Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1018

PUTA

OD 14.01.2018.

"MUDROST I MOĆ DUŠE" - Anđa Jotanović - NOVA KNJIGA

 

 

 

 

''Nova knjiga na portalu

 

 http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php

   

Drago nam je da vas možemo obavijestiti da je na portalu

 http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php

   

 još jedna nova digitalna knjiga.

 Digitalnu knjigu "Mudrost i moć duše", Anđe Jotanović, predstavit ćemo vam uz pomoć recenzije knjige:

 

OSVRT NA ZBIRKU POEZIJE '"MUDROST I MOĆ DUŠE"


Što ljude čini sretnima, što ljude žalosti, što ih sputava, što ih porobljava, a što ih oslobađa?

 Ta pitanja i još mnoga druga dolazila su mi u misli, dok sam čitala novu zbirku poezije "MUDROST I MOĆ DUŠE" moje drage prijateljice, pjesnikinje Anđe Jotanović.

 Što je stvarnost? Ono što vidimo u ogledalu ili ono iza njega?

Kako doživljavamo duhovnost? Zatvorenih očiju, potopljeno u meni izranja i obavija me poput najfinije svile ili se pokazujemo kao bezglave kreature, koje gomilaju svoj životni prostor masom materijalnog, zabaravljajući pri tome, da se bez srca ne može živjeti, da se bez osjećaja Ljubavi i Života - ne može disati.

 I ta čudna pohlepa oduzima im komad po komad srca, lomi ga na tisuću komadića i baca u beskraj Svemira, otkud ne dolazi odgovor.

 Samo tišina, nijema, svečana tišina... a tisuće pitanja sam imala, dok sam čitala ovu refleksivnu poeziju, zatvarala sam oči, pa sam ih ponovo otvarala, pa sam ih zatvarala, nastojeći prodrijeti u duboki smisao riječi, koje je pjesnikinja rasprostirala ispred mene znajući, da ova pitanja što ih postavlja u pjesmama, drže unutarnji ključ života svake osobe, koja se pita - što je smisao života, zašto sam rođena, koja je moja uloga na ovom prelijepom plavom nebeskom tijelu, neznatnom u čitavom Svemiru, a tako bitnom u našim životima?

 Ključ života je u ljubavi, međusobnom prihvaćanju, u bliskosti, a ne u daljinama i sjenovitim stazama gdje ljudi hodaju pognutih glava, tražeći još i još, a ne dobivaju ništa, jer to nije izvor otkud se može žedna duša napojiti, jer to nije mjesto gdje se čovjek može odmoriti.

 Pjesnikinja godinama traži odgovore na ova pitanja, iako je u dubini sebe shvatila, da "mudrost i moć duše" dolaze u tihim odgovorima, u onoj intuiciji, koju ne slušamo odmah, nego tek kasnije shvatimo, da je odgovor stajao ispred nas, jasan i točan, poznat i dubok.

 Prepoznala sam u Anđinom iskrenom srcu blistavu dušu, koja je otkrila svoje unutarnje lice pokazujući svu dubinu istih pitanja, koja sam i sama postavljala.

 To su trenuci kad sam sretna što sam dobila priliku napisati još jedan osvrt na predobru refleksivnu poeziju, koju nam je Anđa predstavila u ovoj knjizi i znam, čitatelji je neće čitati brzo - ova knjiga je za dugo sporo čitanje, uz puno puno razmišljanja baš o tim pitanjima, koja svi mi u dubini naših duša sami sebi postavljamo.

 

Jadranka Varga, pjesnikinja, Zagreb, 12.12.2015.

   

 

 

 

''Onako uz put ćemo spomenuti da je knjiga "Mudrost i moć duše", dostupna i u Epub formatu (format namijenjen čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

 Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link:

 http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic3.php

   

te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

 Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

 Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu

 http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php

   

 priznaju kao objavljena djela.

 Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

 Srdačan pozdrav

 Uredništvo portala

 http://www.digitalne-knjige.com/naslovna.php

   

 Kontakt:

 Mobilni telefon: 095 / 853-03-40

 Naša e-mail: digitalne.knjige@gmail.com

 


 

“Postoji samo jedan način, da se postigne sreća: prestati brinuti o onome što je izvan moći naše volje.”

Epiktet

 

Anđa Jotanović (djevojačko Mitrović), rođena je 15. travnja 1957. uTesliću (BiH).

 Od 1974. godine živi u Rijec, udata je, majka dvoje odrasle djece, umirovljenica. Samostalno kreće putem duhovnog samorazvoja od 1997. godine.

 Od 2001. ovlaštena je Učiteljica "Učenja Vatre", a krajem 2002. godine počinje volanterski rad u Udruzi „Zdrav život Rijeka“, u kojoj utemeljuje radionicu "Učenja Vatre“, u sklopu koje drži predavanja i vodi "Tečaj Plesa Anđela Vatre i meditacije“.

 Pisanjem se bavi od 2009., pjesme je počela pisati 2011. godine.

 

RIJEČ AUTORICE

 

Većina pjesama, koja je pred vama, nastala je u razdoblju s početka 2012. pa do kraja 2013. godine. Nastavak su pozitivne transformacije mog bića, koje su započele pjesmama iz polovine 2011. godine kad sam i počela pisati pjesme.

 Pišući ove pjesme slijedila sam intuitivno vodstvo svoje Duše. Sve ono što me u proteklom životnom razdoblju pritiskalo i nije mi dalo da dišem slobodno, izašlo je na vidjelo. Nekih od tih životnih događanja bila sam svjesna, no za mnoge uopće nisam znala. Začudila sam se kad su se u pjesmama pojavili stihovi o zakulisnim igrama svjetskih moćnika. „Acio centar“ i „Nadgledanje elektronske mreže“.

 Priznajem, da me velika većina ovih pjesama fascinira svojim sadržajem, neupitnom istinom i iskrenošću interpretacije i moći duše. Moja duša je kroz ove pjesme pokrenula samoiscjeljenje. Bila sam sudionik u tome tek toliko, da sam zapisivala misli, koje su postavljale pitanja i odgovore što su slijedili.

 Pred vama je, dragi čitatelji, jedan neobičan slijed pjesama sa još neobičnijim sadržajem. Sadržaj je prepoznatljiv svima nama. „Promijenit ću svoj svijet“, kaže jedan naslov pjesme. Koliko puta smo poželjeli, da se promijeni svijet u kojem živimo, netko drugi tko tlači našu samostalnost ili mi sami, ne znamo ni broja. Ostali su samo pokušaji bez vidljivih rezultata. Ovaj put je drugačije. Moj svijet mijenjao se pred mojim očima, ne samo na moju dobrobit, već i na dobrobit moje obitelji. Moje učešće zapisničara u promjeni sadržaja u mojoj duši bilo je tek toliko, da sam zabilježila te veličanstvene informacije, koje su pristizale.

 Slijed pjesama mudro je transformirao jednu po jednu uskladištenu energetsku zraku iz moje potisnute podsvijesti, koja je određivala moja životna iskustva. Sloj po sloj potisnutih impresija izvirao je iz izvora čistog toka što je duša uspostavljala u mojim mentalnim, emotivnim i fizičkim funkcijama tijela. Čist i blistav izvor pozitivnih informacija, potekao je i još teče mojim bićem. Neka konačno teče. Hvala Bogu, Mudrosti i moći duše koja ga je pokrenula.

 Anđa Jotanović

 

 

 

“SAMORAZVOJ I ILUZIJA”, 2009. ISBN kod NSK RH 978-953-56061-0-9

 

 

“SAMORAZVOJ I SNOVI”, 2012. Cip – Katalogizacija u publikaciji Rijeka

 

Sveučilišna knjižnica Rijeka UDK 159.923.32:2

''SAM SVOJ KREATOR'', 2014. ISBN kod NSK RH 978-953-5601-2-33

"KAD DUŠA PROGOVORI" 2015.

 

http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic.php

 

ISBN kod NSK RH 978-953-8054-87-7 ISBN kod NSK RH 978-953-8054-88-4

 

REIZDANJE: SAM SVOJ KREATOR

http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic2.php

ISBN 978-953-8100-05-5

MUDROST I MOĆ DUŠE

 

http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic3.php

ISBN kod NSK RH 978-953-8100-20-8 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info