Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član NikolaDurdevic

Upisao:

NikolaDurdevic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1050

PUTA

OD 14.01.2018.

Osobni numeroskop: Jelena Rozga

Osobni numeroskop: Jelena Rozga

OSOBNI NUMEROSKOP: JELENA ROZGA

Piše: Nikola Đurđević, vedski astrolog i numerolog

Iz tečaja: Osobni numeroskop - 1. stupanj - Modificirani sustav tumačenja
Jelena Rozga, rođena 23.08.1977., hrvatska pjevačica zabavne glazbe.

1. VAŠE ŽIVOTNE LEKCIJE

VAŠA LEKCIJA U MLADOSTI

Ključne riječi u vašoj mladosti trebaju biti:

• KONSTRUKTIVNA SLOBODA
• RJEČITOST
• KOMUNIKATIVNOST


U svojoj se mladosti morate pripremiti na ekspanzivne okolnosti, rast, suočavanje s promjenama, neočekivanim zbivanjima i pustolovinama. Vaša sporedna lekcija obično daje obilje talenata za bilo koji smjer kretanja, sposobnost postizanja gotovo svega što mogućnosti dozvoljavaju. Sa slobodom koju ovo obilje talenata i mogućnosti pruža, život vam može biti itekako uzbudljiv. No, vaša lekcija nije tako jednostavna i laka: vi se morate naučiti konstruktivnoj uporabi slobode. Ne smijete protraćiti svoje brojne talente, niti zlouporabiti mogućnosti koje vam se pružaju; ne smijete se predati zadovoljavanju isključivo tjelesnih užitaka – jelu, seksu, alkoholu i drugim intoksikatima. Nikako ne biste trebali rasipati ni raspršiti svoj potencijal i završiti u frustracijama. Svoje postojanje morate uzdignuti na višu razinu korištenjem svoje slobode na produktivan način. Vaša se ekspanzivnost i komunikativnost mora temeljiti na konstruktivnim osnovama.

VAŠA GLAVNA LEKCIJA

Ova će lekcija biti aktualna tijekom cijelog vašeg života.
Ključni čimbenici vaše Glavne lekcije jesu:

• INDIVIDUALIZACIJA
• NEOVISNOST
• POSTIGNUĆE


Vi se morate naučiti što predstavlja prednost neovisnosti a to je dvodijelni proces učenja. Prvi dio procesa odnosi se na to da morate naučiti stati na svoje vlastite noge, naučiti ne oslanjati se na druge i ne biti ovisni od drugih. Kada postanete uistinu oslobođeni ovisnosti od drugih, tada bez opterećenja prelazite na drugi dio svoje lekcije – stvaranje značajnih djela. Neke osobe posvećuju veći dio svoga života prvoj lekciji, tako da im malo vremena preostaje za drugu, onoj u kojoj trebaju ostvariti zavidna postignuća.
Kada drugi postanu svjesni vaše neovisnosti i slobodarskog duha, te kada prihvatite i započnete koristiti svoje talente, tada će vam se otvoriti neslućene mogućnosti. Postignuća značajnih ciljeva – materijalnih ili nekih drugih – zacijelo će vas pratiti u životu.

VAŠA LEKCIJA U ZRELOJ DOBI

U vašem zrelom dobu vaša Glavna lekcija dolazi posebno do izražaja.
To znači da u zreloj dobi pod svaku cijenu morate naučiti izdvojiti sebe od drugih te usvojiti lekciju za ostvarenje vlastite individualizacije. Morate razviti sposobnost s kojom ćete stati na svoje vlastite noge, te se od zavisnosti okrenuti ka neovisnosti. Kada jednom postanete neovisni, tada ćete biti svjesni svog potencijala za postignuće kao individua – za stvaranje i krčenje puta u slučaju kada radite sami, te za vođenje i upravljanje kada radite s drugima.

2. VAŠI POTENCIJALI


Za vas se može reći da ste izraziti filantrop i humanitarac. U neprestanoj ste zabrinutosti glede dobrobiti drugih. Duboko u sebi osjećate krivnju zbog svih patnji i problema koji muče čovječanstvo: glad, suša, potresi, poplave, bolesti, siromaštvo, nasilje, itd. U sebi osjećate snažan poticaj da služite čovječanstvu na neki direktni način – kroz humanitarne organizacije, neprofitabilne i nevladine dobrotvorne institucije, kao donator, financijer, liječnik i sl.
Izvrsno komunicirate s drugima; lako shvaćate i prihvaćate sve vrste i tipove ljudi bez obzira na rasu, spol, društvenu pripadnost, seksualni identitet ili vjeroispovijest.
Svjesni ste svoga snažnog umjetničkog talenta i potrebe da se kreativno izrazite. Vi ste multikreativna osoba. Težite svestranosti i univerzalnim načinima izražavanja. Otvoreni ste prema širem uvidu života. Lako se povezujete s političkim pokretima, filozofskim teorijama i duhovnim disciplinama. Privučeni ste obuhvatnijim, širim modelima i obrascima čovjekoljublja i čovječanstva.

Vi imate snažan poriv za isticanjem. Izrazito ste ambiciozni i željni postignuća. Može se reći kako ste izuzetno rivalski nastrojeni, i želite biti najbolji i prvi u svemu čime se bavite. Posjedujete veliku energiju i kreativnost. Natjecateljskog ste duha; skloni ste dominiranju nad drugima. Osoba ste koja zna preživjeti; borac ste i lider.   

3. VAŠA GLAVNA MOTIVACIJA

Duboko u sebi osjećate neiscrpnu želju i poriv za većom slobodom i avanturama. U svoj život nastojite unijeti što više uzbuđenja. Trudite se biti manje konvencionalni, a više individualni. Vaša prirođena inteligencija i imaginacija na visokom su stupnju. U svemu se trudite iskazati dinamičnost, entuzijastičnost i fleksibilnost. Često se oslanjate na svoju urođenu svestranost, rječitost i komunikativnost, budući da vas one znaju izvlačiti iz neugodnih situacija i životnih problema. U svakoj se situaciji i životnoj okolnosti trudite biti slobodoumni, radoznali, dinamični, poslovični, impulzivni i racionalni. Obožavate senzacionalnost, kao i sve vrste osjetilnog uživanja. Volite se kockati sa životom.

4. VAŠA JEDINSTVENA PRIRODA

Vi zračite snažnom željom za slobodom i svim stvarima koje su na bilo koji način s njome povezane. Volite putovanja, avanture te susrete i upoznavanje s novim, nepoznatim ljudima.
Zapravo, osoba ste koja avanturu ne traži – vi je jednostavno stvarate. A gdje su putovanja, tu ste i vi. Volite putovati posvuda: unutar svoje vlastite zemlje, susjednim zemljama, ili prekooceanskim zemljama. Putovanja proširuju vašu viziju.
Izrazito ste radoznali pa tijekom cijelog svog života čeznete za iskustvom – uvijek ste u potrazi za nečim što u sebi sadrži aspekt tajanstvenog, posebnog, nesvakidašnjeg... Zanimate se za sve i za svakoga. Vječito ste u pokretu, puni života i optimizma. Duboko vjerujete u “postojanje sreće koja se mora pronaći i otkriti”, pa je neprestano tražite na sve moguće načine.
U mladosti, odrasle vas osobe smatraju “divljim” djetetom. Često vas znaju proglasiti izvorom brige i zabrinutosti za vašu obitelj. Pripazite kako vas nitko ne bi primorao na brzopleti odabir karijere – vama je potrebno nešto više vremena da sazrijete. Drugim riječima, vi ste motor s nešto kasnijim paljenjem. No, jednom, kada “vaš motor započne s radom”, ne stajete s aktivnostima do samoga kraja.
Osoba ste koja treba dobro iskusiti život prije nego što spozna pravu želju svoga srca.
Nailazite na brojne promjene u radu i životnim uvjetima.
Skloni ste sportskim aktivnostima, obožavate putovanja i razna životna zadovoljstva.
Često mijenjate mjesto stanovanja i mjesto zaposlenja što vam zna uzrokovati razne probleme. Ipak, s vremenom bivate naviknuti na takve teškoće i dragovoljno prihvaćate promjene koje postaju nerazdvojiv dio vašeg životnog stila.

5. VAŠE ZAPOSTAVLJENE ODLIKE

U prošlom ste životu zanemarili sljedeće osobine: praktičnost, organiziranost, marljivost, te posvećenost detaljima nekog posla. Razvijanje i rad na ovim osobinama igrat će vrlo važnu ulogu u vašem sadašnjem životu.
Skloni ste tražiti lakše načine i sredstva kako bi izbjegli napore koje zahtjeva određeni posao. No, vaš će razvoj biti ograničen sve do onog trenutka dok se u cijelosti ne predate nekom poslu, obavljajući ga marljivo, savjesno i strpljivo.

Također, izbjegavali ste i dužnost i odgovornost. Iz toga razloga, razvijanje osjećaja odgovornosti od velike je važnosti u vašem sadašnjem životu.
Htjeli vi to ili ne, na sebe ćete morati preuzimati veliku količinu odgovornosti; bit ćete stavljeni u situacije u kojima ćete neprestano morati voditi brigu o drugima. Pri tome je potpuno nevažno mogu li oni voditi brigu o sebi, ili su za to posve nesposobni – ono što morate prihvatiti odnosi se na sam čin pružanja pomoći. Mnogi će ovisiti o vašoj pomoći – vaša obitelj, rođaci, prijatelji, suradnici, susjedi, itd. – a svi oni bit će težak teret na vašim plećima. Dakle, vi morate naučiti, na svom vlastitom primjeru, što to zapravo znači preuzeti odgovornost na sebe i kako se s njome nositi.

Postoji još jedna odlika koju ste zanemarili u prošlom životu. Ona se odnosi na praktičnu stranu života koja u sebe uključuje potrebu za zarađivanjem i korištenjem novca. U vašem sadašnjem životu vaš stav prema novcu igrat će vrlo veliku ulogu. S jedne strane vi morate naučiti kako koristiti novac, a s druge shvatiti njegov značaj. Ovu lekciju morate usvojiti u cijelosti kako vam pogrešno razumijevanje novca, ili njegova zlouporaba, ne bi stvaralo nepotrebne životne probleme. Često se događa da pogrešno vrednovanje novca, ili onoga što novac uistinu znači, izrazito loše utječe na stupanj vaše materijalne neovisnosti.
U ovom životu morate naučiti kako se nositi s vlastitim materijalnim stvarima, te kako donositi razborite i praktične odluke. Sve dok to ne naučite, osjećat ćete se sputani u pronalaženju načina, kao i onih važnih smjernica koje bi vam mogle otvoriti put do potpunijeg zadovoljstva.

6. VAŠ PUT DO RAZVOJA

Vi trebate imati fleksibilan i prilagodljiv pristup. Brzo donosite rješenja, i lukavi ste poput lisice. Rječitošću se možete izvući i iz najtežih situacija, ali vaš prioritet je često pobijediti u natjecanju, a ne biti istinski u pravu. Poradite na tome.
Izvucite snagu iz sebe; budite spremniji podijeliti svoje nevolje sa svojom obitelji i prijateljima. Vi možete biti usamljeni kada naiđete na probleme. To vas može izolirati tijekom teških vremena. Budite otvoreniji prema savjetima drugih. To će proširiti vaš uvid u problem, i dati vam novo znanje i informacije na kojima ćete temeljiti svoj pristup. Snaga, kreativnost i hrabrost su oružje s kojima ćete dobiti rat.

7. VAŠE KLJUČNE GODINE

Vaše ključne godine su: 1., 10., 19., 28., 37., 46., 55., 64., 73. i 82. godina života.

Copyright © 2013 Nikola Đurđević. Sva prava pridržana.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U RUJNU...

RUJAN...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  HVALA VAM ,PUNO MI ZNAČI VAŠA PODRŠKA.... VELIKA PUSA .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ POZDRAV

  09.09.2023. 14:15h
 • Član bglavacbglavac

  Popravljeno. Lp

  09.09.2023. 08:30h
 • Član vanessavanessa

  Irida...molim ..ne ljuti se ..popravi ...Hvala pusa♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥Pozdrav Chatu

  08.09.2023. 17:24h
 • Član iridairida

  Sretan početak nove školske godine djeci, učiteljima i roditeljima!

  04.09.2023. 12:09h
 • Član iridairida

  Edine, kasno je za kavu, ali je lijepo da si svratio...

  30.08.2023. 23:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♪♫♫♪♥☕ ☕❤️♥

  30.08.2023. 21:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  30.08.2023. 20:08h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info