Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

447

PUTA

KAZARSKA MAFIJA SE ŽELI PREDATI: IZVJEŠTAJ BENJAMINA FULFORDA OD 27.11.2023.G.

KAZARSKA MAFIJA SE ŽELI PREDATI: IZVJEŠTAJ BENJAMINA FULFORDA  OD 27.11.2023.G.
Kazarska mafija pokušava pregovarati o predaji, prema izvorima obavještajnih agencija na visokoj razini. David de Rothschild, predsjednik upravnog odbora Svjetskog židovskog kongresa, prvo što trebate znati jest da je 2015. u Španjolskoj optužen za prijevaru umirovljenika, kao i šef britanskog i francuskog ogranka Rothschilda. obitelji, nudi predaju kontrole nad zapadnim financijskim sustavom Planetarnom oslobodilačkom savezu. Zauzvrat traže amnestiju. Ova ponuda stigla je od novog voditelja odbora 300 (koji je zamijenio kraljicu Elizabetu, a nije Charles). Vijeće Iluminata je ovoj osobi dalo ovlast da pregovara sa savezom.

Izvještaj Benjamina Fulforda: Kazarska mafija želi se predati, traži amnestiju – 27. studenog 2023.

Kazarska mafija pokušava pregovarati o predaji, prema izvorima obavještajnih agencija na visokoj razini. David de Rothschild, predsjednik upravnog odbora Svjetskog židovskog kongresa, prvo što trebate znati jest da je 2015. u Španjolskoj optužen za prijevaru umirovljenika, kao i šef britanskog i francuskog ogranka Rothschilda. obitelji, nudi predaju kontrole nad zapadnim financijskim sustavom Planetarnom oslobodilačkom savezu. Zauzvrat traže amnestiju. Ova ponuda stigla je od novog voditelja odbora 300 (koji je zamijenio kraljicu Elizabetu, a nije Charles). Vijeće Iluminata je ovoj osobi dalo ovlast da pregovara sa savezom.

Savez je odgovorio sljedećim zahtjevima:

Jubilej, kao jednokratni otpis svih dugova, javnih i privatnih, mora se provesti.
Bogatstvo svijeta - ukradeno stvaranjem novca ni iz čega i naplaćivanjem "kamate" na to - mora se vratiti ljudima.
Poslijeratne institucije predvođene Zapadom poput BIS-a, MMF-a, Svjetske banke, UN-a itd. moraju biti zamijenjene nečim što zapravo služi ljudima planeta.
Sve tehnologije, poput vodika i antigravitacije, koje je potisnuo KM moraju biti puštene u javnost.
Mora se pokrenuti masovna kampanja za zaustavljanje siromaštva i zaustavljanje uništavanja okoliša.
Demokracija, sloboda tiska i vladavina zakona moraju se obnoviti u zapadnim zemljama koje je KM otela.
Prava skrivena povijest planeta mora biti otkrivena ljudima na svim glavnim medijima.
Što se tiče amnestije, sam savez neće poduzimati nikakve agresivne akcije prema KM. Međutim, različiti pravni postupci protiv njih za masovne zločine protiv čovječnosti, poput masovnog ubojstva cjepivom, odvijat će se u skladu sa zakonom.

Sljedeći korak bit će osobni sastanci između predstavnika saveza i onih iz vijeća Iluminata. To će potrajati jer je potrebno organizirati putovanje itd.

KM se sada pokušava predati jer se plaše da će pogrom koji bi okončao sve pogrome izvesti zagovornici američkog predsjednika Donalda Trumpa.,

Nadalje, ruska vojska je stigla na granice Izraela i zaprijetila invazijom ukoliko ne zaustave svoj genocid u Gazi.

https://www.youtube.com/watch?v=ieFZc6FMTfs

KM također pokušava sklopiti dogovor jer postoji skupina koja očito planira zatvoriti cijeli sustav digitalnog bankarstva. Tvrde da predstavljaju Ministarstvo financija SAD-a, ali kažu da nisu povezani s navodnom ministricom financija Janet Yellen i lažnim “predsjednikom” Joeom Bidenom.

Ova grupa trenutno kupuje ili pokušava kupiti sav fizički

dolara koji se drže uglavnom u azijskim skladištima.

Kao pozadina, kad god SAD ima trgovinski deficit, ekvivalentna količina dolara fizički se isporučuje ili tiska u toj zemlji.

Budući da su SAD imale ukupni trgovinski deficit od 12,143 trilijuna dolara od 2000., to znači da mnogo gotovine u skladištima stoji zapakirano. Ovako izgleda trilijun dolara.

Evo što je rekao predstavnik ove grupe:

“Ovo nema nikakve veze s Bidenom ili Rockefellerom. To je proces povezan s novim financijskim sustavom zvanim QFS. U paletama mora biti najmanje 1T gotovine.

Da bi se pomaknuli.”

Predstavnici azijskih kraljevskih obitelji rekli su da su voljni dati dolare, ali ne ako to ide Rothschildima. Čekaju odgovor.

Ova situacija je najveći geopolitički potez od atentata na predsjednika Johna F. Kennedyja.

Evo što je tvorac kvantnog financijskog sustava imao za reći:

Ideja novog financijskog sustava je smjestiti svu tu imovinu izvan glavne knjige u jedan globalni repozitorij koji ima dvostruku kontrolu svjetskog središnjeg bankara i kolektivnog (jednoglasnog) dogovora svjetskih suverenih šefova država. Različite valute, roba, vrijednosni papiri i opće bogatstvo bili bi denominirani u sigurnoj jedinstvenoj digitalnoj valuti i s vremenom bi sve fiksne valute bile ukinute. Replicira ono što je Adnan Sakli pokušao učiniti i nije uspio, a također djeluje kao strateška strukturna reforma UN-a, Svjetske banke i BIS-a u Baselu. Isplata bogatstva općoj populaciji putem raznih strukturnih projekata tada se obrađuje na novom glavnom računalu, dakle novoj međunarodnoj bankarskoj platformi i sve je digitalno i vrlo sigurno s kontrolom koju drže vojne obavještajne službe. Godine rada uložene u to i nevjerojatne stvari. Nije ni čudo što su me Rothschildi pokušali ubiti - blizu kopije JFK-a.

KM sada uzgred pokušava negirati bilo kakvu umiješanost u atentat na Kennedyja. Poslali su sljedeći demanti navoda Dicka Cheneya da je izraelski premijer David Ben Gurion naredio ubojstvo Kennedyja:

“Možete reći izvoru da je to bio admiral Canaris! Mossad nije bio uključen, to je bila operacija DVD-a (njemačke obavještajne službe) koja je koristila sredstva unutar CIA-e i FBI-a….G. Cheney će biti pod palcem gospodina Busha Seniora (DVD) koji je kasnije otpušten zbog ubojstva Adnana Saklija u BIS Baselu – radio sam slučaj s određenim Françoisom Delocheom u Švicarskoj koji je bio Adnanov odvjetnik i ostajemo u kontaktu s danas."

Međutim, izvor iz Mossada poslao nam je sljedeći video pun dokaza da Izrael i Mossad stoje iza atentata na JFK-a. Jasno je objašnjeno.

Video player00:0002:43

Evo što je Robert F. Kennedy Jr. rekao pukovniku Douglasu MacGregoru o situaciji:

Svi žele stati na kraj koruptivnom spajanju državne i korporativne moći. Oni žele da naše regulatorne agencije ne budu marionete u čarapama za industrije koje bi trebale regulirati; zapravo štititi javni interes. Ljudi žele okončati stanje ratovanja. Obavještajne agencije su zarobljene. Pentagon je zarobljena agencija. Fed je zarobljena agencija. Njegova sposobnost stvaranja novca sada je raspoređena u ime …korporacijske kleptokracije u koju je prerasla naša demokracija.

Za atentate na svog ujaka i oca krivi CIA-u. Čitatelji mogu sami donijeti odluku.

Ono što je jasno jest da je Kennedyjev novi američki dolar osiguran imovinom odmah poništio njegov nasljednik Lyndon Johnson. Ako pogledate sve sotonske znakove rukama na sprovodu njegove udovice Lady Bird Johnson, možete vidjeti tko je odgovoran za ubojstvo. Bili su to sotonisti, a ne Židovi.

Sada razgovarajmo o Davidu de Rothschildu, takozvanom šefu Svjetskog židovskog kongresa.

Francuski patrioti koji ga godinama proučavaju dali su nam sljedeće podatke:

David de Rothschild kontrolira Francusku sa svojim rođakom Éricom. Preuzeli su dužnost od Davidova oca Guya de Rothschilda koji je organizirao sotonističke balove u Château de Ferrières.

David de Rothschild kontrolira Francusku postavljajući svoje ljude na ključne položaje. Jacques Attali pod François Mitterrandom, Nicolas Bazire i François Pérol pod Nicolasom Sarkozyjem, Emmanuel Macron pod Françoisom Hollandeom itd. Ključni čovjek u sustavu je Alain Minc koji upravlja francuskom ekonomijom u ime Davida de Rothschilda. Sličan sustav također je vrlo etabliran u Španjolskoj, Italiji i SAD-u (Carlo de Benedetti, obitelj Agnelli, obitelj Rockefeller itd.).

Rođakinja Davida de Rothschilda, Nathalie Rheims, objasnila je 2013. u Muzeju umjetnosti i povijesti judaizma da je cijelom obitelji upravljao incest govoreći: “Porok je lijep, ali incest je najbolji jer ostaje u obitelji.”

https://www.youtube.com/watch?v=CvrCh84AzIM 

Tjelohranitelj Davida de Rothschilda, Christian Girouds bio je uključen u slučaj trgovine ljudima i maloljetničke prostitucije (otmica žrtve trgovine djecom u svrhu seksa).

https://www.lepoint.fr/societe/affaire-assu-2000-qui-est-l-ancien-gendarme-place-en-detention-provisoire-24-05-2022-2476908_23.php

David de Rothschild i njegov najuži krug žive u uvjerenju da je Francuska biblijski Izrael i da je pravi Jeruzalem Pariz i da sve to pripada njima i da oni moraju vladati svijetom. Njih nije briga za Palestinu i tamo šalju jadne Židove na klaonicu.

https://www.youtube.com/watch?v=YREF_W5Mpxc 

Sam Macron dolazi izravno iz obitelji Rothschild (ogranak Fould Springer) preko svoje majke, a "Brigitte" je njegov otac. Uloga Emmanuela Macrona je ispuniti njihovu fantaziju temeljenu na proročanstvu Izaije.

Za kratku biblijsku lekciju, Izaija 9:19 kaže: "Od gnjeva Jahve nad vojskama zemlja se pomračila, a narodi će biti kao gorivo ognju."

Francuski patrioti kažu: “ Tražimo sve što bi moglo doprinijeti destabilizaciji Macronovog režima. 

Ono što će okončati Macronov režim je situacija na istoku Francuske. Ukrajina je sada u karanteni. Tisuće vozila nagomilane su u kolonama koje se protežu čak 40 kilometara (25 milja) dok vozači čekaju na niskim temperaturama da prijeđu granicu s Ukrajinom zbog blokada koje su organizirali prosvjedni kamiondžije. Kamiondžije imaju potporu poljske vlade. Slovačka i mađarska vlada također pokušavaju zatvoriti granicu.

Nijemci također odsijecaju Ukrajinu zaustavljajući dotok oružja i novca tamo. Ukrajina je sada otvoreno kriminalni režim. Ukrajinski vojnici dobivaju "čudna cijepljenja od zapadnih liječnika u nečemu što su vjerojatni biološki eksperimenti",   kaže ruski stručnjak Anatoliy Matviychuk

https://sputnikglobe.com/20231125/ukraines-western-weapons-will-stop-firing-in-cold-weather—expert–1115199617.html

KM Ukrajinski diktator Vladimir Zelenski koristi tajnu policiju nalik Staljinu kako bi okupio ljude, natjerao ih u uniforme ili ih nestao, kaže pukovnik Douglas MacGregor.

EU također prekida veze s Zelenskim koji podržava lažni Bidenov režim. Govoreći o lažnom poslušajte ministra obrane Lloyda Austina koji stoji s CGI pozadinom izvan fokusa iza sebe i govori da je u Kijevu i podržava Zelenskog. Nijedna vojska ne prima naredbe od ovog klauna.

Video player00:0000:46

EU je otkazao trgovinski sastanak sa SAD-om zbog zastoja u razgovorima o čeliku i kritičnim mineralima. Također sada kupuju rusku a ne Rockefellerovu naftu.

https://www.bnnbloomberg.ca/eu-and-us-delay-key-trade-meeting-amid-deadlock-in-negotiations-1.2002617

László Kövér, predsjednik mađarskog parlamenta je među mnogima koji otvoreno govore stvari kao što je američki veleposlanik ne postoji, UN je propagandni alat i svi mađarski oporbeni političari su izdajice.

https://uk.style.yahoo.com/german-us-pushing-zelensky-negotiate-174722243.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cucmVkZGl0LmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAM645vqeFp2fNRovJtpTtsQgdvLRf 7JX_6Q10u4FAR9lql1X1lZAD4adOBn43Wr9U1jgpeuvqxlQezq4ZMhLZ650L7YqaC26dOPobXCfAIvsi9mBLhsn-rPWG23D4g1QjjsvxPfuin1P_DXkzrciEjxmpRppq21x8V3fZN9a LQbh

Njemačka se također bori za neovisnost. Njihov najviši sud upravo je presudio da je 60 milijardi eura nepotrošenih Covid-fondova neustavno premješteno u fond za klimatske akcije. Ovo je bolan udarac za koaliciju koju vodi Olaf Scholz jer su izgubili pristup smiješnom novcu stvorenom ni iz čega. Dužnosnici Banke Japana kažu da se Njemačka sprema oživjeti njemačku marku.

Njemačka se također pridružuje Japanu u pokretanju vodikove revolucije. Italija i Njemačka upravo su objavile da žele zaobići Alpe pretvaranjem plinovoda u cjevovode za vodik.

https://www.euractiv.com/section/energy-environment/news/rome-berlin-plan-massive-hydrogen-pipeline-to-africa/

Interesi Rothschilda u Švicarskoj također su sada ugroženi jer je pristup afričkim i drugim resursima prekinut. U znak toga, izvršni direktor UBS-a, jedne od najvećih svjetskih banaka, kaže da želi privatnog kupca u potencijalnom scenariju operacije spašavanja.

https://bnn.network/finance-nav/business/ubs-ceo-reveals-preference-for-private-buyer-in-rescue-scenarios/#:~:text=UBS%20CEO%E2%80%99s% 20preferencija%20za%20a%20privatnog%20kupca%20u,provjeri%2C%20situacija%20koje%20UBS%20bi%20radije%20%20izbjegao

“To je jasan znak da je UBS u ozbiljnim problemima. Njihovo preuzimanje [bankrotiranog] Credit Suissea stupa na snagu tek 2024.”, napominje izvor iz CIA-e. Kao što smo već izvijestili, većina velikih banaka u SAD-u također je nesolventna.

Također padaju i farmaceutske korporacije. Ovdje je djelomična snimka legalnog tsunamija koji im ide u smjeru:

CDC vodi drugu, skrivenu bazu podataka o nuspojavama cjepiva

https://link.theepochtimes.com/mkt_app/epochtv/cdc-keeping-a-second-hidden-vaccine-side-effect-database-facts-matter-5533146?utm_medium=app&c=share_pos3&pid=iOS_app_share&utm_source=iOS_app_share

Glavni državni odvjetnik Ken Paxton tuži Pfizer i Tris Pharmu za prijevaru Texas Medicaida i davanje krivotvorenih farmaceutskih lijekova djeci

https://www.texasattorneygeneral.gov/news/releases/attorney-general-ken-paxton-sues-pfizer-and-tris-pharma-defrauding-texas-medicaid-and-providing

Vladin odbor Filipina izglasao je pokretanje istrage o više od 327.000 neobjašnjivih smrtnih slučajeva između 2021. i 2022.

Video player00:0001:21

Bivši vojnici traže milijarde odštete: Tužbe protiv američke vlade zbog vojnog mandata za cjepiva.

https://joemiller.us/2023/11/former-troops-seek-billions-in-damages-lawsuits-against-us-government-over-military-vaccine-mandate/

Kanadski vojnici također poduzimaju pravne radnje.

Video player00:0001:29

Državni tužitelj Rima, Francesco Lo Voi, optužio je bivšeg ministra zdravstva Roberta Speranzu i druge za deološku laž, višestruko ubojstvo iz nehata i marketing nesavršene opasne droge.

https://www.vtforeignpolicy.com/2023/11/former-italian-health-minister-under-investigation-for-murder-falsehood-and-dangerous-drugs-due-to-mrna-vaccination/

KM marionete poput predsjednice Europskog istraživačkog vijeća, profesorice Marije Leptin čak su uhvaćene kako javno govore stvari poput: "Nije potrebno da vlade uvjeravaju svoje građane da uzmu mRNA cjepiva pomoću znanosti"

https://www.bitchute.com/video/wqwgYtD1rnoj/

Situacija je natjerala neizabranog svjetskog zdravstvenog cara Billa Gatesa da osudi "teoretičare zavjere" jer su njegov "super važan posao" cijepljenja djece u zemljama u razvoju "puno otežali",

Potpuno bezobzirno: Bill Gates traži kažnjavanje kritičara maski za lice i cjepiva

Također postoji rastuća lavina osuda KM miljenika za pedofiliju.

Na primjer, Bidenov dužnosnik Pentagona Stephen Francis Hovanic upravo je uhićen u masovnoj akciji trgovine ljudima u Georgiji. Jedan od njegovih poslova bio je nadgledanje osnovnih škola za Pentagon.

https://www.military.com/daily-news/2023/11/22/dodea-americas-chief-of-staff-arrested-human-trafficking-sting-operation-georgia.html

U Australiji bivši zastupnik i dva puta osuđivani pedofil Milton Orkopoulos osuđen je na dvadeset godina zatvora zbog 'proračunatih, predatorskih i manipulativnih' seksualnih prijestupa prema djeci.

U Kanadi je milijarder Robert Miller kojeg zovu 'kanadski Jeffrey Epstein' optužen za stravične seksualne odnose s maloljetnicama.

Popis se nastavlja.

Ukradeni američki izbori također sada izgledaju kao da će biti poništeni.

Savezni sudac upravo je presudio protiv strojeva za glasanje u Georgiji rekavši: "Propuste u kibernetičkoj sigurnosti strojeva krše ustavna prava birača."

https://wsau.com/2023/11/21/us-federal-judge-rules-against-voting-machines-in-georgia-similar-lawsuits-likely-in-other-states-before-2024/

Također, potpuno korumpirani državni odvjetnik Arizone Chris Mayes koji joj je ukrao izbore 2022. uhvaćen je u kaznenom djelu prijetnji dužnosnicima koji pokušavaju upotrijebiti papirnate glasačke listiće kako bi osigurali poštene izbore.

https://joehoft.com/arizona-fascist-da-illegally-targets-county-for-daring-to-go-to-paper-ballots/

Sada nalazimo da je odbor za 6. siječnja zgodno uništio gotovo 50% dokaza prije nego što su vrpce objavljene.

Video player00:0000:47

U još jednom znaku da se KM smrtno boji Donalda Trumpa. Bivša demokratska senatorica Claire McCaskill kaže da je Trump "opasniji" od Hitlera i Mussolinija

Video player00:0001:15

KM se također sve više razotkriva kao ubojita i rasistička.

Tzipi Navon, šefica kabineta premijera Netanyahua, pozvala je pripadnike Hamasa da im se odrežu ne samo kožice – već i cijele genitalije, a zatim ih prisili da ih pojedu. To je bilo nakon što su ih mučili i mazali 'svinjskom loju' te nakon što su im s tijela kidali nokte i kožu.

https://www.frontnieuws.com/israelische-minister-snijd-de-voorhuiden-van-vijanden-af/

Veteran američkog State Departmenta Stuart Seldowitz u međuvremenu je uhvaćen kako maltretira uličnog prodavača u New Yorku govoreći: "Ako smo ubili 4000 palestinske djece, to nije bilo dovoljno..." G. Seldowitz je cionist koji je također radio za Langley koristeći rotirajuća vrata, prema izvorima CIA-e.

Video player00:0001:19

Pravi Židovi se bune protiv ove prljavštine. Bivši izraelski premijer Ehud Olmert kaže: “Ministar nacionalne sigurnosti (Itamar Ben Gvir) u ovoj vladi je osoba koja je na izraelskom sudu osuđena za terorizam nad Palestincima. Ovo je vlada koja je sramota za osnovne vrijednosti židovskog naroda i naroda Izraela.”

https://www.youtube.com/shorts/1UOJHeSZS_o

Procjenjuje se da se oko 100.000 ljudi okupilo oko kuće ministra kriminala Benyamina Netanyahua tražeći njegovu ostavku.

Svijet im čuva leđa. BRICS je podnio žalbu protiv Izraelskih obrambenih snaga i rekao glavnom tajniku Ujedinjenih naroda da se genocid u Gazi mora ODMAH zaustaviti.

Kineski predsjednik Xi Jinping istaknuo je tri hitna imperativa:

1. Kraj neprijateljstava i postizanje trenutnog prekida vatre.

2. Prestanak svih oblika nasilja i napada na civile i oslobađanje zarobljenih civila.

3. Kraj kolektivnog kažnjavanja stanovništva Gaze.

Taj su zahtjev poduprli ruskim tenkovima. To je pravi razlog prestanka borbi u Gazi.

Turci i Iranci također podižu optužnice za ratne zločine protiv dužnosnika izraelske vlade. Sudovi za ratne zločine sada su izvjesni. Kriminalnim dužnosnicima izraelskog režima mora se suditi, kaže iranski najviši dužnosnik za ljudska prava Kazem Gharibabadi.

Sada znate zašto KM tuži mir i moli amnestiju.

Izvor: benjaminfulford.net

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

SOTONA JE PORAŽEN - IZVJEŠTAJ BENJAMINA FULFORDA 20.11.2023