Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

368

PUTA

NEMA KLIMATSKE IZVANREDNE SITUACIJE

NEMA KLIMATSKE IZVANREDNE SITUACIJE
Dobitnik Nobelove nagrade za fiziku 2022. dr. John Clauser narativ o navodnoj "kriznoj klimi" naziva "pseudoznanošću

Sudobitnik Nobelove nagrade za fiziku 2022. oštro je napao narativ o "kriznoj klimi", nazivajući ga "opasnom korupcijom znanosti koja prijeti globalnoj ekonomiji i dobrobiti milijardi ljudi". dr John Clauser primjećuje da se zavedena znanost o klimi "preobrazila u masovnu šok-novinarsku pseudoznanost".

Dr Clauser je jedan od vodećih svjetskih stručnjaka na području kvantne mehanike, proučavanja materije i svjetlosti na subatomskoj i atomskoj razini. Godine 2010. dobio je Wolfovu nagradu za fiziku, koja je druga najveća fizička nagrada nakon Nobelove. Njegovi će komentari pomoći da se dodatno posumnja u očiglednu neistinu da 99% znanstvenika vjeruje da ljudi uzrokuju sve ili većinu klimatskih promjena. Fizičari igraju ključnu ulogu uz kemičare u proučavanju znanosti o klimi, koja je u svojoj srži usmjerena na izmjenu topline i ponašanje atmosferskih plinova.

S druge strane, nastavio je Clauser, klimatska pseudoznanost postala je žrtveni jarac za niz drugih nepovezanih zala. Promicali su ga i širili slično zavedeni poslovni marketinški agenti, političari, novinari, vladine agencije i ekolozi. “Po mom mišljenju, nema prave klimatske krize. Međutim, postoji vrlo stvaran problem u osiguravanju pristojnog životnog standarda za najveću populaciju svijeta, a tu je i povezana energetska kriza. Potonje je nepotrebno pogoršano onim što vjerujem da je pogrešna znanost o klimi,” dodao je.

Dr Clauser nije prvi dobitnik Nobelove nagrade za fiziku koji je doveo u pitanje "etablirani" znanstveni i politički narativ klimatskih promjena. Svjetsku deklaraciju o klimi potpisalo je oko 300 klimatskih profesora i kaže: “Nema klimatske izvanredne situacije.

Glavni potpisnik je nobelovac profesor Ivar Giaever. Klimatski modeli "nisu ni izdaleka prihvatljivi kao globalni politički instrumenti". Oni preuveličavaju učinke stakleničkih plinova poput ugljičnog dioksida, ali ignoriraju bilo kakav koristan učinak, stoji u priopćenju. Kažu da je znanost o klimi degenerirala u raspravu koja se temelji na uvjerenju, a ne na zdravoj samokritičnoj znanosti.

Profesor Antonino Zichichi dobitnik je najvišeg talijanskog ordena za zasluge, Velikog viteškog križa Reda za zasluge Talijanske Republike, koji se dodjeljuje za životni izvanredan znanstveni rad, uključujući nekoliko otkrića u području subnuklearne fizike.

Godine 2019. vodio je skupinu od 48 talijanskih profesora znanosti i utvrdio da je ljudska odgovornost za klimatske promjene "neopravdano pretjerana, a predviđanja katastrofe nerealna". Prema njihovom znanstvenom stajalištu, "prirodna varijabilnost objašnjava značajan dio globalnog zatopljenja promatranog od 1850."

I tako opasna korupcija znanosti prijeti globalnoj ekonomiji i dobrobiti milijardi ljudi.

A zavedena znanost o klimi "preobrazila u masovnu šok-novinarsku pseudoznanost" kako kaže  nobelovac, dr. John Clauser.

 

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info