Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Ljubica

Upisao:

Ljubica

OBJAVLJENO:

PROČITANO

534

PUTA

OD 14.01.2018.

Fortuna obmane

Fortuna obmane

 

Anđeo vodič obraća se meni, jer oči je moje prekrila magla: 

Ljubljeno moje otvori oči, fortuna obmane nije ti cilj.Ne gubi razum u igri staklenih perli, prozirnih obrisa ničega što je nestvarno i krhko kao previše izbrušeni kristal u tvojoj ruci. Pogledom hvataš zbivanja čudna, nisu ti draga, nisu ti mrska ali upadaš u njih usisana čudesnim sjajem snage orkana.

Prihvaćaš igru ko tango smrti, zamamno plešeš uz zvukove mukle. Priljubljena tijela strastveno klize podijem snova iluzije neke. Hvata te zanos jave u snu, gubiš ponos,ma samo da si u igri obmane tu. Dižeš se padaš,hej čemu se nadaš?

Otvori oči iz dubine srca,vidjet ćeš jasno kud vodi te igra staklenih perla i likova drevnih  iz legendi sna. Zar ne vidiš da oni nisu tu.Pobješnjeli atovi kopitom lome i ono malo slobode date. U tangu zanosnom orgazam smrti bit će sve što ples ti može dati. Želiš li to?

Znam da ne želiš, uhvati ata zajaši na njega, obuzdaj ćud divlju neka te nosi na proplanke snježne gdje dveri su raja,tvog rodnog kraja.

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 18.01.2012. 19:11h

  Član sretan_trenutakMerlin1

  da ljubice, magister ludens bdije u nama, zadnji igrač staklenim perlama, pretvara igru vremena u sretne titraje sadašnjeg trenutka...postaje at koji nas odnosi  na izvorište ljepota...oslobađa nas od obmana...obznanjuje Fortunu kao boginju treptaja oka u kojem svjesno živimo...:-))

 • 18.01.2012. 19:32h

  Član akrapMerlin1

  Pogledom hvataš zbivanja čudna, nisu ti draga, nisu ti mrska ali upadaš u njih usisana čudesnim sjajem snage orkana...jako dobro...ova rečenica..misao -stih.....nevjerovatno:))

 • 18.01.2012. 19:49h

  Član emilioMerlin2

  Rekapitulirajre se.....jer sve ostalo su ,kako bi rekao Toll,siječanja i očekivanja?

  Kompletiranje Crte na vašem grobu?

  Ancora una volta?:

  Taisha Abelar in Menlo Park - more notes


  https://www.sustainedaction.org/_nagualist/_NNL3/Taisha%20Abelar%20in%20Menlo%20Park%20Jan%207%201994.htm


  Još jedan pogled IZ Menlo Parku

  Više bilješke na predavanje Menlo Parku.

  Te skripte, i one na predavanje Gaia knjižara, dobiveni su iz istog izvora na Internetu. Kontaktirali smo autora da dobije dozvolu da ih ispišite u newsletter. Zahvaljujući čitatelja iz Finske koji je bio prvi da ih ukazati na nas. Te bilješke su na istoj predavanje objavljeno u prošlom broju, ali su jednako vrijedne.

  To su bilješke o Taisha Abelar javno govoriti u Menlo Parku u Kaliforniji održana 7 siječnja 1994. Te bilješke se ne nalaze u javnoj domeni; oni svibanj se distribuirati prijateljima zanima Abelar CC i Donner ali molimo vas nemojte ih Ponovno o drugim oglasne ploče i ne smiju se objavljivati ​​u bilo kojem časopisu itd. Dozvola je dodijeljena Nagualist Newsletter da ih ispišite u 1994 pitanja samo. Molimo poštivanje stilu učenja Abelar, Castaneda i sl. koji izgleda kao da se temelji na ograničenim javnog izlaganja.

  Propustio sam malu količinu početka. Došao sam u knjižaru na vrijeme, a budući da nisam imala večeru hodao do McDonald'sa na uglu. Osjećao sam se malo nervozan o tome nije u knjižari, ali sam rekao sam potrošiti previše moje vrijeme se nervozan kad ima dosta vremena i imao moj hamburger. Kad sam se vratio u knjižaru predavanja već počela, pola sata rani na Abelar zahtjev jer je imao let za uhvatiti, a dvorana je bila popunjena ionako. Stajao sam vani u vrtu i slušao predavanje na zvučnik. Propustio sam malo na početku, ali očito ne i formalni dio predavanja. Uzeo sam detaljne bilješke.

  "Večeras je razgovarati i biti na zaustavljanje. Zaustaviti samo morate učiniti jednu stvar. Odlučite se ratnik ili ne.

  "The skupnu točku mijenja prirodno u snu. Također će se kretati pod utjecajem droga, duboke meditacije, gladovanje, senzorne deprivacije.

  "Skupna točka se nalazi iza vas na razini od lopatice ramena.

  "Čarobnjaci koriste Disciplina da presele svoje skupne točke.

  "Svatko od nas može" vidjeti "energije - i sada -.. Ali više nisu svjesni toga Djeca s druge strane vidim energije izravno Međutim, oni dobiti stariji 'Usher' ih uvodi u svijet običnih stvarnosti. Umjesto da amorfni energije, dijete jednoga dana okupiti konfiguracije energiju u ... tablicu. igračka. psa. stablo. Svaki put transformacije dolazi iz Usher.

  "Prvo i osnovno živimo u svijetu energije. Samo sekundarno ne živimo u svijetu objekata. Položaj skupne točke određuje stvarnost da smo sastaviti energije.

  "Mudraca [vjerojatno za razliku od gladi umjetnika i senzorskih deprivers] nastoji popraviti okupljanja na novu lokaciju [ne samo to premjestiti]. Za energije slijepiti opet u nove skupove" predmeta "i stoga u novu 'stvarnost'.

  "Ovaj svijet nije tako važno kao što smo ga izvući kako bi se naš jezik je pristran;. Zovemo 'stvarnost' kada je zapravo samo jedan od mnogih načina skupne točke Radi lakšeg snalaženja, iako da nas nazivaju '. obični 'stvarnost.

  "Obično jednom uvodi rade svoj posao i pomaže nam spoznati različite energetske konfiguracije kao" objekti "je skupna točka je fiksna jednom i za sve, a skupna točka ne miče nakon toga.

  "Mi smo prisiljeni održavati svijet svakodnevnog života dok ne umre.

  "Usput smrti, od čarobnjak stajališta, nije brz proces koji se čini da bude. Sjaj u izblijedi skupna točka brzo, ali i sve druge energije niti koje čine energiju jaje ljudsko biće može potrajati dugo dugo vremena kako bi rastjerala. Ovaj proces se također može usporiti, na primjer, ako ste bili pokopani u olovni lijes odmah nakon smrti.

  "Alternativa se zaglavi sve svoj život na jednoj skupna točka je da se premjestiti praksu discipline, a zatim ga popraviti na novo mjesto, dok budna.

  "Čvrste temelje u ratnika način je potreban za heavy duty zaustavljanje i sanja."

  "Disciplina nije isto što i prakticira katolički djevojke u samostanu. Niti ista stvar kao što je nekad trenirao u opatice sebe. Nije ustajanje rano napraviti aerobic prije odlaska na posao, ili jesti razumno. Te samo rutina, navika. Nije ratničke discipline.

  "Iz perspektive ratnika, stalker ili sanjar, Disciplina je sažetak - nepopustljiv spaja na namjenu -. Tako da stvarna provedba Disciplina je zapravo vrlo fleksibilan i tekućine je potrebno hrabrosti čelika, nema mjesta za sumnje ili oklijevanja koji bi inače će ustati da vas povući natrag u svakodnevni svijet tantrums i samo uživanje.

  "Disciplina vodi do sklada, dobrobit i ravnotežu. Svakodnevnom životu, s druge strane, je uživanje.

  "Nepopustljiv nepopustljiv svrha je ono što je potrebno za disciplina u našoj potrazi za slobodom.

  "U Phoenix knjižare [Ed Napomena -. Santa Monica, CA mislim] razgovore nedavno - neki od vas bili tamo - Carlosa Castanede je govoriti o 'ratnika način."

  "Vi ne možete" naučiti "da se ratnik! To je samo odluka koju morate napraviti jedan dan za sebe na svoju vlastitu. Molba nekoga da vas naučiti da bude ratnik je pogrešan pristup, to je" loša beba mi 'pristup warriorship.

  "Carlos Castaneda je rekao da prije svega preobrazbe događaj u životu ratnika, što je na temelj postaje ratnik, prihvaća odgovornost za svoju smrt. To je dno crta. Nemojte pretpostavljati da su besmrtni.

  "Face beskonačnosti i smrti u ogledalu noću.

  "Samo na taj način, uzimajući smrt kao savjetnik na ovaj način, puno stvari će otpasti, pasti daleko od vas.

  "Preuzeti odgovornost za svoje percepcije svijeta. Ne samo jednu percepcije ste rođeni u. Umjesto toga namjeravaju kretanje svoje skupne točke s drugim područjima svijetao jaje. Ako stegnuti svoj remen, smanjiti druge stvari u vašem životu točka će se samo premjestiti na VLASTITI bez vježbe i rutine s vaše strane. svjetiljka svijesti, jake sada da imate smanjiti višak prtljage iz svog života, će zasjati na sve druge moguće položaje vaše skupnu točku.
  "Sljedeći pravilo da ratnika treba platiti svoje dugove. Ratnika je vrlo velikodušan. On ili ona ne gleda na svijet u smislu onoga što drugi ljudi njega duguju ili nju. Ratnik gleda na svijet u smislu mogućnosti do pražnjenja svoje dugove prema drugim ljudima tako da on ili ona neće biti vezan zauvijek.

  "Ovo plaćanje dugova dovodi do nepristran ljubav za sve. Većina onoga što smatramo da je ljubav trgovina favorizira s drugim ljudima. Ratnik, s druge strane, daje ljubav bez očekivanja povrata. To nije da je ratnik nastoji eliminirati ljubav, biti neosjetljiv osobe. ratnika ljubav je samo tako nepristran da otkriva svakodnevne veze. Ratnik je ljubav tako nepristran da ako ratnik ide u drugu stvarnost potpuno drugačiji od ovog jednog ratnika je ljubav će se proširiti za sve ostale nove bića koja postoje u toj drugoj stvarnosti.

  "Ako netko stvarno ima ozlijedio vam ovo također mora biti plaćen natrag. Pojam plaćati dugove nije sentimentalna pojam ograničena na povratku dobre veze. Stvar je u tome da se popustiti sve veze. Ako ste spojeni na nekoga tko vas ozlijeđen, možda ćete morati odvojiti da veze plaćati leđa ozljede pa to nije moralno pitanje,. to ide na dva načina.

  "Ratnik put je izlaz za nuždu, negdje otići nakon što ste završili demontaže svakodnevnom životu. Nema mjesta za sranje van, za strah, za oprost, za žaljenje ili nostalgije kad ide u nepoznato.

  "Nepopustljiv određivanje je jedini izbor možete napraviti ili užasne stvari će vam se dogoditi nakon što su nagomilanih dovoljno energije [koristeći smrti kao savjetnika smanjiti izgubiti višak prtljage].

  "Ne možete biti pola assed, pola spremni ili s djelomičnim energije, što je još gore stvari će vam se dogoditi [nego ako ste nikada nije uzeo taj put]." Uzmi natrag energije koja se koristi za podršku svakodnevnom svijetu [koristeći smrti savjetnik i vraćanja dugova]. Svakodnevnog svijeta je ogroman, ali to zdanje počiva na samo tri kamena:

  "(1) kako smo se predstaviti u svijetu, kako se uklapaju u društvene strukture. Rekapitulacija omogućuje mislite o svemu tome, kako se uklopiti, to je ogledalo kako drugi možete vidjeti u svoje nade i strahove. Sve to uzima energiju. Ratnik izgleda, umjesto na ono što on ili ona radi u lice smrti i onoga što provode, što je intenzitet zapravo prikladno u tom svjetlu.

  "(2) drugi kamen je naš biološki potreba za parenje i reprodukciju smo društvene životinje Čarobnjaci kažu -.. Neka drugi to učiniti Čarobnjaci treba energiju koja ulazi u društveni ples i biološke potrebe da se njihova sloboda Mi.. odbijaju se cvijet koji cvjeta i umire -. propagirati vrste sigurnosti obitelji je jedan od najjačih atrakcija na društveni poredak postoji ogroman strah od samoće, od smrti sam Čarobnjaci morati naučiti biti.. SAM dugo proteže, zbog čega je Don Juan i drugi će nas testirati nas drži samo na našem, da vidimo kako ćemo postupati samoći. Zašto se toliko boje da nema filmova, nema prijatelja. Također je važno da naučiti da mentalne tišine, mentalna samoće, za duže vrijeme. svijetu onda će propasti na vlastitu, bez unutarnjeg razgovor! Sanjanje je također vrlo sam, s pogledom na opasnosti u svijetu sanjala sam.

  "Radi se o prestanku večeras i moram naviknuti na samoću. Kao što žene samo ne želim biti stara sluškinja, gorke stara sluškinja s madež i brkovi na nju obrazu kao što je bio održan i do mene. Učimo te stvari, treba da bude lijepa uhvatiti dobar drug i mi fonda cijeli kozmetičkoj industriji s našim strahovima i brigama. U rekapitulacija imamo priliku vidjeti to i tražiti alternative.

  "Ratnik način [nije da se zarobljeni u biološki imperativ za parenje i socijalne ples motiviran samoće da] je dati neograničena ljubav umjesto toga, ne brojati broj poslova imamo ili biti u vezi i maštati o alternativama da bi se još bolje za nas. ratnika ljubav tako prelazi društveni poredak da ratnik može premjestiti na bilo koji drugi položaj skupne točke, čak i nepoznati svemir i dalje biti puni ljubavi. Dakle, nemojte se bojati da čip daleko na ovoj drugoj kamen svakodnevne stvarnosti, da ako to tako da neće imati naklonost ili osjećaj lijevo.

  "Treći kamen od obične stvarnosti je vrlo suptilan,. To je samo važnost smo našalio o stavljanju van naljepnica 'samo-važnosti ubija', jer lažni osjećaj vlastite važnosti, kada undercut, je veliki izvor samoubojstva i bolesti ne spominjem uzimanje daleko od polet za život svatko se manifestira samo značaja ovaj ili onaj način, bilo da žele biti najbolji u nečemu ili žele igrati mučenika i biti najgore -. korištenje mojih kostiju kao koračni kamenje na svoju slavu sindrom. Ne zamjena lažne skromnosti ili lažne skromnosti za ponos o svom samouprave važnosti. Važna stvar za shvatiti je da se ni više ni manje važna od bilo kojeg drugog živog. Misliti drugačije je kao jedan mrav u hrpi nošenje posebno velika opterećenja i misleći da je najvažniji, najbolji mrav kada je u trenutku ću korak na tom mrava i svi njegovi drugovi i oni će biti ravnopravni u njihove smrti. Nešto će se "korak" na sve nas jednog dana, samo kao jedan od nas može stati na mravinjak. Mi smo svi jednaki i samo značenje nije ništa drugo nego plaću iz društvenog poretka svakodnevne stvarnosti, kao kapanje od droga u svoj mozak kako bi vam zakačen na društveni poredak. To je bolje za spremanje energije i uzeti slobodu umjesto.

  "The" Odabir ". Vrlo jednostavan mehanički model igle pokazuje u određenom smjeru a mi smo dobili naše energije konfiguracije postrojilo se na novu skupnu točku. Selektor to sve za vas ako imate dovoljno energije izvlači neke stvari u svemiru dolje za vas. Nakon što smo obnovili svoju energiju koju rekapitulacije nema potrebe za pjevanje ili posebne rituale da se presele svoje skupne točke. Tamo gdje zašto kako odabir pomiče skupna točka ne znamo sve što možemo učiniti je pomiriti u pokretu, djeluju neumoljivo pod strašnim pritiskom za odabir.

  "Stalking I -. Stalkerica općenito -. Korištenje ponašanja za pomicanje skupne točke za stvaranje maksimalne kognitivna disonanca"

  "Ne možete birati gdje će premjestiti svoje skupnu točku kada se živi kao stalker, jer ako se odlučite da nećete imati dovoljno kognitivna disonanca između starog točke i novu točku za rad. To je razlog zašto ratnici su pod strahoviti pritisak, jer izbornik - ili duh - odabire teško nova radna mjesta koja su toliko zastrašujući ili različiti da se ponekad skupne točke ratnika, kada podvrgnuti pritisku da se presele, počinje vibrirajući na mjestu, možete vidjeti to energično Ako ratnika propuste u. unutarnji dijalog o tome što se događa, a zatim pokažite neće preseliti da će ugriz natrag u normalan položaj koji vam je obična stvarnost.

  "Potrebno je strašan pritisak za pomicanje točke i ono što trebate učiniti je držati tlak do, ali to bi trebao biti skladan tlak ili ste zapravo mogli ići ludo. Nakon što ste energije i nepopustljiv namjeri točka će se premjestiti vrlo lako bez problema i nakon što napraviti rekapitulacije će premjestiti ponekad i nećete ni biti svjesni toga.

  "Imao sam određene poslove izabrao za mene je odabir. Morao sam potpuno živjeti kao različite osobe, to nije bio samo djeluje tijekom dana ili svjesni ste glumu je potpunu uronjenost u nove sebi. 24 sata na dan. Vi su da nova osoba. Dopustite mi da se Sheila vode za vas. [stavlja na vlasulju i naočale.] moram nositi naočale kad sam Sheila vode.

  "Sheila Waters je istaknuo da mi je odabir (duh ili što god želite nazvati) sam postati poslovna žena, dobiti MBA, nekretnine dozvola, paralegal, ulagati u robu, voditi poslovne odnose s odvjetnicima i računovođe i svih drugih ljudi u poslovnom svijetu. Dobio sam što učinio i napravio i izgubio bogatstvo. Jer kada su u poziciji da skup postoji prirodna želja za uspjehom, a ne ne, pa naravno, tendencija je da se pokušati napraviti puno novac, a ne samo stajati i dalje ili izgubiti novac. Ako niste besprijekoran, lako je izgubiti novac ne slušajući svoj unutarnji glas. odlučio sam da moram imati neki stvarno velik drvo zemljišta na sjeveru i to je bio stvarno velik zemljište savršen u svakom pogledu, osim da je u blizini Mt St. Helena i kada vulkan duhati gore to je bio uništen sam koristio za čitanje Wall Street Journal i gledati Ruyckhaueser.. [pravopis?].

  "Ostale osobnosti. [Skida naočale i perika.] U Meksiku sam bio pod Emilito nadzorom je bio više od skrbnika ili gledatelja nego učitelj, neće miješati u ulogama selektor odabrao za mene. Bio sam Ricky, prvo mjesto izabran za mene, američki Gringo muškarac pokušava se predstaviti kao meksički. sam odjevena u čovjeka odjeću, prošli za čovjeka, romanced dama, pa čak i koristi pisoari. Nemojte me pitati da vam kažem što sam morao učiniti koristiti pisoare, ja ću ga staviti u mojoj novoj knjizi Stalking Double.

  "Druga skupna točka izabran za mene je mlada bezazlena iz Teksasa, nećakinja neke žene u Meksiku koji su bili, naravno, zapravo žene čarobnjaka iz Don Juana stranke. Imala sam plavu kosu po izboru i da će parada na trgu čekaju kako bi privukle muškarce ovom djevičanski stvar, jer, naravno, morala sam biti djevica, a plava kosa bila je vrlo potresan i atraktivnim.

  "Bitno je da se apsolutno tekućine. To je točka svih ne-vježbi, tako da možete biti apsolutno tekućine i kada je odabir premješta skupnu točku ćete imati disciplinu u biti u mogućnosti to popraviti na svom novom mjesto.

  "Ne možete se smatraju samo cinično manipulatorom ponašanja, djelujući iz jedne uloge zatim drugi. Ona mora biti pravi za vas, apsolutno realni.

  "Nakon toga sam bio lud prosjak. Sjedio na crkvi koracima ugrizle buhe i komarci cijeli dan, ali iako sam alergična na ubode u mojoj ulozi prosjaka luda žena mi nije stalo, nije ih um uopće. Bio sam Ludi ženski izgnanik prosjaka tako da sam imao 4 napade na mene i sve vrijeme na svijetu za samo sjediti i gledati svijet ići jer me nitko primijetio ili stalo.

  "Da zaključimo. Ništa nije pravi, samo manipulacija ponašanja, samo rezultat slučajnog fiksacija skupne točke našeg pri rođenju. To je ono što je stalker uči da bude toliko različitih ljudi. Svaka pozicija je jednako stvaran i stoga jednako utvara . ćemo njegovati našu sadašnjost mjesta, ali čak i najbliži, većina pravi one su samo fantomi kada premjestiti na drugo mjesto.

  "To je godina rekapitulacije potkopati osjećaj za realnost. U isto vrijeme sam morao zamijeniti stvarnost uz ratničke način da se izbjegne zamka cinizma. Uključite moj odgovor na svijet u kontroliranim ludosti, ratnika oduševljenje!

  "Ako imate energije sve stvari koje [za odabir, duh] stavlja oko vas postanu stvari ljepote i snage, u smislu najviše svog života postaje okružen prikaza života umjetnosti.

  "Sjetite se da ste već mrtvi, već fantom kao i sve drugo, i izgubiti svoj osjećaj sebe važnosti.

  "Znati izvan svake sumnje da ništa nije pravi."

  [Pitanja i odgovori, pitanja nečujan u vrtu.]

  "Nakon rekapitulacije i ne rade, onda možete vidjeti.

  "Preseljenje u drugu kompletan bend svjetlosnog jaje je kao umire, jer se sjaj vaše svijesti u svakodnevnom svijetu je otišao van. Svijest je još uvijek s vama, ali vi ste doživljavanja različitih realnosti. Za obične stvarnosti svijeta si otišao, mrtav.

  "Postoje sličnosti između kineske akupunkture teorije i mudraca opis svjetlosnog tijela. Ako nacrtate glavno tijelo meridijanima oni čine jaje kao čarobnjaci opisati. Također kineski teorija je da ste rođeni sa ograničenim količinama intrinzične energije, isto pogled kao čarobnjaci. Mislimo da je skupna točka u embrij je u embrija i samo premješta izvan embrija kad se uvodi dovesti u uobičajene stvarnosti. Također su neki ljudi rođeni više energetski moćne od drugih. Na primjer, ako su oba roditelja energetski a beba je podignuta na majčino mlijeko. Ali ne brinite ako niste rođeni s posebnim obilje energije, imate sve što trebate, ako će biti oprezni s njim. Također ćete dobiti dodatni padova kad skupnu točku poteze. Mi samo treba biti discipliniran više čuvati našu energiju. To stvarno ne uzme puno energije ionako za pomicanje točke.

  "Nietsche je rekao ono što ne ubije čini me jačim mene. To je, kako čarobnjaci misle. Ali inače budite oprezni filozofa, jer su poznati ludi samo indulgers.

  "Rekapitulacija. Nema metoda. Tu je metoda, ali nije važno da li premjestiti svoje glave s desna na lijevo ili s lijeva na desno ili ukinuti regularno vrijeme ili puno vremena. Ono što je važno je nesavitljiv namjere Da ponovimo. Tada duh će vas voditi u pravom obliku i vrijeme i količinu prakse. s namjerom, vrijeme će se postaviti. Kada napraviti pravi namjeri, imat ćete 27 generacija čarobnjaka iza vas. Nisu svi praksi Rekapitulacija na isti način, ali njihova namjera će vas kuka vas podržati i voditi vas Namjera vani rekapitulirati je konstantna, ali metoda varira Dakle..:

  "1. To namjeravaju.

  "2 Neka integriteta o tome -. Ne hvaliti ili se natjecati (natjecanje je najgora stvar na svijetu, to je primarna podgrada za treći kamen od svakodnevne stvarnosti, osjećaj sebe važnosti).

  "3. Disciplina bi sklad. Nemojte biti slučajan, osim ako ga namjeravate. Većina ljudi napraviti popis i raditi unatrag.

  "4. Dah. Smjer nije bitan. Ono što je važno je koristeći dah povući energiju natrag.

  "Pismo je došao Carlos Castaneda -" Ja uglavljeno sinoć Mogu li se pridružiti svoje stranke sada.? " Rekapitulacija traje doživotno, a ne noći. "

 • 18.01.2012. 20:37h

  Član skorpijajMerlin2

  Otvori oči iz dubine srca,vidjet ćeš jasno kud vodi te igra staklenih perla i likova drevnih  iz legendi sna. Zar ne vidiš da oni nisu tu.Pobješnjeli atovi kopitom lome i ono malo slobode date. U tangu zanosnom orgazam smrti bit će sve što ples ti može dati.

 • 18.01.2012. 21:19h

  Član mgracanMerlin3 Prelijepa slika djeve na konju...
 • 18.01.2012. 21:24h

  Član magicusMerlin27

  Emilio, ako trebaš tako puno riječi za komentar...napiši zaseban članak...ostavi malo mjesta u komentarima i za druge ljude...

 • 19.01.2012. 06:40h

  Član shadowofsoulMerlin9

  to je - TO!

  jasan pogled jasnog oka spoznaje i unutarnje introspekcije...

 • 19.01.2012. 18:41h

  Član pticaMerlin5

  žena

 • 13.08.2013. 15:26h

  Član unaMerlin1

  kako je to dobro napisano...

 • 13.08.2013. 18:30h

  Član elycaMerlin3

  u VAŠ IZBOR ...molim

SADRŽAJ UPISAO

Član LjubicaMerlin4 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana ljubica dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

Osvježi podatke

VELJAČA...

Osvježi podatke

METODE I TEHNIKE

Osvježi podatke

BRZI CHAT

 • Član Luce malaLuce mala

  Lp svima! :)

  23.02.2021. 19:59h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  za Iridu: ostvarilo se tumačenje mog sna, draga Irodo, san o bijelim ljiljanima

  23.02.2021. 19:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Ja nisam tu. :) Odnosno upravo idem.. :) Ugodna večer! :)

  18.02.2021. 21:23h
 • Član iridairida

  tko nije prisutan, molim neka se javi....

  16.02.2021. 19:40h
 • Član iridairida

  gdje su ovo troje nestali..., otišli u maškare...:)))

  16.02.2021. 12:18h
 • Član DeVeTDeVeT

  naravno da je sve u redu...:))))...

  12.02.2021. 20:16h
 • Član Luce malaLuce mala

  Onda je sve u redu. :))))))

  12.02.2021. 19:00h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info