Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Ljubica

Upisao:

Ljubica

OBJAVLJENO:

PROČITANO

956

PUTA

OD 14.01.2018.

Usamljenost rađa osamljenost

Usamljenost rađa osamljenost
Postoji mnogo oblika usamljenosti i osamljenosti,vrlo teških i bolnih. Kod mene usamljenost i osamljenost je u nekim granicama prihvatljivosti koja se pojavi kod svakog.

Ponekad me spopadnu misli: I kad nisam sama, sama sam. Takvo razmišljanje je tren kad me ulovi sjeta. Znam  i točno je; vedar čovjek nikad nije sam. Istina je da nemožemo uvijek biti vedri koliko god to željeli. To je proces života.

Tko to, što to upravlja našim životima? Jedan dan u meni razigranost, razbibriga,do besvjesti,pa se pitam dali je dobro toliko se opustiti.A onda iz dubine bića izroni sjeta kao neman,prekrije misli,uvuće se u svaku poru bića, naviru pitanja bez odgovora, pa se sad bori i pobjedi sjetu. Nije to samo kod mene,dešava se to svima. Uspjevam odagnati sjetu,ali priznajem da me takvo stanje prodrma i nije mi drago.

Osamljenost, usamljenost? Svatko se nađe u tom stanju duha. Na neki način volim usamljenost jer tada se mogu posvetiti sebi i svemu što volim.  Ako mi se nameće nešto što ne mogu prihvatiti,iako pri tome imam razumjevanja za tuđe mišljenje,poželim biti sama, usamljena i osamljena. Ispada da moje povlačenje znaći bijeg od stvarnosti. Ne, ne želim nikog povrijediti zato bježim,iako sam često ja ta koja je povrijeđena. Sama sa sobom najbolje se snalazim i razumijem svijet i zbivanja. Ne znači to da se udaljujem od svijeta. Moje misli i pozornost itekako su prisutne. U takvom stanju mogu, najbolje misliti analizirati, objasniti sama sebe i druge. I tada razumno djelovati. Po meni i usamljenost i osamljenost svakome mogu donjeti mnogo pozitivnog.Sve ovisi kako tko na to gleda.

Volim život,volim svijet, volim ljude, volim svoju obitelj.Kad se moje razmišljanje ne shvača,volim se povući u usmljenost. Pošto sam previše senzibilna, rađe se povučem, nego da nekog povrijedim.Tada se kao avet javi osamljenost. Ako ja imam razumijevanja i tolerancije za razmišljanja i djela svakoga tko je u doticaju samnom,zašto se to nebi primjenilo prema meni. Ne moraš prihvačati moja razmišljanja i postupke,ali pokušaj ih razumjeti. Kad se to desi neće biti usamljenosti ni osamljenosti.  Kod svakog se pojavi takvo stanje duha, kod nekog više, kod nekog manje. Stvar je u tome kako se tko sa time nosi.ALI,to je život naš svagdašnji koji nas vodi naprijed čvršće i jaće.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info