Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član idudani

Upisao:

idudani

OBJAVLJENO:

PROČITANO

423

PUTA

Mjesečni horoskop za srpanj 2024

Mjesečni horoskop za srpanj 2024
Ovog mjeseca zvijezde se slažu kako bi iznjedrile tapiseriju energija koje će na jedinstven način dodirnuti svaki horoskopski znak. Bilo da ste vatreni Ovan, prizemni Bik ili sanjive Ribe, kozmičke struje srpnja spremaju nešto posebno za vas. Uronimo u astrološku prognozu i otkrijmo što zvijezde kažu o ljubavi, karijeri, osobnom razvoju i još mnogo toga.

Ovog mjeseca zvijezde se slažu kako bi iznjedrile tapiseriju energija koje će na jedinstven način dodirnuti svaki horoskopski znak. Bilo da ste vatreni Ovan, prizemni Bik ili sanjive Ribe, kozmičke struje srpnja spremaju nešto posebno za vas. Uronimo u astrološku prognozu i otkrijmo što zvijezde kažu o ljubavi, karijeri, osobnom razvoju i još mnogo toga.

Ovan
Ovan, srpanj 2024. snažan je mjesec za osobni rast i nove početke. S Marsom u vašem znaku očekujte val energije i odlučnosti. Ovo je vrijeme za ostvarivanje ambicija koje su bile na čekanju. U svojoj karijeri preuzmite vodstvo i pokažite svoje inovativne ideje. Financijski, oprezno hodajte; izbjegavajte impulzivna ulaganja. U romantičnim vezama može doći do pojačane strasti i povremenih trvenja. Otvorena komunikacija ključna je za upravljanje ovom dinamikom. Samci bi mogli biti privučeni nekim tko odgovara njihovom intenzitetu. Što se tiče zdravlja, održavajte ravnotežu između posla i opuštanja kako biste izbjegli izgaranje. Bavite se fizičkim aktivnostima kako biste pozitivno usmjerili svoju energiju. Pun Mjesec 23. srpnja osvjetljava vašu kuću prijateljstva, potencijalno donoseći ponovno povezivanje sa starim prijateljima ili važnu priliku za umrežavanje. Vjerujte svojim instinktima i prihvatite promjene koje vam dolaze. Ovaj vas mjesec potiče da poduzmete hrabre korake prema svojim ciljevima, a istovremeno vodite računa o očuvanju unutarnjeg mira i zdravlja.

Bik
Bik, srpanj 2024. donosi mjesec introspekcije i postojanog napretka. S Venerom, vašim vladajućim planetom, u povoljnom položaju, usredotočite se na njegovanje odnosa i kreativne projekte. U vašem profesionalnom životu, strpljenje i upornost će se isplatiti. Izbjegavajte ishitrene odluke; temeljitost je vaš saveznik. Financijski, ovo je dobro vrijeme da preispitate svoj budžet i razmislite o dugoročnim ulaganjima. U ljubavnom životu veze se produbljuju. Ako ste slobodni, mogli biste naići na nekoga sa zajedničkim vrijednostima. Zdravlje bi trebalo biti prioritet; uspostavite rutinu koja uključuje dovoljno odmora i brige o sebi. Dok Merkur sredinom mjeseca ulazi u vaš komunikacijski sektor, naći ćete svoj glas u važnim raspravama. Ovo je izvrsno vrijeme za pregovore ili pisanje projekata. Mladi Mjesec 8. srpnja u vašem znaku naglašava osobni razvoj—postavite namjere za budući rast. Društveno, oslonite se na svoju mrežu podrške; prijatelji i obitelj daju snagu. Prihvatite sporu i stabilnu energiju ovog mjeseca, fokusirajući se na izgradnju čvrstih temelja za nadolazeće pothvate.

Blizanci 
Blizanci, srpanj 2024. za vas je mjesec dinamične energije i potencijalnog rasta. S Merkurom, vašim vladajućim planetom, retrogradnim početkom mjeseca, očekujte neka kašnjenja u komunikaciji i planovima putovanja. Strpljenje je ključno. Kako mjesec odmiče, Mladi Mjesec u Raku 8. naglašava vaš financijski sektor, potičući vas da pregledate i poboljšate svoj proračun i investicijske strategije. Sredinom mjeseca, Venera u Lavu donosi provalu kreativnosti i strasti u vaš osobni život. Izvrsno je vrijeme za istraživanje novih hobija ili ponovno pokretanje romantike. Profesionalni poslovi zahtijevaju vašu pažnju tijekom Punog Mjeseca u Vodenjaku 23., nudeći priliku da pokažete svoje vještine i naporan rad. Umrežavanje je ključno, stoga sudjelujte u društvenim okupljanjima. Što se tiče zdravlja, uravnotežite posao i opuštanje kako biste izbjegli izgaranje. Do kraja mjeseca, kada Merkur bude direktan, problemi u komunikaciji će se riješiti, a vi ćete osjetiti obnovljeni osjećaj jasnoće i svrhe. Iskoristite ovo vrijeme da postavite jasne ciljeve za naredne mjesece.

 Rak 
Rak, srpanj 2024. donosi razdoblje introspekcije i transformacije. Sa Suncem u vašem znaku, vrijeme je da zablistate i usredotočite se na osobni razvoj. Mladi Mjesec u Raku 8. je posebno značajan, nudi priliku za postavljanje novih namjera i početak iznova. Ovo je snažno vrijeme za samorefleksiju i planiranje budućnosti. Venera u Lavu poboljšava vaše financije, sugerirajući potencijal za povećanje prihoda kroz kreativnost ili sporednu gužvu. Sredinom mjeseca, međutim, retrogradni Merkurov može utjecati na komunikaciju, stoga budite oprezni u pregovorima i svakako lektorirajte dokumente. Pun Mjesec u Vodenjaku 23. naglašava vaše zajedničke resurse i partnerstva. Dobar je trenutak za razjašnjavanje svih nesporazuma i jačanje veza. Zdravlje bi trebalo biti prioritet, stoga razmislite o wellness rutini koja podržava i mentalno i fizičko blagostanje. Do kraja mjeseca pronaći ćete ravnotežu između brige o sebi i obaveza, otvarajući put skladnijem kolovozu.

Lav
Lave, srpanj 2024. za vas je živahan i transformativan mjesec. Utjecaj Venere u vaš znak donosi šarm i magnetizam kojem je teško odoljeti, što ga čini izvrsnim vremenom za društvene aktivnosti i romantične bavljenja. Mladi Mjesec u Raku 8. potiče vas da obnovite svoj unutarnji svijet, možda kroz meditaciju ili povlačenje. Ovo razdoblje je savršeno za zacjeljivanje starih rana i pripremu za nove početke koji su pred vama. Otprilike sredinom mjeseca, retrogradni Merkur mogao bi uzrokovati poremećaje u komunikaciji ili planovima putovanja, pa budite spremni na kašnjenja i nesporazume. Strpljenje i ponovna provjera pojedinosti uštedjet će stres. Pun Mjesec u Vodenjaku na 23. osvjetljava vaš sektor partnerstva, čineći ga snažnim vremenom za rješavanje sukoba i jačanje obveza. Što se tiče karijere, vaše kreativne ideje mogle bi dovesti do napretka i priznanja. Što se tiče zdravlja, održavajte uravnotežen način života kako biste održali visoku razinu energije. Do kraja mjeseca, kada Merkur bude direktan, jasnoća i učinkovita komunikacija bit će vaši saveznici, utirući put uspješnom i radosnom kolovozu.

 Djevica 
Srpanj 2024. donosi val transformacije za Djevicu, potičući vas da prihvatite promjene raširenih ruku. Mjesec počinje s fokusom na osobni razvoj, jer Jupiter u vašem sektoru zajednice poziva na umrežavanje i društvene angažmane. Sredinom mjeseca, Mars u vašoj romantičnoj zoni potiče strast i kreativnost. Ove energije čine ovo savršenim vremenom za Djevice da se preispitaju hobije, započnu nove projekte i njeguju odnose. Financijski, retrogradna Venera u vašem poslovnom sektoru poziva na oprez; izbjegavajte velika ulaganja i pažljivo pregledajte svoj proračun. Što se tiče zdravlja, prakticirajte tehnike za ublažavanje stresa kao što su meditacija i tjelovježba. Budući da pun Mjesec u Jarcu osvjetljava vašu komunikacijsku kuću 21., očekujte otkrića i važne razgovore. Ovo je idealno vrijeme da artikulirate svoje misli i razbistrite prostor s voljenim osobama. Na kraju mjeseca Sunce ulazi u vaš podsvjesni sektor, nadahnjujući introspekciju i unutarnji mir. Održavajte uravnotežen način života i pazite na svoje emocionalno blagostanje. Ovaj vam mjesec daje snagu da iskoristite prilike i rastete iz iskustava, čineći srpanj plodnim razdobljem osobne evolucije i ispunjavajućih veza.

 Vaga 
Srpanj 2024. je mjesec partnerstva i suradnje za Vagu. Prisutnost Jupitera u vašem sektoru karijere osigurava profesionalni rast, stoga budite otvoreni za nove prilike. Početkom mjeseca, Merkur u vašoj financijskoj kući potiče pametno donošenje odluka; iskoristite to za dugoročne dobitke. Emocionalno, retrogradna Venera u vašoj obiteljskoj zoni može potaknuti probleme iz prošlosti, potičući vas da popravite i ojačate veze. S Marsom koji daje energiju vašem području svakodnevne rutine, iskoristite prilike za povećanje produktivnosti i pojednostavljenje zadataka. Zdravlje bi trebalo biti prioritet; uključite uravnotežene obroke i redovitu tjelesnu aktivnost u svoj režim. Sredinom mjeseca, mladi Mjesec u Raku ističe vaš krug prijateljstva, čineći ga najboljim vremenom za umrežavanje i druženje. Uključite se u nove krugove kako biste proširili svoje horizonte i stekli nove perspektive. Pun Mjesec u Jarcu 21. osvjetljava vaš dom i obiteljski život, unoseći jasnoću u neriješena pitanja. Bavite se kućnim poslovima s pažnjom i suosjećanjem. Kako mjesec završava, Merkurov pomak u vaš komunikacijski sektor povećava jasnoću i izražaj. Srpanj Vagama pruža alate i prilike za stvaranje jačih veza i postizanje ravnoteže u osobnim i profesionalnim sferama.

Škorpion 
U srpnju 2024. Škorpionu se savjetuje da se usredotoči na samousavršavanje i osobni razvoj. Mjesec počinje s Marsom koji daje energiju vašem sektoru osobnog bogatstva, potičući vas da osmislite strategiju i maksimizirate svoj financijski potencijal. Budite marljivi u upravljanju svojim resursima i potražite profesionalni savjet ako je potrebno. Retrogradna Venera u vašem području komunikacije može izazvati nesporazume, pa se oslonite na strpljenje i jasnoću u svim interakcijama. Mladi Mjesec u Raku sredinom mjeseca nadahnjuje vas da istražite obrazovne aktivnosti ili planirate putovanja, šireći svoje mentalne i duhovne horizonte. Uključite se u aktivnosti koje podižu vaše znanje i razumijevanje. Što se tiče posla, Jupiter u vašem sektoru zajedničkih resursa promiče suradnju i partnerske pothvate; dajte prednost timskom radu za najbolje rezultate. Što se tiče zdravlja, ravnoteža je ključna. Uključite tehnike opuštanja i redovitu tjelovježbu u svoju rutinu kako biste održali razinu energije. Pun Mjesec u Jarcu 21. stavlja u središte pozornosti vašu karijeru i sliku u javnosti, signalizirajući vrijeme za priznanje i postignuća. Dok Sunce prelazi u vaš društveni sektor na kraju mjeseca, uživajte u društvenim aktivnostima i uključenosti u zajednicu. Srpanjske energije podržavaju Škorpione u postizanju rasta kroz pažljivo planiranje i značajne veze.

 Strijelac 
Srpanj 2024. donosi dinamično razdoblje za Strijelce. Poravnanje planeta ukazuje na značajan porast energije i entuzijazma. S Marsom u vašem znaku, osjećat ćete snažan poriv za novim pothvatima, posebno u svom profesionalnom životu. Umrežavanje će biti ključno; posjećujte društvena događanja i iskoristite svaku priliku da proširite svoj krug. Ipak, pripazite na retrogradni Merkur od 7. do 23., što bi moglo uzrokovati nesporazume u komunikaciji. Bitno je još jednom provjeriti sve detalje u ugovorima i sporazumima. Na osobnoj razini, Venera nadahnjuje romantično prepuštanje, ali držite svoju spontanost u ravnoteži kako biste izbjegli preopterećenje vašeg partnera. Financijski je povoljno vrijeme za preispitivanje ulaganja i postavljanje dugoročnih ciljeva. Što se tiče zdravlja, razmislite o usvajanju uravnotežene prehrane i redovite tjelovježbe kako biste podržali svoje visoke razine energije. Meditacija ili druge prakse za oslobađanje od stresa bit će korisne. Prihvatite prilike i ostanite prizemljeni kako biste maksimalno iskoristili ovaj užurbani mjesec.

Jarac
Jarac, srpanj 2024. naglašava rast i transformaciju. Profesionalno, to je mjesec nagrađujućeg razvoja jer Saturn, vaš vladajući planet, formira pozitivan aspekt s Plutonom. Očekujte priznanje za svoj trud i moguće unapređenje ili vođenje projekta. Međutim, retrogradni Merkur od 7. do 23. mogao bi donijeti izazove u komunikaciji i putovanjima; pažljivo planirajte i predvidite kašnjenja. Usredotočite se na suradnju i timski rad kako biste glatko rješavali sukobe. Financijski, ovaj mjesec ukazuje na oprezan pristup; izbjegavajte impulzivnu potrošnju i pažljivo pregledajte proračune. U osobnim odnosima Venera pojačava sklad i duboke veze; dobro je vrijeme za rješavanje problema iz prošlosti i jačanje veza. Što se tiče zdravlja, usredotočite se na upravljanje stresom; prepustite se aktivnostima koje hrane vaš um i tijelo, poput joge ili šetnje prirodom. Obratite pozornost na svoju prehranu kako biste održali razinu energije. Prihvatite transformativne energije srpnja i upotrijebite svoje strateško umijeće za postizanje trajnog uspjeha i sreće.

Vodenjak 
Vodenjak, srpanj 2024. mjesec je istraživanja i inovacija. Uran, vaš vladajući planet, pokreće val kreativnosti i naprednih ideja u vašem profesionalnom životu. Očekujte pomake i budite spremni prihvatiti nekonvencionalne metode. Suradnja s istomišljenicima bit će osobito korisna. Međutim, s retrogradnim Merkurom od 7. do 23., budite oprezni s komunikacijom i tehnologijom; još jednom provjerite e-poštu i podatke kako biste izbjegli nesporazume i pogreške. Financijski, budite oprezni s ulaganjima i izbjegavajte rizike do kraja mjeseca. U vašem osobnom životu, Venera promovira sklad i privržene veze. Iskoristite ovaj utjecaj da produbite svoje veze i riješite sve dugotrajne probleme. Što se tiče zdravlja, planetarna usklađenost sugerira fokusiranje na mentalno blagostanje; vježbajte meditaciju ili tehnike svjesnosti kako biste ostali uravnoteženi. Prihvatite svoju jedinstvenost i intelektualnu snagu kako biste uspješno prošli kroz srpanj, pretvarajući izazove u prilike.

Ribe
Ribe, srpanj 2024. potiče introspekciju i emocionalni rast. Neptun, vaš vladajući planet, nadahnjuje duhovno buđenje i pojačanu intuiciju. Iskoristite ovaj mjesec da se ponovno povežete sa svojim unutarnjim ja kroz meditaciju ili kreativne izlaze. Profesionalno, to je razdoblje stalnog napretka; Saturnov utjecaj pogoduje discipliniranom radu i strateškom planiranju. Međutim, imajte na umu retrogradni Merkur od 7. do 23.; još jednom provjerite detalje i izbjegavajte donošenje velikih odluka tijekom tog vremena. Financijski, zadržite konzervativan pristup i usredotočite se na štednju, a ne na potrošnju. Na osobnom planu, Venera donosi toplinu i suosjećanje u vaše odnose; koristite ovu energiju za rješavanje sukoba i jačanje veza s voljenima. Što se tiče zdravlja, dajte prednost odmoru i mentalnom opuštanju kako biste prebrodili potencijalni stres. Bavljenje umjetničkim aktivnostima pružit će vam radost i mir. Prigrlite kozmičke energije za osobnu transformaciju i pronađite ravnotežu u svim aspektima svog života ovog srpnja.

Izvor: Gosta

astrotarot.eu

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU...

SRPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, jedan podatak o posjećenosti naše stranice., sa 21.07.2024.g. posjetilo je magicus 61.065.690 čitatelja. JUčer je bilo 22.352 pregleda. Lijepo zar ne?

  21.07.2024. 06:54h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, kako proživljavate ovu vručinu? Želim vam svako dobro. Lp

  13.07.2024. 06:32h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Mjesečni horoskop za lipanj / jun 2024