ilex

1

Broj Merlina

Dolazim iz Splita, ing. šumarstva po struci, u kojoj i radim. Inače neoženjen, trenutno nisam u vezi. U zadnje vrijeme razmišljam o nekim životnim promjenama koje bi možda i uključilale selidbu u drugi grad, prvenstveno zbog jedne osobe sa kojom se vidim u emotivnom odnosu, no sa druge strane, bojim se riskirati sa tako velikom životnom promjenom, jer selidba je vezana i za drugu državu. Volim glazbu, čitam, prvenstveno alternativniju literaturu i članke, te znanstvene časopise. Alternativna tematika me zanima oduvijek, od malih nogu čitam sve što mi dođe pod ruku a vezano je za navedeno, pogotovo jer sam imao puno zanimljivih iskustava u tom polju, pritom otkrivajući svoje potencijale. U budućnosti se vidim prvenstveno u samostalnom poslu kreativne i po mogućnosti istraživačke naravi, u poslu koji je vezan za putovanja, gdje bih imao slobodu da pokažem svoje potencijale i zamisli, a koji nužno ne mora imati veze sa mojom strukom. Također, mogu se vidjeti i u nekoj vrsti edukacijskog posla (jer imam nešto iskustva kao nastavnik u srednjoj školi), te u spisateljstvu, ali ne klasične beletristike. Svi članci člana ilex
Član ilex

Upisao:

ilex

Pokus - II. dio

Prijateljica, koja je već prije izvela pokus sa audio snimanjem, sa namjerom da na snimci čuje zvukove koji se ne mogu čuti na normalan način, je opet izvela identičan pokus. Razlika je što je ovaj trajao cijelu noć, te je i ovaj imao zanimljive rezultate.
Član ilex

Upisao:

ilex

Grob

Ovu priču mi je ispričao moj ujak, a njemu jedan njegov prijatelj koji je jednom prilikom, po želji pokojnika, čuvao grob noć nakon pokopa. Čovjek nije ni slutio što ga čeka.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info