Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član maya7

Upisao:

maya7

OBJAVLJENO:

PROČITANO

983

PUTA

OD 14.01.2018.

MOLBA - - JEDNOSTAVAN ŽIVOT - JE LI MOGUĆ?

MOLBA -  - JEDNOSTAVAN ŽIVOT - JE LI MOGUĆ?
Pao je snijeg, pročišćavajuća divota prirode. Izađete li van i udahnete li duboko, osjetit ćete kako vam se pluća pune zdravljem čak i ako živite u gradu.

 

 Imam poprilično živahnu djecu koja, ako se pošteno ne izmore u toku dana, jednostavno odbijaju ići spavati. Snijeg mi zimi donese spas. Nakon nekoliko sati provedenih vani, jede se bolje, spava se bolje, a vrijeme provedeno u pedesetak kvadrata nije ispunjeno skakanjem, vikanjem, borbama i drugim izražajima viška energije.

 Prvi dan snijega izišla sam na obližnje brdo očekujući da ćemo naići na mnogo djece, s obzirom da živimo u gusto naseljenom kvartu. Bili smo jedini.

 Drugi dan pozvali smo bratića i sestričnu koji žive blizu da dođu s nama. No oni su ostali kratko jer su dobili peseka pa su se požurili igrati s njim, što je i razumljivo za djecu. 

 Treći dan društvo nam je pravio samo dečko što je trčao ukrug na igralištu podno brda,vjerojatno trenirajući za nogomet.

 Jučer ponovo nije bilo nikog, premda je pao novi prekrasan snijeg. Muž i ja probali smo se uživiti u igru s našim sinom, ali njegove količine energije i neosjetljivost na hladnoću daleko su iznad naših mogućnosti.

 Sada opet idemo, potražiti rukavice  što smo ih jučer izgubili i udahnuti malo zdravlja. Nadamo se da ćemo nekog naći. S obzirom na broj nezaposlenih, netko bi trebao imati vremena izvesti malo djecu.

 

 Dragi Magicusovci, želim vam sve najbolje u ovo vrijeme posebnih milosti, da u nama zasja punina radosti za koju smo rođeni, i molim, ako imate djecu ili poznajete neku, izvedite ih van. Što učinite za samo jednog od tih najmanjih, učinili ste za čitavi Svemir, i nešto mnogo veće od svih Svemira. Jedan dječji osmijeh vrijedi više od čitave religije, duhovne tehnike, sljedbeništva, spoznaja i pročišćavanja. Ni meni se svaki put ne da s njima izići, ali pobijedim se izađem, a nagrada mi je njihova radost, ne treba mi druge.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
  • Član aliusalius

    irida ❤️

    28.02.2024. 10:47h
  • Član aliusalius

    istankovic ❤️

    28.02.2024. 10:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info