Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1018

PUTA

OD 14.01.2018.

Zlouporaba znanosti

Zlouporaba znanosti

Zlouporaba znanosti
 
Uz sav tzv. napredak moderne znanosti i istrazivackih dostignuca na poljima medicine, biologije, mehanike...itd, niti u zadnjih 50 godina nije se napravio znacajan korak naprijed u poboljsanju kvalitete ljudskog zivota. Cak naprotiv, moderna znanost direktno i indirektno pretvara ovu planetu u jednu ogromnu deponiju (smetliste) a njezine stanovnike u mentalno i fizicki  zakrzljale mutante ranjive na napad citave armije bolesti modernog doba. Stil zivota koji nam je nametnut i kojeg smo tako svesrdno prihvatili, stvorio je poprilicno velik broj bolesti koje su bile apsolutno nepoznate ljudima drevnih civilizacija. Tako na primjer, ispusni plinovi automobila, otpaci kemijske industrije, nuklearni otpaci, elektromagnetski valovi elektrana i trafo-stanica, dim iz dimnjaka teske industrije, kemijska gnojiva, neprirodni lijekovi...itd, prouzrokuju citavu seriju epidemija, kronicnih bolesti, psihosomatskih bolesti i konacno smanjuju nas imunitet a povecavaju stopu mortaliteta. Jeste li znali da je u prosjeku  2/3 znanstvenika u svijetu ukljuceno u potrebe razvoja vojne industrije i spijunaze i da su placeni da proizvode ratne avione, brodove razarace, podmornice, dalekometne projektile, tenkove,... zatim nuklearna, kemijska i bioloska oruzja? Od preostalih 1/3 znanstvenika, oko 60% njih je ukljuceno u proizvodnji raznih strojeva, tehnickih pomagala, kucnih potrepstina, itd. Tek preostalih 40% znanstvenika direktno je ukljuceno u zastiti zdravlja, poboljsanju ishrane, zastiti okoline... To znaci da je manje od 25% svjetskih naucnika ukljuceno u istrazivanja i proizvodnju od kojih imamo stvarnu prakticnu korist, dok je vise od 75% njih ukljuceno u aktivnosti koje uzrokuju propadanje i unistenje bio-ekoloskog sustava planete zemlje, kao i unistenje zdravlja svih nas koji zivimo na ovoj planeti. Alarmantni podaci, zar ne? Manipulatori ne samo da se trude da nas drze u strahu jednih od drugih, vec nam sistematski utjecu na svjesnost kroz sfere koje su samo naizgled bezopasne. Izdvajam za primjer utjecaj glazbe (zvuka opcenito) i djecjih igracaka.
     Duhovna i klasicna glazba koje povoljno utjecu na nasu psihu, harmoniziraju energije u tijelu i pospjesuju dobre vibracije, u moderno doba bivaju agresivno potiskivane jeftinim i komercijalnim zvukovima (koji se tesko mogu nazvati glazbom) i koji u ljudima poticu osjecaje agresivnosti, nasilja, ludila i potrebu za intoksikacijom. Hard rock, teski metal, punk glazba, psihodelicna glazba i sl. unistavaju u nama sposobnost kreativnosti, deharmoniziraju funkcije suptilnog tijela, povecavaju izlucivanje adrenalina i drugih hormona koji poticu bestijalno i destruktivno ponasanje. Sto se tice djecjih igracaka, primijetite da su police trgovina djecjim igrackama dobrim djelom ispunjene plasticnim oruzjem, djecjim vojnim uniformama, mini-tenkovima, gumenim lutkama monstruma izopacenog izgleda, plasticnim lubanjama i kosturima... Nekada su se djeca igrala igrackama nacinjenim od prirodnih materijala, uglavnom drveta, koje su imale za cilj da kroz zabavu djecu nauce necem pozitivnom. O ovoj tematici bi se mogli napisati citavi tomovi knjiga na podrucju psihologije i sociologije. Ali za potrebe ovog eseja zelim ukazati na ovu cinjenicu: Netko se zaista trudi da nas isprogramira jos od trenutka kada nam pocnu rasti prvi zubi. Netko zeli unistiti vrlinu u nama i okovati nas u lance ateizma i hedonizma pretvarajuci nas u tek neznatne figure na sahovskoj ploci, dvonozne zvijeri, robove ispranog mozga koji su poslusno spremni sve i svasta konzumirati i prodati svoju vlastitu dusu za ono malo srece koja je dostupna cak i zivotinjama (na malo drugaciji nacin).

- nastavlja se -

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Reforma ljudske svjesnosti Glavni glumci su iza kulisa