Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1208

PUTA

Zlatna zora u 23h: ZABAVNA NUMEROLOGIJA - Kakva ste osoba, prema danu rođenja + KLJUč vašeg ljetnog uspjeha

Zlatna zora u 23h: ZABAVNA NUMEROLOGIJA - Kakva ste osoba, prema danu rođenja + KLJUč vašeg ljetnog uspjeha
Saznajte više o sebi i o osobama koje su vam važne. Osvijestite li energije i značenja svojih brojeva, bit ćete uspješniji u svom životu u svemu što činite, u poslu, u ljubavi, u obitelji...

Brojevi od 1-31 ocrtavaju naše karaktere, naše osobnosti i sposobnosti i tako trasiraju naše Sudbine i direktno utječu na njih...

Lako je sa osnovnih devet brojeva koje su standard u numerologiji, ali šta pričaju preostalih 22 broja iz kalendara rođenja?

Napravila sam svoje karte rođenja za svakoga i s njima ću se noćas služiti, da vam približim simboliku vašeg dana rođenja i šta to znači za vas i vaše uspjehe i neuspjehe u životu?

Prilažem moju kartu rođenja, a vi koji se već jako dugo družite sa mnom prosudite koliko mi doista odgovara, koliko me oslikava simbolika broja 13...?

Evo što o meni priča moj dan rođenja...!

Ako želite da vam ovo ljeto koje nam je tek stiglo, doista bude sretno i uspješno, zatražite KLJUČ ljetnog uspjeha. Godina 2019 je u vladavini broja 3, ali je i ovo ljeto u vladavini broja 3, pa zato broj 33 čini konstantu u svačijem ljetnom ključu za ovo ljeto, a prvi broj u tom ključu dobijemo iz zbroja vaših glavnih brojeva; sudbinskog, duhovnog i karmičkog broja.

Tako je moj Ljetni KLJUČ 433 - ovi brojevi osiguravaju dovođenje ravnoteže u moj život na svim planovima: duhovnom, emotivnom, energetskom i materijalnom. SVE ŠTO ZAPOČNEM MOŽE BITI USPJEŠNO.

Morala bih stvarno iskoristiti ovo ljeto...!!!

* * *

A sda ukratko o osnovnim brojevima, na malo drugačiji način:

* * *

Broj 1: utjecaj, odlučnost

Previše 1: nadmoćnost

Premalo 1: nedostatak samopouzdanja

* * *

Broj 2: Odnosi s okolinom, suradnja, kontakti, prijateljstva

Previše 2: Pokornost

Premalo 2: Problemi s okolinom

* * *

Broj 3: prilagodba okolini i okolnostima

Previše 3: umišljenost, nemar

Premalo 3: neprilagođenost

* * *

Broj 4: izdržljivost, metodičnost

Previše 4: organiziranost, rob navika

Premalo 4: nestabilnost

* * *

Broj 5: promjene, putovanja

Previše 5: naglost, hirovitost

Premalo 5: nesklonost promjenama

* * *

Broj 6: prijateljstva, ljubav, sklad

Previše 6: zadovoljstvo u svemu

Premalo 6: loša suradnja, izbjegavanje obveza, ljubavni i bračni problemi

* * *

Broj 7: kreativnost, plemenitost

Previše 7: zagriženost

Premalo 7: nerazumijevanje okoline

* * *

Broj 8: materijalni uspjesi

Previše 8: pohlepa

Premalo 8: materijalna nestabilnost

* * *

Broj 9: odanost, nesebičnost

Previše 9: nemar prema sebi

Premalo 9: sebičnost

* * *

Saznajte više o sebi i o osobama koje su vam važne. Osvijestite li energije i značenja svojih brojeva, bit ćete uspješniji u svom životu u svemu što činite, u poslu, u ljubavi, u obitelji...

Ako ovog ljeta imate posebne planove, svakako zatražite svoj ljetni KLJUČ uspjeha! Taj broj će biti tajna šifra uspjeha u onom što planirate, bilo da se radi o ljubavi, poslu, putovanjima, kupovinama, prodajama itd...itd...itd...

Osigurajte svoj uspjeh, jer brojevi su moćni...!

Noćas će u 23h biti zanimljivo, zabavno i korisno, pridružite mi se...

Vaša Irida Magdalena

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 22.06.2019. 12:08h

  Član emilio-iiMerlin0

  Zamislite si "Isusa"....

  .....prije "Mobitela"!?

  Tojest i disperziju Svijesnosti putem "EuroSonga"?

  Odnosno bi Koncentracija naspram "koncentrata"!

  Bila ovaka a ne "kao što tuče Klatno"....

  Herz - Heart = https://www.youtube.com/watch?v=G_1LP3Z6pW4&list=RDc2llgxeRCnY&index=4

 • 22.06.2019. 12:27h

  Član emilio-iiMerlin0

  Postojanost....

  ......bi nas pak i za razliku od razumnosti mogla odvesti i Dalje!

  Nego što Mislimo?

  Ali bez Energije bismo Tamo!?

  Kao i ovdje bez Stručne spreme......

  Ili je Gore još i gore pasti....... dolje.

 • 22.06.2019. 12:45h

  Član emilio-iiMerlin0

  Tojest i šta ako vi....

  .....i ne bježite od Istine nego vas to Laž proganja da bi vam i Bezdušno pre-sudila!?

  *Sretnu se dva prijatelja iz srednje škole na tržnici.
  Pa di si, prijatelju, nisam te vidio sto godina! Jesi ti ono završio medicinu?

  Jesam, jesam, prosjek 4.8!

  Svaka čast, uvijek si bio mozak! A pošto su ti krastavci?

  Moram Vam operirati slijepo crijevo! - reče kirurg poznatoj estradnoj umjetnici.Oh, Bože, da li će mi se vidjeti ožiljak?Sve zavisi od toga koliki će vam biti dekolte.

  Sretnu se dva psihijatra.
  - Dobar dan, dobro ste.
  Kako sam ja?
  - I vi ste dobro.*

 • 22.06.2019. 13:33h

  Član iridaMerlin27

  Emiliov prijedlog

 • 22.06.2019. 14:49h

  Član emilio-iiMerlin0

  Kada bi poanta.....

  ......Nogometa bila!

  Kupite vrhunskog igrača?

  Pa makar vam i sjedio na klupi!?

  .....onda bi nam i u špici napada???

  Bilo.....??

  Odakle im.... Novac?

  Možda iz "Kovanice" - https://www.youtube.com/watch?v=89f6yuGDA4c

  "Soul & Dresura"...... kao Ritam i B'lud?!

  I sve se to ubacuje kroz Sofisticiranog Spasitelja.... koji recimo nije u stanju napraviti analizu niti jednog Kruzera u smislu da se je recimo i Mojsije rodio prije sedam sekundi u kontekstu i naših "najboljih rezultata svih vremena"?

  A onda Janica rodi Oscara,Nika bodri Gubitnike,Goran voli Jelene...... i stječe se dojam kao da svi bježe od nečega a opet potrebuju našu bliskost?

  Ispada da se svi žele iskaliti na drugima.... a ne i očeličiti po Sebi?!

 • 22.06.2019. 15:59h

  Član emilio-iiMerlin0

  Zamislite si samo.....

  ......koliko je Mengele pridonio vašoj "dentalnoj medicini"!?

  A onda i šta znači:*“Prva stvar koju moramo da shvatimo je da su naše emotivne veze sa osobama posledica načina na koji smo začeti. U tom trenutku, svetlost koja nam je na raspolaganju je određena jednom zauvek. U svetu energije mi smo zapečaćene jedinke, mi smo zbir strasti i želje koje su naši roditelji skupili u trenutku kada su nas začeli. Sve što dođe kasnije, rasipanje i kompromisi ili put čuvanja i povraćaja energije su manipulacije unutar tih granica.”

  “Tu se javlja prvi problem jer su seksualni odnosi među ljudskim bićima uglavnom rutinski čin. Socijalizacija nas zarobljava na takav način da ulazi u našu intimu, pretvarajući magičnu mogućnost svesnog energetskog ujedinjenja u jednu sramnu propisanu naviku koja donosi neželjene posledice. A to se snažno odražava na našoj deci.”

  Kako bi potkrepio ova tvrđenja, ispričao nam je šalu o čoveku koji je rekao svojoj ženi: “Draga, u ponedeljak neću moći da budem sa tobom zato što igram poker sa prijateljima; u utorak idem na kuglanje, u sredu me čekaju na gimnastici.” Nastavio je tako, ređajući svoje okupacije za celu sedmicu. Konačno, ona je odgovorila: “U ovoj kući mi se jebemo svakog dana u osam sati, bez obzira da li si ti tu ili nisi!”

  “Problem nije u vođenju ljubavi, već u tome što to činimo po navici. Efekat svih rutina je rasipanje energije i to se vidi kao najtragičnije u našim seksualnim rutinama, zato što su rezultat toga, u većini slučajeva, deca koja dolaze na svet sa ozbiljnim manjkom živahnosti. Mi smo toliko priviknuti na
  - 35 -
  tu situaciju da kada se rodi dete sa potpunom snagom, mi ga smatramo nenormalnim i vodimo ga kod psihijatra da ga umiri.”

  “Zbog nasumičnog načina na koji biramo naše partnere za razmnožavanje, don Huan je generaciju savremenog društva nazvao ‘deca zastranjivanja.’ “ “Postoje dve vrste seksa: dosadni i energetski. Iz socijalnih razloga, veoma je teško biti proizvod energetskog seksa tako da, prema posmatranju vidovnjaka, naša energija je zgužvana i naborana, kao da smo veoma stari već od samog rođenja. Pošto ne možemo da promenimo svoje nasleđe, razumno bi bilo da naučimo kako štedeti svoje resurse.”

  “Prema čarobnjacima, glavni odliv energije kod muškaraca i žena se dešava preko razmnožavanja. To je velika investicija zato što trajno utiče na našu svetlost. Prema tome, svrha donošenja dece na ovaj svet bi trebalo da bude pažljivo razmotrena i to sa krajnjom ozbiljnošću.”

  “Ako smo proizvod dosadnog seksa a u isto vreme se prepuštamo nagonima razmnožavanja, neizbežna posledica toga je razbijenost našeg energetskog jedinstva. Svetleća jaja roditelja su poput izbušenih kofi iz kojih voda curi na sve strane; te rupe su deca. Takva osoba nikada neće moći da skupi dovoljno snage da bi se promenila osim ako primenjuje pravila ratničkog puta u svom životu.”

  Neko od slušalaca ga je pitao kako se odvija razmena između roditelja i dece. Odgovorio je da presecanje pupčane vrpce novorođenčeta ne znači da je veza bebe sa njenim precima automatski prekinuta. “Uže” svetlosti ostaje aktivno celog života kao jedna energetska slamčica; to je stvarna veza koju vidovnjaci vide kao vlakno koje se kreće od svetleće čahure roditelja prema njihovoj deci.

  “Pošto nismo svesni da taj odliv postoji, ne postoji način da ga sprečimo. Nebitno je koliko ljubavi roditelji i deca iskazuju jedni drugima; sa tačke viđenja energije, ta ljubav je zasnovana na svetlosti koja je razmenjena. Zbog tog razloga, roditelji su uglavnom toliko zahtevni prema svojoj deci i pokušavaju da ih oblikuju na svaki mogući način kako bi postala ista kao i oni. Doneti ih na ovaj svet nije samo jednostavna isporuka, to je investicija.”

  “Vidovnjaci mogu da vide da tokom te otimačine kojoj su deca izložena ona postaju zarobljena ‘roditeljskom’ energijom koja je razbijena i delovi njene svetlosti se prikazuju kao stara i izlizana košulja, ili kao da su isceđeni i sa izvađenom utrobom. Grozna situacija!”

  Karlosovi opisi, udruženi sa slikovitim kretnjama su imali efekat uzbune na većinu njegovih slušalaca. To sam mogao videti na licima osoba koje su me okruživale.

  Jedan od učesnika ga je veoma glasno upitao kako ratnik može da zakrpi svoje otvore odlivanja.

  Odgovorio je kako je jedina mogućnost za izbegavanje komande socijalizacije odreći se oca i majke i nikad se ne osvrnuti. Što se tiče dece, dodao je, nema drugog rešenja nego da ih pojedemo.

  “Ako ne pojedete dete, ono će pojesti vas.*

  Pardon bi reka "Kostović i Kurijaku":

  **“Izjavio je da, teoretski, seksualna razmena među parovima ne mora uticati na svetlost dostupnu svakom od učesnika, sve dok muškarac uzima od žene onoliko koliko ona uzima od njega i rezultat je neutralna ravnoteža. U svakom slučaju, ono što je nepoželjan ishod je da njihova energija postaje izmešana i na taj način se stvaraju čvorovi vezanost i zavisnosti koji ograničavaju našu slobodu i zahtevaju duge godine rekapitulacije da bi se razmrsili.

  Ali u praksi, ta vrsta razmene iscrpljuje našu životnu snagu, zato što kad vodimo ljubav, kretanje energije se ne odvija unutar zatvorenog sistema; uvek postoji otvor.

  “Imati seks sa nekim znači imati veze sa celim genetskim lancem koji određuje njegovo ili njeno poreklo, zato što zbog odlivnih vlakana koje nas povezuju sa precima, ljudska bića nisu nezavisne svetlosti već završni elementi. Iako se seksualni čin odvija između dve osobe, postoji ljudski kalup, kolektivna fiksacija skupne tačke koja uzima najviše energije u tom procesu.”

  “Ta fiksacija je odgovorna za osećanja ljubomore, zavisnosti i vezanosti koje dovodimo u vezu sa našim seksualnim odnosima, a to čini da postanemo nepopravljivi investitori, izopačavajući plemenitu reč ‘ljubav’ u nešto podlo.”

  “Odnos običnog čoveka prema mogućnosti da voli je poput neke bezosećajne i proračunate mašine: volim moju decu zato što je u njima pohranjena moja energija, moju ženu zato što pere moju odeću, kuva mi i jebem je, mog psa jer čuva kuću, moju zemlju jer sam u njoj rođen, mog Boga je će me on spasiti…”

  Negovo se lice zgrčilo u grimasu gađenja.
  - 38 -

  “Kako teško je davati, bez očekivanja bilo čega zauzvrat!”

  “Obične ljubavi završavaju postajući dužnost, kada drugi zahteva od nas istu pažnju koju on daje nama. A osećanja iz dužnosti su nešto fatalno!”

  “Zbog tih razloga, jedan od prioriteta za učitelja je da uništi učenikove seksualne obrazce. Ovo je ključna stvar koja zahteva doživotni trud ali je neophodno da se to započne od prvog trenutka, zato što postati član društva čarobnjaka ne može biti iskorišćeno kao izgovor za negativne seksualne pojave. Ako ne razjasnimo tu stvar kao obični ljudi i žene, naše šanse da napredujemo na putu ratnika su vrlo slabe.”

  “Čarobnjaci imaju mnogo načina za ispravljanje učenika. Neki nemaju nikakvih obzira i podvrgavaju učenika pravim mučenjima, napadajući njegove slabosti dok se ne promeni ili se slomi. Drugi, poput mog učitelja, su krajnje pažljivi povodom toga i više vole da rade sa energijom iznutra, čineći da učenik postane svestan sebe i reaguje. Svaki od ovih metoda je opravdan dokle god daje željene rezultate.”

  “Na primer, nagual Hulijan je kombinovao nemilosrdnu efikasnost sa zapanjujućom sposobnošću da postane šta poželi – nije glumio; tačnije, on je suštinski menjao sebe pomerajući svoju skupnu tačku u položaj koji odgovara obliku životinje ili druge osobe. Jedan od njegovih omiljenih oblika je bio ženski. Jedanput je, u obliku prelepe devojke, zaveo svog učenika Huana Matusa, koji je u to vreme imao jedva dvadeset godina i bio uspaljen kao mladi bik. Kada su se našli u krevetu, on je pomakao svoju skupnu tačku u svoj uobičajeni položaj i postao ponovo muškarac, što je mladića nateralo da uspaničeno istrči iz sobe.”

  “Za ličnost kakva je Huan Matus tada bio, udarac je bio razoran. Razorio je njegove stereotipe. To je bila uvrnuta, ali izvanredno efikasna šala. Ona je jednim udarcem slomila njegovu sklonost da se prepusti prvoj ženi koja sebe učini dostupnom.”

  “Don Huan nikada nije oprostio svom učitelju zbog te šale ali je, kako je vreme prolazilo, naučio kako da se nasmeje celoj priči.”

  Tada je Karlos dopustio kraće vreme za pitanja. Jedan od prisutnih ga je pitao u vezi celibata; da li je on neophodan za čarobnjake i kakva je korist od toga.

  Odgovorio je: “U suštini, čarobnjaci se ne zalažu za nešto niti su protiv nečega. Oni vide da sve zavisi od urođenog rasporeda energije. Postoje neki koji su rođeni sa neophodnom strašću da vode ljubav svakog dana, dok je ostali nemaju dovoljno čak ni za masturbaciju. Neki obnavljaju svoju svetlost pomoću discipline dok drugi izgledaju kao isceđeni i umiru nepotpuni. Svi ti faktori utiču na ponašanje čarobnjaka u vezi seksa.”

  “Ono što je tipično za čarobnjake je njihovo odbijanje da budu žrtve kolektivne komande za razmnožavanjem, i njihova sposobnost da izaberu odgovorno korišćenje svoje energije. Takođe, niko od njih ne može biti zarobljen ni u jednoj seksualnoj kategoriji. Oni su slobodni, oni postupaju sa svakim trenutkom onako kako im moć ukazuje. Da bi stekli takvu viziju, oni neguju trezvenost koju obična osoba ne poznaje.”
  - 39 -

  Objasnio je kako novi vidovnjaci, generalno naginju ka celibatu i samodovoljnosti zato što su veoma štedljivi sa svojom energijom i više vole da je posvete proširivanju svesnosti. Oni su se osvedočili u svetove na svojim putovanjima u beskraj što je sve ostalo učinilo bledim i neprivlačnim, čak i seksualni čin.

  “Don Huan je rekao da je vođenje ljubavi za one koji nemaju privrženosti.” Odgovarajući na drugo pitanje, rekao je da ne postoji takva stvar kao što je ‘seksualni problem’ već samo pojedinci sa svojim sopstvenim i vrlo specifičnim nedoumicama koje treba da razreše.

  “Uopšteno posmatranje toga (seksualnog problema – prim.prev.) je zamka, jer to uzrokuje da ublažimo svoju odgovornost i opravdamo sebe mišljenjem kako su svi ostali isti kao i mi. Isto kao rođenje i smrt, stvaranje je lični čin, dar koji nam je poklonio Orao. Ono što čarobnjaci zahtevaju je vrlo jednostavno: odgovornost.”

  “Društvo u kome živimo je škola u kojoj nas prisiljavaju da se pridržavamo začuđujuće okrutnih pravila. Mi starimo i vođenje ljubavi izokrećemo u grotesknu parodiju. Društvo nam nameće iscrpljivanje, programirano ponašanje koje ne prestaje sve dok ne nestane i poslednja iskra svetlosti koja je ostala u nama.”

  “Imao sam primer toga kod moga dede. Starac je imao običaj da kaže: ‘Ne možeš sve da ih pojebeš, ali moraš da pokušaš!’ Bio je već s jednom nogom u grobu, a i dalje je reagovao na način na koji su ga naučili. Polovinu svog vremena trošio je da nađe ženu a drugu polovinu trudeći se da je sačuva, i nikad nije shvatio da mu niko nije pokazao kako da učini pravi izbor.”

  “Konačno, na samrtnoj postelji, starac je postao ogorčen mišlju kako ga njegove ljubavnice više ne žele zbog muževnosti već zbog njegovog novca. ’Ona me ne voli!’ jecao je a njegovi unuci su ga uveravali: ‘Ona te voli deda!’ Glupi čovek je tako umro, vrišteći: ‘Evo me dolazim, mamice!’ ”

  “Da li je potrebno biti čarobnjak kako bi se shvatilo da to nije sve što možemo imati kao ljudska bića?”

  Priznao je kako je pre nego što je odlučio da praktikuje ratnički put, verovao da je zavodnik i da se tako ponašao, vođen latinskim strereotipom muškarca.

  “Jednom sam zaveo devojku i uveo sam je u svoja kola. Oboje smo bili toliko uspaljeni da se cela šoferšajbna zamaglila od svih tih poljubaca i zagrljaja koje smo razmenili. Kada sam bio najuzbuđeniji, otkrio sam da je ta naizgled devojka, u stvari muškarac!”

  “Drugi put, iskreno sam se zaljubio u mladu devojku, ali sam počeo da sumnjam da me vara. Promenio sam auto i stajao posmatrajući sa ugla njene kuće. Došao je drugi muškarac. Kada sam joj zatražio objašnjenje, rekla mi je: ‘Sa tobom imam ljubav a sa njim je samo seks!’ ”

  “Ovakva vrsta sukoba je učinila da odlučim da se ponašam mnogo umerenije u svojim ljubavnim aktivnostima. Ali pritisak mojih stereotipa je bio prejak. Nastavio sam da trošim svoju energiju na seks saglasno obrascima moje
  - 40 -
  rase, sve dok me don Huan nije stavio pred izbor. Ili ću se smiriti, ili ću napustiti obuku.”

  Odgovarajući na drugo pitanje, tvrdio je da je najbolji način da se zaustavi energetsko iscrpljivanje koje se događa preko seksualnosti, učenje kako da se naprave velikodušni gestovi koji oslabljuju fiksaciju naše pažnje.

  “Primili smo život kao kosmički dar i imamo privilegiju da uzvratimo na tom gestu potpunom izdvojenošću. Zahvaljujući svojoj ravnodušnosti, ratnik je u položaju da preokrene svoju ljubav u blanko ček, u bezuslovnu i apstraktnu privrženost, jer ona ne počinje sa željom. Kakva čudesna stvar!”

  “Nasuprot onome što prosečan čovek misli, priroda čarobnjaka je strastvena. Ali predmet njihove strasti nije više fizički. Oni su videli lepak koji sastavlja sve stvari, talas strasti koji preplavljuje univerzum i koji se ne može zaustaviti zato što ako bi se to dogodilo, sve bi bilo svedeno na ništavilo.”

  “Pomoću viđenja, postavili su svoju osnovu na kamen temeljac svesnosti, najmoćnije stanje lične pažnje. Njihova ljubav je jedna nadmoćna stvarnost koja vibrira u svakom udahu i izdahu, izražena je u svakom pokretu i daje smisao u svakom svetu; to je sila koja ih podstiče da istražuju, da rizikuju i razvijaju se, neprestano dajući sve najbolje od sebe.”

  “Čarobnjaci su otkrili najčistiji oblik ljubavi, zato što vole sebe. Oni znaju da je sve što dajemo drugima odraz onoga što imamo u sebi. Oni su stavili moć strasti u službu bića, i ona im daje neophodan impuls da preduzmu jedinu potragu koja se isplati: potragu za samim sobom.” **

  Ali zašto onda ja plešem na štangi bi rekle i neke Političarke:

  ***“Mi provedemo veći deo života brinući kako pripadnici suprotnog pola gledaju na nas. To povlači, prvo, stalnu pažnju u vezi našeg izgleda. Drugo, to čini da posećujemo mesta na koja odlaze osobe slične nama kako bi se upoznavali i uložili mnogo, mnogo sati pričajući o sporednim stvarima, ali stalno imajući na umu naš glavni cilj. Ovakva vrsta ulaganja je preterana.”

  “Čarobnjak zna da suština seksa nije zadovoljstvo niti razmnožavanje. Da li zaista verujete da bi se snaga koja nama vlada zamajavala stvarajući nešto tako važno kao što je moć stvaranja, samo da bi nam omogućila kratke trenutke zabave ili da bi nas množila kao pečurke na zemlji?” ¸***

  Iliti i "uravnilovka" po 5G a neznamo ni narajcati 1P:*“Svrha seksa je mnogo dublja, on nas povezuje sa tajnom porekla svih stvari, zato što univerzum nastaje iz jedne eksplozije koja se još uvek odvija i koja se iskazuje svaki put kad vodimo ljubav. Ako je izvor onog što smo mi ta stvaralačka sila onda centar naših napora mora biti preusmeravanje seksualne energije.”

  Čineći veoma izražajan pokret rukama, uzviknuo je: “Shvatite šta imate i ne traćite to! Seks je novac i to u gotovini! Naša kosmička sudbina je da proširimo svoju svesnost; iz tog razloga, mi smo obdareni delom kreativne sile Orla. Seks je stvoren za sanjanje.”

  “Izjavio je da, teoretski, seksualna razmena među parovima ne mora uticati na svetlost dostupnu svakom od učesnika, sve dok muškarac uzima od žene onoliko koliko ona uzima od njega i rezultat je neutralna ravnoteža. U svakom slučaju, ono što je nepoželjan ishod je da njihova energija postaje izmešana i na taj način se stvaraju čvorovi vezanost i zavisnosti koji ograničavaju našu slobodu i zahtevaju duge godine rekapitulacije da bi se razmrsili.

  Ali u praksi, ta vrsta razmene iscrpljuje našu životnu snagu, zato što kad vodimo ljubav, kretanje energije se ne odvija unutar zatvorenog sistema; uvek postoji otvor.

  “Imati seks sa nekim znači imati veze sa celim genetskim lancem koji određuje njegovo ili njeno poreklo, zato što zbog odlivnih vlakana koje nas povezuju sa precima, ljudska bića nisu nezavisne svetlosti već završni elementi. Iako se seksualni čin odvija između dve osobe, postoji ljudski kalup, kolektivna fiksacija skupne tačke koja uzima najviše energije u tom procesu.”***?!
   

 • 22.06.2019. 16:03h

  Član iridaMerlin27

  Emiliov prijedlog

SADRŽAJ UPISAO

Član iridaMerlin27 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana irida dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav

  24.01.2020. 07:43h
 • Član vanessavanessa

  ☕️♥♫♥ ☕️♥♫♥ ☕️♥♫♥☕️puseeee

  23.01.2020. 16:59h
 • Član vanessavanessa

  *♥**♥**♥**♥**♥**♥*svima; kasno palim,)))))), ali upalim ;)))))))

  23.01.2020. 16:47h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijep i sretan dan vam želim. Lp

  22.01.2020. 06:22h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  20.01.2020. 20:10h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobra večer svima !

  19.01.2020. 21:05h
 • Član iridairida

  neka ti bude na korist*♥*

  17.01.2020. 15:16h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info