Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Larisa

Upisao:

Larisa

OBJAVLJENO:

PROČITANO

463

PUTA

OD 14.01.2018.

Razbijanje začaranog kruga mržnje prema sebi

Razbijanje začaranog kruga mržnje prema sebi
Jedini način razbijanja začaranog kruga koji održava mržnju prema samome sebi jest prepoznati varalicu u sebi

Razbijanje začaranog kruga mržnje prema samome sebi

Jedini način razbijanja začaranog kruga koji odražava mržnju prema samome sebi jest prepoznati varalicu u sebi i prestati preuredjivati sebe kako biste ugodili drugima. Počnite se promatrati da biste utvrdili koliko ste postali varalica, kako manipulirate, izdajete i odbacujete sebe u skladu s onim što mislite da drugi od vas očekuju; i kako stoga gubite vezu sa samim sobom. Kladim se da je slično onome što ste radili od djetinjstva.

Da biste pronašli svoj začarani krug mržnje prema samome sebi, zapitajte se :

Kako poslujem i činim ono što mislim da nadredjeni žele?

Kako time odbacujem samoga sebe?

Koju vrstu mržnje naspram samome sebi navaljujem na sebe radeći to?

Odbacujem li sebe prije nego što bi to mogao netko drugi?

U kojim situacijama se manje svidjam sebi i odbacujem se ( na pr.gubeći u natjecanju)?

Što činim samome sebi kada gubim?

Napravite popis. Na jednu stranu ispišite stvari koje sebi zamjerate. Na drugi, napišite što u svezi s tim osjećate prema sebi. Takvom vrstom samoispitivanja možete osvijestiti svoja samooptuživanja i negativne osjećaje prema sebi. To je već veliki dio borbe. Kada ste ih pronašli, imate ključ za ulazak dublje u srce problema. Slijedeći korak je dopustiti sebi te osjećaje. Iskoristit ću aurino polje da bih opisala zašto i kako to funkcionira.

Kako negativne emocije prema samome sebi utječu na drugu razinu polja

Emocionalni odnos prema sebi nalazimo na drugoj razini aurinog polja. Ona nosi naše pozitivne i negativne osjećaje prema sebi.Negativni osjećaji prema sebi izazivaju mnoge probleme. Energija i svijest udružene s negativnim osjećajima na drugoj razini po prirodi su suprotni životu. Da bi stvari bile gore, zadržavamo tu energiju-svijest na mjestu ne dopuštajući našim negativnim emocijama da teku. To snižava vibracijsku frekvenciju na razinu nižu od one koja podržava život i zdravlje, izazivajući zastoj na drugoj razini. Zastoj tada utječe na prvu razinu polja blokirajući protok životne energije u fizičko tijelo.

Mi te emocije držimo u stanju mirovanja prebacujući nešto od njihove energije-svijesti na mentalnu razinu kako bi se rasplinula. Tu se negativna energija-svijest izražava kao osudjivanje samoga sebe. Ono tada još više potiskuje osjećaje.

Dopustite mi da to još jednom objasnim govoreći jednostavno o prijenosu energije-svijesti. Mi negativnu energiju koja bi se normalno izrazila u obliku negativnih osjećaja prebacujemo na treću razinu polja gdje se pretvara u osudjivanje samoga sebe, a to opet još više potiskuje negativne emocije druge razine.Ta negativna povratna sprega sabija drugu razinu polja, snizujući njegovu frekvenciju ispod one koja je zdrava za život. To onda u osobi izaziva emotivnu depresiju.

Aurino polje takve osobe izgleda veoma usko na drugoj razini. Normalno sjajno obojeni energetski oblaci koji bi trebali teći dužinom linija odredjenih prvom razinom, tamni su i prljavi.Neki ljudi koji imaju sjajnu drugu razinu uopće ne moraju razumjeti tu situaciju i mogu se veoma negativno osjećati u blizini nekoga sličnog. Drugi će biti potaknuti da mu pomognu izaći iz svoje situacije.

Drugu razinu polja je relativno lagano očistiti. Tehnički, to je stvar prijenosa energije-svijesti natrag dolje na drugu razinu i njezinog pokretanja punjenjem. Pokrenuta energija donijet će emocionalno iskustvo koje će osobu dovesti u dublje u sebe, do korijena problema i konačno do svoje biti i srži. Iscijelitelj  to može učiniti radeći na čišćenju druge razine polja i ohrabrujući pacijenta na izražavanje osjećaja.

Kada jednom spoznate taj proces, možete raditi i sami. Najprije postajete svjesni svojih samoosudjivanja i shvatite da ona prekrivaju bol.No razumijevanje nije dovoljno. Morate se spustiti i osjećati. Spustite svoju energiju-svijest natrag na drugu razinu kako biste osjećali.Osjećaji su prijeko potrebni, jer vraćaju energetski protok na drugu razinu polja koja je ustajala. Protok energije tada čisti zastoj i ponovo puni polje na zdrav način.

Vježbajte promjenu optužaba koje dolaze s treće razine polja poput:

„Nisam vrijedan zato što…“ ili „Trebao sam učiniti…“, u osjećaje druge razine poput: „Boli me“ iuli čak „Mrzim sebe“. Neka osjećaji teku, ma kakvi bili. To stvarno funkcionira.Ustajali oblaci na drugoj razini aurinog polja smjesta se počnu kretati i čistiti. Čišćenjem i kretanjem drugo polje se puni. Uskoro se pretvara u „Volim se“, „Žao mi je što tako postupam sa sobom“ i td.Izražavanje osjećaja vraća polje u prirodno stanje protoka sjajnih boja energije-svijesti ljubavi prema samome sebi.

….(primjer Jeffrey)

Upravo takvim procesom emocionalnog izražavanja učimo koliko smo, optužujući se, ustvari okrutno postupali prema našem unutarnjem djetetu. Nismo mu dopuštali da zadrži slobodu emocionalnog izražavanja prema sebi koja u nama treba živjeti na zdrav način. I budući da smo to činili sebi, činili smo to i drugima. Kada prestanemo to činiti sebi, prestanemo i drugima. Kad prihvatimo vlastita ograničenja, potrebe unutarnjega djeteta i njegove nesavršenosti, prihvatit ćemo to i kod drugih.

Prihvaćanjem sebe onakvima kakvi jesmo i upoznavanjem unutarnjeg djeteta, vidjet ćemo da dolazimo do zaključka kako unutarnje dijete treba odrasti. Postoje dijelovi djeteta koji moraju odrasti, no prije toga treba osloboditi duh unutarnjeg djeteta. Ustvari, on treba potpuno živjeti u nama.Naše unutarnje dijete predstavlja vrata naše bitnosti. Ako više vremena budete provodili s vašim unutarnjim djetetom, otkrit ćete tko je vaše pravo ja. Ono se sastoji od mnogo dijelova svih životnih iskustava koje ste stekli.

Upoznavanje sa vašim unutarnjim djetetom

Dobar način za upoznavanjem vašeg unutarnjeg djeteta je igra. Ispada da je igra takodjer odličan način za otkrivanje vaših potreba, posebno onih koje ste ostavili u djetinjstvu. Igra će ih odmah izvući na površinu. Kad se jednom aktiviraju, neke od njih će sazrijeti u vaše prave potrebe odrasle osobe. Igra je takodjer odličan način da se otkrije kako su vaše potrebe u redu i da je ono što vi jeste vrijedno i jedinstveno. Igra je odličan način za izraavanje pozitivnih osjećaja prema sebi. Puni drugu razinu aurinog polja i čini je protočnom.

Predlažem da svakoga dana pronadjete malo vremena, jedan sat možda, kako biste jednostavno radili ono što želite raditi, a niste radili ništa što ne želite raditi. Planirajte si to vrijeme kao da se radi o poslovnom sastanku. Ispunjavajte si želje bez obzira na to koliko malen bio dio vas koji to želi. Npr. Nosite odjeću koju želite, bez obzira koliko to moglo izgledati čudno. Jedite što želite, idite gdje želite, slušajte glazbu koju želite. Ako vam se to ne svidja, odmah prestanite, ali samo zato što se ne zabavljate, a ne zato što vam neki glas govori da ne postupate ispravno. Vidite koliko brzo možete promijeniti ono što radite, u skladu sa onim što u tom trenutku želite raditi. Opustite se i uživajte. Zapamtite, to ste činili u djetinjstvu. Bit ćete iznenadjeni rezultatima.

Kada se naviknete na vaše redovno vrijeme za igru primjetit ćete da postoji veza izmedju potreba unutarnjeg djeteta i odrasle osobe. Dječja igra uvijek je odražavala duboke teološke težnje ljudskog bića. Sazrijevanjem psihe, te se težnje izražavaju na način zrele odrasle osobe. Aktivnosti koje započinju dječjom stvarnošću mogu sazrijeti u aktivnosti odraslih. Ili mogu pak ostati iste. Dopustite im da budu onakve kakve jesu. Ne postavljajte zahtijeve svojoj igri.

…(igra sa kćeri- primjer)

Igra pokreće i oslobadja dječju maštu. Mašta zrele psihe postaje stvaralačka vizualizacija.

…primjer- medvjedić Buddha Bear

Prigodom nedavnog kanaliziranja, Heyoan je napomenuo da, kad jednom damo prostora našem dječjem ja da se očituje, moramo mu takodjer dati prostora da sazrije i bude integrirano u naše cjelovito biće.

Vježbe razvijanja ljubavi prema samome sebi

Dobro je takodjer vježbati izravnu ljubav prema sebi. Evo nekoliko odličnih vježba koje će nas naučiti voljeti samoga sebe. Ako imate poteškoća sa izazivanjem osjećaja ljubavi u prvoj vježbi, mogla bi druga pomoći. Isprobajte sve i odaberite onu koja vam se svidja.

Svaki dan provedite nešto vremena aktivno se voleći. Možete to učiniti tako što ćete odvojiti petnaest minuta svakog jutra i večeri. Druga mogućnost je da za to odvojite jednu minutu svakoga sata!

Te vježbe ne moraju biti tako laganima kako se čine. Čim se usredotočimo na sebe, obično počnemo analizirati, napadati, zahtijevati, osudjivati i na sebi iskaljivati sve moguće vrste ružnog unutarnjeg ponašanja. To nije ljubav prema samome sebi. Ako vidite da ste negativni, nježno to prestanite biti i vratite se pozitivnosti. Voljeti sebe nije sebično. Razmišljajte o sebi kao o šalici koja se može napuniti. Kada se šalica napuni, ljubav se izlije na ljude oko vas.

Morate voljeti sebe da biste ljubav pružili drugima. Zapamtite da sve negativne stvari koje radite sebi, radite i drugima, možda nesvjesno, a sve dobre stvari koje radite sebi, takodjer radite i drugima.

Punjenje tijela i samoga sebe ljubavlju:

Možda ćete ispočetka željeti započeti samo s jednim dijelom tijela, jer je tako lakše. Odaberite dio tijela kojem je potrebna pomoć ili koji vam se ne svidja, koji ste odbacili ili kojega se stidite. Jednostavno se usredotočite na taj dio vašeg tijela i u njega usmjerite ljubav. Ispunite ga energijom, ljubazno mu govorite. Ako vas neki dio tijela boli, pružite mu još više ljubavi. Umjesto da od njega pokušate pobjeći ( što svi radimo kad nas boli) , udjite sa svojom svijesti u taj dio tijela. Zauzmite ga svjesnošću i ljubavlju.

Dasa učinite isto sa čitavom svojom osobom. Jednostavno se usredotočite na sebe i usmjerite ljubav prema sebi jednako kao prema svojima voljenima. Ako volite boje, najprije uzmite zelenu, zatim ružičastu, pa zlatnu i bijelu. Tim bojama ispunite cijelo tijelo.

Poticanje osjećaja ljubavi nečim što će vam olakšati:

Usredotočite se na stvar ili osobu, kao što je ruža, životinja ili dijete, koju vam je najlakše voljeti. Dovedite se u stanje ljubavi prema njoj i pružite joj svoju ljubav. Na primjer, ako se radi o ruži, gledajte je i divite se njenoj ljepoti. Osjećajte njezinu strukturu. Uživajte u njezinom mirisu. Osjećajte svoju povezanost s njom. Osjećajte koliko je volite i uživajte u njoj.

Kada ste u sebi potaknuli snažne osjećaje ljubavi, prenesite ih na sebe. Učinite isto sa sobom kao što ste činili sa ružom. Nemojte se koristiti zrcalom. Poštujte svoje tijelo.Promatrajte najdraži dio tijela, zatim sve ostale. Dodirujte ih. Osjećajte njegovu strkturu. Osjećajte da se nalazite u njemu.Nježno ga milujte.Mirišite različite dijelove tijela. Osjetite koliko vam je zadovoljstva donijelo vaše tijelo. Volite svoje tijelo. Ljubazno mu govorite. Svakodnevno to vježbajte dok ne postane lako. Postat će lako.

Slijedeća vježba je nešto malo teža, ali veoma učinkovita. Raditwe je postupno i postat ćete majstor umjetnosti u voljenju samoga sebe. Počnite kratko i produžite vrijeme na dest minuta.

Voljeti osobu u zrcalu:

Sjednite ispred zrcala, gledajte se u oči i volite se. Nemojte si kroz to vrijeme dopustiti da osudjujete ili vrijedjate samoga sebe. Kao što vjerojatno znate, većina ljudi se pogleda u zrcalo i odmah vide sve što misle da je pogrešno i osudjuju se. Ako se uhvatite u tome, odmah samooptuživanje promijenite u misli o sebi pune ljubavi. I ponovo, govorite sebi lijepe stvari. Pogledajte si duboko u oči i u njima promatrajte duh, čežnju, ljubav i životnu borbu.Primjetite koliko su vaše oči lijepe. Uočite pozitivne aspekte svoje kose i crta lica. Gledajte kako odražavaju vaš duh. Potražite u njima dijete.Gledajte njegovu radost, čudjenje, ljubav. Sada potražite sve druge aspekte te osobe. Gledajte šta ta osoba voli raditi. Vidite kako je ta omiljena zabava sudjelovala u oblikovanju osobe koja ste danas. Pronadjite znanje koje čuvate. Radi čega je ova osoba došla na Zemlju? Koja je duboka čežnja ove osobe? Kako ćete joj pomoći da ostvari svoju čežnju? Volite tu osobu i sve ono što jeste.

Kada uspijete u ovoj vježbi spremni ste preći na četvrtu.

Voljeti osobu i tijelo u zrcalu

Stanite cijelom visinom goli ispred ogledala. Volite i prihvatite svaki dio sebe i svojega tijela. Usredotočite se na svaki dio tijela kao i ranije. Stopite s njim svoju svijest. Ili zamislite sebe sićušnog kako ulzi u taj dio tijela i jednostavno budite tamo. Milujte dio tijela na koji ste se usredotočili i koji promatrate. Volite ga. Volite osobu u tom dijelu tijela. Kada se pojave vaša negativna samooptuživanja izgovorite ih glasno i osjetite svoj emocionalni odgovor na njih. Upravo to činite sebi svaki put kada se osudjujete.

Sada negativnu osudu zamijenite pozitivnom izjavom o tom području vašeg tijela. Zatim ga ispunite jednostavnom toplom ljubavlju. Na taj način prijedjite cijelo tijelo. Najprije dopustite da negativnosti budu glasno izgovorene tako da možete biti potpuno svjesni njih i osjećaja koje stvaraju. Tada ih zamijenite pozitivnim.

„Zapamtite, prvo se usredotočite na dio tijela, a potom na osobu u tom dijelu tijela. Dok to činite, pratite kako ste postupali sa svakim dijelom  svojega tijela te sa sobom u odnosu na tajk dio tijela. Jeste li bili ljubazni i puni razumijevanja? Ili ste svoje tijelo i sebe tretirali poput tiranina, zahtijevajući savršenstvo i provedbu, te zanemarujući poruke koje vam je slalo? Utvrdit ćete da postoje dijelovi tijela koje stalno odbacujete, vjerojatno mnogo puta dnevno. Izliječite taj negativni proces u sebi osvješćujući ga i dajući tim dijelovima tijela i sebi još više ljubavi. Sve negativne izjave o svojemu tijelu i sebi otkrijete zamijenite pozitivnima.

Voljeti dijelove svojega tijela koji su bolesni ili deformirani

 

Nakon što ste prešli cijelo tijelo vratite se na dijelove koji su bolesni ili defektni. Pružite im više pažnje i ljubavi prihvativši ih baš onakvima kakvi jesu, ispunjavajući ih bezuvjetnom ljubavlju i najčišćom biti vašega bića. Vratite taj dio u svoje okrilje. Ključ za pružanje ljubavi dijelu tijela za koji možda smatrate da vas je izdao leži u pronalaženju svrhe kojoj je taj dio služio. Jamčim vam da vas taj dio tijela uči lekciji ili je preuzeo neki oblik odgovornosti koji vi niste bili u stanju. Pomogao vam je da preživite. Pomogao vam je da podnesete neka životna iskustva koja bez njega ne biste mogli podnijeti. Na primjer, tumori ponekad nose energiju- svijest ispunjavanja praznine ili rupe u životu osobe. Oni ispunjavaju ljude koji se osjećaju praznima. Slabe noge pomažu ljudima da sjede kada više nisu u stanju brinuti se za sebe. Loši kralješci ledja i vrata obuzdavaju bijes jer prigušuju količinu crvene energije koja u bijesu može šiknuti uz kralježnicu. Kada problemi takve vrste bace ljude u krevet na nekoliko tjedana to je zato što trebaju mir, tišinu i odmor.

Kada ponovo prihvatite taj otudjeni dio i postanete jedno sa njim možete takodjer raditi pozitivnu vizualizaciju. Recite mu da ćete ozdraviti. Budite odredjeni. Ako imate tumor, a on je služio ispunjavanju vaše praznine, recite mu da vam više nije potreban u tu svrhu. Recite mu da se može rastočiti i integrirati sa ostatkom vašega tijela. Recite tijelu oko njega da prihvati njegovu integraciju u cjelinu. Ako imate slomljenu kost koja otežano zacijeljuje, vizualizirajte kako se spaja i normalno zarasta što je za nju najprirodnija stvar. Ako imate kroničnih problema sa kralježnicom, vizualizirajte mišiće kako se opuštaju i jačaju tako da mogu držati kosti na njihovom mjestu, te kako se čiste strahovi ili negativni osjećaji povezani sa tim tjelesnim problemom.

Osoba koju zovem Bob stalno je odbacivala svoj vrat. Imao je prilično dugačak vrati podbradak. To je trajalo godinama. Imao je nekoliko ozljeda vrata, a razvila se i hipofunkcija štitne žlijezde. Vrat je često bio ukočen što je izazivalo jaku bol, a ponekad i mentalnu zbrku. Bob je počeo raditi sa zrcalom, a kasnije i sam u krevetu prije no što je zaspao.

Kada je započeo s iscijeljivanjem svojega vrata usredotočio se na ljubav prema svim njegovim dijelovima, uključujući i podbradak. Svaku večer je odlaskom u krevet stavljao prste na vrat tamo gdje je bio oslabljen ili gdje ga je boljelo i govorio mu s ljubavlju. Energiju iz svojih prstiju usmjeravao je u vrat. Kada je otvorio energetske blokade u vratu, tamo je otkrio mnoge glasove koji su se bojali i žalili. Na drugoj razini polja nalazile su se sve one stvari koje se nije usudio reći drugima. Umjesto toga, kada bi se aktivirale njegove blokade, stalno je te stvari koje nije govorio drugima, ponavljao sebi. Na taj način je pokušavao pronaći prihvatljiv način da kaže ono što je morao reći bez zazivanja straha koji se takodjer nalazio na istom mjestu u vratu. No, to nije funkcioniralo. To je samo još pojačalo blokade u njegovom vratu.

Iz perspektive aurinog polja, on je stalno uzimao energiju s četvrte razine razine ja-ti interakcija, koja se nalazila u stvarima koje je želio reći drugima, i usmjeravao ih u drugu razinu govoreći ih sebi. Time je opterećivao drugu razinu.

Tokom procesa iscijeljivanja, Bob je morao vratiti energiju na četvrtu razinu i osloboditi je izvikivanjem onoga što sebi nije dopuštao izreći. Na taj način je oslobodio glasove koji su ostali u njegovom grlu. To je, naravno, u njega izazivalo i strah kojega se oslobodio proživjevši ga. Jedan dio straha potjecao je iz ranog djetinjstva kada nije smio „odgovarati“ roditeljima.

Ispod svega toga nalazila se njegova nesposobnost da se izjašnjava o svojim potrebama. Grlena čakra je povezana sa govorenjem istine. U Bobovom slučaju, radilo se o govorenju istine o njegovim potrebama. U djetinjstvu je shvatio da je jedini način kojim će zadovoljiti svoje potrebe uporno moljakanje. Tada bi, nakon nekog vremena, neke bile zadovoljene. Bob je shvatio da je njegova povećana štitnjača povezana sa ispunjavanjem rupe od gladi u svojemu vratu, koja se ovdje nalazila zato što je toliko dugo morao čekati da bi bio nahranjen. Poslije nekoliko mjeseci svojega iscijeljivanja, mogao je govoriti istinu o svojim potrebama, energetske blokade u vratu su se raščistile, a vrat je ojačao.

A zatim je otkrio jedan zanimljiv aspekt o kojemu nikad nije razmišljao.

U nekoliko prigoda našao se u odredjenim situacijama kada je odjednom postajao krajnje ljut na nekoga. Kada bi se njegov bijes počeo uspinjati kralježnicom, on bi ga zaustavljao stežući mišiće vrata tako snažno da bi to iskrivljavalo njegov vrat. Tada je shvati da su mu deformacije vrata služile kontroliranju bijesa. Pomogle su mu da se suzdržava od vrijedjanja ljudi. Drugim riječima, on je izabrao povrijedjivati sebe umjesto osobu na koju je bio ljut. Kad je shvatio koju mu je uslugu činio bolesni vrat, počeo ga je više cijeniti. Razvio je takodjer bolji način kontrole bijesa, primjećujući na koji način je stvarao ili upadao u situacije koje su ga izazvale zato što nije izražavao svoje potrebe i nije se brinuo o sebi. Da je u svakom slučaju ozbiljno uzimao svoje potrebe, ne bi se našao u situacijama koje su izazivale odredjeni bijes. On se uvijek pojavljivao  u situacijama gdje drugi nisu poštivali njegove potrebe. Kada je sam počeo poštivati svoje vlastite potrebe, situacije jednostavno nije bilo, odnosno, nije bilo bijesa koji se mogao isprovocirati.

Svaku večer, Bob je dodirivao svoje tijelo i govorio blokadama da se rasčiste, štitnjači da se smanji na normalnu veličinu, a vratu da ojača. Mišići na vratu su ojačali. Uskoro je mogao raditi vježbe vrata koje nije bio u stanju godinama. Kralješci su prestali iskakati. Uzimao je synthroid nekoliko mjeseci i funkcija štitnjače se normalizirala. Godinama nije ozlijedio vrat.

Dok radite vježbe sa zrcalom, pojavit će se mnogi osjećaji. Dopustite im da teku; evo kako ćete im pomoći.

...nastavit će se

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LIPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ajoooj, bilo bi bolje da sanjaš nešto lijepo, žao mi je

  01.06.2020. 14:31h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Barbara Ann Brennan – SVJETLOST SE RADJA –put ka samoiscijeljenju Pustite osjećaje da teku