Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

656

PUTA

SOTONA JE PORAŽEN - IZVJEŠTAJ BENJAMINA FULFORDA 20.11.2023

SOTONA JE PORAŽEN - IZVJEŠTAJ BENJAMINA FULFORDA 20.11.2023
Nešto temeljno dogodilo se na najvišim razinama svjetske moći. Sotona - kao u drevnom kultu ljudskih robova - je poražen i sada je u tijeku operacija čišćenja. Znakovi su posvuda. Prvo, ipak, pogledajmo što je poraženo.

Nešto temeljno dogodilo se na najvišim razinama svjetske moći. Sotona - kao u drevnom kultu ljudskih robova - je poražen i sada je u tijeku operacija čišćenja. Znakovi su posvuda. Prvo, ipak, pogledajmo što je poraženo.

Kad su mi se azijska tajna društva prvi put obratila 2006., dala su mi sljedeću rukom nacrtanu shemu njihove strukture moći (oprostite zbog mrlja od kave).

Na vrhu je Sotonina zvijezda (pogrešno nazvana Davidova zvijezda), a odmah ispod nalaze se Švicarska i Uprava saveznih rezervi. Babilonski bog-kralj na vrhu ove strukture bio je David Rockefeller. Pod njegovom izravnom kontrolom vidite Japan, Meksiko, Kanadu, Afriku, Ameriku, Iran, Grčku, Englesku, Rusiju i Mongoliju.

S lijeve strane vidite kraljicu Elizabetu i Europsku komisiju (sada EU). Ispod nje nalazi se londonski City i nešto što se zove vlasništvo (vjerojatno krunska zemlja uključujući veći dio Australije i Kanade). Na desnoj strani vidite Francusku i pored nje visi Fortune 500.

Ono što ne nalazite pod njihovom kontrolom je Njemačka (tada na čelu s Fuhrerom Georgeom Bushom starijim). Također ne nalazite bliskoistočne monarhije poput Saudijske Arabije, Kine, ASEAN-a i Južne Amerike pod njihovom kontrolom.

U redu, sada zumirajmo naprijed na 2023. i vidimo što se dogodilo. Engleska pod kraljicom Elizabetom se odvojila, otud Brexit. Budući da je njezin suprug Philip bio monarh Danske i Grčke, i oni su se rastali. Iako je Elizabeth ubijena, Engleska, Irska i Škotska sada su pod kontrolom nekoga odanog njezinu duhu. Nije lažni kralj Charles III. Ova osoba kaže da će se javno pojaviti u Novoj godini.

Francuska se također odvojila. Sada je pod kontrolom Pierrea De Gaullea, unuka Charlesa De Gaullea. Na Sanktpeterburškom forumu De Gaulle je iznio mogućnost pridruživanja Francuske BRICS-u. Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da će je razmotriti ako Francuska podnese svoju kandidaturu. https://www.voltairenet.org/article220008.html

Rusija se, naravno, također odvojila kada su caristi lojalni pravoslavnoj crkvi ubili 200 sotonističkih oligarha i protjerali mnoge druge prije nego što su na čelo postavili Avatara Vladimira Putina.

Afrika se također odvojila, pa se na tom kontinentu gotovo nitko nije podvrgao cijepljenju. Rusi su pružali vojnu potporu novim neovisnim afričkim zemljama. Kinezi su pružili ekonomsku podršku. Afričke zemlje Britanskog Commonwealtha također su neovisne.

Dalje, pogledajmo Njemačku. Nakon što su George Bush stariji i većina njegove obitelji pogubljeni zbog izdaje, novi Fuhrer postao je, prema riječima starješina organizacije Black Sun, Elon Musk. Donald Trump (pravi, ne lažni) je u savezu s ovom skupinom.

Japan i Korejski poluotok sada su bojno polje s klanom Rockefeller koji se bori (i gubi) u akciji pozadine kako bi zadržao kontrolu.

Dakle, to ostavlja Davida Rockefellera Jr. nasljedstvo koje se sada sastoji od korporacije Sjedinjenih Američkih Država pod lažnim predsjednikom Joeom Bidenom, Kanade pod Castrudeauom i mnogih od 500 kompanija s popisa Fortune. Njegov politbiro je grupa Octagon sa sjedištem u Švicarskoj. Član Politbiroa Klaus Schwab Rothschild možda je pokušavao svrgnuti Jr. svojim planom "velikog resetiranja". Nije uspio.

Drugim riječima, veliki dio vijesti u posljednjih nekoliko godina može se promatrati kao borba klana Rockefeller da ostane na vlasti. Zbog toga je prva stvar koju su učinili kada su pokrali izbore 2020. bila otkaz Keystone naftovoda kako bi spriječili SAD da kupuje ne-Rockefellerovu naftu iz Kanade. Također su digli u zrak plinovod Nordstream II kako bi natjerali Europljane da kupuju Rockefellerovu naftu i plin po dvostruko većoj cijeni od ruske.

Sada se pokazalo da je jedan od velikih razloga za tekući genocid u Gazi osiguranje ogromnih rezervi plina koji se tamo nalaze. Gornja karta to ilustrira.

Ipak, unatoč osiromašenju Amerikanaca i Europljana kako bi ostali na vlasti, Rockefelleri su još uvijek pred bankrotom.

 

Kako  ističe Kim.com,  “Rusija, zemlja s najviše sankcija na svijetu, završava 2023. s dobiti od 75 milijardi dolara… SAD, najzaduženija zemlja na svijetu, završit će 2023. s gubitkom od 2 bilijuna dolara.”

Prošli tjedan Rockefelleri su se nadali da će ostati u poslu nudeći Kinezima gotovo sve što žele u zamjenu za više novca. Ponudili su Kaliforniju Kinezima i postrojili ulice San Francisca s kineskim zastavama govoreći: “Oh, pogledajte, San Francisco se pretvorio u Kinu za dolazak predsjednika Xija. Konačno otkriva svoje prave boje.”

https://www.newsweek.com/joe-biden-xi-jinping-videos-chinese-flags-backlash-1844043

Međutim, pogledate li izraz lica Rockefellerovog torbara Anthonyja Blinkena nakon razgovora s kineskim kolegama, možete vidjeti čisti teror. Pitali smo izvore Azijskog tajnog društva što su mu rekli i oni su rekli

 

rekli su mu da Kinezi NEĆE više posuđivati ​​novac američkoj korporaciji. Također su rekli da će inzistirati da se Rockefelleri i drugi odgovorni za rat masovnih ubojstava cjepiva suoče s sudovima za ratne zločine.

Video player00:0000:25Video player00:0000:35

Nakon sastanka, kineski vladin tisak potvrdio je: “Nefunkcioniranje političkog sustava SAD-a nastavit će koegzistirati sve dok zemlja još uvijek može koristiti dolar za obuzdavanje svjetske ekonomije.

https://global.chinadaily.com.cn/a/202311/12/WS6550c8b5a31090682a5edbfe.html

Ovo je došlo iako je “Biden” obećao “Sjedinjene Države ne žele novi hladni rat, ne žele promijeniti kineski sustav, ne žele revitalizirati saveze protiv Kine, ne podupiru 'neovisnost Tajvana' i da nema namjeru sukobiti se s Kinom”, rekao je kineski ministar vanjskih poslova Wang Yi.

Neuspjeh u dobivanju novca je razlog zašto je "Biden" nakon sastanka omalovažavao Xija kao diktatora komunističke vlade.

Video player00:0000:19

U svakom slučaju, bez kineskog novca, Biden show je sigurno osuđen na propast jer oni neće imati novca za podmićivanje generala i glumaca koji glume političare.

Znakovi da Rockefelleri gube kontrolu nad SAD-om sada su posvuda.

Najveći znak je pismo koje ide vojnicima u kojem stoji: “Bivši vojnici koji su prisilno odvojeni zbog odbijanja cijepljenja protiv COVID-19 mogu zatražiti ispravak svojih vojnih dosjea.” To znači da je cjepivna mafija izgubila kontrolu nad američkom vojskom.

Također gube kontrolu nad američkom birokracijom. Više od 500 američkih dužnosnika potpisalo je pismo prosvjeda protiv Rockefellerove surogat Bidenove izraelske politike

https://www.nytimes.com/2023/11/14/us/politics/israel-biden-letter-gaza-cease-fire.html

Pristaša Donalda Trumpa, Kash Patel, u međuvremenu je tužio direktora FBI-a Christophera Wraya i druge članove FBI-a i DOJ-a za nezakonit nadzor. O tome će biti pečeni pod prisegom.

Video player00:0000:38

Također, zastupnik Clay Higgins (R-La.) suočio se s Wrayom ​​oko "zlih" autobusa "prepunih FBI-evih doušnika odjevenih kao Trumpovi pristaše raspoređenih u naš Capitol 6. siječnja."

https://news.yahoo.com/clay-higgins-claims-ghost-buses-202706409.html

Video player00:0000:14

Sada su javno objavljene snimke od 6. siječnja koje dokazuju da je ovaj događaj bila golema prijevara koju su omogućili i koordinirali elementi unutar američke vlade.

Otkako je u petak objavljeno više od 40.000 sati sigurnosnog videa Capitol policije od 6. siječnja, deseci isječaka koji razotkrivaju narativ 'nasilne pobune' odbora od 6. siječnja lebde oko X-a.

Druga stvar koja se događa je gomila dokaza o zločinima vezanim uz cjepiva koje su počinile kazarske mafijaške farmaceutske korporacije. Na primjer, japanski su istraživači potvrdili da su cjepiva dizajnirana da natjeraju srčane mišiće da proizvode šiljaste proteine. Oni su zauzvrat uzrokovali da ih imunološki sustav napadne, što je dovelo do svih onih srčanih smrti. Pfizer je u međuvremenu priznao da je povlašteno stanovništvo primilo posebna sigurna 'cjepiva' protiv Covid-19 u različitim serijama. Drugim riječima, cjepiva su korištena za selektivno uništavanje populacije "nepoželjnih".

Također vidimo da je podignuta tužba protiv New Jerseyja zbog tajnog sakupljanja krvi beba za elitne VIP osobe:

Institut za pravosuđe podigao je tužbu protiv države New Jersey, navodeći da tajni program dopušta prikupljanje i spremanje krvi novorođenčadi bez znanja ili pristanka roditelja beba.

https://thepeoplesvoice.tv/new-jersey-sued-for-secretly-harvesting-babies-blood-for-elite-vips/

Sada  senator Rand Paul (R-Ky.) pred Kongresom pokreće federalni kazneni postupak protiv dr. Anthonyja Faucija zbog krivokletstva.

“Gotovo sve što su privatno govorili, u javnosti su istovremeno govorili suprotno”, rekao je dr. Paul.

https://www.zerohedge.com/covid-19/sen-rand-paul-says-he-wants-federal-prosecution-fauci-covid-coverup

Trebao bi ganjati optužbe za ratne zločine i masovna ubojstva.

Dokument “Tajništva za svjetski poredak” od 20. rujna 1991. na primjer poziva na:

Trenutačno smanjenje svjetske populacije... To se mora učiniti svim potrebnim sredstvima... Obvezna suradnja nije sporna sa 166 nacija, Vijeće sigurnosti UN-a predvođeno anglosaksonskim velikim silama, dekretom će odlučiti da će ubuduće Vijeće sigurnosti obavijestiti sve nacije da je njegova patnja na stanovništvo završila, da sve nacije imaju kvote za smanjenje stanovništva na godišnjoj osnovi, koje će provoditi Vijeće sigurnosti selektivnim ili potpunim embargom na kredite, trgovinske artikle uključujući hranu i lijekove, ili vojnom silom, kada je potrebno.

http://members.nbci.com/_XMCM/trufax/learchives/cobden.html

Donald Trump, onaj pravi, sigurno planira podići kaznene prijave protiv Rockefellerovih i njihovih ratnika.

Zbog toga Economist pod kontrolom Rothschilda Trumpa naziva "najvećom opasnošću za svijet 2024. godine".

Jen Psaki Rockefeller sa svoje strane govori o strahu da će Trump "progoniti svakoga koga smatra neprijateljem" i kako "ovaj put planira postaviti svoju administraciju ljudima koji će to stvarno učiniti".

Rockefelleri koriste lažnog Trumpa kako bi ovo pokušali poremetiti. Ovdje možete vidjeti fotografiju lažnog Donalda Trumpa koju KM koristi za podupiranje lažne priče o “slučaju miješanja u izbore u Georgiji protiv bivšeg predsjednika Donalda Trumpa koji će se produžiti do početka 2025.

https://www.theepochtimes.com/us/trump-election-interference-case-may-extend-to-2025-fani-willis-5529994?utm_source=News&src_src=News&utm_campaign=breaking-2023-11-15-1&src_cmp= breaking-2023-11-15-1&utm_medium=email&est=ery3XTQTElGsyiz3ukkyaPaw6wR5lFlG75OGgoM6P6G%2FBVENXT5vXbIjV3sVUly%2Fsg%3D%3D

Čak i ako se pokaže da je Trump šljivac, ostatak svijeta će poduzeti mjere.

“Sjedinjene Države i Izrael, koji su odavno udružili snage, bit će odgovorni za masovne masakre u Gazi. Za nekoliko godina, Izrael i 'Američko Carstvo' će nestati. Oni koji se bore protiv smjera povijesti izazvat će ratove i nepotrebne smrti u svom broju”, piše francuski novinar Thierry Meyssan, odražavajući dominantno stajalište u većini svijeta.

https://www.voltairenet.org/article219991.html

Južnoafrička Republika, Turska i Rusija su među zemljama koje su Međunarodnom kaznenom sudu (ICC) podigle optužnice za ratne zločine protiv SAD-a i čelnika Oktogona sa sjedištem u Izraelu i Švicarskoj kako bi istražile ratne zločine počinjene u Gazi.

Turski predsjednik Recep Erdogan kaže da će se Turska pobrinuti da svijet “prizna Izrael kao terorističku državu”. Stotine odvjetnika idu na Haški sud da poduzmu mjere protiv toga, obećanja. Zapad "prevazilazi moral i zakon" i "krši međunarodne pravne norme", rekla je glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova. https://www.yenisafak.com/en/news/russia-says-wests-position-on-israeli-actions-in-gaza-going-beyond-morality-law-3673514

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov kaže da su te akcije sada moguće jer je “Zapad upravljao svijetom više od 500 godina, više od pet stoljeća. I ovo doba je završilo.”

Video player00:0001:22

U najnovijem primjeru ovoga, libertarijanski autsajder Javier Milei izvukao je upečatljivu pobjedu na predsjedničkim izborima u Argentini, što je oštra kritika tradicionalnih stranaka koje su nadgledale desetljeća ekonomskog pada. Milei obećava da će napraviti drastične proračunske rezove, zamijeniti pohabani pezo američkim dolarom i zatvoriti središnju banku. Također će ukinuti ministarstva uključujući ministarstva žena, spolova i raznolikosti i okoliša.

https://buenosairesherald.com/politics/elections/argentina-2023-elections-milei-shocks-with-landslide-presidential-win

Kazarska mafija sada je u panici jer se njihov stoljećima star plan da vladaju svijetom iz Kazarije raspada nakon poraza u Ukrajini.

Ovo je presjeklo golemu političku mrežu podmićivanja. Poljski obavještajci izračunali su da je Ukrajina primila više od 230 milijardi dolara pomoći od ruske invazije 2022. Između 20% i 36% sve financijske pomoći, koju je Zapad dao Kijevu, pronevjerili su ukrajinski dužnosnici, kaže rusko Ministarstvo vanjskih poslova.

https://tass.com/russia/1706955

Većinu ostatka pronevjerili su američki i izraelski dužnosnici ili je iskorišten za financiranje genocida u Ukrajini i Gazi.

Sada će, prema izvorima iz Mossada, ukrajinski predsjednik “Vladimir Zelenski biti ulovljen jer je već odavno otišao iz Ukrajine. Njegova žena je znala da je to neizbježno dok su bili u Kanadi.”

S tim se slažu i poljski obavještajci rekavši: “Jedina stvar oko koje više nema sumnje je da će se Zelenski uskoro pridružiti kolekciji prijatelja Sjedinjenih Država koji su žrtvovani kada više nisu bili potrebni ili se iz nekog razloga više nisu mogli lako daljinski kontrolirati .”

Kao jasan znak toga, Wall Street Journal sada tvrdi da je vrijeme da se prekine s "magičnim razmišljanjem" o porazu Rusije u Ukrajini.

Ova priložena fotografija glasi: “Jeste li vidjeli ovog čovjeka? Traži se jer je prevario starijeg čovjeka za 100 milijardi dolara”, primjer je istinitih riječi izrečenih u šali.

Čak se i židovski narod budi. Na primjer, BBC koji je ranije bio pod kontrolom KM-a počinje dovoditi u pitanje izraelski narativ o Gazi izvještavajući “Izrael tek treba pružiti dokaze o tunelima [koji se koriste kao izgovor za uništavanje bolnice].”

Video player00:0002:19

Zahvaljujući preživjelima kao što je Henry Makow većina Židova također sada zna da su sotonisti odgovorni za holokaust. Zato će KM izgubiti kontrolu čak i nad svojom robovskom kolonijom Izraelom. Oporbeni čelnik Yair Lapid pridružio se zboru poziva da se premijer Benjamin Netanyahu zbaci s posla. Netanyahua sada aktivno love izraelske specijalne snage, izvješćuju izvori Mossada.

Drugi proxy vođe poput Justina Castrudeaua također su na odlasku. Sada se ne može pojaviti u javnosti, a da ga rulja ne napadne.

Naravno, KM su poludjeli i sada prijete da će uništiti svijet.

Još uvijek se drže iluzije da će moći provesti svoj plan pokretanja Trećeg svjetskog rata kako bi ubili 90% čovječanstva i porobili ostatak.

Ovdje možete gledati kako izraelski spiker na kanalu 14 govori;

“Možete li pogoditi koliko ćemo ljudi poklati? Spremni smo boriti se protiv Sjedinjenih Država i cijelog svijeta.”

Izvori CIA-e upozoravaju:

“Flota stacionirana u Sredozemnom moru ima samo kostur posade... Ovo je s razlogom. Budite spremni za False Flag operaciju jer Izrael pošalje podvodni dron koji pogađa i potapa jedan od nosača. Baš kao i incident u Tonkinškom zaljevu. Okrivit će Iran. Oni trebaju Iran u sukobu. Rusija je toga već svjesna”.

Međutim, ruski ministar vanjskih poslova Sergey Lavrov potvrđuje da ni Iran, Libanon ni militantna skupina Hezbollah neće biti prevareni genocidom u Gazi da pokrenu želju KM-a za III.

Čini se da postoji i neka vrsta nezemaljske sile na djelu koja osigurava da planet ne bude uništen. Tajnik američkih zračnih snaga Frank Kendal kaže da "postoje nepoznate nepoznanice", koje sprječavaju SAD da naprave ICBM. Sada očito SAD ima samo više od pola stoljeća stare rakete Minuteman III kojima nitko živ ne razumije kako njima upravljati.

https://militarywatchmagazine.com/article/usaf-icbm-struggling-urgent-collapse

Možda nešto nije u redu s mojim sjećanjem, ali prilično sam siguran da su SAD imale mnogo drugih projektila nakon serije Minuteman. Gotovo kao da se sama stvarnost mijenja.

Također, sam Pentagon ostaje crna kutija. Još jednom nije prošla godišnju reviziju vojne imovine od 3,8 trilijuna dolara.

Naravno, KM još uvijek nije ostala bez trikova. Naslovnica časopisa Economist pod kontrolom KM Rothschilda THE WORLD AHEAD 2024 sadrži mnogo natuknica.

Ima slike ICBM-a i nagovještaje ratovanja protiv vremenskih prilika i AI kontrole uma.

Međutim, grafikon na desnoj strani koji pokazuje pad američkog dolara, eura, japanskog jena i britanske funte je ono što je zaokupilo moju pažnju. Za mene je to nagovještaj da će nakon godina uvlačenja ulagača na burze opskrbljujući ih fiat smiješnim novcem, oni unovčiti prodajući svoje dionice i slomiti sve. Vidjet ćemo.

Druga stvar koju definitivno planiraju je vremenski rat kako bi pokušali dobiti novac za borbu protiv "klimatskih promjena".

Ovdje možete gledati KM "Cara klime" Johna Kerryja kako govori BS o "znanosti" o klimatskim promjenama koju su proizveli njihovi plaćeni ljudi: "Ova tranzicija je mnogo veća od bilo koje stranke u okrugu... nije ideološka."

Video player00:0000:59

Zatim možete gledati lažnog maskiranog BIDENA (jako lajajući): “Radim s našim Kongresom na dramatičnom povećanju međunarodnog financiranja klimatskih promjena”

Više pranja novca, samo još 100 milijardi dolara.

Video player00:0000:47

Konačno, kao znak da se stvarno suočavamo s biblijskim događajima (ili biblijskom računalnom grafikom), čini se da je rijeka Nil crvena.

Izvor: benjaminfulford.net

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

KAZARSKA MAFIJA SE ŽELI PREDATI: IZVJEŠTAJ BENJAMINA FULFORDA OD 27.11.2023.G.