Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član zeljka

Upisao:

zeljka

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2593

PUTA

Anđeoski vodič - Dan Šercar & Željka Tokić

Anđeoski vodič - Dan Šercar & Željka Tokić
Družeći se s anđelima u svakodnevnom životu....

Dan Šercar

Rođen je 1962. godine u Splitu.

Diplomirao je filozofiju i fonetiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Kao mladić 1981. godine počinje proučavati cjeloviti pristup prirodi, zdravlju i čovjeku te postaje praktikant i voditelj tečajeva metode dodirom do zdravlja. Nakon dobivanja diplome internacionalnog instruktora primijenjene kinezologije u Londonu 1985. godine, održava seminare iz holističkog pristupa zdravlju. Iste godine u Švicarskoj sreće dalaj-lamu i prima inicijaciju Chalachakra.

Naučena znanja iz psihologije, filozofije, etike i fonetike skladno uklapa u rad s ljudima, cjeloviti pristup čovjeku i zdravlju    te u osmišljavanju različitih koncepata wellnessa. Od sredine osamdesetih drži predavanja o refleksoterapiji, masaži, akupresuri, wellnessu i ostalim metodama iscjeljivanja i opuštanja.

U početku devedesetih sreće se s metodom iscjeljivanja polaganjem ruku i 1995. godine postaje reiki majstor-učitelj. Otad ljude podučava toj tehnici samopomoći, iscjeljivanja i duhovnog rada.

Nadahnut radom Europske transpersonalne asocijacije, 1994. godine osniva Hrvatsku transpersonalnu asocijaciju. U više od trideset godina učenja i rada u različitim tehnikama duhovnosti, iscjeljivanja i pristupa čovjeku i zdravlju, postao je majstor mnogih tehnika, ali rad s anđelima, kako često sâm naglašava, kruna je njegova života i rada.

Željka Tokić

Rođena je 1966. godine u Osijeku.

Odrastajući uz djeda koji se bavio iscjeljivanjem travama i viđenjem budućnosti, duhovni joj svijet rano postaje blizak, a djedove priče  o  vilama, vilenjacima i nadnaravnim bićima postaju vrata u onostrano...

Tijekom odrastanja spoznaje da joj se budućnost otkriva u snovima i počinje proučavati mitove, legende i tradiciju zapadne Europe.U srednjoj školi proučava psihologiju, filozofiju i religiju Istoka, a na fakultetu bavi se astrologijom, parapsihologijom i predviđanjem budućnosti.

Sredinom devedesetih počinje učiti tehniku iscjeljivanja Reiki Usui Shiki Ryoho.U majstorski stupanj učiteljice reikija inicirana je kod majstorice Sonje Mijatović iz Beča, 1998. godine.

Tarot majstorica postaje nakon desetljeća učenja astrologije  i kabale u školi zapadnog hermetizma kod osobnoga učitelja i majstora.

Osnovni i napredni tečaj feng shuija završava kod savjetnice za

feng shui i dizajnerice interijera Vjere Tomaš u Zagrebu.

Nakon učenja zapadne astrologije proučava indijsku i kinesku, a oduševljava je KI devet zvijezda, Michio Kushi i principi yina i yanga.

Od susreta s Danom Šercarom anđeli su središte njezina života i rada. Živi i radi u Zagrebu te zajedno s Danom vodi Angels centar i uz blagoslov anđela uživa u svakome novom danu.

Dan Šercar jest osnivač, predsjednik i voditelj Angels centra u Zagrebu, koji prema njegovim idejama i nadahnuću djeluje kao jedinstvena i univerzalna Anđeoska škola, čiju su jednostavnost i  ljepotu  prepoznali mnogi kao svoj duhovni put. Zajedno sa Željkom Tokić vodi Angels centar koji je 2014. godine proslavio dvadesetu obljetnicu djelovanja i rada u alternativi. Tijekom svih tih godina rada mnogi su ljudi dotaknuti krilom anđela.

Anđeli - iscjeljivanje molitvom i tehnikom dodir anđela, inicijacija i otvaranje duhovnih kanala za kontakt s anđelima, anđeoske vođene meditacije, radionice, tečajevi, uvođenje u osobno iskustvo

Reiki - individualno iscjeljivanje na svim razinama i inicijacije   i tečajevi od 1. do 4. stupnja, anđeoski reikiTarot - savjetovanja i individualne poduke, razvijanje intuicije i sposobnosti viđenja budućnosti u Školi tarota, izračun sudbinskih tarot karata - pojedinačne ili usporedne za parove (ljubavni tarot)

Nehipnotička regresija - uvođenje u prošle živote, čišćenje i rješavanje karmičkih problema, prepoznavanje i otpuštanje starih karmičkih obrazaca

Masaže - M.e.ma (medicinsko-energetska masaža), masaža Lan-Tzun - intuitivno-energeska masaža, masaža Babai, ajurvedska masaža, refleksološka masaža stopala, dodirom do zdravlja (Applied Kinesiology)

Duhovno-energetske zaštite - od svih vrsta negativnih energija, čišćenje prostora od entiteta i energetsko iscjeljivanje prostora (kuće, doma, stana i gradova), rad anđeoskim pečatima, iscjeljivanje Teslinom purpurnom pločom i s pomoću pi ramide Dan-Thor.

Kristali - iscjeljivanje i meditacija uz pomoć anđeoskih kristala, tečajevi i poduka

 

Objavljeni radovi:

www.angels-city.com

www.hta.hr

www.taroth.org

 

 • Dodirom do zdravlja - Dan Šercar, godine
 • Put do Sunca - Željka Tokić, zbirka pjesama, godine
 • Anđeoske kartice - Dan Šercar&Željka Tokić, 2006. godine
 • Anđeoski kalendar - Šercar&Tokić, 2007. godine
 • Molitve anđelima čuvarima - Dan Šercar, godine
 • Između Raja i Beskraja - Željka Tokić, zbirka pjesama, 2009. godine
 • Anđeoske kartice - new design - Šercar&Tokić, 2009. i godine
 • Knjiga Anđeoske kartice – najlakši način komunikacije s anđelima - Tokić&Šercar, godine
 • Molitve anđelima - Tokić-Šercar-Kvarantan, godine
 • Sva lica života - Željka Tokić, knjiga kolumni, godine
 • Anđeli za svaki dan - Tokić-Šercar-Kvarantan, godine
 • Knjiga i karte Anđeo s tobom - Šercar&Tokić,
 • Anđeli Božića i božićni običaji - Šercar&Tokić,

Molitve anđelima čuvarima

Autor: Dan Šercar

Izdavač: HTA Zagreb, 2009. godine

U traganju za osobnim  odgovorima  na posebnom putu svoje duše, Dan sreće svog anđela koji mu daje zadatak da svoje iskustvo i doživljaj anđeoske energije produbi i prenese dalje...

Knjiga je nastala u razdoblju od tri godine, a molitve su stizale meditacijom, komunikacijom s anđelima, molitvom i osobnim duhovnim rastom.

Družeći se s anđelima u svakodnevnom životu, sve više upoznaje taj prekrasni, čarobni svijet i odlučuje osobno upoznati kvalitete svih 72 anđela čuvara.

Prema tradicionalnoj kršćanskoj podjeli, anđeli su raspoređeni u devet zborova po osam anđela. Svaki anđeo ima nekoliko posebnih zaduženja, a svaki zbor vodi jedan zborovođa.

Knjiga sadržava:

 • kanalirane molitve za 72 anđela čuvara
 • osnovne upute vezane uz molitvu
 • načine komunikacije s anđelima preko molitve
 • vrijeme i datume vladanja anđela čuvara
 • upute kako pronaći svog anđela

Anđeoske kartice

Autori: Dan Šercar i Željka Tokić

Izdavač: HTA Zagreb, 2009. i 2010. godine

Anđeoske kartice osmišljene su za jednostavno povezivanje  sa  svijetom anđela, usklađivanje s anđeoskim energijama i unošenje božanskog mira i sklada u naš život.

Kontakt s anđelima preko anđeoskih kartica najlakši je, jer jednostavan je i zabavan, otvaramo vrata svom osjećaju i intuiciji, a isključujemo razum i logiku, koji nas često onemogućavaju da otvarimo kontakt s duhovnim bićima.

Anđeli nam pomažu kada trebamo izabrati kojim putem valja krenuti, donose nam svjetlost, ljubav i milost te naš život posvećuju čudesnosnošću, blagoslovom i posebnošću...

Za početak rada anđeoskim karticama ne morate biti posebno osposobljeni – dovoljna je vaša želja u srcu da anđele prizovete u svoju stvarnost. Kartice su tiskane na veoma kvalitetnom papiru u boji, plastificirane i pogodne za svakodnevno savjetovanje i druženje s anđelima. U špilu se nalazi 56 kartica, svaka s određenom temom i porukom koja će nam dati odgovore kad zamolimo anđele za savjet i pomoć te nas svojom pozitivnom energijom pratiti cijeloga dana. Nabavite kartice i krenite u anđeosku avanturu – sigurno će vam promijeniti život!

Knjiga Anđeoske kartice – najlakši način komunikacije s anđelima

Autori: Željka Tokić i Dan Šercar

Izdavač: HTA Zagreb, 2011. godine

Kad krenete putem srca i anđela – otvorili ste vrata velikoj, beskrajnoj pustolovini, putovanju koje je istodobno prekrasno, osjećajno, ispunjujuće i osobito blagoslovljeno. Sve ono što ste intuitivno osjećali i sanjali da je moguće, sada se ostvaruje na najbližoj, zemaljskoj razini – na opće čuđenje i radost.

Kako stupiti u vezu sa svojim anđelom čuvarom – uz pomoć meditacije, prepuštanja, igre anđeoskim karticama i molitve...

Sve to i mnogo više od toga saznajte u ovoj osobitoj i jedinstvenoj knjizi. Svijetom anđela i duhovne komunikacije vode vas duhovni učitelji Željka Tokić i Dan Šercar, prenoseći na jednostavan i lako razumljiv način svoje životno iskustvo u duhovnom radu, anđeoskoj komunikaciji i divinaciji.

U knjizi ćete pronaći osnove anđeologije, teorijsko znanje o anđelima, arkanđelima i anđeoskim zborovima, ali i praktične upute za pronalaženje svoga osobnog anđela čuvara, ostvarivanje kontakta s njim i meditacije s arkanđelima Mihaelom, Gabrielom, Rafaelom i Urielom.

Za one koji žele u komunikaciji s anđelima preko anđeoskih kartica prijeći na viši stupanj – svaka je kartica pojedinačno objašnjena i nadopunjena molitvom anđelu čuvaru uz određenu temu.

Knjiga i karte Anđeo s tobom

Autori: Dan Šercar i Željka Tokić

Izdavač: 24sata d.o.o., 2014. godine

Anđeoske karte jednostavan su, lak i svima dostupan način za kontakt s anđelima, daju neposredan i brz uvid u sadašnjost, prošlost i budućnost. Svojom pozitivnom energijom otvaraju vrata nebeskih dvora i omogućuju da primite poruku i savjet koji želite i trebate čuti. Znanje koje vam je dano o budućnosti daje vam i mogućnost da tu budućnost promijenite. Ako vam je sudbinski zapisano da ne možete mijenjati svoju budućnost, neće vam biti dano ni da je doznate!

Ako nešto možete vidjeti, znači da imate snage, mogućnosti  i sposobnosti na to i utjecati!

Ali ono što vam predstoji dobro možete pokvariti, a ono što je loše, popraviti. Anđeli vam pomažu da dobro zadržite, a loše, u najmanju ruku, ublažite.

Uz mnogo ljubavi i svjetla, zazivamo anđeoski blagoslov na sve vas koji ćete se igrati anđeoskim kartama, družiti s anđelima, čitati ovu knjigu i zajedno s nama koračati prekrasnome duhovnom svijetom anđela.

Anđeli Božića i božićni obićaji

Autori: Dan Šercar i Željka Tokić

Izdavač: HTA Zagreb, 2015. godine

Utjelovljenje i rođenje Isusa Krista - Sina Božjega, pratili su svi anđeli čuvari svih anđeoskih zborova, svirajući i pjevajući nebesko otajstvo na Zemlji.

Isus je došao u fizičku dimenziju da nas  upozori na  našu božansku prirodu  i sve naše ljudske potencijale. Njegove riječi: “Kada se dvoje nađe u moje ime - i  ja  sam  tu!”, pozivaju na  okupljanje i zajedništvo, a Sveta obitelj kao duša svih ljudskih obitelji pokazuje svjetlo i put ljubavi. Kad se susret s Isusom događa u obitelji, on ima još jednu dodatnu duhovnu dimenziju.

Suvremeni i ubrzani ritamživota, potrošnja kao pokretač druš- tva, dužničko ropstvo, ponajviše rastavljene  obitelji,donijeli su mnoge izazove u slavlje Božića. Svi ti izazovi ljude sve više udaljuju od duhovne biti božićnog slavlja.

Ova knjiga nastoji, uz pomoć anđela, upozoriti na duhovni oblik proslave Božića i odgovoriti tim izazovima na produhovljen i ispunjavajući način.

 

www.angels-city.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U VELJAČI...

VELJAČA...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Lijepo je jutro, biti će i lijep dan uživajte u njemu. Lp

  17.02.2024. 07:52h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, volite se. Sretno vam Valentinovo!

  14.02.2024. 04:13h
 • Član bglavacbglavac

  Zahvaljujem na merlinu dragoj duši koja mi ga je dodijelila. Pusa

  10.02.2024. 08:07h
 • Član iridairida

  neumorna...samo naprijed i sretno...!

  08.02.2024. 01:38h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  upisala fakultet..pojelo mi svo vrijeme skoro

  07.02.2024. 21:47h
 • Član iridairida

  ahoj djevojčice, pa gdje si ti nama nestala? -:)))

  07.02.2024. 20:39h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  cure, dobra večer :)

  07.02.2024. 19:14h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Anđeoski vodič: Anđeoske kartice - Zdravlje