Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

769

PUTA

OD 14.01.2018.

Tinejdžer u drevnom dvorcu fotografirao duha

Tinejdžer u drevnom dvorcu fotografirao duha
14-godišnji Connor Bond u jednom je škotskom dvorcu snimio fotografiju na kojoj se vidi bijela maglica koja izgleda kao obris neke osobe koja se penje po stubištu.

Dvorac Tulloch u Škotskoj otprije je poznat po pričama da u njemu žive duhovi. Unatoč tome, ni Connor ni njegov tata Mike u te priče nisu baš vjerovali. No, sada su uvjereni da je duh kojeg su snimili stvaran i nadaju se da će stručnjaci koji bi trebali pregledati fotografiju potvrditi da su u pravu.

 
Ruka na ogradi i magličasta prikaza "Ova fotografija je dokaz da duhovi postoje", rekao je Connor koji je prikazu snimio sasvim slučajno dok je s roditeljima bio na vjenčanju.

"Connoru je bilo dosadno pa je šetao po dvorcu i fotografirao. Mislim da je snimio više od 200 fotografija", rekao je 52-godišnji Mike.

Nitko nije ni primijetio što je snimljeno dok fotografije kod kuće nisu prebacili na računalo i vidjeli tajanstvenu ruku na ogradi obavijenu bijelom maglicom.

"Vrlo jasno se može vidjeti figura na stubištu i ruka na ogradi. Inače sam skeptik prema takvim stvarima i prvo sam pomislio da je Connor nešto napravio s tom fotografijon. No, on tvrdi da nije i ja mu vjerujem. Sada svi koji su bili na tom vjenčanju provjeravaju sve svoje slike ne bi li našli nešto slično", dodao je Connorov tata.

"Zaista ne znam što bi drugo moglo biti jer u pitanju je digitalni fotoaparat koji ne može slučajno preslikati fotografije", dodao je.

Dvorac Tulloch sagrađen je u 13. stoljeću i ima bogatu povijest prepuno priča o duhovima. Najpoznatija je ona o "Zelenoj dami" koju su vidjeli deseci ljudi, a po kojoj je čak nazvan i bar u dvorcu. Vjeruje se kako je ona duh Elizabeth Davidson, čija je obitelj nekada posjedovala dvorac.


www.dnevnik.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info