Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član EHO

Upisao:

EHO

OBJAVLJENO:

PROČITANO

724

PUTA

OD 14.01.2018.

Knjige i ja

Knjige i ja
Pročitala sam jako puno knjiga.Od toga puno knjiga samo pomoći,nazovimo ih tako.

 

Pročitala sam jako puno knjiga.Od toga puno knjiga samo pomoći,nazovimo ih tako.Puno sam knjiga i kupila.Imam ih  doma na policama.To su knjige kojima se volim vraćati.Kad me nešto zanima,tražim odgovor na neko pitanje,znam otprilike u kojoj ću to knjizi naći.Vraćajući im se,kao da čitam nove knjige.Sada, s vremenske distance,razumijem ih drugačije,pronalazim nove odgovore,daju mi novi smisao.To su moje knjige,moje Biblije.Točno znam gdje su i što u njima piše i što mogu naći u kojoj.

Kad hoću neku knjigu,jer mislim i nadam se da u njoj nalaze odgovori na moja pitanja,rješenje mojih problema, ja ću je kupiti.

Samo,s kakvim žarom i strašću kupujem je  i bacam se na čitanje.S kakvom srećom je donosim doma.Do polovice knjige živjela bih u nadi,da ću njome sve riješiti.Neće biti više nikakvih problema.Postat ću nova ja,sretna i zadovoljna.Mislim si, ovo je sad zadnje.Sad ću sve znati.A knjiga obećava.Ako napravim to i to,dogodit će se čudo.I ja vjerujem.Puna sam nade i optimizma.Dobro se osjećam.Rastem i cvjetam.Ali kako sve više dolazim do kraja,kao da splašnjavam.Pomalo sam razočarana.Nisam se promijenila.Problem nije nestao.Nisam ni došla do korijena problema i on i dalje postoji i  ne da se.

Nakon nekog vremena pronalazim novu knjigu.Od entuzijazma na početku do laganog razočaranja sve je isto,ponavlja se.

Kad razočaranje prođe,a imam nešto što me zanima,uzimam odloženu knjigu s police i čitam je ,ponovo,ali sada na novi način.

Usprkos tog procesa koji se odvija u meni,od euforije do razočaranja,tako čitajući puno sam naučila.D a ne kažem da sam si čitajući ispunila vrijeme.Samo čitanje smiruje me.Čitanje je za mene kao meditacija,kao lijek za smirenje.Ja i knjiga i više ništa oko mene ne postoji.Ako sam imalo neki problem,nešto što me je uznemiravalo,ublažilo se samim čitanjem,čak,ponekad, i ne toliko onim što čitam.

Ja hoću rješenje problema odmah i sada.I totalnu neku promjenu.To mi ne može donijeti ni jedna knjiga.Shvaćam,moguće je ići jedino korak po korak.Malo po malo si osvjetljavati i osvještavati svoju situaciju.Ja od knjige mogu dobiti samo onoliko koliko sam u tome trenutku spremna primiti.Sve ostalo mi je sakriveno.Vidim to čitajući neku knjigu nakon dužeg vremena.Začudim se.Iznenadim.Pa to kao da nije pisalo u njoj,kao da je sad prvi put čitam.

Čini mi se da sve knjige govore jedno.Kad bih uzela samo jednu knjigu i čitala je stalno,predano i strpljivo u  njoj bih našla sve.Čitanje tolikih knjiga u stvari je nepotrebno.Ljudi su nekad imali samo Bibliju. Ona im je bila dovoljna za cijeli život.U njoj su nalazili sve što im je bilo potrebno za život,sve odgovore i nadahnuća.

Kako nemam strpljenja, ja čitam,idem od knjige do knjige i u svakoj naučim nešto,poberem nešto.Jedna me vodi do druge.Ono što nisam razumjela u prvoj,druga će mi razjasniti.

I tako umjesto da čitam jednu knjigu,ja stvaram cijeli lanac knjiga.Ipak sa svakom sam bogatija spoznajama.Svaka me odvede u jedno novo područje,svaka  od njih korak je dalje u mom shvaćanju sebe i života.Uz to samim čitanjem provodim vrijeme u miru i sama sa sobom.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info