Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član biby

Upisao:

biby

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1056

PUTA

OD 14.01.2018.

Lako je...JEDNOSTAVAN ŽIVOT - JE LI MOGUĆ?

Lako je...JEDNOSTAVAN ŽIVOT - JE LI MOGUĆ?
sada...

Sve bilo je jednostavno i sve bilo je lako onda, s njim. On se brinuo o svemu. Ja sam mogla sanjati. Ljubiti i sanjati. I biti stalno nasmijana, neoptere ćena, slobodna.
Jednom smo se jednostavno uputili na more, nas troje. On, ja, i naša djevojčica. Bilo je predivno. Govorio je kako je sretan i kako nas voli. I da bi mogao tako sto godina. Toga se sjećam. I sjećam se da sam ga ostavila na otoku s prijateljem. I da više nije došao natrag. Umjesto njega nazvao me njegov prijatelj. U roku pet minuta sam bila na putu do bolnice. Ništa mi više nije mogao kazati. Umro je. Nisam mogla urlikati na sav glas, iako bi mi to donekle pomoglo. Od tuge, od pritiska, od straha. Ni govoriti nisam mogla nekoliko dana. Ništa nisam razumjela. Gledala sam ljude i svijet kroz neku maglu. Sve prolazno, sve bezvezno, sve bez smisla. I ja, i oni, i moje dijete. Sve je izgledalo poput nekog filma, nestvarno. Kao u snu. Komplicirano i nerazumljivo. Ja tada nisam bila u stanju vidjeti ljepotu.
Jednom mi se javio u snu i rekao: "Ja sam dobro! Probudi se i
živi!" Vidjela sam ga nasmijanog. Probudila sam se tog jutra i prihvatila ponudu za novi posao. Nestao je strah. Počela sam se otvarati i upoznavati nove ljude. I biti zahvalna za svaki dan proveden sa mojim djetetom. I biti beskrajno zahvalna za sve.
Darovala sam svu moju imovinu i krenula totalno iz po
četka, od nule. Naravno, da nije bilo uvijek lako, ali ne mogu kazati ni da je bilo teško. Pokazalo se da sve ima smisla. Pokazalo se da je sav ovaj moj život upravo moj odabir. I da ga takvoga mogu voljeti. I učiti iz svega proživljenog. I da nije potrebno bojati se života, ni smrti. Ionako svi idemo tamo. Kad kome bude vrijeme.
Upravo zato, nau
čila sam da se ne vezujem uz prolazne materijalne stvari, prolazne riječi i filozofije. A itekako osjećam povezanost i smisao svega. Sada, lako mi je biti tu, za one koji me trebaju. Lako je ustati svako jutro i krenuti na posao. Lako je zagrliti koga god stignem, a poslati osmijeh uvijek stignem svakome. Lako je pisati o jednostavnosti. Zaljubiti se ponovo i pjevati.
Iskomplicirati stvari u svojoj glavi isto nije neka mudrost. No istinska ljepota je jednostavna. Jer do
življaj ljepote je trenutak u kojem nema prostora za kompliciranje. Kompliciranje je uvijek vezano uz prošlost ili budućnost, kojih sada nema. A sada je uvijek. A uvijek je jednostavno. Osim kad se zapetljam u nebitnim stvarima. Lijepo je to znati. I otpetljati se.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
  • Član aliusalius

    irida ❤️

    28.02.2024. 10:47h
  • Član aliusalius

    istankovic ❤️

    28.02.2024. 10:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info