarenje zadužila ni više ni manje nego CDU ministricu za obitelj, gđu. von der Leyen. Ništa nije bolje ni u Austriji. Tamo je od 2000.g. dženderizam glavna politička maksima. I Beč i Berlin rade sinkronizirano po EU-naputcima. Prvo je od strane ministarskog vijeća Europske Unije proglašen akcijskim planom, potom 1999.

Ugovorom iz Amsterdama postaje pravno obvezujući akt, 2007. za njegovo oživotvorenje postaje nadležan Europski institut za ravnopravnost. Jedan od ciljeva je proširiti ga po cijeloj Europi.

Dženderizam je predstavljen kao bezopasan. Uostalom, to je samo aktualniji izraz za ravnopravnost spolova?

Opet krivo. To je upravo ono što oni žele da mislite. Ali, to je samo «odijelo za javnost» iza koje se dženderizam skriva. Kako danas nitko nije protiv ravnopravnosti to je najbolji put prikazati ga bezopasnim. U stvarnosti, rodna ideologija nema ništa sa ravnopravnosti spolova.

Nego?

Ravnopravnost spolova podrazumijeva postojanje muškog i ženskog spola. Kod dženderizma, naprotiv, muško i žensko trebaju nestati.

Zvuči ludo, koliko je to zapravo ozbiljno?

Za tu stvar odobren je iznos od 52 milijuna eura poreznog novca koji bi se do 2013. trebao sliti u već spomenuti Institut. Toliko o ozbiljnosti! Tim novcem stvoren je politički realitet. K tome još i bezbroj džender – inicijativa u svim članicama EU i to na nacionalnoj, regionalnoj i komunalnoj razini kao i u bezbroj javnih i društvenih institucija - javna uprava, vojska, policija, udruge, stranke, sindikati ali i privatna poduzeća a naročito sveučilišta, škole i vrtići. Tamo se još od početka pokušava dženderizirati inteligenciju i djecu. U ovom trenutku cijela Europa je pod gustom mrežom rodne ideologije!

Ali, kako si konkretno predstaviti ukidanje muškarca i žene?

Ideolozi rodne ideologije tvrde da spolovi u stvarnosti ni ne postoje, da su umjetno stvoreni. Radikalna feministica Simone de Beauvoir, još je davnih dana govorila »Muško i žensko se ne rađa, to se postaje.» Dakle, spolni identitet nije biološka činjenica već rezultat društvene prisile, tj. odgoja. Muškarci i žene se ponašaju različito samo zato jer su tako odgajani. Stoga je cilj prvo postupno ublažiti razliku između spolova a tad ju i posve dokinuti.

Magazin Cicero nazvao je rodnu ideologiju «novim izumom čovječanstva» i «jednom vrstom totalitarnog komunizma na nivou ravnopravnosti spolova, što kažete na to?

FAZ (Frankfurter allgemeine Zeitung) piše o političkom prevratu na polju spola i u toj znanstvenoj disciplini vidi politički pokret. Čak je cijenjeni Spiegel ustvrdio: «Rodna ideologija ne želi promijeniti samo položaj čovjeka već čovjeka samog». Uistinu, rodna ideologija želi ništa manje nego stvoriti novog čovjeka, a to je osnovna značajka svakog totalitarizma. Novi čovjek trebao bi biti bez određenog spola.

Što je to u stvarnosti?

Dobro pitanje. Dženderisti kažu, svejedno koji se rodni identitet daje tijelu, muški se može pripisati ženskom tijelu i obratno. Ali, to nije sve! Ne mora se ostati samo na ta dva spola(?) dakle, ubuduće ih može biti tri, pet ili pedeset, to znači, stvarnost dvaju spolova je samo «prisilna matrica» koja se može i dokinuti kako bi se ustoličilo mnoštvo spolnih identiteta. Dakle, ne radi se tu o ravnopravnosti spolova već o RAVNOPRAVNOSTI SVIH

SPOLNO – ŽIVOTNIH FORMI. Da bi se to postiglo prvo treba poljuljati sigurnost u vlastiti spolni identitet. Pojavom naziva Queer (naziv pod kojim se podrazumijeva homo –bi – inter - trans ili panseksualnost) zainteresirana društvena scena već je zauzela borbeni položaj naspram muškarca i žene.

Radi li se tu o zavjeri?

Ne, moje tvrdnje nemaju ništa sa teorijom zavjere koja se često koristi kao oružje u obračunu protiv kritičara dženderizma. Ali, činjenica je da se rodna ideologija pokušava nametnuti na «bezglasan» način, koliko je to moguće, zaobilazeći javne diskusije i otvorena sučeljavanja.(Primjer , uvođenje zdravstvenog odgoja bez javne rasprave). Ali, to je slučaj i sa drugim političkim pitanjima. Ono što upada u oči je kako oni strašno i bezuvjetno vjeruju u svoje teze. Uopće ne ulaze u rizik propitkivanja svojih stavova i sve do sad izostala je svaka iole znanstvena i demokratska diskusija. Svoje kritičare i protivnike pokušavaju na druge načine diskreditirti i zauvijek ušutkati. Uzimanje pravde u svoje ruke kao i netrpeljivost prema drugačijima je plodno rasadište svakog totalitarizma.

Opet ću citirati Cicero: 'Gender ideologija je bezglasni nalet tsunamija'

Da, jer više ne postoji ni jedno relevantno istraživanje o spolovima neovisno o njihovom pravorijeku. Sve mora proći kroz njihovu zlatnu kasu. Oni odlučuju tko će biti pozvan na pir a tko ostaje pred vratima. Popularni FAZ piše – «Svatko tko misli da je rođen kao muško i žensko na mnogim visokim školama žigosan je kao neprosvjetljen.» Spiegel je upozorio još 2006. na podcjenjivanja gender ideologije: »Na svakom od njemačkih fakulteta gdje je uveden studij za ženska pitanja, pionirka rodne ideologije Judith Butler postala je 'pravilo' i uistinu se uspjelo iz te sporedne akademske discipline učiniti sveopći birokratski mega- projekt.» Za Vladu u Njemačkoj to je već, kako smo rekli, postalo temeljni princip. Dakle, to više nije stvar samo jednog ministarskog resora - svi resori moraju provoditi pravila rodne ideologije!

Guido Westerwelle (njemački ministar vanjskih poslova) kritizira socijalizam na sva usta, Angela Merkel rado govori o kristolikom biću čovjeka!

Da, pa ipak oboje provode politiku kojoj je strateški cilj TOTALITARNI PREVRAT SVIH DRUŠTVENIH VEZA KAO I PONIŠTENJE MUŠKARCA I ŽENE, tj. Adama i Eve jer za kršćanski svjetonazor opstanak muškarca i žene je primaran. Da ne govorimo o tome koliko ta teorija odstupa od bilo kakvog racionalno – znanstvenog svjetonazora.

Dakle, Westerwelle i Merkel nas obmanjuju?

To ne znam. Ali, da jedna teorija nastala na rubu lijeve ideologije ima toliki uspjeh u centru građanstva, posljedica je 68. Tad su već građani 'ispušili'. Još se uvijek nije uspio politički nametnuti neki drugi alternativni put. Na tom se mora raditi svim snagama! Osjećam, da se u desnim pa i nekim drugim strankama uopće ne razumije pravo biće dženderizma i to stoga jer se oni građanima i političarima uspješno predstavljaju kao, doduše, otkvačeni, ali u biti posve bezazleni modernisti.

Kao npr. kroz lik velike pčele matice ili zamjenom imenica muškarac – žena nekom neutralnom imenicom?

Ili zamjenom otac – majka u roditeljski par, student – studentica u studirajuće (one koji studiraju; moja opaska) ili govornikov pult u govorni pult itd. Ili, kako se dječaci trebaju igrati lutkama – to sve djeluje pomalo bizarno ali ne i opasno - i naravno – ne možemo reklamne stručnjake, korporacijske odbore, učitelje i tete u vrtiću, koji sve to promiču na svojim radnim mjestima, optužiti da TAJNO RADE NA UNIŠTENJU ČOVJEKA I ŽENE. Mnogi od njih ne znaju kuda vodi ta ideja. U konačnici, sve im je to upakirano kao šansa za sve, ravnopravnost ili antidiskriminacija. Čak je i Ministarstvo za obitelj počelo izostavljati izraz rodna teorija i upotrebljavaju izraz strategija za ravnopravnost kad misle na to.

Ali, u časopisu Zuerst ipak ste rekli da je rodna teorija osuđena na propast.

U to sam sigurna, jer, s tim se ne može živjeti – samo umrijeti! Ključno je pitanje hoćemo li se uspjeti pravovremeno osloboditi mreže tih zabluda? Jer najgore posljedice rodne ideologije ostaju baš na jednom esencijalno važnom području, a to je pedagogija. Kakve sve posljedice ostaju na djetetu kojem je odmalena uzdrmana sigurnost u tako očitu datost vlastitog i spola a koje se dalje treba razvijati preuzimajući odgovarajuće forme ponašanja odraslih. Posljedice su i više nego katastrofalne. Radi se o našoj budućnosti! Da, rodna teorija neće uspjeti, ali dok mi stojimo postrance i čekamo da padne, strovalit će i nas sa sobom u ponor! Jer, u konkurenciji kultura koje sad postoje, ne može opstati kultura koja ide PROTIV ZAKONA ŽIVOTA. Postavlja se samo jedno pitanje: Hoćemo li se na vrijeme osvijestiti ili ćemo dopustiti da nas rodna ideologija uništi?

Autor: Z.K.

http://hpstuttgart.blog.hr/

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 07.01.2014. 21:37h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  Ma, u pitanju je rusenje porodice, rusenje drustva i svih mogucih obicaja i standarda. Narod ce s tim biti obezglavljen.

 • 07.01.2014. 21:46h

  Član tanalunaMerlin2

  ne mogu (i ne želim) podupirati ništa što je van zdrave pameti.

 • 07.01.2014. 21:47h

  Član akrapMerlin1

  bravo majstore..

  ma ta je fora sa spolovima -ravnopravnost..ovo ono..već propalo..u zapadnim zemljama normalne žene izabiru "normalna -ženska zanimanja"...jer tako žele i osječaju..samo se naše feministice bore da upadnu u hlače...to je dokazano...i rade posao koji nije za žene,i koji ih kasnije dovede tamo gdje nisu htjele biti..a to je pred zid.....

  međutim to se neće pročitati na portalima,a krvi  mi ni na vijestima..al boli me kita za to..

  međutim..ovo što si ti napisao-objavio-objavila..ništa ne vrije di..niti ovo što sam ja komentirao-pročitao,mada to već znam već 15 godina..odkad me počelo zanimati..

  ako se želi nešto promjeniti ne smijemo voditi borbu luciferijanskom taktikom koju oni koriste,nikako ne putevima demokracije i prava,pa ni referendumima...to su sve njihova oružja i metode...treba svojoj djeci slati-davati poruke kao što su to radili naši stari u vrijeme okupatora,raznih,turaka ,osmanlija i inih...austrijanaca..i sve stoke.....putem vjere i odgoja,od malih nogu..kasnije ga pusti gdje god hočeš on nosi sjeme pravde,i zna ralikovati dobro i zlo...kraj priče..a to se odavno zaboravilo u narodu..koliko vidim..

  lijep pozdrav

 • 07.01.2014. 22:06h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  HAHAHAHAHAHA....AL SAM SE SLATKO NASMIJAO:

  ...

  boli me kita za to..   HAHAHAHAHAHAHA

 • 07.01.2014. 22:09h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  Akrape, druže, dao si dobro uputstvo:

  ...treba svojoj djeci slati-davati poruke kao što su to radili naši stari u vrijeme okupatora,raznih,turaka ,osmanlija i inih...austrijanaca..i sve stoke.....putem vjere i odgoja,od malih nogu..kasnije ga pusti gdje god hočeš on nosi sjeme pravde,i zna ralikovati dobro i zlo...kraj priče..a to se odavno zaboravilo u narodu..koliko vidim..

  Tako je, dobro odgojeno dijete, ne može niko i ništa promjeniti.

 • 07.01.2014. 22:16h

  Član elycaMerlin3

  "Uzimanje pravde u svoje ruke kao i netrpeljivost prema drugačijima je plodno rasadište svakog totalitarizma." ... kao što to radi ovaj članak ....

   

  P.S. koristim progodu(pošto još ima slobodnog mjesta u komentaru) da objavim mali oglas

  "Tražim muža! Osobu dostojnu divljenja koji me može uzdržavat i vodit računa o mojim psihičkim i sexualnim potrebama. Zauzvrat ću dat otkaz na poslu!"

 • 07.01.2014. 22:38h

  Član akrapMerlin1

  teta elika jel godište bitno...jel mogu dva od 25..il tako nešto..:))

  a kad smo već kod uzimanja ravde u svoje ruke zar ne misliš da ovi koje ti zastupaš i dijeliš mišljenje s njima upravo to rade..i da su sve nas doveli do totalitarizma...jel postoji ova opcija i mogučnost u tvojoj tolerantnosti spram drugačijeg mišljenja..ili pak...sve što nije kako tebi je..je rasadnik.plastenik netrpeljivosti i totali..bla bla bla.. )

 • 07.01.2014. 22:46h

  Član elycaMerlin3

  ...mogu 2 od 25 ako će bit indoktrinirani obiteljskim vrijednostima i ne gledat druge ženske.... jer ja ipak i dobro kuvam i peglam...

  ...eto sad...ne uzimam ja pravdu u svoje ruke....samo mi je pun kufer i jednih i drugih i trećih.... ja samo ove napala njihovim citatom ....

  (a pedagozima ne virujem)

  virujem u jednostavnost u svemu...u životu...u jelu...u osjećajima ....i pun mi je kufer pompoznosti ... itd itd.... 

  od sad ne komentiram pod ovim člankom...ne zaslužuu moju pažnju....javljam se samo na oglas!

 • 07.01.2014. 22:49h

  Član elycaMerlin3

  P.S: kupujem djevičansko maslinovo ulje i šumski med!

 • 07.01.2014. 22:56h

  Član akrapMerlin1

  imam mercedesa..nov..kožna sjedala...sportski..nove gume..kabriolet...nebi ga prodo nema ti para..

 • 08.01.2014. 14:19h

  Član srceMerlin3

  pametno su rekli:

  AKRAP: "....treba svojoj djeci slati-davati poruke kao što su to radili naši stari...putem vjere i odgoja, od malih nogu...kasnije ga pusti gdje god hoćeš on nosi sjeme pravde, i zna razlikovati dobro i zlo...kraj priče...a to se odavno zaboravilo u narodu...koliko vidim."

  ELYCA: "....virujem u jednostavnost u svemu...u životu...u jelu...u osjećajima i pun mi je kufer pompoznosti...itd itd

SADRŽAJ UPISAO

Član SimeMerlin1 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana sime dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Želim dobar dan - svima radostan

  25.07.2020. 13:07h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče...

  24.07.2020. 22:09h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info