Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

512

PUTA

OD 14.01.2018.

Tema mjeseca svibnja - IZMIŠLJENA PRIČA

Tema mjeseca svibnja - IZMIŠLJENA PRIČA
Predlažemo vam da u sebi otvorite kanal prema svemiru kako biste primili, a zatim sa svima nama podijelili svoju „izmaštanu priču“.

 

 

IZMIŠLJENA PRIČA

Ponukani kreativnom energijom naše Saturn17 koja nas je u travnju „uvukla“ u svoju igru Apokalipse, odlučili smo nastaviti taj proces. Kako? Predlažemo vam da u sebi otvorite kanal prema svemiru kako biste primili, a zatim sa svima nama podijelili svoju „izmaštanu priču“.

Da bismo vam olakšali pristup vašoj priči, imamo mali zadatak za vas; meditaciju i vježbu kanaliziranja koju biste trebali raditi svaki dan kad se probudite ili u neko drugo doba dana.

Kako kaže svjetski poznata autorica Shakti Gawain u svojoj knjizi Živjeti u svjetlosti, vodiču osobnoj i planetarnoj preobrazbi, „na stanovit način svatko tko živi na ovom planetu dio je golemog skupnog kanala – masovne svijesti čovječanstva.

Taj svijet, onakav kakav je danas, nastavlja Shakti, djelo je skupine kanala. Kad svatko od nas pojedinačno pristupi snazi svemira u sebi i dopusti da ga ta snaga mijenja i prosvjetljuje, djeluje u tom smjeru i na skupni kanal. Masovna svijest postaje sve prosvjetljenijom. Tako ja vidim naš svijet i njegovu preobrazbu.“

Meditacija

Udobno sjednite ili lezite. Sklopite oči. Nekoliko puta duboko udahnite i izdahnite kako biste opustili tijelo. Udahnite još nekoliko puta i opustite um. Udahnite ponovno i otpustite sve od sebe.

Dok se opuštate, osjećate kako tonete sve dublje do mirnog i tihog mjesta u sebi. To je vaš najdublji dio. Odmarajte se neko vrijeme na tom mjestu, pritom ne mislite ni na što.

Iz tog dubokog mirnog mjesta zamolite duh svemira da teče kroz vas. Potvrdite da ste voljni biti kanal za svemir. Osjetite snagu, mudrost i stvaralaštvo u sebi.

Vi ste kanal. Promatrajte kako energija teče kroz vas prema drugima. Dok slijedite svoje unutarnje vodstvo, vaša se stvaralačka moć izražava u svijetu.

Prizovite sliku onoga što za vas znači. Ostanite otvoreni svakoj slici koja bi vam se mogla ukazati. Zamislite kako biste se osjećali kad bi se to događalo već sada.

Vi ste otvoreni kanal svemira. Ispunjeni ste svjetlošću i snagom koja teče kroz vas u vaš život i prema drugima.

Vježba kanaliziranja

Svatko je kanal za svemir. U ovoj vježbi zamolit ću vas da se tako osjećate i stalno to imate na umu jedan cijeli dan. Dok to uvježbate, bit će vam sve lakše da se i dalje tako osjećate.

Na početku dana, prije nego što ustanete iz kreveta, provedite nekoliko minuta u promatranju sebe kao kanala za svemir.

Osjećajte energiju u svojem tijelu i budite svjesni svoje sposobnosti da kanalizirate svjetlost prema drugima. Koga god sretnete, zamišljajte da se kroz vas kreće svjetlost prema toj osobi. I obratno, usredotočite se na kanal u svakoj osobi s kojom ste u društvu i promatrajte kako s njima razmjenjujete energije i što vam svemir poručuje.

Što ste sve svjesniji svoje istinske moći, kao i snage drugih, svjetlost će rasti. Vidjet ćete svjetlost i dar u svakoj situaciji.

Shvatili ste, zar ne? Otvorite svoj kanal i zapišite svoju „izmišljenu priču“ pa nas sve razgalite proizvodom vašeg stvaralačkog genija. A mi ćemo u redakciji www.magicus.info, poput glazbene viljuške što reagira na finu i čistu energiju, vaš uradak radosno pročitati i nagraditi. Baš kao svakog mjeseca!

Sretno svim Magicusima!

Redakcija

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info