Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3315

PUTA

OD 14.01.2018.

RADIESTEZIJA - ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA

RADIESTEZIJA - ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA
Recimo da vam je savjetovao promjenu mjesta spavanja, a vama je to u vašem oskudnom, prenatrpanom stambenom prostoru neizvedivo.

Recimo da ste pozvali stručnjaka, radiestezistu da vam pregleda vaše boravište, mjesto spavanja, vašu zdravstvenu kartu itd. Recimo da vam je savjetovao promjenu mjesta spavanja, a vama je to u vašem oskudnom, prenatrpanom stambenom prostoru neizvedivo. A visak iznad vaše zdravstvene karte kaže da su neke štete po zdravlje već nastale i da imaju tendenciju pogoršanja, nesanica vam je možda već postala stalna noćna družbenica,a ono malo snova su više košmari i noćne more nego zdrava kompenzacija dnevnih zbivanja.Niste vi više skeptik, znate da su štetna zračenja već odavno znanstveno ispitana i potvrđena činjenica, samo, zaštite od štetnih zračenja koje su vam predložene su vam preskupe ili možda i komplicirane. Pa šta da se radi?

  

Idemo malo u prošlost. Da, životni vijek je produžen, ali zahvaljujući medicini, lijekovima i sl. No često je taj produženi vijek zapravo produžena patnja. Tumori, a i sve ostale, stare i nove bolesti su se baš razmahale u našem vremenu. Medicina kaže da plaćamo danak modernom stilu i načinu življenju; stres, neprirodno uzgojena i pripremljena hrana itd...........Ima nešto u tome. Naši preci su spavali na slamaricama u kojima se redovito mijenjala slama, kuće su gradili po radiestezijskim (danas je k nam stigao Feng Shui koji poštuje iste postulate) odrednicama, ni slučajno iznad podzemnih tokova itd. U gradovima je većina stambenog prostora smještena iznad nekih podzemnih tokova, jer u građevini i arhitekturi o tome nitko ne vodi računa. Pa, kako ćemo iz zamke koju smo sami sagradili?

 

Spomenula sam slamu i slamarice. Istina je da su tumori, barem one vrste koje su uzrokovane negativnim zračenjima bili kudikamo rjeđi u prošlosti. Ima nešto u toj slami, samo se vi smješkajte (mislite da vas želim vratiti natrag u pećine), ali slama je najjeftinija i nadam se većini nas najdostupnija zaštita od negativnih zračenja podzemnih voda, a pomaže i kod nekih vrsta tehničkih zračenja. Ne bojte se, nitko od vas ne mora zamijeniti svoje lijepe, udobne, mekane ležajeve. Samo stavite tzv. hasuru ispod svog skupog jogija, već ste zaustavili utjecaj štetnog zračenja.

Ako je kritična samo jedna točka na mjestu vašeg ležaja, dovoljno je da ispod ležaja na tom mjestu stavite recimo ukrasni slamnati podmetač kojih ima na svakom koraku(koristi se u kuhinji kao podložak za vruće lonce). Ako ste kreativni možete sami izaranžirati neki ukras od slame, koju ćete donijeti s nekog izleta, i onda ga stavite na kritično, štetnim zračenjem pogođeno mjesto.

Eto..........., jeftino............,dostupno i učinkovito.

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 26.10.2009. 22:40h

  Član vajranMerlin3 Radiestezist može pomoći čovjeku ako su uzrok njegova bolesna stanja štetna zračenja a svaka štetna zračenja ujedno pogoršavaju oboljenje. Zadatak radiestezije koja se bavi geopatogenim zračenjima je da čovjeka sloni sa štetnih zračenja i premjesti ga po mogućnosti na pozitivna zračenja ako je to moguće ili da omogući efikasnu zaštitu od geopatogenih zračenja. Štetna zračenja mogu biti prirodnog i tehničkog porijekla. Vodeni tokovi uzrokuju vrstu zračenja koja je čovjeku najštetnija. Sam podzemni vodeni tok ima sa svake strane sedam lažnih i istovremeno je i negativno i pozitivno polariziran. Jedan je lažni signal plus, slijedeći minus i tako redom osim četvrtog i sedmog koji su istovremeno i plus i minus polarizirani. Sam vodeni tok, njegovi četvrti i sedmi signal, oni su ljudima štetni a ostali signali nisu. Lažni signal s predznakom minus nije štetan samo za žene a sa predznakom plus nije štetan samo za muškarce. To je potrebno znati radi eventualne zamjene mjesta u krevetu a i bitno je znati spol osobe koja spava u krevetu za jednu osobu. Kada je riječ o zračenjima iz svemira dva su posebno štetna za ljude. To su zračeće mreže koje pokrivaju cijelu planetu. Hartman se prostire u smjeru magnetskog meridijana S-J i paralele I-Z. Za naše zemljopisno područje razmak među meridijanima je 190 cm a među paralelama 250 cm. Sjecišta meridijana i paralela te Hartmannove mreže su Hartmanovi čvorovi. Neki od tih čvorova su izrazito štetni a stupanj njihove štetnosti ovisi i o podudaranju sa ostalim vrstama zračenja. Drugo štetno svemirsko zračenje je Currijevo. Ona se proteže u smjeru SI-JZ i kosa je u odnosu na Hartmannovu mrežu. Čvorovi su na svakih 350 cm a širina linija je 50 cm. Čvorovi te mreže koji se preklapaju sa nekim drugim zračenjima mogu biti štetniji i od Hartmannovih čvorova. I kod ove mreže svaki čvor nije štetan. Mačke, ose, zmije i mravi obitavaju na mjestima pojačanih zračenja. Na prisutnost štetnih zračenja može ukazivati: -nemiran san i ružni snovi -osjećaj pojačanog umora kod ustajanja -grčevi -utučenost -uznemirenost -pojačano znojenje -hladne ruke i noge -trnjenje udova i suha usta -buđenje sa glavoboljom i vrtoglavicom -buđenje noću između 2 i 4 sata -potreba višekratnog mokrenja -kod djece, okretanje na drugu stranu, bacanje po krevetu, plakanje noću -odbojnost prema i slabo učenje -slaba koncentracija i još mnoge druge tegobe Boravak u zoni štetnog zračenja budi urođene mane, tako da slabi dio organizma na kojem djeluje i povećava mogućnost oboljenja.
 • 27.10.2009. 05:54h

  Član srceMerlin3 Irida, hvala za ove praktične savete. a Vajrana bih zamolila. Molim te Vajrane, napiši nam, kakvo je tvoje mišljenje o tome, što govore da postelja tj.glava budu okrenuta na sever. neki govore na sever, neki po leti na zapad, po zimi na istok itd. molim tvoje mišljenje. hvala.
 • 29.10.2009. 11:39h

  Član vajranMerlin3 svaka strana svijeta posjeduje određenu kvalitetu vibracije energije. ovisno o tome koja ti energija nedostaje, tamo okreneš glavu. krunski centar je dobar ulaz energije, pored pupčanog. ako ti treba osnažujuća energija, ona crvena, okreneš glavu na sjever ako ti treba energija koja će ti energije pročistiti, onda na zapad ako ti treba duhovne energije, one sa duhovnom frekvencijom koja odgovara ljubičastoj boji, onda na istok. glavu prema istoku. ako smatraš da ti treba raščerupati energije narančastom, onda glavu na jug.
 • 29.10.2009. 11:43h

  Član vajranMerlin3 a da... frekvencija energije zapada odgovara titranju zelene boje... kako ujutro, kada se probudimo trebamo energiju kojom ćemo raspolagati tokom dana, energiju za proživljavanje dana, najčešće glavu okrećemo na sjever... dugotrajno spavanje glavom okrenutom na zapad a posebno na jug, može dovesti do gubitka, smanjenja energetskog nivoa.
 • 29.10.2009. 11:47h

  Član vajranMerlin3 u pravilu, kada se radi terapije bojama, onda se uvijek crvena uzima za aktivaciju, osnaživanje, stvaranje.... zelena za čišćenje, narančasta za izvlačenje, ljubičasta za aktiviranje gornjih energija, za produhovljavanje... te bi boje, tj njihova frekvencija trebala biti blaga, pastelna... svaka prejaka boja je destruktivna, posebno narančasta i crvena...
 • 29.10.2009. 11:48h

  Član vajranMerlin3 ispada eto, da je smjer glave prilikom spavanja dio kromoterapije.
 • 29.10.2009. 11:48h

  Član srceMerlin3 Vajrane, hvala ti ovo mi je od velike pomoći i korsti, i mojim koleginicama ću ovo preneti. znači predstoji guranje postelje. meni odgovara sever. za ovo popi piće na moj račun. hvala ti još jednom. pozdrav
 • 29.10.2009. 11:51h

  Član vajranMerlin3 nadalje, svaka strana svijeta ima svog arhanđela... isto tako bi mogli reći da je ponekad dobra a ponekad loša kombinacija energija... dakle spavanje na sporednim stranama svijeta. smjer sjeveroistok nije loš za većinu ljudi...
 • 29.10.2009. 11:53h

  Član vajranMerlin3 ne guraj krevet bez veze.... to nije sve.. treba pogledati što je sa vodama... i ostalo.
 • 29.10.2009. 11:54h

  Član vajranMerlin3 jer, ako dobijaš energiju a neko ti je zračenje odnosi, opet ništa od toga....
 • 29.10.2009. 12:34h

  Član srceMerlin3 Vajrane, sada ja nešto razmišljjam. da li bi onda bilo dobro svako toliko vremena, zameniti strane sveta, da bi kroz krunsku čakru dobijala jednako sve energije? da bude neka \"ravnoteža\" u njima? valda sam se dobro izrazila.
 • 29.10.2009. 13:20h

  Član srceMerlin3 pa još nešto. negde sam pročitala da treba menjati položaj tela pri spavanju, prema godišnjim dobima, samo se više ne sećam tačno kako. leti zapad zimi istok? pa bih te i o tome molila za mišljenje, kao i posle koliko vremena se oseti pozitvan učinak?. ako ti nije teško naravno i hvala. (samo molim jednostavno ne stručno.na kruške i jabuke) pozdrav
 • 29.10.2009. 14:11h

  Član vajranMerlin3 ima raznih teorija koje ne nude alate za provjeru. toliko...
 • 29.10.2009. 19:35h

  Član srceMerlin3 da to je i problem da se ne mogu proveriti razne tvrdnje. jedino ako čovek primeti poboljšanje tamo gde je imao problem i zbog koga se je podvrgao nekim savetima ili terapiji. hvala
 • 29.10.2009. 22:18h

  Član vajranMerlin3 obrati pažnju da trenutno poboljšanje na jednom, može značiti pogoršanje na nekom drugom mjestu....
 • 30.10.2009. 06:25h

  Član srceMerlin3 shi Vajrane, razumem. Poboljšanje na jednom, može značiti slabo za drugo. Isto kao i pri lekovima, jedno leče, a nus pojave drugome štete. a svesna sam da ne postoji ili samo retkima uspe, da uravnoteže sve. ja samo krpam. xin pozdrav i lep dan ti želi gong zhu.
 • 30.10.2009. 08:39h

  Član vajranMerlin3 URAVNOTEŽITI SVE, JAKO JE JEDNOSTAVNO... budeš u ravnoteži.... i gotovo.
 • 30.10.2009. 16:14h

  Član srceMerlin3 Di Vajrane, pa da u jednostavnosti je i mudrost. trudim se da živim jednostavno, ali nije jednostavno, jer stalno nešto \"meljem\". ali se nadam da ću sa tom jednostavnošću uspeti i da se uravnotežim. eto. pozdrav od xin
 • 30.10.2009. 20:24h

  Član safirisMerlin7 Vaj, kad će članak na ovu temu?
 • 23.01.2018. 11:39h

  Član iridaMerlin28

SADRŽAJ UPISAO

Član iridaMerlin28 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana irida dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  12.05.2020. 20:01h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

RADIESTEZIJA RADIESTEZIJA - POMAGALA U RADIJESTEZIJSKOM RADU