Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član srce

Upisao:

srce

OBJAVLJENO:

PROČITANO

636

PUTA

OD 14.01.2018.

iz "uredničke" fotelje

iz

Kada neko ode i na sav glas to kaže :) mi je jasno. Ode i društvo zna da je živ i zdrav.

Kada je neko dugo u društvu i bio aktivan a "nestane" bez pozdrava, verovatno većina misli šta se je dogodilo. Oni koji ne misle.. hm! 

Pitati za nekoga...nije to mešanje u nečiji život...(novodobne teorije) nije ni nepristojo, naprotiv to je čovekova obaveza i znak prijateljstva. Jer i u živo ako se prijatelj, sused jedno vreme ne javlja, pozove ga se. Pita prvo za zdravlje a onda već kako nanese razgovor...i objasni se, da li će se dalje ili ne ako je došlo do nesporazuma i t.d. 

Puno članova je ovde bilo iz čijih se članak i kometniranja a ponajviše iz ćaskanja videlo, da vole ovo društvo. a polako jedan po jedan odlazili bez odjave. Znači nešto im je zasmetalo a ne žele ili ne mogu reći. 

Jasno je, da nešto ne štima. Nije stvar u tome, da kome ne paše neka ide... ne razmišljam tako. Novi će doći? Da i treba da dođu ali i oni će otići ako se ne sagleda u čemu je problem i otkloni.

Konkretno, (samo u tednu moga uredovanja) Alius koja je poznata po ljubaznosti je napisala članak u kome je rekla, da se u jednom razgovoru sa Akrapom posle toga nije dobro osećala. U članku mu se je izvinula. Sigurna sam, da je bio kod nje lažni alarm, da ga je povredila. Skoro sam sigurna, da on to nije tako doživeo i nije taj članak ni pročitao. Pa eto, ja ga molim, da ga pročita i  odgovori. ne to nije mešanje, to je samo posredovanje, da zbog eventualnog propusta počitanog članka ostane našoj članici gorak ukus.. Ako ovo nisam trebala učiniti i dobijem neki negativan komentar, ništa strašno...učininjeno je iz dobre namere. 

Jednom sam već napisala kako neko uz pomoć medija razgovara sa mrtvima i za takve članke je bilo još i još komentara kako je to ok (tako nekako) a da mi nije jasno zašto se ne sme pitati za nekoga ko je bio dugo među nama i živ, a  dobro se zna, da je otišao ne iz nekih svojih razloga već mu se je ovde nešto neugodno dogodilo..i iz "zadnjih" pisanja" to moglo i zaključiti...Baš me briga? to kaže samo onaj koji gleda samo sebe. 

Zato me zanima a i molim, da oni koji su napustili ovo mesto, voleli ga a iz bilo kog razloga (ovde) da se vrate, ne treba objašnjavati zbog čega ako ne žele,...treba se angažirati, da to toga ne dođe.

Na ovom portalu nije samo učenje, zabava, druženje dok traje nek laje, već treba doprineti da se takvo stanje održi.  

Skakači čas amo čas tamo, naprave čas tamo čas vamo pometnju i odu a stalno članstvo zbog takvih se osipa.

Puno je takvih koji se samo prijave zbog usluga alternativaca, dobiju odgovor, ne kažu ni hvala i odu. Redakcija napiše svima dobrodošlicu, po neki član takođe...To je veoma lepo...a šta je sa onima sa kojima se družilo godinama, koji su doprinosili i doprinosili... otišli iz razloga jer im se je nešto dogodilo... "Neću da se mešam!"....samo ću svima kise i cmokiće, palčeve gore,... a drugi neka misle o tome. Čekati, da to reši redakcija? a kada neko od članova pokuša...jadna li mu majka.

Ako nisam u pravu i ne razumem, nema veze, pokušala sam, jer moje razmišljanje je takvo.

Dok sam ovde tako ću delovati.

Alius primetila sam, neovisno od gore napisanog, da te već dugo "nema" a razlog je možda neki sa portala. vrati se, da svi skupa, nekako to probamo rešiti. Ako to nije onda ništa.

Osoba sam koja voli rešavanje problema na nežan način, ali problemi se nekada moraju rešavati i na oštriji.. dok čovek ne postane toliko prosvetljen, da neće trebati ...a šta do tada!?...Polako, da, ali neki problemi ne mogu čekati.

 

 

  

 

      

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 01.09.2014. 14:00h

  Član edin.kecanovicMerlin3

  "....Jer i u živo ako se prijatelj, sused jedno vreme ne javlja, pozove ga se. Pita prvo za zdravlje a onda već kako nanese razgovor...i objasni se, da li će se dalje ili ne ako je došlo do nesporazuma i t.d."...

 • 01.09.2014. 15:09h

  Član ljubicicaMerlin4

  Srce,   na ovakav nacin uredovati ne pridonosi napretku ovog portala. Jedna te ista tema se zvace vec danima. ..godinama. nikako da ju otkacis...zar zaista nemas nista pametnije i svrsishodnije za napisati.

  Ubijas u pojam i najupornije..a tko zna ..mozda ti je to i bila namjera. Zbogom zdravi razume. Ovo je odavno vec van svake pameti.

 • 01.09.2014. 15:21h

  Član aliusMerlin6

  Srce, ..pogledaj gore, trenutno 487 online, toliko njih trenutno čitaju Magicus, ima kada ih ima i preko 1000. 

  Što se mene tiče, nisam otišla, čitam i dalje, , koliko imam vremena. ..tu sam, samo ređe komentarišem. 

  Moram reći da se ne slažem sa ovim delom gde prozivaš Akrapa da pročita ovo ili ono. Molim Te, to samo u svoje ime radi. Ja sa tim nemam ništa. Ja sam imala potrebu izviniti se, i naravno ne mislim da to bilo koga na nešto obavezuje, to ti najiskrenije kažem, i zaista tako mislim.

  Iako razumem tvoju potrebu da okupiš staru ekipu, ..jer je lepo i ljudski, da želimo nekog ponovo sresti ko nam je drag,  ali i virtuala je kao i onaj figurativni voz života, svako zna svoje stanice, samo on zna kad treba da siđe i zašto, ili kad ko treba da se ukrca, i zašto, ..ono što smo jendni drugima dali, naše je, zauvek, bilo gde da smo, zar ne? 


 • 01.09.2014. 15:43h

  Član edin.kecanovicMerlin3

 • 01.09.2014. 15:47h

  Član srceMerlin3

  Alius hvala za komentar. To sam učinila u svoje ime kao gost urednik. Hvala za kavicu. pozdrav

  Ljubičasta, hvala za komentar. Namera mi je bila probati "uredovati", da sagledam i sa te strane rad redakcije, druženje, reakcije i t.d. onako koliko znam i umem...probala sam sa ovolikom pameti koliko imam. Pozdrav

 • 01.09.2014. 15:53h

  Član srceMerlin3

  yahoo, hvala za glazbu. pozdrav

 • 01.09.2014. 15:59h

  Član vanessaMerlin9

  Objasnila se-nadam se

  Srce, draga si mi i ti to znaš ...tvoje članke...čitam...nekada ostavljam znak... /slagala se s tvojim razmišljanjem ili ne/ ...nekada sliku,pjesmu itd...

  A evo.. zadnji puta, stvarno sam se NA SEBE...ljutila, kako si dozvolim , da me osoba više od nekoliko puta pređe.../očito mi to treba-ego./ 

  Žalim,zovem te komentarom ...pjesmom...na četu ostavim poruku...pravim od sebe budalu na očigled...jer mi je stalo...

  TI NEBI POPUSTILA NI ZA DLAKU....NEBI OSTAVILA makar samo ZVIJEZDICU...* /pa makar samo za mene, koja te zovem/...

  samo, da znam jesi li živa...dali te nedaj Bože infarkt...ili nešto drugo strefilo...jesi li u bolnici...itd.

  Da!....najcrnije misli me more , jer ti si ko i ja u godinama i kad te nema mjesec i više...ZABRINUTA SAM...

  TI,tvrdoglavo ni glasa...ništa,muk ...ni točka ni zarez...

  "jer sam ja rekla, da odlazim i odlazim...nema kod mene milosti ni za mene ,a  kamoli za druge"...

  eto tako doživljavam svaki tvoj odlazak...kao da nas kažnjavaš...pa nisam ja Tvoje dijete!...

  Kako se ja osjećam i oni koje si napustila... to te nije briga!!!! ...nek se sad pate...

   možeš ti tako dugo ...ali zadnji put nisam "zvala".../naučila si me,da ipak nisi od rijeći./ 

  Ajd sad reci, da li je moja briga za tebe u redu? ...ako jest ....onda tvoja za nas nije....a ako nije onda ćemu zoveš ..

  .stojim ti pred nosom,a ignoriraš me..Uvijek zoveš one kojih nema...a brižna li si nema šta.

  Dovela si me do toga, da više ne želim brinuti...i udaljila me.Eto izrekla...

 • 01.09.2014. 16:33h

  Član srceMerlin3

  Vanessa uglavnom kada želim sa nekim razgovarati na chatu po imenu ga pozovem. ne znam o kakvim znacima govoriš? zašto me ne osloviš? imam upaljen komp.ceo dan a nisam stalno prisutna. obavljam uporedo i druge kućanske poslove..kada pišem uglavnom stojim, osim članak, i jutarnja kava. nikada nikoga ne ignoriram. a rekla bih uvek ako sa nekim ne želim više komunicirati. Što se tiče tvrdoglavosi...Greška u životu mi je što sam bila previše popustljiv čovek.  hvala na komentaru. o osećajima do tebe, sada neću jer sam Vlast :) moram izdržati do sutra ostati objektivna. To mi je najteži deo uredovanja :) pozdrav

 • 01.09.2014. 16:46h

  Član akrapMerlin1

  srce kako se zove članak od alius...nemoj sad da mi nešto vrludaš..nego mi reci da pročitam..

 • 01.09.2014. 16:52h

  Član srceMerlin3

  Akrape hvala što si se odazvao. pozdrav... članak je pod nazivom: "love difference"

 • 01.09.2014. 16:56h

  Član elycaMerlin3

  evo draga urednica @srce dobiva pozdrave od Ljubice ...želi joj sretno uredovanje i pozdravlja je uz pjesmu


 • 01.09.2014. 16:57h

  Član elycaMerlin3

  (ovo joj je zaželila prije par dana...al ja tek sad sjela za laptop ...sorry)

 • 01.09.2014. 17:10h

  Član srceMerlin3

  Elyce ispravljam te..GOST urednik.

  Hvala za prenete pozdrave. Prenesi joj i ti moje pozdrave i zahvali za pesmu, pored toga još joj poruči, da traži aktivaciju i da se vrati...nemam te ovlasti inače bi bili svi bez pitanja aktivirani :) pozdrav i tebi, 

   

 • 01.09.2014. 18:15h

  Član wendy.tanjaMerlin8

  Ljubičica, Ljubičasta, Ljubica..tko bi to sve popamtio..Ljubičica jest Ljubičasta, al Ljubičasta nije Ljubičica..Zašto ja primjetim ono što ne treba..?

 • 01.09.2014. 19:56h

  Član bibMerlin3

  kad smo već kod želja i pozdrava.... evo srce još jedan pozdrav anonimno.....


   

 • 01.09.2014. 20:15h

  Član elycaMerlin3

  ...ne znam....ne čitam portal u zadnje vrijeme (gledam slike na TV-u...a tamo je teško promijenit program jer nema daljinskog)...al čini mi se da je napisano da si gost urednik dok se ne umoriš...a ti si neumorna!

  ...samo naprijed!....

  (dunje su još zelene...hoćeš sliicu?)

 • 01.09.2014. 20:24h

  Član bibMerlin3

  Elyce.... meni se čini da ni srce ne čita ono što čita.... :(

  srce.... koliko god mi je ovo sve zabava, toliko me i rastužuje sve to.... 

  osjećam tvoje dobre namjere.... i koliko god želim surađivati te i podržati.... toliko imam osjećaj da ti ne uspjeva onako kako si zamislila.... 

SADRŽAJ UPISAO

Član srceMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana srce dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

OŽUJAK...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  pokoj i mir duši njegovoj...♥

  02.03.2021. 16:57h
 • Član iridairida

  rođendan je prošao, idemo delati, kao što bi pokojni gradonačelnik rekao...♥

  02.03.2021. 16:56h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala Edin.. Lp

  28.02.2021. 21:10h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Sretan rođendan Magicuse!

  28.02.2021. 20:11h
 • Član iridairida

  hvala Luce Mala..♥

  28.02.2021. 19:29h
 • Član Luce malaLuce mala

  Sretan rođendan Magicusu! :)

  28.02.2021. 19:24h
 • Član iridairida

  Hvala ShadowOfSoul...♥

  28.02.2021. 12:58h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info