Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

664

PUTA

OD 14.01.2018.

Tema mjeseca lipnja - PUTOPIS, SLIKOPIS ILI PUTOSLIK

Tema mjeseca lipnja - PUTOPIS, SLIKOPIS ILI PUTOSLIK
Temu mjeseca za lipanj su "skrivile"; prekrasne izletničke i druge reportaže naše Safiris, slikopisi naše Elyce i povjestice naše Ljubice...Bez obzira da li samo "skitate" ili skitate i snimate ogledajte se u putopisnoj reportaži...

 

Tema mjeseca lipnja

PUTOPIS, SLIKOPIS ILI PUTOSLIK

Vaš je zadatak mjeseca lipnja 2010!

Potakla nas je Elyca sa svojim kamenim motivima. Pokazala je da ne treba putovati na egzotična otočja da bi se otkrilo ili doživjelo nešto novo. Dovoljno je širom otvoriti oči i pogledati oko sebe.

Ponekad nije potrebno niti to; dovoljno je mirno, sklopljenih očiju utonuti u nepoznate unutarnje krajolike. A onda ih opisati, oslikati, nacrtati, ilustrirati...

Pred vama je široko postavljeni zadatak: krenite na put. On vas može voditi u dubine svemira, u druge dimenzije, u snove, u tajanstvene zakutke vaše duše. On vas može voditi u potragu za samim sobom. Može vas voditi u potragu za drugim, različitim, neobičnim, izazovnim. Može vas voditi u prošlost ili budućnost.

Potraga može biti intenzivna i opsesivna, a može biti blaga i objektivna. Glavno da se putuje! Idemo, krećemo, nešto se zbiva, učinili smo taj prvi korak kojim započinje i ono najveće i najduže putovanje. Oboružajte se priborom; olovka i bilježnica ne blijede pred elektronikom. Uvijek ih imajte uz sebe, na dohvat ruke.

Ako ste vješti fotografiranju, fantastično! Putoslik je vaša disciplina. Uperite objektiv na predmete u vašoj sobi pa ih poput Prousta povežite pričom. Izađite na balkon i razradite temu; putovanje mojim gradom, na primjer, ili putovanje mojim vrtom, ili putovanje nebom (ako ste ljubitelj oblaka ili spektakularnih zalazaka Sunca, na primjer). Imate li kvalitetnu kameru, posjetite ježa ili mrava u vašem vrtu ili vrebajte divlje životinje s neke čeke u šumi. Poistovjetite se s njima i napišite putopisnu reportažu o nekom od bezbrojnih bića koja nas okružuju.

Ako ste skloni hodočašćima, opišite svoje. Ako vas privlače indijski ašrami i hramovi, opišite svoj boravak u njima. Odajte nam kako ste za njih saznali i kako ste do njih došli. Volite li vrletne Himalaje i tibetanski budizam, upoznajte nas s njima. Možda vas intrigiraju labirinti? Jeste li kročili kojim u nekoj katedrali ili renesansnom parku?

Priroda je vaša religija? Posjetili ste bezbrojna mjesta moći - klisure, ponore, spilje, neolitske krugove, drevne hrastove i lipe, ruševine utvrda, dvoraca i sakralnih građevina... Možda ste posjetili neku kuću ili dvorac s duhovima? Bavite se sportom? I to radite na zen način? Opišite svoj zen biciklizma, svoj zen golfa, svoj zen skijanja...I to je putovanje i to je putopis!

Ili svoju zen meditaciju... Nakon godina i godina skitanja i lutanja ovim planetom, jedna je meditantica ovako opisala svoje putovanje pri kojem se nije pomakla niti centimetra: "Tri sam dana po 11 sati dnevno u meditaciji oštrila svoju pažnju. Četvrtoga - krenula sam s tako izoštrenom pažnjom na putovanje po površini moga tijela. Krenula sam od tjemena. Spuštajući se niz tijelo centimetar po centimetar mukotrpno sam istraživala što se događa na tim destinacijama. I onako "usput" imala nevjerojatne uvide. Bilo je to jedno od mojih fascinantnijih putovanja."

Got it? Vaš vas putopis ili putoslik već čeka; samo ga kanalizirajte iz viših dimenzija i pretočite u riječi i slike. Vi to možete, u jednom dahu! A mi ćemo uživati u vašem djelu, prebirati vaše fotose, smijati se dogodovštinama ili plakati nad nesretnim sudbinama, zamišljati krajolike i vizualizirati likove koje ste sretali.

Poistovjetit ćemo se s vašim osjećajima... a zatim odabrati najimpresivnije putopise i putoslike pa ih bogato nagraditi. Kao i obično.

Želimo vam puno uspjeha na vašem putovanju!

VAŠI MAGICUSI

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info